Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kill: jobb klikk lenyomva tartva + bal klikk. 😊
Ha felrakom az 1.12-es patchet ttól az adig lejátszott állások nem fognak elveszni tehát tom folytatni ott ahol abbahagytam ugye?? Jah és hogy tudok vkit véglegesn megölni pl az orkfarmon az orkokat???
ASUS A6jm
Intel Core Duo T2400 (2MBL2cache/FSB667) 1830 MHz
100GB IDE HDD Ultra DMA100
15.4" WXGA Color Shine, 1280x800, NVidia Go7600 512MB TurboCache, 1024 MB DDR2 533/667MHz SDRAM
Igaz hogy Noti s alapon megy a ha jol emlekszem akkor 400mhz
En is fullra huzva jatszom s jol megy 😊
Why so serious?
Visszatöltöttem tegnap egy 79-es szinten lévõ állást és mondom megkeresem...valóban ott van a sivatagban...a betyár mindenségit...
Amúgy ezúttal 85-ös szinten fejeztem be...és ideje korán gondoskodtam arról, hogy be tudjam fejezni a jáétékot így.
Ugyanis az örök vándor botjával és varant jogarával korán aktivizáltam a teleport kaput...(ugyanis azzal, hogy aktivizálom, azzal még nem fejezem be a játékot..utána még használni is kell...viszont, ezt az opciót már nem verszi el a játék, bármíly gaztettet is hajtok végre)
85-ös szint...te jó ég...belegondolni is szörnyû...
Amúgy aki magyarítással játszik, az találni fog majd egy jó pár bugot...pl.: Vengardba kell vinni az egyik kereskedõnek csákányokat, kalapácsokat, és fûrészeket.
Na itt a kiírt mennyiségtõl jóval többet kell leszállítani a csókának, legalábbis a kalapácsok (valójában nem is kalapácsok, hanem pörölyök kellenek neki, de sebaj) és fûrészek tekintetében rossz a fordítás.
A csákányok menyisége rendben van.
Érdekes volt az is, hogy (teszem hozzá: mocskos mentalitással) pl. Vörös dokkot sikerült úgy kinyírnom, hogy egy túlélõ sem maradt---> gondolom emiatt nem volt besúgó a másik lázadó gyülekezetnél, így pl. vengardban, vagy a monostorban se tudták meg gaztettemet. Tehát érdemes úgy likvidálni várost, hogy egy túlélõ se maradjon, mert így nem jut el a hír másik településre. Nos ez volt Vengard elõtt az utcsó lázadó város, amit ki lehetett iktatni. Ne tudjátok meg: 7+7!!! repu pontot kaptam az orkoknál emiatt.
Be is jutottam így legálisan Faring legbelsõ várába, Kan ork úrhoz....teszem hozzá, hogy a belsõ várban õ az egyetlen, aki megkér valamire, tehát csak erre gyúrni Innos oldalán, felesleges (mert nincs több küldetés és az ezzel együtt járó TP bezsebelés...).
Mindenesetre nekem megvolt.
Hihetetlen jó élmény ilyen magas szinten játszani😊)...Simán neki ugrok egy oroszlán, jégfarkas, bölény, orszarvú csordának úgy, hogy nem is szükséges mentenem elõtte, mert komolyan mondom, hogy pillanatok alatt le vannak gyalulva...legyen az a falka/csorda akár hány egységbõl is álló.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Francba is, Ben Erai-tõl 20 lépés mindösze. Csak takarja egy homokdomb, különben már Campa házától látszana.
Nordmarban barangolok, most az õsi köves - õsi síros küldit csinálom, behelyeztem az összes követ a helyére, de Snorre sírjánál van vmi bibi. Nálam van Snorre õsi köve, de az istenért sem rakja bele a helyére. A barlangban ácsorog asszem 3, vagy 4 ork, akik nem haláloznak el, csak bambulnak, nem támadnak, csak ha én kezdeményezek. Beszélni nem tudok velük. Hogyan lehet az behelyezni a követ az oltárba??
és igen, okara mellett találhatsz a bányában ércet, csak már odajutás is elég veszélyes,gondolkoztam hogy nekem honnan volt meg az 5 érc de nem ugrik be, pedig tuti nem voltam okarában elõtte...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
kettõ: a kóbor farkasokat kinyírtam a barlangban, kettõt a barlangon kívül, de valahol még lennie kell egynek, mert nincs teljesítve a küldetés. hol találok még farkast??
elore is koszi a segitseget!!
ezek kellenek még a felsõ várba jutáshoz, a lázadókat nem akarom bántani, eddig õket segítettem.
probaltam mar antivirust kikapcsolni, hyper-threadingot, meg videokaridrivert frissiteni, de semmi..ugyanaz a hiba.
Ha valaki tud segiteni irjon legyszi......
A gepem:INTEL P4 531 3GHZ, 1GB RAM, ASUS GEFORCE 6600LE, MINDEZ GIGABYTE 8IPE775-os ALAPLAPON
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
`Take a look to the sky just before you die`
`Take a look to the sky just before you die`
a sivatagban 3 csapat van, ez is biztos, ha elindulsz be a sivatagba, attól a fickótól nézve aki ben erai elõtt ücsörög, aszem õ adja a feladatot is, a totál semmi közepén találsz egy nomád csapatot, abban van az egyik akit elkell intézni, ezek neked is mennek egybõl szal nem kérdés mi lesz velük, ha innen elindulsz a templom felé akkor elérsz az oázishoz, bár lehet hogy egy kicsit beljebb esik, de tuti ott van, mert tegnap csináltam, ott vannak a fejvadászok, a másik csapat nomád meg kijjebb üldögél a romoknál.Na ez a csapat viszont nem esik neked.
Lagoban kiderült ki a mágus, szal a neve megvan, de egyenlõre hagytam a hûsben.😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Maak: Ben eraiból a sivatag felé rohanva csak 2 prûortyázó csapat van, egymástól nem túl messze. Az egyik az nomád, amásik m eg fejvadász, viszont egyik csapatban sincs benne Yespass.
75-ös reput meg pont yesspass kinyírásával lehetne elérni sajnos, ugyanis nekem is csak 70 jött össze és már csak az az egy küldetés volt hátra onnét.
Lagoban már sikerült kiderítened, hogy ki a vízmágus? Mert elõtte ezt a küldetést kell megcsinálni, csak utána érdemes kiszabadítani.
jah, meg lagoban, a vizmágust mikor tudom kiszabaditani? ha levágom a népet vagy van más módja is?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
One Vision. One Purpose.
egy ismerõsöm kérdését tolmácsolom. (rákerestem és nem találtam rá választ. A FAQ-ra meg azt mondja, hogy az explorer nem tudja megnyitni az oldalt)
A kérdés: Mitõl lehet az, hogy ha elõveszi a fáklyát akkor egyszer megy szépen, de máskor pedig fáklya elõvesz, 10 mp-et nem mozdul, megjelenik a fáklya láng nélkül, 10 mp, jön a fénye, 10mp megjön a lángja, megmozdul állókép?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az elején van egy küldi hogy két ork õrjáratot likvidálni.. namost találtam 2õt, az egyik a vörösdok melletti tanyán van, a másik meg a rablók barlangja felé egy dombtetõn kempingezik..
namost le tudom õket verni, de mindig "újraélednek".. miért nem tudom kinyírni õket?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Köszi a segítséget Zóanagy, most már megy:-)
Még egy kérdés: a Mérgezésnek mûködik valamilyen formája a játékban?
(poison spell, nyílvesszõk, kardok)
Nekem nem sikerül egyik sem. Ha megveszem a méreg készítést, akkor csak a TP-t veszi el, de nem tanulom meg a skillt.
nemrég kezdtem, nagyon faja kis gama..
2 dolog:
- megtanultam a pajzsal védekezni, de nem tudom hogy kell-e külön valamit nyomni hogy védekezzek vele vagy csak alapból beleszámítanak a pajzs értékei a harcba és kész?
- honnan tudom hogy mi kell még egy képzettség megtanulásához?.. pl meg akarok csatabárddal tanulni harcolni, az erõm megvan hozzá, pénzem is, LP- is, de mindig azt mondja hogy nincsenek meg a tanulás elõfeltételei..
kösz