Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Mielõtt felraknád, vegyél le mindent (páncélt) a karakterrõl és ments. Patch fel és utána ezzel a mentett állással folytasd. Máskülönben összevissza fogja számolni a bónuszokat.
Kill: jobb klikk lenyomva tartva + bal klikk. 😊

Hi

Ha felrakom az 1.12-es patchet ttól az adig lejátszott állások nem fognak elveszni tehát tom folytatni ott ahol abbahagytam ugye?? Jah és hogy tudok vkit véglegesn megölni pl az orkfarmon az orkokat???
hali! pontosan ez történt. tegnap poénból felugráltam én is, és egy dög ott idétlenkedett. probléma megoldva, megyek, lepakolom a sok köcsög orkot monterában. egyáltalán hogy lehet az orkok oldalára állni?? undorító társaság, én nem lennék képes szolgálni õket. csak érdekbõl 😊 vagy már kicsit túlságosan is beleélem magam? 😊
rotator
Meglepõ lenne. 😊

Sziasztok.Lehet Hülye kérdés,de felteszem: A Gothic 3 indul linuxon.
rotator
A fenébe, ezen a héten se jött ki patch.

En hasonloval nyomom
ASUS A6jm
Intel Core Duo T2400 (2MBL2cache/FSB667) 1830 MHz
100GB IDE HDD Ultra DMA100
15.4" WXGA Color Shine, 1280x800, NVidia Go7600 512MB TurboCache, 1024 MB DDR2 533/667MHz SDRAM
Igaz hogy Noti s alapon megy a ha jol emlekszem akkor 400mhz
En is fullra huzva jatszom s jol megy 😊

szerintem nézd meg õket a barlang felett a hegyen....én sem találtam õket, aztán egyszer felugráltam poénból a barlang melletti hegyre és akkor láttam hogy ott van 4farkas.Alulról nem láttam õket mert egy fa mögött voltak...érdekesen spawnolta õket oda gép 😛

Nem a fordítás rossz, az angol nyelvûben is több kellett neki mint amennyit mondott.

Why so serious?

Nandusz
Nekem is meglett😊)
Visszatöltöttem tegnap egy 79-es szinten lévõ állást és mondom megkeresem...valóban ott van a sivatagban...a betyár mindenségit...
Amúgy ezúttal 85-ös szinten fejeztem be...és ideje korán gondoskodtam arról, hogy be tudjam fejezni a jáétékot így.
Ugyanis az örök vándor botjával és varant jogarával korán aktivizáltam a teleport kaput...(ugyanis azzal, hogy aktivizálom, azzal még nem fejezem be a játékot..utána még használni is kell...viszont, ezt az opciót már nem verszi el a játék, bármíly gaztettet is hajtok végre)
85-ös szint...te jó ég...belegondolni is szörnyû...
Amúgy aki magyarítással játszik, az találni fog majd egy jó pár bugot...pl.: Vengardba kell vinni az egyik kereskedõnek csákányokat, kalapácsokat, és fûrészeket.
Na itt a kiírt mennyiségtõl jóval többet kell leszállítani a csókának, legalábbis a kalapácsok (valójában nem is kalapácsok, hanem pörölyök kellenek neki, de sebaj) és fûrészek tekintetében rossz a fordítás.
A csákányok menyisége rendben van.
Érdekes volt az is, hogy (teszem hozzá: mocskos mentalitással) pl. Vörös dokkot sikerült úgy kinyírnom, hogy egy túlélõ sem maradt---> gondolom emiatt nem volt besúgó a másik lázadó gyülekezetnél, így pl. vengardban, vagy a monostorban se tudták meg gaztettemet. Tehát érdemes úgy likvidálni várost, hogy egy túlélõ se maradjon, mert így nem jut el a hír másik településre. Nos ez volt Vengard elõtt az utcsó lázadó város, amit ki lehetett iktatni. Ne tudjátok meg: 7+7!!! repu pontot kaptam az orkoknál emiatt.
Be is jutottam így legálisan Faring legbelsõ várába, Kan ork úrhoz....teszem hozzá, hogy a belsõ várban õ az egyetlen, aki megkér valamire, tehát csak erre gyúrni Innos oldalán, felesleges (mert nincs több küldetés és az ezzel együtt járó TP bezsebelés...).
Mindenesetre nekem megvolt.
Hihetetlen jó élmény ilyen magas szinten játszani😊)...Simán neki ugrok egy oroszlán, jégfarkas, bölény, orszarvú csordának úgy, hogy nem is szükséges mentenem elõtte, mert komolyan mondom, hogy pillanatok alatt le vannak gyalulva...legyen az a falka/csorda akár hány egységbõl is álló.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Takanohana
Megvan Yespas!

Francba is, Ben Erai-tõl 20 lépés mindösze. Csak takarja egy homokdomb, különben már Campa házától látszana.

no, megvan a magic ore!!! az egyik városban teljesítettem egy küldetést, és a ki fickó egy ilyet adott cserébe. szoval thorek megkapta a cuccát, de még így sem tudtam bejutni a felsõ várba. muszály volt okarában rolandtól elvenni a levelet... de így megint nem tudom mi legyen, mert attól félek, hogy hiába gyakom le monterában az orkokat, a halott roland miatt késõbb bajom lesz... vagy akkor álljak az orkokhoz és töröljem el okarát és reddockot? valaki pls help
szeva mindenki! köszi a válaszokat. randallal már kipucoltuk a bányát, mindent összeszedtem, de sajna így is csak 4 mágikus ércem van 😞 van még valamerre bánya? a farkasokból nemtom mennyit öltem le, nem számoltam, lehet h több is hiányzik. kicsit bugos a game, szal lehet h tényleg beépültek a sziklába... az a barom Gorn is folyton eltûnik, pedig jó hogy van mer magára vonja az ellen figyelmét.
Shan
Kösz, este megprószálom...Van ott egy "halhatatlan" orksámán, lecsapom még1x, megnézem, nála van-e, ha nincs körülnézek a barlangban...
Nandusz
Van a barlangban egy másik snorre kõ, keresd meg és próbáld meg azt belehelyezni. Nekem is kettõ snorre kõ jött össze. A másikat nem tudtam felhasználni semmire. Bug...

Shan
Hali!

Nordmarban barangolok, most az õsi köves - õsi síros küldit csinálom, behelyeztem az összes követ a helyére, de Snorre sírjánál van vmi bibi. Nálam van Snorre õsi köve, de az istenért sem rakja bele a helyére. A barlangban ácsorog asszem 3, vagy 4 ork, akik nem haláloznak el, csak bambulnak, nem támadnak, csak ha én kezdeményezek. Beszélni nem tudok velük. Hogyan lehet az behelyezni a követ az oltárba??
Mármint ha szemben állsz Okara bejáratával, na attól balra:-)
Hát igen, nem egyszerû, de ha a Montera melletti táborban Gotha felé indulva, ahol a malom van, beszélsz Rufussal, azt elkísérheted Okaráig, akkor legalább nem tévedsz el, és az úton csak snapperek és egy pár farkas van. Ha Okara bejáratánál vagy akkor attól balra elindulsz, meglesz a barlang. Amúgy nekem is volt addigra már elég, mert a ládák random adják.
Maak
8 db farkasnak kell lennie, és elvileg ha mindet kinyirod akkor ugye elõre teljesül a küldetés csak beszélni kell azzal aki adja, szal nem hinném hogy az lenne a baj hogy a banditákfelõl jöttél, bár ha van korábbról mentésed akkor próbálj másik irányból jönni, hátha...

és igen, okara mellett találhatsz a bányában ércet, csak már odajutás is elég veszélyes,gondolkoztam hogy nekem honnan volt meg az 5 érc de nem ugrik be, pedig tuti nem voltam okarában elõtte...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

HA tudod hol van Okara, akkor menj oda, mellette van egy barlang bejáratánál egy harcos, asszem Randallnak hívják(nem biztos). A lényeg, hogy segíts neki kipucolni a barlangot, van egy pár ore a földön, mindenféle fajta. De készülj fel, mert van vagy 5 Minecrawler lent.
magic ore-t tud valaki valahol?
hali, visszamentem már vagy háromszor a barlangba, mert én is erre gyanakodtam, de semmi... amikor harmadjára visszamentem, morgást hallottam a barlang mellett, de hiába kerestem, semmi. mondjuk még az elõtt nyírtam ki õket, hogy megkaptam volna a küldetést, mert én a banditákon keresztül mentem monterába 😊 lehet h ez a baj?
Farkasokat nezd meg mégegyszer a barlangban, hajloamosk belemaszni a falba..

sziasztok, uj vagyok es elore is bocs h nincs idom visszaolvasni, tuti voltmar amit kerdezek. monteraban akadok ket helyen. egy: csak négy magic ore-t tudtam összeszedni, thorek meg 5öt akar. hol találok milyet? az okara melletti bányában nem találtam.
kettõ: a kóbor farkasokat kinyírtam a barlangban, kettõt a barlangon kívül, de valahol még lennie kell egynek, mert nincs teljesítve a küldetés. hol találok még farkast??
elore is koszi a segitseget!!
ezek kellenek még a felsõ várba jutáshoz, a lázadókat nem akarom bántani, eddig õket segítettem.
gergou
Patchet raktal fel?

`Take a look to the sky just before you die`

hat igen.... en is szerretnek jatszani, de amikor elinditom a jatekot semmi...minden elsotetul!!!
probaltam mar antivirust kikapcsolni, hyper-threadingot, meg videokaridrivert frissiteni, de semmi..ugyanaz a hiba.
Ha valaki tud segiteni irjon legyszi......
A gepem:INTEL P4 531 3GHZ, 1GB RAM, ASUS GEFORCE 6600LE, MINDEZ GIGABYTE 8IPE775-os ALAPLAPON

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

gergou
intel core duo processzor, ati x 1600 vga 256 mb dedikalt vram+256 a rendszermemobol, 1 gig 667 mhz es ddr2 rendszer ram, minden fullon van, neha beakad, de kaprazatosan nez ki. Ja egyebkent ez a noti konfig 300 rugo korul mozog.

Van itt olyan aki 7600 GS AGP-s karival nyomja?

Na, sikeresen beszívtam a patch-páncél bugot. Felraktam az 1.12-t, rá a krekket, és mivel nem vetkõztem le elõtte, most már duplán számolja az értékeket. Vissza lehet ezt csinálni vhogy? Ha másnem cheattel?
milen grafkártya van abban a notebookban, amivel már megmoccan a játék? és mennyi memó?
gergou
ajjaj, el vagyok kabulva ettol a gameztol, most lett egy speci notebookom, amin mar vegre tudok vele jatszani, dehat valami fantasztikus hangulata van 😊

Maak
a vízmágus elvezet a barlangba, az tutira biztos

a sivatagban 3 csapat van, ez is biztos, ha elindulsz be a sivatagba, attól a fickótól nézve aki ben erai elõtt ücsörög, aszem õ adja a feladatot is, a totál semmi közepén találsz egy nomád csapatot, abban van az egyik akit elkell intézni, ezek neked is mennek egybõl szal nem kérdés mi lesz velük, ha innen elindulsz a templom felé akkor elérsz az oázishoz, bár lehet hogy egy kicsit beljebb esik, de tuti ott van, mert tegnap csináltam, ott vannak a fejvadászok, a másik csapat nomád meg kijjebb üldögél a romoknál.Na ez a csapat viszont nem esik neked.

Lagoban kiderült ki a mágus, szal a neve megvan, de egyenlõre hagytam a hûsben.😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nandusz
A vízmágus emlékeim szerint nem elvezet, hanem épp neked kell elvezetned a nomádok barlangjába, magyarán a megkeresés feladata alól nem lehet kimenekülni.

Maak: Ben eraiból a sivatag felé rohanva csak 2 prûortyázó csapat van, egymástól nem túl messze. Az egyik az nomád, amásik m eg fejvadász, viszont egyik csapatban sincs benne Yespass.
75-ös reput meg pont yesspass kinyírásával lehetne elérni sajnos, ugyanis nekem is csak 70 jött össze és már csak az az egy küldetés volt hátra onnét.
Lagoban már sikerült kiderítened, hogy ki a vízmágus? Mert elõtte ezt a küldetést kell megcsinálni, csak utána érdemes kiszabadítani.

Maak
ha igazam van akkor csak simán ki kell futnod ben eraiból a sivatag felé és belebotlassz a csapatba, épp tegnap csináltam, nevére nem emlékszem, de úgy rémlik õ lesz az, a másik ilyen figura az az oázistól nem messze van a csapatával, ott volt is egy kis galibám, mert õk nem támadtak meg, viszont az oázisban levõ fejvadászokat készültek megtámadni, kérték segítsek, gondoltam elõbb elbeszélgetek az oázisban levõkkel, aztán meg elhúztam bakareshbe, ott meg kaptam egy küldetést, hogy a nomádok megtámadták az oázist...most ez ugyanaz lenne, szal buktam némi xp-t és tiszteletpontocskát is? Jah meg valami még, ben eraiban hogyan lesz meg a 75 repu? bár sok értelmét nem látom, de már csak az a küldetésem van, hogy az oázis melletti nomádokat meg az oroszlános csáveszt legyakjam...de azt nem akarom...

jah, meg lagoban, a vizmágust mikor tudom kiszabaditani? ha levágom a népet vagy van más módja is?

Takanohana
Az pedig nem túl nehéz, átmész Bragán, vagyis a túloldalon mész ki, mint ahol bejöttél, szemben rögtön vannak romok. Kicsit keresgélsz a romok közt, és megtalálod Riordant, a vízmágust, aki pont abba a nomád táborba akar eljutni, ahol a csaj is van. Elkíséred, és már ott is vagy.

Én már azt sem talaltam akitol elso faluban a csajt ki kene szabaditan...

Nandusz
Na azt én sem találtam meg.

Takanohana
A sivatagban van egy olyan küldi, hogy három rablóvezért kellene levadászni, az egyik közülük Yespass. Ehhez volt már valakinek szerencséje, mert én nem találom sehol.

Esrohnoil
Az uw visszaáll, de már évek óta rendszeresen szarakodik, és van amikor nem elérhetõ.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

MONDANA NEKEM VALAKI EGY KÓDOT AMIVEL FELTELEPÍTHETNÉM A JÁTÉKOT MERT AZ ENYÉM NEM JÓ!
a_n_d_r_e_w
Fene vigye az ultrawebet. Valami probléma akadt, azért nem megy a faq. De másképpen sem tudom elérni, nekem meg partíció elhalás miatt nincs meg a saját verzióm, úgyhogy ezúton kérek valakit, ha megvan neki lementve a faq, küldje el mailben ([email protected]), hogyha az uw nem tudna vagy nem akarna visszaállni, akkor fel tudjam tölteni máshová. Örök hálám 😊

One Vision. One Purpose.

hi!

egy ismerõsöm kérdését tolmácsolom. (rákerestem és nem találtam rá választ. A FAQ-ra meg azt mondja, hogy az explorer nem tudja megnyitni az oldalt)

A kérdés: Mitõl lehet az, hogy ha elõveszi a fáklyát akkor egyszer megy szépen, de máskor pedig fáklya elõvesz, 10 mp-et nem mozdul, megjelenik a fáklya láng nélkül, 10 mp, jön a fénye, 10mp megjön a lángja, megmozdul állókép?

norbre
eddig még nem tettem meg, de valóban benne van a válasz.. 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

b-type
olvass bele a kézikönyvbe, ott a válasz 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

norbre
apró kérdés..
az elején van egy küldi hogy két ork õrjáratot likvidálni.. namost találtam 2õt, az egyik a vörösdok melletti tanyán van, a másik meg a rablók barlangja felé egy dombtetõn kempingezik..
namost le tudom õket verni, de mindig "újraélednek".. miért nem tudom kinyírni õket?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Megtanulni nem lehet, bugos. Csak szúráskor mérgez a fegyver, az ellenfél életerõcsíkja zöldre vált ilyenkor.
norbre
kösz.. megnézem..

Sziasztok!

Köszi a segítséget Zóanagy, most már megy:-)
Még egy kérdés: a Mérgezésnek mûködik valamilyen formája a játékban?
(poison spell, nyílvesszõk, kardok)
Nekem nem sikerül egyik sem. Ha megveszem a méreg készítést, akkor csak a TP-t veszi el, de nem tanulom meg a skillt.
A pajzsal a jobb agér lenyomásával ugy mint ha komboznál beál védekezésre ekkor a nyilak kevesebbet sebeznek rajtad.A karakter lapon ahol a fegyverismeretek vannak pejzsos hárítás stb ott ha az egérrek rámész a kívánt képzetségre a jobb oldalon alul van 1 szövegmezö ott írja le a tulajdonságokat és a követelményeket...

norbre
üdv..
nemrég kezdtem, nagyon faja kis gama..
2 dolog:
- megtanultam a pajzsal védekezni, de nem tudom hogy kell-e külön valamit nyomni hogy védekezzek vele vagy csak alapból beleszámítanak a pajzs értékei a harcba és kész?
- honnan tudom hogy mi kell még egy képzettség megtanulásához?.. pl meg akarok csatabárddal tanulni harcolni, az erõm megvan hozzá, pénzem is, LP- is, de mindig azt mondja hogy nincsenek meg a tanulás elõfeltételei..

kösz