Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de legalább böven nyereséges, úgyhogy lesz folytatás :)
One Vision. One Purpose.
Posted on Friday, March 09 @ 04:57:40 PST
Gothic 3 hits the roof! More than 500.000 copies of Piranha Bytes' RPG were sold, placing Gothic 3 among the most successful German RPGs ever. Gothic 3 offers an intense, living world and a non-linear, varied gaming experience.
Worthplaying.
Õlég sovány ez a dbszám.
Next PC upgrade: 2022
Nem az erdõben van és nem az Ortega bandájáról van szó.
A kapun való kijövetel után nem sokkal menj el rézsútosan jobbra a tenger felé.
És mielõtt elérnéd a homokos részt, egy 2-3 m3-es szikla darab mögött ott vannak a banditák. Olyan 3 fõ...mellettük a földön meg ott vannak Urkass ládái is.
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
meg a videókártya is szar. Igaz hogy 256-os -ati 9550 GT- de olcsó volt. (a videókártya meg annál jobb, minél drágább)
Szerintem nálam tápcsere lesz, bár 3 hete vettem direkt erre a célra egy FSP350-et. Lehet, hogy nem elég neki?
higgyétek már el, hogy semmi másra nem olyan érzékeny mint a memóra :)
még egy alsókategóriás gépen is szépen fut, ha megkapja a neki szükséges minimum 1.5gigát :)
és ugyanez #13046-ra is: tök fölösleges leszedni a grafikát, mert nem amiatt akad. (nagy valószínüséggel, bár nem ismerem a konfigodat, megmerem kockáztatni, hogy 1G vagy kevesebb RAMod van)
One Vision. One Purpose.
Next PC upgrade: 2022
Most kezdtem el a játékot, és nem találom a banditák táborhelyét, ahol elvileg Urkass motyója meg jó sok kincs is van. Mondig azt mondják, hogy a part mentén az erdõben de nagyon nem találom :)
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Én a 1. és 2. részt ugyjátszottam mert béna vagyok a víváshoz :)
TDU:Kamarov:HUN
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csak nem kihagyták a 1.12.est?
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Az X-aktás üggyel viszont totál egyetértek<#alien2>#alien2>
Ha csak az 1.12-õt teszem fel akkor a ge3.ini-ben
a ResourceCache.u32SpeedTreeMaxMemUsage_High értéke 100000 lesz, vagyis nem változik az eredetihez képest, ám ha mind a négyet felteszem akkor 1000000 lesz, azaz a helyes méret.
És ezt így hogy?
Volt már olyan hogy egy patch-re patch jött ki (nem csak ennél a játéknál).
De ami nincs benne abban a patch-ben amire azt írják hogy elég ezt feltenni, az jobb is ha nem kerül bele a játékba.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én nem, és még mindig senki nem mondott semmit az nv4_disp.dll hibámról.<#rinya>#rinya>
Lehet íjásszal játszani a játékban hatékonyan?
Ijnál az a célkeresztet (ami nem volt az 1-2-ben) muszáj használni?
TDU:Kamarov:HUN
Namost persze vannak olyanok, akiknek akár patch nélkül is megy a gamma, meg vannak akiknek máshogy. Ja, a megapatch sem biztos még....
Mindegy is íme a source:
Az 5. leglátogatottabb topic a jowoodon
Igénybe venném a közönség segítségét. Letöltöttem ezt a zsír játékot a majomparadéról de telepítés után nem indul el. Ha esetleg valaki tudja a megoldást vagy hasonló problémával küzd lécci írjon mert már a tököm ki van ezzel. Ja a telepítõjében nincs crack. Thx
linkeld is, hadd lám azt a sok barmot
Ebben épp azt írja, hogy peccsek nem tartalmazzák teljesen elõzõeket csak nagyjából. Nem véletlenül lett a legnépszerûbb thread.
Ez mellesleg jellemzõ az egész fejlesztésre; az egész gamma csak nagyjából van megírva...
ha egy peccs már tartalmazza az elözö peccs azon fájljait, amiket az javított, ne adj isten le is cserélték öket a két peccs között, akkor sok értelme nincs egymás után feltenni
One Vision. One Purpose.
1.07,1.08,1.09,1.12
www.gportal.hu/bioshock
Még olcsóbban, használtat a A prohardver.hu ddr-ram-apróhirdetések részében 6500 Ft -gari