Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, én is ezt javasolnám! hanyagold a vistát, még egy kis ideig. xp-val is meg fog gyûlni a bajod, nemhogy a vistával, kiv. ha vmi nagyon odab*szós géped van......
Szerintem format c: és rakj rá egy xp-t.

hello. A gépemen most éppen Vista fut és éppmost raktam fel rá a Gothic 3-mat de már az elsõ videó is nagyon akad utána meg beáll a nagy feketeség nemtud valaki 1 patchot ami lehetövé tenné hogy rendessen fusson Vistán???????????
Hello.
1.Nemtudon énis ezt keresgéltem és ezt találtam:http://209.85.129.104/search?q=cache:NIzRGNH-N40J:www.fullreleases.com/NewMembers/full-ddl-download-serial-crack-torrent-new-Gothic3-Patch.php%3Fsearch%3DGothic3%2BPatch+Gothic3+Vista+patch&hl=hu&ct=clnk&cd=1

nemtudom hogy jóe mert én még nem próbáltam de 1 próbát megér.

2-4 Az egész játékot túl elkapkodták szerintem a fejlesztõket sietteték mert kb1év fejlesztés még ráfért volna minden téren és igytalán sokkal job színvonalura sikerülhetett volna.
Molnibalage
Hát, üdv skacok, hónapok óta nem jártam itt. Ennek szellemében:

1. Valami kieg/megapatch-ról nincs valami hír/info? Azért FÉL ÉV alatt lehetne valamit csinálni, vagy legalább egy etves hírt kiadni valamirõl!

2. Sajnos beigazolódott sejtésem, amióta egyszer végitoltam a G3-at még novemberben, nem érzek SEMMI késztetést, hogy megtegyem mégegyszer. Ez szomorú, mert azt jelenti, hogy egy elkúrták, de nem is kicsit, hanem nagyon.

3. Nem igaz, hogy ennyire kiegyensúlyozatlan és szûk lehetõséggekkel megáldott valamit adtak ki, pl.: gyakorlatilag rohadtul nem számít, hogy milyen fegyver van nálad, a Bastard sword után már nincs semmi különbség nem érezhetõ. És ez csak EGY példa...

4. MINIMÁLISAN több odafigyeléssel és a szabályrendszerek paramétereinek állításával SOKKAL jobb játékot lehetett volna összehozni még ebben az állapotban is, a sztori is OLYAN lineáris, hogy az már fáj.

Összegezve, kár érte, pedig én mindig is nagy G fan voltam. Talán még azt tudnám mondani, hogy ennek a fejlesztett motorjában a jövõben kiadnak valamit, de azt lehet hogy nem Gothic néven kéne kiadni, hanem valami új szériát indítani, mert még a végén tovább lesz alázva a Gothic név (sajnos a barom kiadó ezt tette...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Hát ja mert ez a grafmotor szép csak jobban figyelhetnének optimalizácra!

Next PC upgrade: 2022

a_n_d_r_e_w
jaja, az lenne a legjobb, van még ebbena motorban lehetõség :)

(minap elõvettem Gothic 2-t, és az összehasonlíthatatlanul hangulatosabbra sikerült :(( (pedig 2 után a 3-nál fel se tûnt, de így a 3 után a 2-nél... )

One Vision. One Purpose.

rotator
Ha szerencsénk van, a G4-ben egy letisztult, bugmentes (a lehetõségekhez képest, hehe), felfejlesztett Genome motor lesz (tehát nem írnak a nulláról újat). :)

grebber
A 4-el talán megprobálják majd megmutatni hogy tudnak õk nem annyira bugos gamet is csinálni :D

Kopiati
Remélem ha lesz Gothic 4 nem mmorpg lesz. Mert tuti havidíjas lenne.......

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Ioles
Aha, értem, kösz

rotator
Lenni lesz, de nem tudni, mikor, az még igen távoli jövõ. :)

Ioles
Sziasztok!
Van vmi hír hogy lesz kiegészítõje?

Nandusz
A próféta beszéljen belõled.:)

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

rotator
Na, elvileg jövõ hét elején lesz valami bejelentés és a hét második felében (vagy rá 1 hétre) érkezik az új patch és valami gigászi méretû lesz.

én pont most akadtam bele... varantban van egy vízmágus az elsõ városban kell neki megcsinálni egy küldit, h kisérd el õt a nomádok rejtekére. ha odaértetek lehet nála ilesmit tanulni!
Hali!
Ha megvan a szükséges Õsi tudása a karimnak akkor hol lehet elsajátítani a gyorstanulást mert sehol sem találok olyan embert aki ezt megtanítaná nekem a kutaknál is próbálkoztam de eddig sajna ott sem akadtam rá.Ha valaki tud segítteni az létszi írja meg...

Grave Digger
Eddig volt egy giga ram a gépemben, nagyon akadt még médium beállításokon is a játék, most hozzászerváltam még egy giga ddr2-t, 1280*1024-be, max felbontáson csak néha akad meg. Kurva sokat számít a memória, már elnézést a kifejezésért.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

rotator
Az elsõ 2 részt is évekig foltozták... PB nem hagy a cserben, csak az elsõ hónapok húzósak. :(

DonnieBrasco
Nyilván nem fogom megvenni a G4-et ezek után, még ha esetleg véletlenül befejezve adnák is ki, újonnan akkor sem - majd 1 év múlva, bargain bin :)

DB

A ti kung-futok nem erõs!

DonnieBrasco
Én is erre jutottam, lásd alább: ezért eladó az eredeti példányom.
A G2-t viszont végre végig kéne nyomnom.. eddig kétszer mentem el benne jó sokáig, és mindkétszer winyóhalál miatt elvesztek az állások... harmadszor tuti kiírom CD-re a save-eket hetente :))
Az egy zseniális játék, ahogy a G2 is. A G3 még jelenlegi állapotában sem nevezhetõ játéknak :((

DB

MerlinW
Hát ezaz. Nem kell semmit prezentálnius. Játék eladva, innentõl már csak a lelkiismeretükön múlik.

Ha nem adnak ki peccset, és jön majd a G4, ugyanúgy meg fogja venni mindenki aki a G3-at megvette.

Javítás csak renoméhoz kell nekik, több mint valószínû, hogy nem fizet nekik érte senki az SOS 1.12 javítás után, hiszen a játék játszható, élvezhetõ.

[merlinw.org]

Nandusz
Azért hangsúlyozom: legalább nagyságrendileg valamilyen idõintervallumot leközölhetnének. Hisz gondolom nem egy eddig ismeretlen dologgal foglalkoznak, õk csinálták, a hibák körülbelüli mennyiségével is nekik kell tisztában lenni.

grebber
Még az elején megmondták hogy a gigapatchnél nincs semmilyen határidõ ezért nyugodtan fognak dolgozni rajta nemfognak sietni sehova.

Remélem azért a 12. lovag is bennelesz akinek visza lehet adni a serleget.

rotator
Tény, hogy minél tovább húzzák, annál nagyobb durranást kell prezentálniuk, annál nagyobb rajtuk a nyomás is.

Nandusz
Ez a gigapatch kérdés kezd számomra ilyen elérhetetlen, Duke Nukem forever szintû misztikummá és mézesmadzaggá avanzsálódni.
Legalább valami bíztató hírecskét csöpögtetnének ki a készítõk errõl.
Vagy mondanák azt: 1 év múlva lesz meg. Azért valami határidõt csak-csak lehetne ebben szabni nem? Minden projektnek van manapság ütemtrve és elkészülési határideje.
Lehet én vagyok pesszimista kicsit, de sztem nem nagyon erõltetik meg magukat a final patch elkészítésében. Legalábbis akkora tûz tuti nincs bennük, mint amennyire siettek megjelntetni egy valóban pre-alfa gémet, mint ahogy azt valkaki nagyon találóan említette itt.

rotator
Még semmi!

bocs a röpke kérdésér, csak bekukkantottam megint? gigapatch finalról vmi hír? mert én csak akkor akarom elkezdeni játszani

rotator
53x? Az... szép! <#zavart2>

A 3. pont az nagyon szubjektív. Van aki 5 perc után megunja, van aki 1 év után, van aki 53X(!) tolta végig a notrot és már van aki 15X a gothic 3-at. De egyben megegyezik mindenki:

EGY IDÕ UTÁN MINDENT MEG LEHET UNNI<#taps>

1,Télleg az:D
2, Ini tweaket érdemes megemliteni ha egy újonc ilyet kérdez.
3, A játékot nem fogja megunni, max a bugokat de mostmár nem vészesek annyira azok sem
4, jah eléggé

Szia!

1. Jó
2. Néha
3. Igen, Igen
4. Elég

Peetboy
Sziasztok!
Milyen a Gothic 3 játék?
Nem szaggat középkategóriás gépeken?
Élvezetes játszani vele vagy meg lehet unni?
És milyen hosszú a játékidõ?

AMD Barton 2500+, 1,5 GB Samsung RAM(400Mhz),GeForce 6600GT-128MB-AGP,80 GB HDD

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

rotator
Eleve magyarul jelent meg, ezért kutya kötelességük úgy megcsinálni, hogy mûködjön a magyar verzióval. Nem hinném, hogy lesz benne sok új fordítanivaló. :)

sztem meg el leeht kezdeni,csk addig hanyagolni kell az északi , havas területeket. azon kívül egész játszható, bár tom! ízlésk és....
A megajavításhoz is jó a magyarosítás???

rotator
Addig szerintem ne kezdd el, amíg nem jön ki a lassan 3.5 hónapja fejlesztett megajavítás hozzá.

Kopiati
Köszi szépen a gyors választ. A kettõ király volt.Megveszem 7ezret megér.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

rotator
Simán elindul, bár low vagy medium beállítás ajánlott legfeljebb.

Kopiati
Csá! Szerintetek a következõ gépen futna???: Intel 3000Mhz 1024mb ram
nvidia 6600ls 256mb os videó kártya???? Válaszokat elõre is köszi.

rotator
Ne tedd, április 3-ig csak tán kijön a megapatch!

DonnieBrasco
Üdv,

5 hónapja várok, hogy végre tudjak játszani ezzel a pre-alphával, de meguntam, úgyhogy eladó 1 db. eredeti Gothic 3. Április 3 után tudom kézhez adni, várom az érdeklõdõket :)

Opcionálisan szívesen elcserélném egy eredeti Gothic2:NotR verzióra!

DB

Dehogy dolgoznak, ülnek a kocsmában fejenként min. 10 üres felespohárral maguk elött<#idiota>

Ebben a játékban tanítókat kell keresni, náluk, illetve oltároknál tudod elkölteni a TP-t. Ha vadászatot akarsz tanulni, tlán egy vadászt lenne érdemes keresni :)

Ha a játék elején jársz, akkor Cape Dun/Borús-foknál Jens-et találod meg, vagy Ardea-tól nem messze a kõkörnél Chris-t. Ez utóbbihoz mondjuk nem mindig olyan egyszerû teljesíteni a félénk szarvasos küldit...
Hali!
Van 60 tanuláspontom, de nem tudom, hogy hol tudok vadászatott tanulni, pedig arra lenne szükségem...
Ha valaki tudja mit kell tennem az létszi, írja le.

grebber
Befogják nyugodj meg idõpontot nem mondtak ugyhogy addig huzzák amig jónak látják és ezzel nincs semmi gond ha ezt kalapálják.

rotator
Hát azért elõbb betarthatnák az ígéretüket! :)

Mert dolgoznak a Gothic 4-en? :)
rotator
Ja, majd elfelejtettem: a francba már, hogy ezen a héten se jött ki a megapatch!!!

rotator
Ilyen bonyolult játékból ez teljesen jó. Nyilván fps-bõl bukás lenne. :)