Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
elindul, a kepernyon(meg az asztla latszik) megjelenik a Gothic 3 logo, aztan meg fekete minden.. ennyi
Letezik erre vmilyen megoldas?
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
elindul, a kepernyon(meg az asztla latszik) megjelenik a Gothic 3 logo, aztan meg fekete minden.. ennyi
One Vision. One Purpose.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
draga aranyos edes apucikam megvette nekem a gothic 3-at, de nem fut a gepemen😞(. Tudnatok segiteni?
A gepem: Intel P4 531 3GHZ HP, 2*1GB GEIL 550MHZ Ram, 2*WD 80GB ata HDD,
GeForce 6600LE 128mb
MI lehet a problema? A videokarim?
Azt viszont baromságnak tartopm hogy Gotha felszabadításánál kipucolom a kecokat, utana megnézve mi lett a beköltözõkkel, a kapuõr aljas tolvajnak nevez. Ott sem volt, menjen az anyjába a kötsög, hát nem?
Logika rlz :p
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Elõre is köszönöm.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Más se tudja használni a lövõfegyverekhez a speckó lövedékeket, vagy csak én vagyok a béna??
Valaki világosítson fel plíz!
Sok aréna, malomkõ, ragadozó gyökér..sokat számít ám.
Ja meg annyi, hogy manára, tolvajlásra, õsi tudásra, alkímiára egy huncut pontot sem költöttem.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Lenne egy kérdésem varázslatokkal kapcsolatban: azonos anceient knowledge esetén mennyit sebez a három hasonló mana követelményû spell, a villám, tûzlabda, meg a jéglándzsa? Hol tudnám ezt megnézni?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Na, ezzel el is cseszték az egyik 3-as játékot. A következõ teszt a Fallout 3 és a Bioshock lesz. Remélem azoknál minden kafa lesz...
Egyre kíváncsibbá tesz ez😊)
timong: nehéz fokozaton, és nem tudom, hogy mi a különbség a fokozatok között.
Természetesen ez a kép egy "hülye" befejezése a játéknak, ugyanis befejezhetetlen.
Magát a játékot 82-es szinten tudtam befejezni, csak kíváncsiságból visszatöltöttem utána, hogy gyúrjak a max. elérhetõ szintre. Természetesen ez a fajta játék már 'erkölcstelen és nem tükrözi a játékban képviselt szándékaimat, mert ennek érdekében lázadókat nyírtam ki.
Nos így, hogy kihúztam a gyufát a lázadóknál, így már innosnál nem tudtam befejezni a játékot, mert azt válaszolta, hogy: nem állok készen.
A teleport kaput sem tudtam használni...hmm..ezen viszont csodálkoztam.
Szóval ilyen magas szintre elmenni úgymond elvtelen játékkal befejezhetetlenné válik a játék.
Mindenesetre kísérletnek jó volt.
De mondom, valójában így is 82-es szinten fejeztem be Innos-nál.
A qickbarba letettem a húzósabb kardokat, amit megszereztem, vagy kovácsoltam:
1. Démonkard...élezve, megáldva----->155 damage, két kezes
2. Hatalmas kard... élezve (áldás alapból van rajta)----> 130 damage, egykezes
6. Runa kard...maga kovácsolta, éles, áldott----> 135 damage, +5pengék +5lövedékek +5ütések ellenei védelem, egykezes
7. Krush Tarach---élezve, megáldva---->220 damage (ez a fegyver jött be legjobban, pusztító hatású)
8. Mester kard...élezve, megáldva---->125 damage (ez a kard volt a legérdekesebb számomra, mert van egy olyan tulajdonsága, hogy megadja a mesteri kétpengés harc képzettségét, magyarán a jó oldalon is elérhetõ így ez a képesség)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
AMD64X2 3800+ @ 2.4GHz, 2G RAM, 8800GTS 320M
Más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik pedig, hogy a Sildeni Ork fõnök szobájában, miután kinyírtam ott az orkokat, a ládában találtam TISZTA érc öntvényt...de ezt is már 80 feletti szinten. Viszont legalább ez az élvezet nem maradt ki, hogy meg tudjam csinálni a rúna kardot.😊)
azé' egy megszmájlizott kijelentésre 3jelzõt ellõni...😄DD
de hát cáfolj rám és dobj fel új témát. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem van már egy zsuk platónyi aranyrögöm, meg egy kamaz platónyi ércrögöm. MEg olyan 15 tonnányi fegyverem a 40 hektóliterni szummalötty.
Dehát egy 83-as szinten lévõ, 703 erõvel rendelkezõ hõsnek ez nem szabad, hogy megkottyanjon.
A másik dolog a farkasok...én már simán neki megyek 6-7-nek is egyszerre...nem ellenfelek. Mondjuk 220-at sebzõ ork kétkezessel (megvan élezve-áldva, azért 220 sebzésû) nincs is nehéz dolgom.
Ma délután felszabadítom a sivatagot is, azt vége is a játéknak.
Teszem hozzá sajnos....szívesen eljátsztadozgattam volna ilyen szinten még kicsit, csak már nincs ellenfél a kontinensen. Kipusztítva az összes.
Megidézve a démonomat egyszerre 4-5 ogre sem volt ellenfél.
Ha harc közben sebzõdöm is kicsit, elég hamar regenerálódom, lévén, hogy ugye lovaggá vagyok ütve és birtoklom az öngyógyítás képességét is.
Az kicsit bosszantott, hogy túl hamar léptem be Innos oldalára (76-os szinten), mert így annak ellenére, hogy legálisan bejutottam Isatharba, csomó külditõl elestem véleményem szerint. Mert ott a sok NPC ugye, de csak 2-3 adott küldetést, a többi szóba se állt velem. Meg az arénában se engedtek küzdeni, mert ott csak fejvadászok küzdhetnek.
Na mindegy így jártam. 84-es szint lesz a vége, azt jónapot.
Ha a mega patch tényleg sokat fog javítani rajta, akkor esetleg harmadjára is végig viszem.
Egyébként meg by type free, nem osztom azon véleményedet (sok másik mellett sem), hogy nem lehet errõl a játékról többet beszélni, mert idézem: "Jó lenne a G3-ról is beszélni, de nincs mit, amit lehet azt már mind megdumáltuk 😊"
Na ez tökre nem igaz és felelõtlen, bátorkodom nagyképû és felszínes kijelentés volt.
Olvasgasd vissza a hsz-eket...hány olyan érdekfeszítõ téma bontakozott ki meg mennyi kérdés, ami alapból nem a játékról szól csak, hanem egyes játék szitukat boncolgatva milyen messzire elkalandoztunk. Gondolok itt különféle teóriák felállítására, párhuzamok vonására a való világgal stb...szerintem ezek az aspektusok kimeríthatetlen kutak, és elég gyakran egy szikra és lám 20-30 hsz csak arról az egy adott kérdésrõl. Dehát ezt te is tudod nagyon jól igaz?....nem is tudom miért bizonygatom neked.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Sikerült eljutnom az Okara melleti bányéba, a Randal nevû alakkal.
Na itt megejthettem elég sok bányászatot, de semmi sem esik ki.
M?indig csak egy kiírás három csapás után. Kell még vmit nyomni vagy egyéb okosság?
Bányakutatás skill megvan, az nem lehet gond.
Én vagyok türelmetlen?
A farkasos dolgot osztom, néhány kaffogás egy rossz ütemû harcban és mehet az F9 :p
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Én csak annyit hogy nem értem hogy valaki hogy tud dicsekedni azzal hogy szeret valamit? Ez nem érdem hanem személyes preferencia.... (bár én is imádom a heroes sorozatot, leszámytva talán a négyet ami nekem annyira nem jött be, bár el lehetett vele lenni)
ON
Amugy nem értem hogy mért baj az hogy már az elején halomra tudod mészárolni az orkokat, hiszen elötte khorinisban már ezt megtetted , és a kettõ után nem ejtettek ugy a fejedre mint az egy után...
Én inkább azt tartom problémának hogy ehhez képest a vadvilág túl erõs, az eddigiekben ez sokkal jobban meg volt oldva. Az még oké hogy vannak olyan állatok amik megesznek még ugyis mint nagy orkmészárló, kell is kihívás a játékba, de ne azok a farkasok legyeneki amiket a kettõben 5ös szinten halomra mészároltál... Ha inkább kitalálnak új, eddig nem ismert szörnyeket és ezek lennének veszélyesek, szerintem sokkal jobb lenne...
áásztem tök mindegy ki milyen régóta tolja a HoMM-t, ezt a témát (mármint a dicsekvést vagy mit) te kezdted el a #12757-ban 😊.
idézem:
"...holott, lehet többszörösét játszottam órákban mérve bármelyikõtöknél azzal a sorozattal"
Szal akkor most mirõl is van szó? 😊)
Hagyjuk 😊
Az viszont megfogott hogy akár off akár nem, itt azért sokan tolták, és mmost vagy úgy általában sokan tolják a HoMM-t, vagy van vmi misztikus kapocs a HoMM és a Gothic sorozat között 😊
hülye izé:
mi ez?
Ez az én GothicHoMM..<#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
10 év nagy idõ de nekem se kevesebb ideje van meg...a h2 miatt a munkahelyem is kockán forgott anno..mert ott is azt nyomtam.
Dicsekedjünk kicsit még, hogy kinek nagyobb kedvence a heroes sorozat.
Nekem olyan, de olyan nagy kedvencem, hogy húúú de húú.
Na ti jöttök..tudtok ennél nagyobbat mondani?
ON: Én is tûkön ülök, mikor jön már a megapeccs. Sajnos azt írta az egyik moder, hogy a harcrendszerhez ebben még(?!) hozzá se nyúlnak. <#rinya>#rinya>
Nekem is nagy kedvenc a Heroes sorozat, szinte mindig fel van telepítve pár része a gépemre, a sokat szidott 4. résszel is nagyon jól elvoltam.
Az offolásomat Nandusz kollégának ajánlom 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
idézés nagy vonalakban:"ne offoljatok, én is megtehetném, lehet többet nyomtam"... majd offolt azért 😄DDD
A HoMM sorozat nálam tízéves jóértelemben vett betegség, minden rendszeremen fent volt, és mostmár csak hetente nyomom a H2 (mert azt szeretem a legjobban).
De régen naponta nyomtam, sõt táborban még versenyeztem is a H3-l sokat.
Na de ez a G3 topik, ne offoljatok!!! 😊)
..istenem bár kijönne már a megapatch...
Jó lenne a G3-ról is beszélni, de nincs mit, amit lehet azt már mind megdumáltuk 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
800 titánnal egy légió (8000) arkangyalt hogy lehet legyõzni?
mert én megtettem.
elárrulom. Force field varázslat segítségével....persze profi earth magic szinten megy ez.
(és 2000 manával). ami mondjuk expert knowlwdge szinten és meglátogatva egy duplázót..nem is olyan elérhetetlen.
volt már nekem 4000 is.
Na mindegy ez nem heroes topic. kösz
Én sem beszélek itt róla, holott, lehet többszörösét játszottam órákban mérve bármelyikõtöknél azzal a sorozattal.