Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Segítettél, köszi. 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Esetleg próbáld meg elindítani antispyware/antivirus programok kikapcsolása után.
peeter22
De jó ezért írtam, hogy "Lehet nem rakta fel", szal akkor más lesz a gond. Más ötletem továbbra sincs frissítsd a vidkari meg a dx drivert.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

a c++ amit foltelepit maganak az nem jo neki?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Hali, kellene még 5 repu Mora Sul-ba, hogy tudjak beszélni Gonzalessel, de nem lehet beszélni az idióta Nasibbal a kardról, meg a jegyzetekrõl sem 😞 . Már mindent megcsináltam, valaki plz help.. Még be is ugrottam az ablakon, hgoy gyorsan beszélek Ningal-al, hogy Hassant lerendeztem, de ugye megtámadnak 😞<#help><#help><#help>.

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

rotator
Na neee...

Ammég joval odébbvan, még több hónap valószinûleg.

rotator
Francokat mán, ezen a héten se jött ki új peccs. 😞

peeter22
Nézd meg a lemezen van-e visual c++ azt telepítsd fel. Lehet nem rakta fel alapba bár kellett volna talán ezért nem indul. Meg frissíts dx-et.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

vidkartya driver?

miben nyilvanul meg....
elindul, a kepernyon(meg az asztla latszik) megjelenik a Gothic 3 logo, aztan meg fekete minden.. ennyi
Letezik erre vmilyen megoldas?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

miben nyilvanul meg....
elindul, a kepernyon(meg az asztla latszik) megjelenik a Gothic 3 logo, aztan meg fekete minden.. ennyi

a_n_d_r_e_w
Jó kérdés. Nekem régen sikerült, de már egyáltalán nem emlékszem hogyan. Ami rémlik, hogy kell hozzá talán egy program (itt a fórumban volt említve) amivel meg lehet nyitni a tömörített állományait. Azokban lesz egy olyan könyvtár, hogy fragments, és ott van eltárolva az összes zene ogg formátumban, 179 mega. Alternatív megoldásként le lehet tölteni a soundtracket, de az csak néhány zenét tartalmaz. Remélem segítettem valamit, ha nem is sokat 😉

One Vision. One Purpose.

Hali, szerintetek akkor mi van, ha Mora Sul-ban Gonzalesnek adtam nõt, meg pénzt, és megkérdeztem Nasib-ot, hogy mit is szeretne amugy. Aztán már nem lehet opcionálisan választani az ajándékot a beszédnél??? Vittem volna a kardot, meg füvet 😊... Sztem bukta, mert elõtte nincs mentésem 😞

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

peeter22
Mit értesz azalatt, hogy nem fut el se indul amit kétlek vagy szaggat ezerrel? A gyenge pont a vidkari lesz, ha szaggat LE=low edition azaz butitott változat. De ettõl függetlenûl mennie kéne próbálgasd a beállításokat +FAQ-ban van ini berheléshez leírás.

hello mindenkinek!
draga aranyos edes apucikam megvette nekem a gothic 3-at, de nem fut a gepemen😞(. Tudnatok segiteni?

A gepem: Intel P4 531 3GHZ HP, 2*1GB GEIL 550MHZ Ram, 2*WD 80GB ata HDD,
GeForce 6600LE 128mb

MI lehet a problema? A videokarim?

A kard véletlenszerû szvsz. Amit én találtam bent az egy Orkmészárló volt, balra szemközt, azért csata nélkül is be lehetett volna szaladni. Én 25. szinten pucoltam ki azt a barlangot amugy.
Azt viszont baromságnak tartopm hogy Gotha felszabadításánál kipucolom a kecokat, utana megnézve mi lett a beköltözõkkel, a kapuõr aljas tolvajnak nevez. Ott sem volt, menjen az anyjába a kötsög, hát nem?
Logika rlz :p

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Sysfox
Valaki nem tudja véletlenül, hogyan lehet kiszedni a zenéket? Nagyon tetszenek, és szeretném önállóan is meghallgatni õket?

Elõre is köszönöm.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Rakd eb azokat is a quick slotokba, és akkor, ha elõ van véve az íj, a hozzájuk rendelt számokkal tudod váltogatni õket.
Hahó!

Más se tudja használni a lövõfegyverekhez a speckó lövedékeket, vagy csak én vagyok a béna??

Valaki világosítson fel plíz!
Nandusz
Hát látod, ahhoz képest, hogy eredetileg 666 erõt céloztam meg, hogy jó lenne azt elérni, nos ahhoz képest elég "könnyen" összejött.
Sok aréna, malomkõ, ragadozó gyökér..sokat számít ám.
Ja meg annyi, hogy manára, tolvajlásra, õsi tudásra, alkímiára egy huncut pontot sem költöttem.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Már csak azért kérdezem, mert ha például amúgy is varázsló akarok lenni, (van elég ancient knowledge-m, akkor miért használnék mondjuk fireballt, ha ugyanannyiért ée is fagyaszthatom a monstert, ami nagyon jol johet, pláne ha többen is jönnek egyszerre.
Szevasztok!

Lenne egy kérdésem varázslatokkal kapcsolatban: azonos anceient knowledge esetén mennyit sebez a három hasonló mana követelményû spell, a villám, tûzlabda, meg a jéglándzsa? Hol tudnám ezt megnézni?

tibor16
714 erõ? - ezt meg hogy a náthába szerezted meg? - gondolom ráfújsz vmire és az meg hanyattesik 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Vannak a "sima" ládák, melyek tartalma teljesen random, és vannak unique ládák meleknek van egy item listjuk, melyebol tok mindegy melyik lada az, az a lenyeg hogy hanyadik ilyen ladaként nyitod ki, szépen megy sorba a lista, ez hatarozza meg hogy meik item lesz benne.Emellett némi random cuc is van bennuk.

rotator
Nincs ezzel gond, az sokkal hülyébb lett volna (a sztori szempontjából), ha megint zsír nulláról indul a hõs.

Randal
Pfff. elnézve ezeket a számokat, csöppet elborzadok a játéktól. Nem mondom, hogy legyen AD&D szerû a szintezés, de ez azért már túlzás....

Na, ezzel el is cseszték az egyik 3-as játékot. A következõ teszt a Fallout 3 és a Bioshock lesz. Remélem azoknál minden kafa lesz...

Nandusz
Egyébként szerintetek milyen képzettség lehet az a kérdõ jel?
Egyre kíváncsibbá tesz ez😊)

Nandusz

timong: nehéz fokozaton, és nem tudom, hogy mi a különbség a fokozatok között.
Természetesen ez a kép egy "hülye" befejezése a játéknak, ugyanis befejezhetetlen.
Magát a játékot 82-es szinten tudtam befejezni, csak kíváncsiságból visszatöltöttem utána, hogy gyúrjak a max. elérhetõ szintre. Természetesen ez a fajta játék már 'erkölcstelen és nem tükrözi a játékban képviselt szándékaimat, mert ennek érdekében lázadókat nyírtam ki.
Nos így, hogy kihúztam a gyufát a lázadóknál, így már innosnál nem tudtam befejezni a játékot, mert azt válaszolta, hogy: nem állok készen.
A teleport kaput sem tudtam használni...hmm..ezen viszont csodálkoztam.
Szóval ilyen magas szintre elmenni úgymond elvtelen játékkal befejezhetetlenné válik a játék.
Mindenesetre kísérletnek jó volt.
De mondom, valójában így is 82-es szinten fejeztem be Innos-nál.

A qickbarba letettem a húzósabb kardokat, amit megszereztem, vagy kovácsoltam:
1. Démonkard...élezve, megáldva----->155 damage, két kezes
2. Hatalmas kard... élezve (áldás alapból van rajta)----> 130 damage, egykezes
6. Runa kard...maga kovácsolta, éles, áldott----> 135 damage, +5pengék +5lövedékek +5ütések ellenei védelem, egykezes
7. Krush Tarach---élezve, megáldva---->220 damage (ez a fegyver jött be legjobban, pusztító hatású)
8. Mester kard...élezve, megáldva---->125 damage (ez a kard volt a legérdekesebb számomra, mert van egy olyan tulajdonsága, hogy megadja a mesteri kétpengés harc képzettségét, magyarán a jó oldalon is elérhetõ így ez a képesség)

Takanohana
De. Én is úgy vettem észre, hogy a ládák tartalma random változik. Pl. elõzõ végigjátszásban találtam katanát egy ládában, a következõ végigjátszásban minden volt abban a ládában, csak kard nem. De most ki is próbáltam, mentettem egy láda elõtt, megnéztem, mi van benne, visszatöltöttem, és máris más volt benne. Nem sokkal, nagyságrendileg stimmelt a dolog, de más varázstekercs, és más lötty.

tibor16
nem úgy van, hogy a ládák tartalma esetleges, azaz valamilyen sorrend az van, de mintha elõzõleg azt olvastam volna, hogy nincs fix helye a tárgyaknak a ládákban. Vagyis hiába mész oda elõbb, azt akkor még nem találhattad volna meg - mintha velem is történt volna hasonló, csak már mással játszom és nem emléxem tistán... - csak nosztalgiázás miatt játszom idõnként vele..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Milyen fokozaton toltad végig a játékot? Mik a különbségek az egyes fokozatok között kb.?

AMD64X2 3800+ @ 2.4GHz, 2G RAM, 8800GTS 320M

Nandusz
Jön az magától, amikor inspirál mindenkit egy érdekes megvilágítás...na mindegy.

Más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Találtam egy Hatalmas kardot nemrég Monterától nem messze esõ barlangban, amely tele van csontikkal, tárnarákokkal. tárnarák harcosokkal. Ennek az egykezesnek alapból 120 a sebzése...hmm nem semmi. Ha tudom, akkor hamarabb is ide jövök azt inkább vért izzadva megtisztítom a helyet, de direkt a végére hagytam, mert elég húzós kipucolni. Nos 81-es szinten kb 10 perc volt, vagy annyi se.
A másik pedig, hogy a Sildeni Ork fõnök szobájában, miután kinyírtam ott az orkokat, a ládában találtam TISZTA érc öntvényt...de ezt is már 80 feletti szinten. Viszont legalább ez az élvezet nem maradt ki, hogy meg tudjam csinálni a rúna kardot.😊)

b-type
Igen, azok a dolgok azok amiket már mind megbeszéltünk...
azé' egy megszmájlizott kijelentésre 3jelzõt ellõni...😄DD

de hát cáfolj rám és dobj fel új témát. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nandusz
Nem hullik ki semmi, olyan értelemben, hogy az így látható legyen...ellenben bekerül a hátizsákodba a nyersanyag.
Nekem van már egy zsuk platónyi aranyrögöm, meg egy kamaz platónyi ércrögöm. MEg olyan 15 tonnányi fegyverem a 40 hektóliterni szummalötty.
Dehát egy 83-as szinten lévõ, 703 erõvel rendelkezõ hõsnek ez nem szabad, hogy megkottyanjon.

A másik dolog a farkasok...én már simán neki megyek 6-7-nek is egyszerre...nem ellenfelek. Mondjuk 220-at sebzõ ork kétkezessel (megvan élezve-áldva, azért 220 sebzésû) nincs is nehéz dolgom.

Ma délután felszabadítom a sivatagot is, azt vége is a játéknak.
Teszem hozzá sajnos....szívesen eljátsztadozgattam volna ilyen szinten még kicsit, csak már nincs ellenfél a kontinensen. Kipusztítva az összes.
Megidézve a démonomat egyszerre 4-5 ogre sem volt ellenfél.
Ha harc közben sebzõdöm is kicsit, elég hamar regenerálódom, lévén, hogy ugye lovaggá vagyok ütve és birtoklom az öngyógyítás képességét is.

Az kicsit bosszantott, hogy túl hamar léptem be Innos oldalára (76-os szinten), mert így annak ellenére, hogy legálisan bejutottam Isatharba, csomó külditõl elestem véleményem szerint. Mert ott a sok NPC ugye, de csak 2-3 adott küldetést, a többi szóba se állt velem. Meg az arénában se engedtek küzdeni, mert ott csak fejvadászok küzdhetnek.
Na mindegy így jártam. 84-es szint lesz a vége, azt jónapot.

Ha a mega patch tényleg sokat fog javítani rajta, akkor esetleg harmadjára is végig viszem.

Egyébként meg by type free, nem osztom azon véleményedet (sok másik mellett sem), hogy nem lehet errõl a játékról többet beszélni, mert idézem: "Jó lenne a G3-ról is beszélni, de nincs mit, amit lehet azt már mind megdumáltuk 😊"
Na ez tökre nem igaz és felelõtlen, bátorkodom nagyképû és felszínes kijelentés volt.
Olvasgasd vissza a hsz-eket...hány olyan érdekfeszítõ téma bontakozott ki meg mennyi kérdés, ami alapból nem a játékról szól csak, hanem egyes játék szitukat boncolgatva milyen messzire elkalandoztunk. Gondolok itt különféle teóriák felállítására, párhuzamok vonására a való világgal stb...szerintem ezek az aspektusok kimeríthatetlen kutak, és elég gyakran egy szikra és lám 20-30 hsz csak arról az egy adott kérdésrõl. Dehát ezt te is tudod nagyon jól igaz?....nem is tudom miért bizonygatom neked.

Maak
nem esik ki semmi...amilyen telér elõtt álltál abból lesz pár db a tiéd három csapás után...szal nincs agyonbonyolítva a bányászat😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Még egy bányász kérdés.
Sikerült eljutnom az Okara melleti bányéba, a Randal nevû alakkal.
Na itt megejthettem elég sok bányászatot, de semmi sem esik ki.
M?indig csak egy kiírás három csapás után. Kell még vmit nyomni vagy egyéb okosság?
Bányakutatás skill megvan, az nem lehet gond.
Én vagyok türelmetlen?

A farkasos dolgot osztom, néhány kaffogás egy rossz ütemû harcban és mehet az F9 :p

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

rotator
Szerintem a vadvilág erõsségi szintje jó, még akár brutálabb is lehetne. Az npc ellenfelek (ill. orkok) harc-intelligenciája már gyengébb, a legnagyobb problémának pedig azt tartom, hogy bármit akár kezdõ szinten, a kezdõ fegyverrel és (nemlétezõ) páncéllal le lehet nyomni, ha az ember elég gyorsan kattog. Ezt régebben nem lehetett megcsinálni.

OFF
Én csak annyit hogy nem értem hogy valaki hogy tud dicsekedni azzal hogy szeret valamit? Ez nem érdem hanem személyes preferencia.... (bár én is imádom a heroes sorozatot, leszámytva talán a négyet ami nekem annyira nem jött be, bár el lehetett vele lenni)
ON
Amugy nem értem hogy mért baj az hogy már az elején halomra tudod mészárolni az orkokat, hiszen elötte khorinisban már ezt megtetted , és a kettõ után nem ejtettek ugy a fejedre mint az egy után...
Én inkább azt tartom problémának hogy ehhez képest a vadvilág túl erõs, az eddigiekben ez sokkal jobban meg volt oldva. Az még oké hogy vannak olyan állatok amik megesznek még ugyis mint nagy orkmészárló, kell is kihívás a játékba, de ne azok a farkasok legyeneki amiket a kettõben 5ös szinten halomra mészároltál... Ha inkább kitalálnak új, eddig nem ismert szörnyeket és ezek lennének veszélyesek, szerintem sokkal jobb lenne...

b-type
Mizujs Nandusz mester, ballábbal kelltél? 😊)
áásztem tök mindegy ki milyen régóta tolja a HoMM-t, ezt a témát (mármint a dicsekvést vagy mit) te kezdted el a #12757-ban 😊.
idézem:
"...holott, lehet többszörösét játszottam órákban mérve bármelyikõtöknél azzal a sorozattal"
Szal akkor most mirõl is van szó? 😊)

Hagyjuk 😊
Az viszont megfogott hogy akár off akár nem, itt azért sokan tolták, és mmost vagy úgy általában sokan tolják a HoMM-t, vagy van vmi misztikus kapocs a HoMM és a Gothic sorozat között 😊
hülye izé:
mi ez?
Ez az én GothicHoMM..<#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nandusz
Miért nem volt igazam? na nem mintha érdekelne...csak kérdem.
10 év nagy idõ de nekem se kevesebb ideje van meg...a h2 miatt a munkahelyem is kockán forgott anno..mert ott is azt nyomtam.
Dicsekedjünk kicsit még, hogy kinek nagyobb kedvence a heroes sorozat.

Nekem olyan, de olyan nagy kedvencem, hogy húúú de húú.
Na ti jöttök..tudtok ennél nagyobbat mondani?

rotator
OFF: Mióta PC-m van, mindig volt fent legalább 1 Heroes játék (jelenleg 3) a gépement. Elõtte meg a King's Bounty C-64-en (emulátorban évente legalább egyszer végignyomom). 😊

ON: Én is tûkön ülök, mikor jön már a megapeccs. Sajnos azt írta az egyik moder, hogy a harcrendszerhez ebben még(?!) hozzá se nyúlnak. <#rinya>

OFF

Nekem is nagy kedvenc a Heroes sorozat, szinte mindig fel van telepítve pár része a gépemre, a sokat szidott 4. résszel is nagyon jól elvoltam.

Az offolásomat Nandusz kollégának ajánlom 😊
3P
Örülök, hogy ilyen jó társaság van itt... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

tibor16
nekem a H5 van most is a gépemen, a vége felé tartok, kieg nélkül, csak közbe jött a G3 😊 - most meg Stronghold 3-zok, de utánna be fogom a H5-öt is fejezni. - na csak én se bírtam ki - bocs

b-type
jaj, de azért Nandusz odapörkölt 😄DDD
idézés nagy vonalakban:"ne offoljatok, én is megtehetném, lehet többet nyomtam"... majd offolt azért 😄DDD
A HoMM sorozat nálam tízéves jóértelemben vett betegség, minden rendszeremen fent volt, és mostmár csak hetente nyomom a H2 (mert azt szeretem a legjobban).
De régen naponta nyomtam, sõt táborban még versenyeztem is a H3-l sokat.

Na de ez a G3 topik, ne offoljatok!!! 😊)
..istenem bár kijönne már a megapatch...
Jó lenne a G3-ról is beszélni, de nincs mit, amit lehet azt már mind megdumáltuk 😊

3P
Igazad van. Persze, hogy ki játszott vele többet az kérdés (bár nem is igazán fontos), de nem is hiszem hogy ezt itt illdomos lenne megvitatnuk. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Nandusz
ja meg a vakítást sem árt használni.

Nandusz
na akkor offolok én is egyet a heroes 3-al kapcsolatban kivételesen.
800 titánnal egy légió (8000) arkangyalt hogy lehet legyõzni?
mert én megtettem.
elárrulom. Force field varázslat segítségével....persze profi earth magic szinten megy ez.
(és 2000 manával). ami mondjuk expert knowlwdge szinten és meglátogatva egy duplázót..nem is olyan elérhetetlen.
volt már nekem 4000 is.
Na mindegy ez nem heroes topic. kösz

Nandusz
sok lesz már az OFF-okból nem? ha ingerenciátok van másra, mint pl. a Heroes of mifght&magicra, akkor ott van az ehhez való topic.
Én sem beszélek itt róla, holott, lehet többszörösét játszottam órákban mérve bármelyikõtöknél azzal a sorozattal.