Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
One Vision. One Purpose.
3,06 CeleronD
2gb ram
Nvidia Geforce 7600GT
szóval mindenféleképpen hozzá kellett nyúlniuk a hangokhoz avagy a textúrákhoz, ha ekkora a patch. Optimalizáción viszont igenis segíthet, ha más, kevébé gépigényes hangcodecet használnak, a nehezen vagy ritkán látható textúrák méretét vagy a változatosságukat csökkentik, stb
ez mind jelentös sebességnövekedést jelentene látható minöségromlás nélkül
One Vision. One Purpose.
És akkor még jobban le lehet butítani a környezetet az eddigieknél.
Viszont szép grafika mellett ne várj szerintem alacsonyabb gépigényt.
A változásokat én a küldetésekben lévõ redundanciák, textúrákban való eltûnések megszüntetése, a reálisabb karakter fejlettségi szint és az ellenfelek közötti aránypárok feljavításában látom, illetve a fegyverek és páncélzatok sokkal jobb szeparálásának megvalósításában.
Remélem ha ezeket megvalósítják, akkor végre kikiálthatjuk minden idõk legjobb RPG játékának a Gothic 3-at.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Akkor viszont az reményre adhat okot, hogy valódi optimalizációt fog tartalmazni, és lejjebb megy az a fránya memóriaigény 😊
One Vision. One Purpose.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Namost, ez úgy van nemszerintem, hogy kijön a Vista és utána kb 3 évig széthekkeli a világ, ezalatt a három év alatt fog kijönni a Vista sp1 meg a vista sp2, utána megint hekkelik kijön még 200 patch és akkor azt mondom, hogy na mostmár biztonságos és támogatott a Vista.
Lehet nehéz elhinni, de az XPvel így volt...kb. A Vistával meg méginkább így lesz.
Mégvalami. A sok usernek pénzt kéne kapnia amiért bétatesztelnek egy oprendszert, nem?
ON
A vistát még nem szabad semmihez sem használni. Millió cikket fórumot olvastam,s mindenhol szidják,hogy kompatibilitási gondok,performance (erõforrás,teljesítmény) gondok,stb. Nem szadab még használni
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Konstruktívabb javaslatot hirtelen nem tudok: szükség lesz egy XP partícióra.
a Vista nem fogadja el mi a megoldás aki Vistát használ hogy oldotta meg a dX kérdést? Megjegyzem hogy a játék XP SP2 en simán megy és sajnos a Vistán nem sikerült elinditani sem az Obliviont sem NWN2 õt ezért gondolom hogy a Vista DX 10 el nem stimmel valami...
Mi a jo megoldás...?
Nekem meg még mindig nincs új gépem, így nem tudok vele játszani, de annyira nem is bánom😄
Mire kijön a pacth,majd akkor megveszem 3K-ért :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Megkaptam küldiben a vörösdok -ban ,hogy gyakjam le a vadisznokat hát eltüntek a környékbeli orkokkal együt ...
Hát a küldiket nem lehet teljesiteni ha nincs kit legyakni a kovácsot se tudom kiszabaditani ezt a bugot...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
na annyi minden történt azóta :S
pedig nem vagyok lusta frissítgetni 😊
One Vision. One Purpose.
valaki összefoglalná röviden történt vmi december közepe óta? új szuper patch, mindent kijavítottak és hasonlók? 😊
Hello World!
2 giga rammal már egész játszható a játék + a legutóbbi patch is sok mindent kijavított.
Kezd jó lenni a game.
www.gportal.hu/bioshock
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...