Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

800-as cerka erõmû? 😊
Szaisztok!
Nemrég kezdtem el a játékot...nagyon teccik!
Kérdés: Cape Dun-ba az orkok fogva tartják a Wenzel nevü csókát.. ahoz hogy kiszabadítsam, az egész falut le kell mészárolni? Mert ha begszélek ezzel a Wenzellel, benne van, hogy mennyünk, szökjünk meg, de akkor mindenki támad...
Vagy esetleg van más módja is a kiszabadításnak?

Randal
Na ez az!
Amíg nem volt erõmû addig nekem se szaggatott, most meg a 800-as cerkán és gf3-mal olyan mintha diavetítést néznék. WTF???

na örülök h picit segíthettünk!
a villódzáson nem hiszem h egy újratelepítés segítene! inkább vmi a videokariddal lehet. minden driver a legfrisseb? lehet h vmi progi nem fér meg egymással. egy windózújratelep lehet h jobb, de nem bizti.(én mindenesetre, ha nagyon idegesítene azt tenném)

feltetted az "õsziesítést is"?
Nah csak rájöttem.
Sztal amivel most játszom (csak a sivatagban Braga körül tesztelve):

Látótávolság (magas részletesség): magas
Lótávolság (alacsony részletesség): magas
Resource-Cashe: magas
Objekt minõség: magas
shader: 1.4
textura min.: közepes
texturafilter: anizotrop
VEgetáció: alacsony
Árnyékok: ki
Post Processing: maxon vanháttér mélysége

Szóval mikor az utolsót maxra raktam megszünt a villodzás.
Azért kíváncsiságból majdnem fullon is megnéztem képkockánként milyen is lenne a játék, hát basszus 😊
De a lényeg hogy megy és nem villodzik, és minõség is javult.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Felraktam az ini-t, thx érte mindkettõtöknek.
A helyzet az átállítással annyit véltozott hogy nem szaggat a játék, legalábbis nagyon minimálisan az eddigiekhez képest.
A kép bal felõ részében viszont ugyanugy rohangal fel le a fehérség mint az eddigi beállításomban. Azon kívül franko minden, de a fehér villozós igen idegesítõ és szembántó.
Próbáljak egy ujratelepítést? Vagy ezt a problémát mi okozhatja?
Nincs már win64em, és nincs huzva a proci és a vga sem.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

igazad van, de úgy vagyok, h vannak sokkal fontosabb dolgok is mint a gépbe ölni minden pénzt.
az rpg-kkel pedig én sem a graf miatt játszom. elhiszem h ezek a beállítások nem a max. grafikát adják, de élvezhetõ vagy ha jobban tetszik elviselhetõ, és sajons vagyunk még páran akik vagy így gondolkodnak, vagy nincs pénzük jobbra.
azoknak próbáltam segíteni.
Nandusz
Hát barátom én ilyen felbontások és opciók mellett nem igen játszanék a gémmel....inkább félre tenném a játékot, amíg lenne pénzem jobb vasra.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

ejj, de gyors voltál😄 nincs mit!<#worship><#vigyor3><#taps>
Dakkon ini-je elérhetõ itt (egy darabig biztos) :

http://totya4.tvn.hu/g3/ini/Dakkon_G3-ini_01.zip

Köszönjük!
jujj, elfelejtettem, fõleg Totya4-nek szól, hogy amit átküldtem ini-t, azon a nyelv németre van állítva, így lehet h vissza kell állítani! fontos, mert lehet h összekoccan az angollal v magyarral
az én beállításaim a következõk, ezzel megy és az ini-vel állt.
zötyimentesen:

Látótávolság (magas részletesség): közepes
Látótávolság (alacsony részletesség): alacsony
Resource-Cashe: közepes
Objekt minõség: közepes
shader: 1.4
textura min.: közepes
texturafilter: linear
VEgetáció: alacsony
Árnyékok: ki
Post Processing: (középen van) (Überstrahl Effekt)

rem jól írtam le, mert németrõl foredítottam vissza magyarra.

Fontosnak tartom megjegyezni h a felbontásom:

!!1280x1024@72Hz!!

mindenképp olyan beállítást kerestem, ami TFT barát, ugyanis 1024-ben nagyon csúnya a minõség.
LÁtható, hogy semmi anitanalisisng, ansistrop. ahhoöz erõsebb vas kell, és a shadereket is visszavettem 1.4-re fõleg Silden környékén, mert ott nem igazán bírta a sok vizet a redszer akadás nélkül.
megjegyzem h néha azé még így is belassul a gamma.
szóval nekem így megy. ha vkit érdekel és totya4-nek sikerül az ini-t kirakni, akkor próbálja ki!
totya4-nek átküldtem az ini-t rem sikerül kitennie!

MOSt tapasztaltam megint, h !csak! akkor érdemes tolni a gammát (nálam, ezzel a konfiggal), ha a windows-ot elõtte újraindítod.
nekem most ment a torrent, ment egy lokál letöltés, az msn, és az opera, úgy kezdtem neki a gothicnak, de élvezhetetlen volt. játszhatalnal. meg is untam, h 10m-en ként a tájat tölti.
szóval most megyek újraindítok és úgy kezdek neki a gammának.
De ne nulla hosszal légyszi 😊 Esetleg zippeld be.
Elég ha nekem elküldöd, megpróbálom kitenni webre hogy mások is elérjék.

[email protected]
Nálad a helyzetet az is súlyosbítja hogy 64bites oprendszered van.
Nekem jöhet ide:
[email protected]
Remélem segít. Én az õsziesítést nem raktam fel, mert feleslegnek tartottam, de ezek után meggondolom. A windows nekem is szûz volt, az alatta futó dolgokkal nem tudom lehet e gond, változó arányban fagy le(eddig 3x és nem is mindig egyforma jelenséggel), pedig mindig (90%) megy alatta Azu.
Thx!

használtam én is azt a progit. a www.worldofgothic.com-ról lehet leszedni asszem. vmit az is javított, de már gõzöm sincs mit állítottam ott.
az ini-met a neten fellehetõ instrukciók alapján raktam össze, mindig ki-meg visszalépve a játékba, hogy hogy müködik, szóval amit a neten fellelhetõ, azokon finomhangoltam picit.
véleményem szerint sokat dob magán a játékon, h ne szaggasson, h minden játék elõtt újraindítom a gépet. ÉSzrevettem azt is, h elõfordult, h ha a háttérben ment játék közben a torrent, akkor is volt h beakadt a gamma (ne kérdezzétek mi miatt, bizti ez is összefüggésben van a rammal.
emellett felpakoltam egy olyan modot, ami a vegetációt õsziesíti,és ettõl is kevésbé szaggat. (még régen fogalmazta meg itt valaki, hogy azért, mert így a fû nem fog mozogni, így nem olyan "gépigényes" a dolog.
ha gondoljátok szívesen megosztom veletek az ini-met, ha megmondjátok hogyan. e-mailban? vagy tegyem fel vhova?
addig kiírom a pontos konfigot, h min van most a gamma.
jah és a windowsom frisen telepített. úgy tettem fel a gothickot, h újraraktam elõtte a windózt is.
szóvalk mint látható sok "gecizéást" igényel a gamma, de mondták már ezt sokan mások is elõttem.
Van rá külön program is, amivel GUI-n keresztül lehet a txt alapú ini-t macerálni, csak éppen szarból nem lehet várat építeni 😊

Én is kértem hogy az ini-jét ossza meg velünk, várjuk.
Maak
ez engem is érdekelne

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hol és mi alapján tudok elpöcsölni a beállításokkal?
Esetleg ha a beállításaid átküldöd, merthogy a vasunk uagyanaz.

jah. én kérek elnézést! 😄😄😄
Igazad van elírtam. nem nemora hanem Geldern. Énis ott jártam pórul!
köszi az infot, csak kiváncsi voltam h ha átmegyeeik VArantra akkor nem e ott is ez lewsz, mert nincs kedvem végig hack and slash-elni a játékot. arra ott a diablo
rotator
Na igen, én kimaxolt beállításokban + erõs tuningban gondolkodtam. 😊
Egyébként pl. 8800 GTX-en is ugyanúgy beszaggat idõnként (olvastam), bár 2 szaggatás között nem nagyon megy 50 fps alá. <#wow1>

Úgy értem a konfig file-t 😊
Akkor küldd el a konfigodat vagy tedd fel valahová hadd lássuk 😊
Nemorábán nincs sámán, ott lázadók vannak. nem monterát akartál írni? ha eddig az orkokat ölted, akkor ezek szerint nem az orkok oldalán állsz, így ne csodálkozz ha kicsit már berágtak rád. én Geldernben jártam ugyanígy, ha bemegyek a fõnökhöz, nekem esik. de már mindegy, halottak, csak még nem tudják 😊)) szerintem ne tölts vissza, szabadítsd fel a városokat, szerezd meg a tûzserlegeket és aztán így tovább...
Esrohnoil
Érdekes, AVP elsõ része nálam sose szaggatott, pedig mindig max. beállítás mellett játszottam, és sosem volt erõmûnek számító gépem. Pedig mennyit toltam éjszakánként. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

én gyönyörûen tolom 1 giga rammal. sõt. be se szaggat a gamma , csak néha. igaz nem fullon, de nem is minimumon. árnyékok off-on vannak, de azonkívül minden!! medium! (amd3000, 6600gt) csak optimizálás kérdése. én órákat elpöcsöltem a beállításokkal! ennyi😄
Nyilván nem fogok ujabb dx9es videokarit venni ha kijön a dx10es.
RAM lesz az elsõ. Utána proci de ez már off. Szal thx.

rotator
1 giga alatt gyakorlatilag játszhatatlan. DX10-es kártyákkal nem sokra mész, mivel DX9.0c-t ismer csak, na persze egy 8800 GTX-en gyorsabban fut, mint egy 6600 GT-n, de nem a DX10 miatt. 😊

Ez az alapkonfig, szal mennie kell. Én nem azért játszom rpgt mert szép, azért mert van hangulata. Csalk ha már nem megy 😞

Nekem az is csoda hogy 1GB-al képes vagy játszani...
A gépem alant. Kiértem a sivatagba és nem hogy picit szaggat, de nagyon fehéren scrollozik a képernyõ, mellette kisüti a szemem. Minden beállítás lehuzva, megis. eddig csak a legmagasabb helyeken meg nehany helyen csinalta, elviselheto szinten, de most odáig jutottam hogy játszhatatlan.
+1G ram dobna a dolgon?
vagy inkább videokártya?
Csak mert utóbbival várnék májusig a középkatos dx10esekre.
Plz help!

szijasztok Skacok ismét!

kalandoztam nagyvidáman Myrtana földjén, míg bele nem botlottam egy városba, ott csináltam ezt-azt , és rájöttem, hogy fel tudom szabadítani a város a csúny zöld, szõrös izéktõl, akik mindeg "lemoráznak". Eljátszottam még aztán ezt a tökjó dolgot párszor, mígnem mégpárszor, addig míg Nemorában, a fõsámán színe elé kerültem és se szó se beszéd, rögtön a nyakamnak ugortt. gondoltam nincsen itt semmi baj, lehet h megunták h sokat lopkodok a városba és rendszerint le is bukok, és elszaladok. mondom nincs semmi gondd, végülis végsõsoron magpaskolni jöttem ezt a fõúrt is.
Azonban ahogy folytatom utam Myrtana utolsó Orkos városába, várába TRELIS_be, meg se látnalk de már tár karokkal futnak felé. Tárva ésles fegyverekkel és rögötn nekiesnek szépséges, szakállas Hiiiróómnak.
végóülis mondom ez sem baj, legalább hama túlleszek úgy is kiváncsi vagyok már a sivatagra.
Viszont msot azon töprengek, hogy akkor a sivetegi városokban is rögtön nekemesnek, vagy ott nem fognak? mert ha igen akkor lehet h elõveszem az "idõhomokját" és visszafolyok kicsit az idõben visszafelé, mikor még nem voltam ilyen csúnyába az ork bácsikkal! szóval töccsek vissza vagy ne töccsek?
remélem érthetõen meséltem el fél életemet Myrtanában! 😄😄😄
a_n_d_r_e_w
valahol azt olvastam, úgy ajánlott XP alatt, hogy a fizikai és a virtuális memória mérete együtt legyen 4 GB, azaz nálad 2.5 a virtuális

One Vision. One Purpose.

Mekkora page-file kell 1,5G ramhoz, ebben a játékban??

MerlinW<#finom><#vigyor><#worship><#worship><#integet2>

akkor megint csak neki is hálás köszönet

a_n_d_r_e_w
ne nekem, hanem MerlinW-nek 😉

One Vision. One Purpose.

ISTEN VAGY, köszi!!!!<#taps><#vigyor1><#wave><#worship><#worship>

a_n_d_r_e_w
jó ez így, elég hetente egyszer benézni, hogy kell-e faq-ot frissíteni 😄

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
de mivel a faq újfent nem elérhetQ (hála az uw-nek), ezért csak most, csak itt 😊

Egy csomagban, leírással (161M😎

One Vision. One Purpose.

rotator
LOL!

Ha pedig véletlenül mégsem magyar verziód lenne akkor pedig ajánlom figyelmedbe a FAQ-t...

3P
Magyarosítás nincs és nem is hiszem hogy lesz. Picit hülyén nézne ki a játékban a magyar huszár és hasonlók. Magyarítás meg nem kell hozzá, mert magyarul jelent meg.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

van hozzá magyarositás?????

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

rotator
Hacsak el nem felejtem, vagy ki nem bannolnak.
😊

ezt minden héten be fogod irni amig ki nem jön?😄

rotator
A francba, ezen a héten se jött ki a patch.