Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
jah, de ahhoz képest milyen, még így is szép (hány ember ekdvét elvette a rengeteg bug? soha nem tudjuk meg, mennyire lett volna népszerü, ha rendes verzióval jön ki

de legalább böven nyereséges, úgyhogy lesz folytatás :)

One Vision. One Purpose.

grebber
More Than 500,000 'Gothic 3' Units Sold
Posted on Friday, March 09 @ 04:57:40 PST

Gothic 3 hits the roof! More than 500.000 copies of Piranha Bytes' RPG were sold, placing Gothic 3 among the most successful German RPGs ever. Gothic 3 offers an intense, living world and a non-linear, varied gaming experience.

Worthplaying.

Õlég sovány ez a dbszám.

Next PC upgrade: 2022

Mnemomic
Köszi!

Nandusz
Borús fokból a fõbejáraton gyere ki....
Nem az erdõben van és nem az Ortega bandájáról van szó.
A kapun való kijövetel után nem sokkal menj el rézsútosan jobbra a tenger felé.
És mielõtt elérnéd a homokos részt, egy 2-3 m3-es szikla darab mögött ott vannak a banditák. Olyan 3 fõ...mellettük a földön meg ott vannak Urkass ládái is.

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

1 Gb ramom van, de nem egy márka :(
meg a videókártya is szar. Igaz hogy 256-os -ati 9550 GT- de olcsó volt. (a videókártya meg annál jobb, minél drágább)

7600gs, 1,5G Ram, 2800+AMD-én jól fut közepesben 1024-ben, de lefagyogat félóránként különösen ha elõveszek vmi tüzes varázslatot. (???)
Szerintem nálam tápcsere lesz, bár 3 hete vettem direkt erre a célra egy FSP350-et. Lehet, hogy nem elég neki?

a_n_d_r_e_w
2GB? közepes?

higgyétek már el, hogy semmi másra nem olyan érzékeny mint a memóra :)
még egy alsókategóriás gépen is szépen fut, ha megkapja a neki szükséges minimum 1.5gigát :)

és ugyanez #13046-ra is: tök fölösleges leszedni a grafikát, mert nem amiatt akad. (nagy valószínüséggel, bár nem ismerem a konfigodat, megmerem kockáztatni, hogy 1G vagy kevesebb RAMod van)

One Vision. One Purpose.

Én 1.12-sel nyomom már vagy 2 hónapja, ini megbuherálással, és az "õszi" patch-csel (gamershell). Odab@sz! :) Ja, ASROCK AM2 x64, AMD 3,2Ghz (2180Mhz), 2GB DDRII (667Mhz), MSI 7600GS (256), szóval elég közepes konfigon.

...csinálják a gothic4-et! :)))
rotator
Megnyugtatlak, hogy quad-core-os proci, 4G ram és 8800GTX mellett is akadna, mivel vannak kisebb-nagyobb bugok még a motorban, de állítólag javítják õket, csak már december közepe óta semmi hír, hogy állnak vele. <#zavart1>

Na ez is egy olyan játék ami akkor is akad a gépemen, ha már élvezhetetlenségig lehúztam a grafikáját. Kár érte, a Gothic 2 volt életem eddigi legjobb játékélménye.

grebber
Ha Ortega bandájáról van szó alul írd be a keresõbe "ortega" sok találatot fog kiadni ottlesz a válasz!!

Next PC upgrade: 2022

Mnemomic
Hi!

Most kezdtem el a játékot, és nem találom a banditák táborhelyét, ahol elvileg Urkass motyója meg jó sok kincs is van. Mondig azt mondják, hogy a part mentén az erdõben de nagyon nem találom :)

peeter22
Nekem egyszer kétszer elfogyott a nyilam miközben csak lövöldöztem ezért a sivatagban kénytelen voltam kardoskodni. Meg orkok ellen csak kardoztam, leszámítva a játék elejét mikor még gyik volt a karakter. Jó egy kis kard gyakorlat, utána már félkézzel megy a városfelszabadítás vagy táborkipucolás.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Methylisocloro
Játszott valaki íjászt? Végig lehet vele vinni?
Én a 1. és 2. részt ugyjátszottam mert béna vagyok a víváshoz :)

rotator
Igen, mivel nem tudják különálló részekként javítani a világot, csak egységes egészként.

Shan
Érdekes, hogy mindegyik patch 62 mega.... :)))
rotator
Ez egy rajongói oldal... A hivataloson ott figyel a legújabb. Nálam az ini olyan szinten meg van buherálva, hogy a speedtree-s beállítás sose tûnt volna fel. :) Egyébként meg mindegy, akkor ezt is elbakta a PB, bár mondjuk ez legyen a legnagyobb gondom, hogy 3 peccset kelljen felraknom 1 helyett. :)

Ez viszont hasznos megfigyelés.
Az nem hivatalos oldal, és mi az a "petsch"? :)

A hivatalos oldal : http://www.gothic3.com/
OK THX

TDU:Kamarov:HUN

b-type
Nem tudom miket teszel fel és hogyan, én nem pakolgattam semmit mégis jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Na, még annyit tennék hozzá a PB következetes, áttekinthetõ és felhasználóbarát filozófiájáról, hogy tessék megnézni hány petsch van, ma, 2007.03.06-án a hivatalos letöltések/downloads wog oldalán?
Csak nem kihagyták a 1.12.est?

peeter22
Tök lényegtelen, hogy PB, mit mond. Az új verzió nem azért új verzsön mert késõbb jött hanem, mert tartalamazza a korábbi hibajavításokat. Így kellene, hogy készüljön, ámde mivel emberek csinálják ezt is, nagy a hibalehetõség. Nem szokás a már javított dolgokat újra elbénázni. De ez így volt, így lesz tökéletlen szerkezet(ember) nem képes tökéleteset alkotni. Ez a nagy filozófiai megállapításom. Szóval fõhetünk a levünkben és pöcsölhetünk életünk végéig.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Honnan veszed, hogy ez tény? Mert a PB ezt írta?<#wow1> Háát...
Az X-aktás üggyel viszont totál egyetértek<#alien2>

Akkor íme egy érdekesség:
Ha csak az 1.12-õt teszem fel akkor a ge3.ini-ben
a ResourceCache.u32SpeedTreeMaxMemUsage_High értéke 100000 lesz, vagyis nem változik az eredetihez képest, ám ha mind a négyet felteszem akkor 1000000 lesz, azaz a helyes méret.
És ezt így hogy?

b-type
szép is lenne ha nem lenne benne :)
Volt már olyan hogy egy patch-re patch jött ki (nem csak ennél a játéknál).
De ami nincs benne abban a patch-ben amire azt írják hogy elég ezt feltenni, az jobb is ha nem kerül bele a játékba.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

peeter22
Én nem állítok semmit ez tény. Amúgy meg abszolút gépfüggõ a dolog ugyanis , ha mindenkinek egyforma gépe lennem nem lenne téma a dolog, hogy kinek mi lett jobb stb., de mivel nem így van ezen kár rágódni, mert ha x hardware nem támogatja úgy a dolgokat ahogy kellene a patch nem sokat segít. Nem egy game van ami spec nálam megy, de haverjaimnak nem és nem azért mert igen fasza a vas sõt nagyjából ua. van (softwareileg is)és mégese ezek a számítástechnika X-aktái<#smile><#vigyor4>

Most arról van szó hogy, amit állítsz az jól hangzik csak nincs sok köze a valósághoz. Olvass vissza...

peeter22
Tök felesleges felrakni a többi patchet, ugyanis ebben benne van a többi is. Az újban mindíg benne van a régebbi verzió.

Ha elég, és minden megy akkor inkább hagyd! Beletartozol a gothic-kal játszók 50% -ába.
Én nem, és még mindig senki nem mondott semmit az nv4_disp.dll hibámról.<#rinya>

Methylisocloro
Melyik peccset várod?
Lehet íjásszal játszani a játékban hatékonyan?
Ijnál az a célkeresztet (ami nem volt az 1-2-ben) muszáj használni?

én ezt nem értem felraktam az 1.12 -es patchet nekem ez böven elég de lehet hogy az összeset felrakom sorrendben.

TDU:Kamarov:HUN

Ami szintén érdekes, hogy "a PB direkt" sokmindent "hangsúlyozott" és bizony nem úgy van. Ezeket a bizonyos "hangsúlyokat" hívják bugoknak.
Namost persze vannak olyanok, akiknek akár patch nélkül is megy a gamma, meg vannak akiknek máshogy. Ja, a megapatch sem biztos még....
Mindegy is íme a source:
Az 5. leglátogatottabb topic a jowoodon

Én pedig nem sorjában raktam a peccseket, és mégsem volt gond :P
Valoban igy van ez a peccsekkel! Volt egy hiba a játékban még mikor megkaptam a gémet.Egyes helyeken elkezdett fehérenn vibrálni az egész kép. Felpakoltam az aktuális peccset és a hiba el is mult, aztán késöbb uninst a játék, aztán ujra install egy hónappal késõbb. Ugyebár már ismét volt másik peccs felraktam és a hiba ismét csak jelentkezett. Szoval a peccseket csak szépen sorjában....!
rotator
Nem tudom, én csak azt írtam, amit olvastam. :) Egyébként nekem is sorban mentek fel a peccsek, mivel mindig felraktam az épp aktuálisat, tehát lehet, hogy tényleg csak így mûxik! <#crazya>

ezt jólmegaszontam!:D:D
sztem mindenesetre nem árt földobi egymásután az összeset.ártani nem árt, csak kicsit többidõ, de nem sokkal több.
hunmilan
Ok megvan mégis csak sikerült.

hunmilan
Hali mindenki!

Igénybe venném a közönség segítségét. Letöltöttem ezt a zsír játékot a majomparadéról de telepítés után nem indul el. Ha esetleg valaki tudja a megoldást vagy hasonló problémával küzd lécci írjon mert már a tököm ki van ezzel. Ja a telepítõjében nincs crack. Thx

rotator
Érdekes, mert a PB direkt hangsúlyozta, hogy elég mindig csak a legújabbat feltenni, mert abban benne van minden.

"a peccsek nem tartalmazzák teljesen elõzõeket csak nagyjából"

linkeld is, hadd lám azt a sok barmot
a_n_d_r_e_w
ok, akkor majd megy az info a faqba is :))

One Vision. One Purpose.

Az info a jowood technical forumának egyik leglátogatottabb threadjébõl van, aminek kb az a címe: "végre mûködik, megyek játszani".
Ebben épp azt írja, hogy peccsek nem tartalmazzák teljesen elõzõeket csak nagyjából. Nem véletlenül lett a legnépszerûbb thread.
Ez mellesleg jellemzõ az egész fejlesztésre; az egész gamma csak nagyjából van megírva...

a_n_d_r_e_w
hát nem tudom, honnan van ez az info hogy célszerü sorban feltenni öket?
ha egy peccs már tartalmazza az elözö peccs azon fájljait, amiket az javított, ne adj isten le is cserélték öket a két peccs között, akkor sok értelme nincs egymás után feltenni

One Vision. One Purpose.

saxicola
Köszönöm a gyors választ.

www.gportal.hu/bioshock

Nagyon sokat számítanak a peccsek! Ráadásul úgy tûnik, hogy annak ellenére, hogy azt írják "cumulative", (vagyis a legutolsóban benn van az összes) javasolt mind a négyet föltenni ebben a sorrendben:
1.07,1.08,1.09,1.12

saxicola
A patch-ek mennyi bug-ot orvosolnak a játékban? Amikor én játszottam vele(pár hónapja) akkor szinte élvezhetetlen volt a game. Volt, hogy egy farönkbe akadtam bele, máskor meg leestem a kilátóból a semmibe.

www.gportal.hu/bioshock

Legolcsóbban itt 7800 Ft +gari. Hogy Pécsett hol, azt nemtom.

Még olcsóbban, használtat a A prohardver.hu ddr-ram-apróhirdetések részében 6500 Ft -gari