Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm a válaszokat
MerlinW
Mediumon menni fog. Nekem is hasonló a konfigom, különbség hogy 6600-om van és nem Celeron hanem Prescott. De a 2GB memoria miatt használható lesz, ha nem is teljes grafikai beállításokon.

[merlinw.org]

a_n_d_r_e_w
proci gyenge a többi viszont több mint elég, szóval elvileg nagyon jól kellene futnia

One Vision. One Purpose.

szerintetek ezen a gépen hogy futna:
3,06 CeleronD
2gb ram
Nvidia Geforce 7600GT
a_n_d_r_e_w
tökmindegy, hogy komplett szegmensek vagy sem, a játék csupasz motorja textúrák és hangok nélkül megákban mérhetö, nem gigákban, ergo ha újrafordítanák a teljes játékot, akkor sem kapnánk néhány, esetleg néhány száz megánál nagyobb patchet (szvsz ez az az eset ami ~60 megás patcheknél áll fenn)
szóval mindenféleképpen hozzá kellett nyúlniuk a hangokhoz avagy a textúrákhoz, ha ekkora a patch. Optimalizáción viszont igenis segíthet, ha más, kevébé gépigényes hangcodecet használnak, a nehezen vagy ritkán látható textúrák méretét vagy a változatosságukat csökkentik, stb
ez mind jelentös sebességnövekedést jelentene látható minöségromlás nélkül

One Vision. One Purpose.

Nandusz
Sztem a szaggat dolgon nem fognak tudni javítani, max úgy, ha beleteszik a játékba a részletesebb beállításokat. (Amit eddig az iniben állítgattunk).
És akkor még jobban le lehet butítani a környezetet az eddigieknél.
Viszont szép grafika mellett ne várj szerintem alacsonyabb gépigényt.
A változásokat én a küldetésekben lévõ redundanciák, textúrákban való eltûnések megszüntetése, a reálisabb karakter fejlettségi szint és az ellenfelek közötti aránypárok feljavításában látom, illetve a fegyverek és páncélzatok sokkal jobb szeparálásának megvalósításában.
Remélem ha ezeket megvalósítják, akkor végre kikiálthatjuk minden idõk legjobb RPG játékának a Gothic 3-at.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Nandusz
Egy korábbi interviewben a játék projekt vezetõjével olvastam, hogy csomó dolgot nem lehet felpeccselni a játékban. Ezek alapján gondolom azért lesz ilyen nagyméretû, mert kicserélnek benne komplett szegmenseket.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Jöhetne már mert az obliviont kitoltom lassan a shivering monnyuk nemtom meddig fog még tartani de gothic-oznék már szaggat nélkül...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

a_n_d_r_e_w
ez érdekes, a patch méretét ennyire nem dobhatja meg semmi, hacsak nem nyúltak a zenéhez és a textúrákhoz.
Akkor viszont az reményre adhat okot, hogy valódi optimalizációt fog tartalmazni, és lejjebb megy az a fránya memóriaigény 😊

One Vision. One Purpose.

Hátha valakit érdkel, nem a Vista sántitott hanem a legujabb NVidia mghajto a 100.65.Visszaálitottam a régi meghajtora és láss csodát, minden játék fut hiba nélkül köztük a Gothic3 is.
Mike at home
de így. xp-re sem rohantunk ezerrel amikor megjelent

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
KaiRo + a fõ designer

Grave Digger
Hát nem tudom, nekem Vista alatt simán megy a játék.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Honnan származik ez az info?

Több mint egy hónap? Hm.
rotator
Friss hír: talán már nem kell 4-6 hétnél tovább várni a megapatchre és gigás méretû lesz.

A problema az hogy a DX 10es nem ismeri fel a GF7600 GS karit tehát nincs direkt 3D támogatás, ezért sötét marad a kép a játéknál, ellenben a DX 10 nem engedi magát felülirni a DX 9 re, még ki sem lehet törölni sehogy.Tud e valaki erre megoldást, vagy segéd progit áthidalo megoldásnak? Csak a kiváncsiság hajt az XP jol fut mindegyik.
OFF

Namost, ez úgy van nemszerintem, hogy kijön a Vista és utána kb 3 évig széthekkeli a világ, ezalatt a három év alatt fog kijönni a Vista sp1 meg a vista sp2, utána megint hekkelik kijön még 200 patch és akkor azt mondom, hogy na mostmár biztonságos és támogatott a Vista.
Lehet nehéz elhinni, de az XPvel így volt...kb. A Vistával meg méginkább így lesz.
Mégvalami. A sok usernek pénzt kéne kapnia amiért bétatesztelnek egy oprendszert, nem?

ON

Ha a Vista támogatja a DX9-et, márpedig hogyne támogatná, akkor nem ez az oka annak hogy nem megy a játék.
rotator
Ez egy DirectX 9-re fejlesztett játék, ne várj tõle semmit, amíg a fejlesztõk ki nem jönnek egy olyan változattal, ami DirectX 10-en is stabilan fut.

Shaman
ezt nagyon elszúrtad.

A vistát még nem szabad semmihez sem használni. Millió cikket fórumot olvastam,s mindenhol szidják,hogy kompatibilitási gondok,performance (erõforrás,teljesítmény) gondok,stb. Nem szadab még használni

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Nem gond az is van, csak azt szeretném tudni másnak miért jo a Vista, nem hiszem hogy sokan raknak a gápükbe 8800 video karit, akkor nekem miért nem indul el a game? Valami huncutság van a dologbam, ez érdekelne.
Vista-t felrakni játékokhoz?! Ezzel még kellett volna pár hónapot várni...

Konstruktívabb javaslatot hirtelen nem tudok: szükség lesz egy XP partícióra.
Help: felraktam a Vista Ultimate edit. magyar változatát, a video kari 7600 GS felraktam a G3 a patchekkel eggyütt, (a legujjabb NVidia meghajto van fenn Vistára 32 bittes 100.65) a directX 10 es nem jelzi a 3D gyorsitást nincs teszt se, dX 9c meg hiába instalálom nincs változás
a Vista nem fogadja el mi a megoldás aki Vistát használ hogy oldotta meg a dX kérdést? Megjegyzem hogy a játék XP SP2 en simán megy és sajnos a Vistán nem sikerült elinditani sem az Obliviont sem NWN2 õt ezért gondolom hogy a Vista DX 10 el nem stimmel valami...
Mi a jo megoldás...?
Randal
VAgy csinálnak megint egy túinvant. És megint így kapsz egy egész játékot😄
Nekem meg még mindig nincs új gépem, így nem tudok vele játszani, de annyira nem is bánom😄

rotator
Hát már vagy fél éves játék, PC-n kábé ennyi idõ alatt szoktak az árak felezõdni, kivéve a Simseket. 😊

Shaman
bár úgy látom,hogy a giga-mega pacth még nem jött ki,azért a boltokban már egész jól lement a G3 ára. (cirka 6300 huf)
Mire kijön a pacth,majd akkor megveszem 3K-ért :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Na, ez a mana-regen ez elég durva; most jutottam el idáig:-)

rotator
Nem hinném, hogy ez az Autumn Pack miatt lenne. Nekem egyszer volt olyan, hogy elölrõl kezdtem a játékot és amikor Gorn odavezetett a lázadókhoz, Mission failedet kaptam. 😊

Nem tom valaki másnál is van ilyen probléma de én lecseréltem a taxturát az ujra és ujj játélnál egy csomominden eltünt...
Megkaptam küldiben a vörösdok -ban ,hogy gyakjam le a vadisznokat hát eltüntek a környékbeli orkokkal együt ...
Hát a küldiket nem lehet teljesiteni ha nincs kit legyakni a kovácsot se tudom kiszabaditani ezt a bugot...

rotator
Egyáltalán nem, ez csak textúra csere! 😊

Lassítja a gammát egy ilyen kieg?

Mike at home
pfff 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem csúnya

A #12373-ról: Utána

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Errõl van valami kép hogy milyen lesz tõle a game (elõtte/utánna) ?

Next PC upgrade: 2022

rotator
Kijött egy nem hivatalos "autumn texture pack", amivel sokkal szebb és színesebb lett a grafika. Kb. ennyi.

a_n_d_r_e_w
nézd a faq utolsó frissítési dátumát!
na annyi minden történt azóta :S
pedig nem vagyok lusta frissítgetni 😊

One Vision. One Purpose.

PTW
HÁH!

Mike at home
üdv!

valaki összefoglalná röviden történt vmi december közepe óta? új szuper patch, mindent kijavítottak és hasonlók? 😊

Casper007
Nos, már megtaláltam, úgyhogy mindegy.

Hello World!

Casper007
Mora Sulban tartok, és éppen a Lélekserleges küldetést viszem. csakhogy nem találom az utolsó serleget. Találtam Ismael-nél, Ilja-nál, és Faesul-nál is. Az utolsóra nem emlékszem, de így már meg tudjátok mondani, hol van az utolsó.

Hello World!

Takanohana
Mit gondoltok, a Gothic elõzõ részeiben már szerepelt nevek itt most véletlenek? Persze nem Diegora vagy Xardasra gondolok, hanem pl. Silasra, Silviora, Aidanra.

rotator
Nem nagyon akaródzik jönni az új patchnek, úgy tûnik, a PB a saját szoft határidejét se tudja tartani.

saxicola
Egy adag játékkép: www.gportal.hu/screenshots
2 giga rammal már egész játszható a játék + a legutóbbi patch is sok mindent kijavított.
Kezd jó lenni a game.

www.gportal.hu/bioshock

Itt egy crack: Crack
Grave Digger
Nálam Vista alatt is megy, kompatibilitási módban és anélkül is. Ha jól fel vannak rakva a driverek, akkor nem okozhat gondot és még erõmûvem sincs igazán (3500+ proci, két giga ram, 7600 gt)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

gamecopyworld.com-on nézz körül...

rotator
Ennél a játéknál nem szégyen a cracket használni, különben gyorsan leamortizálódna az eredeti dvd...

sziasztok tudom nem illik itt iet kérdezni vagy kérni de valaki tudna nekem adni a v1.12höz vagy valameikhez crackot??? nem találok a googlen... elõre is köszönöm.