Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra meg Transport Tycoon marad az örök kedvenc. Hihetetlen nagy egy game<#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2><#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2><#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1><#vigyor2>#vigyor2><#beka3>#beka3><#nyes>#nyes>
Csak egy kis nosztalgia, meg most a héten jön ki a The Fall (annak meg ronda logója, így nem akaram azt kirakni), de hamarosan megy vissza a Heroes-os logós, mert a HOMM marad továbbra is számomra minden idõk kedvenc játéka.
OFF vége.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Máshol eddig én sem találkoztam ilyennel.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
3P: hogy hogy lecserélted a logódat?? 😊)
nyomok a H2/Price of Loyalty/voyage home utolsó pályájáról képet...akkora brutál jó pálya volt 😊
4-n támadtuk keresztbe egymást (szigetrõl indultam pff), míg az 5. ellen dimenzió kapu mögött hízott 5 nekromanta váron, 5-6 hónap volt mire elértem hozzá (dimenziókapu kulcsa egy távoli kis szigeten).
A csávesznak volt olyan serege hogy 600 vámpírúr, 3-400 csontisárkány, 2-300 power lich..pfff, szerencsére elaprózta a marhája 3 hõs között 😄DD
- kép
- a 47 halott phoenix csak mirror image, gyorsan kellett támadni mert jó statjai voltak az ellenséges hõsnek (pl. 28 spell power), és minimalizálni kellett a veszteségeket a többi miatt..
- és a vége, veszett jó pálya volt 😊
- lvl30 volt a vége, és a statok..alacsony volt a knowledge, ez nehézzé tette a dolgokat, a spell power meg itt már nem sokat számít, armageddonozni nem éri meg.
bocsesz nem tudtam megállni, hogy ne lökjem, egy élmény volt 😊
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Kérdésem az, hogy egyáltalán lehet ilyet kovácsolni? Keressem szorgalmassan tovább ennek a megoldását?
Vagy valami bug féleséggel állok szembe?
Tessék jobban figyelni történelemórán, az idõsebbeknem meg feleleveníteni a tudását!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Tulajdonképpen ott mi a vörös ló... -t kell csinálni???? 😄D
AMD64X2 3800+ @ 2.4GHz, 2G RAM, 8800GTS 320M
De én venném fel az összetört, belsõségekkel tarkított páncélt 😉
Inkább zárjuk le a témát, ennél azért jobb a játék, minthogy errõl vitatkozzunk oldalakon át.
Itt a ruha egyenlõ a páncéllal, ezt Diego nagyon is jól bemutatta a G2-ben 😊 (Egyébként nem is hoztam képbe a ruhákat, nem én mondtam, hoyg lehessen leszedni, ami rajtuk van.)
Nekem továbbra is így jön be, a másik verziót pedig egy halom másik RPG-ben meg lehet találni. Miért baj, ha ez a játék más a megszokottnál?
Nagy perverzségeket szeretnél ebben a játékban mûvelni...😊
Fegyvereket lehetett zsákmányolni csatában is, de az alsógatyát nem lopták le soha a halott ellenségrõl a valóságban sem.
Mellesleg uncsi volt már, hogy az óriáspók lovagpáncélt hagy maga után, az utolsó útszéli ládában varázscsizmát találsz. A Gothic rendszere sokkal jobb és egyedibb volt ebbõl a szempontból. Sõt, az elõzõrészekben a páncél az egyenruha funkcióját is betöltötte.
Miért lenne jó ebbe a játékba is beletenni a már unalomig ismert, nem is igazán reális rendszert?
Ez a ládában van a kereskedõk árúja az Arcanumban volt nagyon jol megcsinalva, ott tényleg ott volt a hátsó szobában a láda az árus házában
amiben pontosas ugyanaz volt mint amit eladásra kínált. Ez mondjuk jol esett volna ha g3-ban is benne van😄
Szemben állsz Nemora fõbejáratával, jobb felé nagy csontváz. Elindulsz jobbra, de szorosan a fal mellett, mintha folyton be akarnál lesni a táborba. Pár lépés után belebotlasz egy sima faládába. Abban van a teleportkõ.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
2, Az az ami a nagy sárkánycsontváz mellett van? Mer' abban nincs😞
3, Találok sok fegyverköteget, csak nem eleget...de ezekszerint ez a normális akkor...
4, Persze, ne legyen, de annak is lehetne egy olyan feltétele mint pl a fegyvereknek, hogy bizonyos erõ vagy más képesség kell hozzá hogy feltudjam venni...jó persze ez csak kötekedés, viszont tényleg furcsa hogy mindent eltudok lopni de a páncélt azt nem...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
2. Nemora teleportköve egy ládában van a bejárattól jobbra, kívül, közvetlenül a fal mellett.
3. Rengeteg fegyverköteg van mindenfelé, csak észre- és fel kell venni. Persze annyi nincs, hogy mindkét oldalnak adni tudj, de én pl. csak az egyik ork 20 fegyverköteges kívánságát hagytam ki, mindenki másnak jutott. (Elkeserítésképpen: Vengardban is akarnak fegyvert, sokat).
4. Pedig ésszerû. A játék elején, 2-3 szintlépéssel a háta mögött ne legyen már lovagpáncélja az embernek, csak mert lenyilazott egy lovagot. A jó páncélért meg kell szenvedni. A kereskedõk meg az árujukat nem zsebben hordják, hanem pl ládában, a zsebébõl csak a személyes cuccait tudod kivenni. Tényleg könnyebb lenne, ha páncélt és árukat is el lehetne venni, de szerintem így sem nehéz a játék.
meg még nemora teleportköve sincs meg...pedig már körbejártam mindent...mellesleg honnan a 3.14csából szerezzek annyi fegyverköteget amennyi elég lenne?...mondjuk vengardban találtam jópárat, de ha ott is kell majd valakinek akkor buktam azt a küldetést...
na meg amit hiányolok illetve hibának tekintem...ha valakit lenyomsz...tökmindegy ki az...akkor attól eltudsz szedni mindent kivétel a páncélt...ez nem tetszik...akivel kereskedni tudsz annál dettó...csak még amik nála vannak mint áru, azt tuti nem veszed el tõle...ez olyan furcsa nekem...
Olvastam róla, igyekszem megfogadni a tanácsokat amiket itt ott leírtak.
Fel is vettem az elején a bányászatot, csak arra nem jöttem rá hogyan kell használni. Barlangot többet is találtam, már a sárkányok is lenyilazva, de tellérnek látszó, fejthetõ kõzetet nem találtam.
Ez itt az elején hiánycikk vagy akko most mi van?!
A csákányt nem tudom letenni, sem kézbefogni egyébként, de gondolom a sütögetéshez hasonlóan automatikus a cselekedet.
Plíz help!
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
- Ha benya... izé szimpatikussá válsz egy - egy városban az orkoknak (75+%os város reput szerzel), akkor ha el is kezdesz galádkodni (felszabadítani) a közorkok barátságosak maradnak (a fõork már már figyelmeztet, vagy meg is támad).
- Ha nem barátkozol, akkor értelemszerûen megtámadnak, de már úgyis kardot lengetve közeledtél...
- Az hülye megoldás, hogy elõbb benyalsz egy városban és utána rögtön fel is szabadítod -> elõbb benyalsz mindenhol, aztán szabadítasz fel mindenhol.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Why so serious?
Kicsit felmás érzéssel csináltam, hiszen a jó oldalon akarom befejezni a játékot (ez meg amolyan sunyi kétszinûség), csak hát a kíváncsiság, hogy mitlyen küldik vannak Ishtar-ban... Azért van mentésem a gonoszkodás elõttrõl is.
Az volna a kérdésem, hogy nem lesz-e késõbb gond, hogy leböktem 4 vízmágust(Saturast a fõ vízmágust, Myxiert, Cronost és Merdariont)? Nem kellenek õk késõbb pl. a fõ küldihez pl, ha a jó oldalon akarom végig vinni? Gondolom Bakaresht fel lehet szabadítani a gyûlerkezõ nomádok nélkül is, csak max egyedül kell csinálnom?
lebököd egy spec támadással.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A repum csak 45, de eddig nem is követtem el túl nagy galádságot. Most azért picit motoszkál a fejemben, hogy relatíve könnyen össze tudnék szedni 30 reput (20-at kapásból Bakaresh-bõl, plusz 3-4 vízmágus és bent is lennék). Nem tudom, jó lenne oda is bejutni úgy, hogy beszélgethessek is a helyiekkel. Sajnos felszabadítás után dög unalmas lesz egy város. (Na jó ezt is csak visszatöltés mellett próbáltam eddig ki, mert nem akartam állást foglalni).
Egyébként kell valamelyik vízmágus ezek közül a fõ sztorihoz? Saturas, Cronos, Myxir, Nefarius? Esetleg õk lennének az áldozataim a bejutáshoz.
Volna még egy kérdésem, de picit vicces lehet, így bõ 1 hónapnyi játék után a kérdésem. Szóval elég idegesítõ, hogy karddal nem tudok haléra zuzni egy NPC-t (pláne, ha én támadom meg). Mindig nyílpuskával szoktam egyet kivégezni, s utánna már nem csak ájjulásig, hanem halálig megy a kardozás is. Van arra módszer, hogy karddal is lezúzzak egy NPC-t, vagy ha én támadok rá, akkor marad pl. a nyílpuska? Eddig ha ki akartam végezni egy NPC-t, akkor elõttelekardoztam, elvettem tõle minent, majd ha felkelt le nyílpuskáztam, de ez a taltika elég nehézkes, ha mágus, pláne, ha mágusok ellen kell harcolni. Azért egy harcosnak a kard az erõssége, csak hát az ehhez...
Why so serious?
Why so serious?