Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annál a rabszolga felügyelõnél ott a fa feldolgozó telepen.....már nem emlékszem a nevére....de néha kijön a viskójából, akkor be kell ososnni, azt el lehet lopni. ott van az asztalán.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
THX , sildenbe hol a serleg😄?
Pont ahogy irtad faringon kivül átmész a hegyen és van ott efy fensik szerüség.Csak ha izmos vagy akkor menyél mert sok a monstra és a hofarkasok könnyen szétkaphatnal...
Abban az értelmben írtam, hogy furcsa elképzelni annál nagyobb látótávot, mint ameddig valóban ellátnánk. Én nem tudom pontosan minek szánta hivatalosan a PB a százalékos arányt, úgy látszik ebben Te vagy a bennfentes 😉
Egyébként kár ezen a témán lovagolni, nem érzem átverésnek, nem látok benne összeesküvést, és nem is fogok a Gold lemezein ugrálni miatta 😊
Egyébként kár ezen a témán lovagolni, nem érzem átverésnek, nem látok benne összeesküvést, és nem is fogok a Gold lemezein ugrálni miatta 😊
Hi
Két kérdésem lenne:-hol találok sok piabogyót (faringi erdõn kivül)
-sildenbe hol van a tûzserleg?
Thx elõre
Thx elõre
Hi
Thx elõre
Thx elõre
Mivel te meg mint írtad a Piranha Bytes-nak sem hiszel, mert
"Megjegyzem nekem elég fura is lenne, 300%-os látótávnál a "valódinál" nagyobb látótávot kapnánk."
akkor te voltaképp kinek hiszel, és mit is? 😊
"Megjegyzem nekem elég fura is lenne, 300%-os látótávnál a "valódinál" nagyobb látótávot kapnánk."
akkor te voltaképp kinek hiszel, és mit is? 😊
Illetve az általad feltételezett verziót 😉
"De a Piranha Bytes nem..."
És hogy miért nem, azt leírtam kicsit korábban 😊
És hogy miért nem, azt leírtam kicsit korábban 😊
De a Piranha Bytes nem...
Megjegyzem nejem elég fura is lenne, 300%-os látótávnál a "valódinál" nagyobb látótávot kapnánk.
Mindenesetre az én szemeim kevesebbet látnának.
Megjegyzem nejem elég fura is lenne, 300%-os látótávnál a "valódinál" nagyobb látótávot kapnánk.
Mindenesetre az én szemeim kevesebbet látnának.
Én ahhoz viszonyítok, hogy ha valóban az adott tájon lennék mit látnék. Mihez máshoz? 😊
Megvan😊
Viszont az én válaszom illik a te #12876-os bejegyzésedre😄
Van valami hír egyébként az újabb patchrõl vagy kiegrõl?
Viszont az én válaszom illik a te #12876-os bejegyzésedre😄
Van valami hír egyébként az újabb patchrõl vagy kiegrõl?
OFF
Tehát mivel nekem rossz a szemem, az én látótávom csak 60%-os? 😊
Szerintem más oka van az ilyetén módon való jelölésének, nem hiszem, hogy ezzel lehet növelni az eladott példányszámot, de lényegtelen.
Randal: Az én kérdésemre válaszolt.
Tehát mivel nekem rossz a szemem, az én látótávom csak 60%-os? 😊
Szerintem más oka van az ilyetén módon való jelölésének, nem hiszem, hogy ezzel lehet növelni az eladott példányszámot, de lényegtelen.
Randal: Az én kérdésemre válaszolt.
Ja igen, a hozzászólás jobb alsó sarkában ott van, hogy kinek válaszoltam. 😊
Mi a kérdés?
Viszont produkál érdekes dolgokat. A gépem nem egy mai konfig, de szerintem azon fullosan el kellene futnia, de erre szaggatt. Leteszteltem tesóm laptopján (core2duo, x1400-as vidkártya (kb radeon9700), 1 GB mem) és ott is szaggatott fullon.
totya: Mikor,hol, merre? Most tényleg én vagyok a hülye hogy nem látom???
totya: Mikor,hol, merre? Most tényleg én vagyok a hülye hogy nem látom???
OFF: már megbocsáss de a sof2 motorja nem szar, az nem más mint egy módosított q3 motor ami gyors, nem nagyon hibázik( azaz nincs olyan hogy error üzenettel kilép vagy komolyabban bugos) és a maga korában egész szépnek számított....
Kérdésre válaszoltam, bakker 😊
a vízmágusoknak van valami fontosabb szerepe a játékban vagy nyugodtan megölhetõek?
minQségben lehet hogy nem, de pl grafikában, gépigényben, világméretekben igen 😉
az hogy a blebecs milyen, a questek mennyire változatosak, a párbeszédekbe mennyi idQt fektettek, az legkevésbé a gépigényt befolyásolja 😉
az hogy a blebecs milyen, a questek mennyire változatosak, a párbeszédekbe mennyi idQt fektettek, az legkevésbé a gépigényt befolyásolja 😉
One Vision. One Purpose.
A kettõt minõségben szerintem nem lehet összehasonlítani...
Egyébként egy ekkora világnál egy picike változtatás is rengeteg idõkiesést és kidobott munkát jelent. Bizonyos méretek felett nem nagyon lehet elõre megjósolni, mi lesz az eredménye egy-egy módosításnak. 😊
Egyébként egy ekkora világnál egy picike változtatás is rengeteg idõkiesést és kidobott munkát jelent. Bizonyos méretek felett nem nagyon lehet elõre megjósolni, mi lesz az eredménye egy-egy módosításnak. 😊
nem tudom, azért kategórián belül is van olyan (pl Obli) amelyik ügyesebb ezen a téren a Gothicnál (pl mihelyt kiszedtem egy moddal a loading feliratot, gyakorlatilag észrevehetetlenül töltötte be a területet)
ugyanakkor még számos apró trükkel lehetne sokat javítani a sebességen, és ez a rész már nem feltétlenül programozói, hanem akár modellezQi, grafikusi munka is lehetett volna.
ugyanakkor még számos apró trükkel lehetne sokat javítani a sebességen, és ez a rész már nem feltétlenül programozói, hanem akár modellezQi, grafikusi munka is lehetett volna.
One Vision. One Purpose.
Szerintem ehhez a minõséghez élvezhetõ sebesség mellett az 1 giga nem elég. Itt most nem arról van szó, hogy az Elite annak idején befért 64k-ba, ez már véleményem szerint nem programozási lezserség.
hah!<#idiota>#idiota> én 512 rammal mek geforce fx 5500 al nyomom,ha minden minimumon van+ini basztatás 😄 ako "el megyeget", kicsit húz de játszható <#idiota>#idiota>
Nem mindegy hogy mennyinek írják? Bakker, úgyis mindenki a legszebben akarja élvezni a játékot. Morrowindben se szerettem a közeli ködöt😄
Nem értem ezen mit kell pörögni. Mindenki tudja, hogy a G2 motorja szar. Van annyira szar mint a Deus Ex 2-é. Vagy esetleg a Soldier of Fortune 2-é vagy az Aliens vs. Predator 1-é.
Mert ezek a gamék némelyike nemhogy az általuk elfogadott, de azoknál jóval erõsebb gépeken beszaggat.
Plusz még ha hozzávesszük, hogy hardver és számítógéplélek-függõ némelyik játék futása, akkor valakinek megy, valakinek meg nem.
Nem értem ezen mit kell pörögni. Mindenki tudja, hogy a G2 motorja szar. Van annyira szar mint a Deus Ex 2-é. Vagy esetleg a Soldier of Fortune 2-é vagy az Aliens vs. Predator 1-é.
Mert ezek a gamék némelyike nemhogy az általuk elfogadott, de azoknál jóval erõsebb gépeken beszaggat.
Plusz még ha hozzávesszük, hogy hardver és számítógéplélek-függõ némelyik játék futása, akkor valakinek megy, valakinek meg nem.
G2 topikban már leírtam, de elmondom megint, de most inkább egy példával.
Nézi a projektvezetõ a G2 bétát, az meg alig nyöszörög.
- Miért ilyen lassú?
- Látótáv zabálja a procit.
- Most mennyi a látótáv?
- 40%
- 10%-on hogy menne?
- Ott már jól.
- Oké, akkor tedd 10%-ra, az legyen 100%-nak írva, a mostani 40% meg 300%-nak.
- Komolyan gondolod hogy a felhasználók ezt beveszik?
- Be, hülyék mind.
Nézi a projektvezetõ a G2 bétát, az meg alig nyöszörög.
- Miért ilyen lassú?
- Látótáv zabálja a procit.
- Most mennyi a látótáv?
- 40%
- 10%-on hogy menne?
- Ott már jól.
- Oké, akkor tedd 10%-ra, az legyen 100%-nak írva, a mostani 40% meg 300%-nak.
- Komolyan gondolod hogy a felhasználók ezt beveszik?
- Be, hülyék mind.
De beleférne, csak trükközni kellene. Vagy ha nem is fér bele, akkor is lehet az adatcserét kevésbé észrevehetQen megoldani. A gothic3 memóriakezelése igenis csapnivaló, még ha csak a hasonló játékokhoz mérten nézzük is.
One Vision. One Purpose.
Ööö, tulajdonképpem mit értesz 100%-os és 300%-os látótáv alatt?
Én valahogy ezt nem tudom átváltani a való életbe.
Én valahogy ezt nem tudom átváltani a való életbe.
Nekem a G2 memóriakezelésével nem volt gondom, igaz, 1 giga ram mellett. G2-nek az eszetlen CPU igényével van gondja nagy látótáv mellett (khm a programozók szerint nagy látótáv mellett, valójában szvsz a 300% valójában 100%).
memóriakezelés 1-2 ben sincs rendesen megcsinalva a mai napig
Gondolom hogy egy giga nem elég neki 😊
Valaki tudna segiteni nem tudom feltenni a magyaritást.
nem azt mondom hogy tökéletes, de komoly, questet elcseszõ bug-gal én még nem találkoztam, a játék kb. 60%-ánál tarthatok.
amint k.ra ki kéne javítani, az a memóriakezelés, de félek, hogy azt nem fogják.
amint k.ra ki kéne javítani, az a memóriakezelés, de félek, hogy azt nem fogják.
Valaki el tudná mondani nekem, hogy honnan tudom letölteni a windows javítást?(mert a FAQ-ban már nem elérhetõ)
Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!
Bármelyik pillanatban jöhet az új patch, utána még várj pár napot a crackre (ha nem akarod tönkretenni a lemezt) és ezután lehet kezdeni reménykedni. 😊
sajnos nem...bár, ha el tudsz tekinteni pár hibája felett, akkor rendkívüli élményben fog részesíteni, mert páratlan egy játék, azt megmondom.
Bár állítólag nemsokára ki fog jönne egy megapatch, ami úgytünik gatyába rázza a játékot.
Bár állítólag nemsokára ki fog jönne egy megapatch, ami úgytünik gatyába rázza a játékot.
még a legelején követtem az seményeket de a bug hegyek miatt úgy döntöttem hogy elhalasztom a játékot. látom hogy már az 1.12nel tart😛
milyen így a game? most már érdemes nekiállni?😄
milyen így a game? most már érdemes nekiállni?😄
V9ykn8_TZL0
nah de most mi lesz 😄😄? ha nincs bradley attól megtom szerezni a serleget ha pl leverem a palit?
Tudja valaki hol találok katanát? Eddig egy jött, a névtelen ládák egyikébõl.
😊))))))
Hogy mik meg nem történnek veled.
Hogy mik meg nem történnek veled.
Van egy kis problem 😄 Montreában vagyok de nem találom bradley a levele meg a háza is megvan de a pali nincs ott, az is elõfordulhat hogy meghalt mer egy vaddisznó beszabadult a városba és a fél várost kiirtotta ^^ bár a hullák közt nem láttam a nevét a fölön 😄 ,nah de ha nincs bradley akkro buktam mer õ rajta keresztül jutok el a serlegig nem :S?
Kössz de má én is rájöttem 😄 csak a játék hevébe túl sokat kérdezek gondolkodás helyett de mostantól majd megfontolom 😄
Na de tudod mit?..segítek most az egyszer...Ardeából menj ki a fõ bejáraton. (remélem azt tudod, hogy hol van ardea..ebbõl indulok ki ugyanis).
Majd az úton, vagy kitaposott ösvényen (nevezzük bárminek)--menj szépen tovább.
Majd amikor felértél egy magaslatra, akkor térj le róla. Majd a haladási irányodnak megfelelõen bal oldalon lesz egy hegy oldal (nem túl magas, csak ilyen emelkedõ vagy mi..), ahol is található egy barlang.
Nos ott található ortega bácsi.
Majd az úton, vagy kitaposott ösvényen (nevezzük bárminek)--menj szépen tovább.
Majd amikor felértél egy magaslatra, akkor térj le róla. Majd a haladási irányodnak megfelelõen bal oldalon lesz egy hegy oldal (nem túl magas, csak ilyen emelkedõ vagy mi..), ahol is található egy barlang.
Nos ott található ortega bácsi.
Ha így folytatod, akkor jó sok kérdésed lesz öcsém😊)
még azt megkérdezhretném hogy ortéga és bandája pontosan hol van mer nem találom õket 😞?
Kezdem ugy érezni hogy az emberek nem szeretnek faq-t olvasni......