Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó a játék, de jó pár agyonszidott, híresen bugos játékkal nem volt problémám, itt azonban a hangulat rovására ment rendesen - legalábbis számomra biztos. Türelmesen - és félek feleslegesen - várok tovább.
egyébként ahogy régen mondták, újra akarják írni az ütközésdetektálást többek közt, az meg belefér a megapeccsbe, és elég sok dolgon javítana
One Vision. One Purpose.
Ennyit a német precizitásról. A spellforce-al ugyanez a helyzet az is patch nélkül játszhatatlan.
A gothic2 motorja valóban jó lett volna, nem kelett volna ilyen irreálisan magas és optimizálatlan graf. motort beletenni.
A gothic2-vel nekem semmi bajom nem volt, az teljesen bugmentes volt, ha volt is a 3-hoz képest kevés.
Ujabb bug lemegyek az arénába harcolni, ugrok egyet és kiirja, hogy elhagytam az arénát. pff.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Megtaláltam a teleportkõ lelõhelyek listáját, igy meg lehet uszni a sok unott futkorászást városról városra. ebbe a játékba nincs gyorsaság ital? mert a fél játékidõt az veszi el, hogy futkorászok ide-oda.
A teleport lista:
Myrtana:
Ardea - On the bench at the starting point.
Reddock - Southern caves of Reddock, kill the goblins.
Cape Dun - Inside the warehouse, steal it when the orc is outside.
Montera - In the abandoned house next to the mercenary boss house.
Gotha - Chest in the orc boss hut. 2nd inside Gotha, at the smithy.
Faring - Inside the first cavern, at the end of the right tunnel.
Vengard Temple - From the caves inside Gotha.
Vengard Throne room - From the High fire mage above the throne room.
Okara - On a stone just left from the entrance, facing towards Okara. Or put in another words: Exit Okara, then turn right 90° It is just in front of your nose!
Silden - North of town, on a stone near a stone circle. 2nd is on Grompel.
Geldern - On a stone outside the southern exit, next to a chest. 2nd on Mirzo.
Trelis - Inside a chest behind the Beliar shrine outside the SW entrance.
Nemora - Right side of the entrance, halfway up the clope inside a chest. Or put in another words: Exit nemora (east exit), turn left 90°, make 5 steps, turn left for another 90°, make about 5-10 steps and there is a chest just in front of u. Also on Treslott the fire mage, who is in the bottom cave.
Varant:
Braga - The merchant at the north entrance. U have to beat him to get it, but this is a part of a quest anyway.
Ben Erai - On a barrel just below the slope to the mines. Another one is in the top-most mine tunnel
Lago - In the weed dump, nearby Rasul.
Ben Sala - Around the smithy.
Bakaresh City - Near Silvio at the W entrance.
Bakaresh Temple - Inside the temple, in the center of "living quarters", the stairs lead down to the vault. The stone is in the second room.
Mora Sul - On a Bench just next to Bandaro
Ishtar -one by main entrance on a table that teleports in front of the main guard
-one in the very back of Zubens chamber by his bed. It teleports to his palace. It is guarded by a single hashishin and there is no way to get it without setting him off.
Nordmar:
Wolf Clan - Inside Ronar the hunters house, you are allowed to pick it up.
Hammer Clan - At Ingvar the master smiths smithy, Steal it from his bench.
Fire monastery - Bottom level in library, a locked chest right side of the stairs.
Fire clan - In the first secluded house. 2nd In the Chieftains house.
Xardas - On the first floor, u cant miss it.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Egyáltalán mennyiben változott 1.12 patch az eredetihez képest?
"Not Weaken.... Weeeaken"
Fent volt a szikla tetején a farkas meg egy bandita, ott bugzottak. Ijjal le tudtam szedni nagy nehezen.
Nem tudom mit csináljak. 😮
Nekem elég lett volt a Gothic 2-es grafika is, de a technikai fejlõdés/fejlesztés természetes és szükséges ebben az iparágban. Talán a Gothic 4-re (vagy a következõ játékra) elbírnak a motorral - na meg lesz alá vas.
One Vision. One Purpose.
Why so serious?
Csak viccelek, nekem minden hiányosságával együtt nagy kedvencem az elsõ két rész, remélem egyszer lesz ehhez is annyi patch, hogy legyen kedvem folytatni. Ha megfelelõ állapotba kerülne, végre meg is merném venni, lassan már úgyis olcsóbb lesz, mint a Gothic 2 Gold.
Why so serious?
Mire kijön a patch végigviszem a gamet. meg lehet még 1-2 hónapot csusznak a ptchel.
Elég vicces hogy 4 hónapja nem adtak ki semmilyen uj patchet, legalább vmi javitás lehetett volna.
Jó hogy irod, hogy lehet sírt ásni, én nem tudtam 😄
Igen kéne bele 1,5 ram akkor fut, jól ez bizonyos.
Egyébként áljatok fejvadásznak, mert tele van sivataggal a környék és szaggatás nélkül fut ez a rész 😄
A legnagyobb szarvashiba sztem a gameba az ellenfél. harcolok velük és a társuk néz mint a hülye. ez forditva is igaz, a szövetséges npc vigan nézi, ahogy legyilkol a szörny.
A másik nagy szarvashiba, a nehézség. hát az vmi oriási hogy sikerült.
A nehézségi szint abbol áll, hogy kegyetlen nagyot sebeznek a szörnyek.
Visszateleportáltam ardeába a játék elejére 15 szinten kimentem legyakni az ottani maradék ellent, erre 2 dögevõ megölt. 300 hp-val hiper szuper páncélba. kicsit kiegyensulyozatlan 😄😄
A kedvencem pedig az, amikor tábor közepén elkezdem kifosztani a ládákat, és a 2 méterre levõ õr, rám se bagozik. és még sorolhatnám. jo játék lenne de ilyen kis faszságokkal elbaszták.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Azok az orkok, akik eleve pirosak és neked esnek szó nélkül, azok minden következmény nélkül leölhetõek. A banditákkal azonos a szerepük, akiket, ugye, szintén következmény nélkül lehet lezúzni.
Nem minden sírt lehet kiásni valóban, de azért van néhány. Nem kell az ásóra kattintani, a módszer ugyanaz, mint a bányászásnál. Ott sem kell a csákányra kattintani, elõveszi azt magától is a kari, ha a célra (telér, sír) kattintasz.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
no sikerült megoldanom a mentés problémámat, most viszont egy kérédsem lenne.
még nem választottam oldalt, hogy az oroko mellé állok-e vagy a lázadókhoz, nem csináltam meg egy ilyen küldetést sem, ami kicsit is egyik irányba döntené a mérleget, viszont: amint átmegyek Normandiába (Okara és Silden közötti hegyszoroson) két áll ott egy jéggólem meg néhány goblin. lezúzom õket és elmegyek balra, ott van egy ork tábor, és az orok egybõl rámtámadnak. ez normális így? nem baj, ha õket is szétverem?
a másik pedig az, hogy olvastam egyik oldalon, hogy lehet sírt ásni. Ti tudtok? mert én hiába kattintok az ásóra, nem csinál semmit sem. 😞 (igen tudom hogy nem lehet minden sírt kiásni, hanem csak azokat, amik meg vannak jelölve...)
segítségeteket elõre is köszönöm!
üdv.: Fugi
Akinek esetleg voltak hasonlo szaggatasi gondjai és vistája van, érdemes visszarakni az xp-t mert ott 2x gyorsabb, legalabbis nekem az volt.
Pedig avistan minden driverbõl a legfrisebb volt fenn, nem tudom miért csinált ekkora szaggatást vistán. pedig az is 32 bites volt.
Nekem annyira ratyi volt a giga rammal, hogy 800x600-on alacsony felbontáson is szaggatott. de lehet a vista tett be neki, majd ha kiprobálom xp-n kiderül.
XP32bit, 2800+AMD, 7600GS_AGP, 1,5GRAM és 1024ben mediumon 30 fps az átlag, jó, városban talán 10 is néha, de inkább csak amikor bemegyek a kapun. 1G rammal ennek a fele volt minden.
Viszont a guru3d.com GF8800hoz adott drivereit használom; azóta egyszer se lépett ki v indult újra.
Kérdés: ki milyen számu NVidia meghajtot használ Vistán amivel a Gothic 3 rendesen megy, mert a 100.65 nem jó az eredetivel meg ahogy ráteszem az árnyékolást memoria hibával ledob?
szaggat? mint az állat 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lenne egy olyan gondom/kérésem, hogy volt egy win reinstallom, de elmentettem a a játék mentéseit, viszont most nem ismeri fel! szerencsémre egy másik vinyóra raktam fel a rendszert, így a teljes játék mentésekkel együtt megvan a másik vinyómon. A kérdésem az lenne, hogy megoldható valamilyen módon, hogy ezen az új rendszeren is onnan folytassam a játékot, ahol abbahagytam, vagy mindent elõlrõl kellene kezdenem? remélem, hogy megoldható az elsõ verzió...
a gépigényhez pedig annyit fûznék hozzá, hogy nálam egy S478-as tokozású penti4 3.00Ghz, 2x512Mb ddr 400Mhz ram dual channel, Gigabyte 6600GT 128Mb agp videókari, és a játék az elején is (ahol a harc van, és megjelenít vagy egy tucat embert és orkot) 40-50Fps-t produkál 1280x1024es képernyõfelbontás és medium beállítások mellett!! viszont a régi vinyómon nem hozta ezt az eredményt, ott 20-25 Fps-t produkált ugyanolyan helyzetben! Szóval egy friss rendszer sokat dob a játszhatóságán!
Üdv.: Fugitive