Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Nemtudon énis ezt keresgéltem és ezt találtam:http://209.85.129.104/search?q=cache:NIzRGNH-N40J:www.fullreleases.com/NewMembers/full-ddl-download-serial-crack-torrent-new-Gothic3-Patch.php%3Fsearch%3DGothic3%2BPatch+Gothic3+Vista+patch&hl=hu&ct=clnk&cd=1
nemtudom hogy jóe mert én még nem próbáltam de 1 próbát megér.
2-4 Az egész játékot túl elkapkodták szerintem a fejlesztõket sietteték mert kb1év fejlesztés még ráfért volna minden téren és igytalán sokkal job színvonalura sikerülhetett volna.
1. Valami kieg/megapatch-ról nincs valami hír/info? Azért FÉL ÉV alatt lehetne valamit csinálni, vagy legalább egy etves hírt kiadni valamirõl!
2. Sajnos beigazolódott sejtésem, amióta egyszer végitoltam a G3-at még novemberben, nem érzek SEMMI késztetést, hogy megtegyem mégegyszer. Ez szomorú, mert azt jelenti, hogy egy elkúrták, de nem is kicsit, hanem nagyon.
3. Nem igaz, hogy ennyire kiegyensúlyozatlan és szûk lehetõséggekkel megáldott valamit adtak ki, pl.: gyakorlatilag rohadtul nem számít, hogy milyen fegyver van nálad, a Bastard sword után már nincs semmi különbség nem érezhetõ. És ez csak EGY példa...
4. MINIMÁLISAN több odafigyeléssel és a szabályrendszerek paramétereinek állításával SOKKAL jobb játékot lehetett volna összehozni még ebben az állapotban is, a sztori is OLYAN lineáris, hogy az már fáj.
Összegezve, kár érte, pedig én mindig is nagy G fan voltam. Talán még azt tudnám mondani, hogy ennek a fejlesztett motorjában a jövõben kiadnak valamit, de azt lehet hogy nem Gothic néven kéne kiadni, hanem valami új szériát indítani, mert még a végén tovább lesz alázva a Gothic név (sajnos a barom kiadó ezt tette...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Next PC upgrade: 2022
(minap elõvettem Gothic 2-t, és az összehasonlíthatatlanul hangulatosabbra sikerült :(( (pedig 2 után a 3-nál fel se tûnt, de így a 3 után a 2-nél... )
One Vision. One Purpose.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
Ha megvan a szükséges Õsi tudása a karimnak akkor hol lehet elsajátítani a gyorstanulást mert sehol sem találok olyan embert aki ezt megtanítaná nekem a kutaknál is próbálkoztam de eddig sajna ott sem akadtam rá.Ha valaki tud segítteni az létszi írja meg...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
DB
A ti kung-futok nem erõs!
A G2-t viszont végre végig kéne nyomnom.. eddig kétszer mentem el benne jó sokáig, és mindkétszer winyóhalál miatt elvesztek az állások... harmadszor tuti kiírom CD-re a save-eket hetente :))
Az egy zseniális játék, ahogy a G2 is. A G3 még jelenlegi állapotában sem nevezhetõ játéknak :((
DB
Ha nem adnak ki peccset, és jön majd a G4, ugyanúgy meg fogja venni mindenki aki a G3-at megvette.
Javítás csak renoméhoz kell nekik, több mint valószínû, hogy nem fizet nekik érte senki az SOS 1.12 javítás után, hiszen a játék játszható, élvezhetõ.
[merlinw.org]
Remélem azért a 12. lovag is bennelesz akinek visza lehet adni a serleget.
Legalább valami bíztató hírecskét csöpögtetnének ki a készítõk errõl.
Vagy mondanák azt: 1 év múlva lesz meg. Azért valami határidõt csak-csak lehetne ebben szabni nem? Minden projektnek van manapság ütemtrve és elkészülési határideje.
Lehet én vagyok pesszimista kicsit, de sztem nem nagyon erõltetik meg magukat a final patch elkészítésében. Legalábbis akkora tûz tuti nincs bennük, mint amennyire siettek megjelntetni egy valóban pre-alfa gémet, mint ahogy azt valkaki nagyon találóan említette itt.
EGY IDÕ UTÁN MINDENT MEG LEHET UNNI<#taps>#taps>
2, Ini tweaket érdemes megemliteni ha egy újonc ilyet kérdez.
3, A játékot nem fogja megunni, max a bugokat de mostmár nem vészesek annyira azok sem
4, jah eléggé
1. Jó
2. Néha
3. Igen, Igen
4. Elég
Milyen a Gothic 3 játék?
Nem szaggat középkategóriás gépeken?
Élvezetes játszani vele vagy meg lehet unni?
És milyen hosszú a játékidõ?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
nvidia 6600ls 256mb os videó kártya???? Válaszokat elõre is köszi.
5 hónapja várok, hogy végre tudjak játszani ezzel a pre-alphával, de meguntam, úgyhogy eladó 1 db. eredeti Gothic 3. Április 3 után tudom kézhez adni, várom az érdeklõdõket :)
Opcionálisan szívesen elcserélném egy eredeti Gothic2:NotR verzióra!
DB
Ha a játék elején jársz, akkor Cape Dun/Borús-foknál Jens-et találod meg, vagy Ardea-tól nem messze a kõkörnél Chris-t. Ez utóbbihoz mondjuk nem mindig olyan egyszerû teljesíteni a félénk szarvasos küldit...
Van 60 tanuláspontom, de nem tudom, hogy hol tudok vadászatott tanulni, pedig arra lenne szükségem...
Ha valaki tudja mit kell tennem az létszi, írja le.