Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ekkora baromságot cimbi amit írtál... Egy ezfajta lekézeése a világnak? Melyik RPG-ben láttál te milliós országokat? Nem légy barom..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Takanohana
Van respawn, de csak minimális, és nincs is rá szükség. Ugyanis, ahol egyszer jártál, oda nem nagyon fogsz visszamenni. Nincs is miért, a küldiket, ha már teljesítetted, legfeljebb kereskedni és tanulni fogsz egy-egy településre visszateleportálni, ott meg nincsenek vadak. A terület van olyan nagy, hogy elég, ha egyszer bejárod minden részét.

Randal
Huhh, sajna G3-mal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de a G1 ill. G2-ben van egy minimális szintû respawn, ott még vannak "fejezetek" azért.
Gondolom Morrowinddel meg már játszottál😄

Sziasztok! Lenne egy ultra noob kérdésem, lehet megköveztek érte, de pl. van a játékban respawn? Vagy itt is úgy van mint az elõzõ részekben, hogy amit egyszer leütök az az idõk végezetéig hulla marad? Tudom persze ez így reális meg blah blah blah... Azért kérdem mert rettentõ nagyot csalódtam anno az Oblivionban, és bár tudom a Gothic nem Oblivion, mégis talán ezt az open-ended, teljesen szabad "aztcsinálszamitakarsz" dolgot várom a Gothic 3-tól. Tudom ez nem olyan, de mégis mennyire szabad a játék? A sok bug hallattán még nem nagyon játszottam vele, szerencsére nincs idõm se, szóval nem lesz gond kivárni a következõ (pár) peccset.
ugy kelett volna megcsinálni, hogy minden kasztnak meglenen a városa harcos,mágus,ranger, stb az még feldobná a játékmenetet sztem.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

Na igen. Ne bántsatok de nekem az oblivion városai jobban tetszettek mint ezek a putrik. 😊 De hogy közelebbi példát hozzak lehetett volna 2-3 Khorinis és 10-15 Onar tanyája. 😊

Why so serious?

Takanohana
Hát igen, nehéz elhinni, hogy ezekbõl a rozoga településekbõl állt a birodalom. Mekkora lehetett Rhobar királyságának lélekszáma? 500 fõ?

a_n_d_r_e_w
ez is milyen jó volt a 2-ben, ha mágusként akartam páncélt venni Jantól, úgy elküldött a rákba, hog csak na 😊

Egyszer már lehet mondtam, de én jobban örültem volna egy-két vársonak, ha azok úgy ki vannak dolgozva, mint az 1-2-ben, mint ennek a számtalan tölteléknek 😞

One Vision. One Purpose.

he?

magus
humm, most nézem, hogy a mana regenerálódás a robe-hoz kötött. szóval gyakorlatilag ha jól akarok varázsoli elfelejthetem h kukoricankozervként aprítok közben ? :/

Éppen ez a baj. Inkább jó sztori legyen és kevesebb szabadság. Nekem annyi éppen elég volt amennyit az elsõ két rész adott.

Why so serious?

rotator
A sztori "gyengesége" az újfajta világkezelési koncepciónak, ill. a scriptelés hiányának tudható be. Elég nehéz kézben tartani egy komplex történetet úgy, hogy a világ nincs kordában, mindenki megölhetõ, stb. 😊

Moment City-ben sokkal de sokkal több ORK-kal fogtok találkozni mint a magyar utcákon 😊
Ezt a kettõ topicjában kéne tárgyalnunk nem?
Amugy azért jobbak a goblin skeletonok a simák ellen mert a sárkányok, ork elitek stb ellen mind a kettõ kb minimumot (5) sebez viszont a kis gobbok nagyon gyorsan utnek és nem lehet blokkolni...
2-3 elit ork egy helyen szétkap 15-20 csontit is sián a sok goblin sekeleton meg bedarálja õket...
Amugy meg sárkáányok többségét elintézi egy démon.

Molnibalage
Nekem az a problémám az egésszel, hogy valahogy lapos, és fordulatoktól mentes a sztori. Ezen még egy magapatch sem segíthet, kieg kell, de jó!!!!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Ez való igaz. Mikor kijött akkor is azon volt a vita, hogy csúsztathatták volna annyira mint az Oblit.Azt is jópár hónapos csúszás után dobták ki.
Ezzel is megtehették volna.

A regenerálódás miatt ezzel szkeptikus vagyok. Egyébként van elég Summin Demon tekercs, vagy el lehet rángatni Biff-et is, szóval nem gond egy sárkány, csak a csontvázak sárkányok ellen való használhatóságáról beszéltem.
jo sok goblin skeleton és kész😄 cscak sok mana kell

rotator
Ki tudja, talán csak ez a plusz 6 hónap hiányzott. Végülis az elõzõ részek is bugosak voltak kezdetben és mégis - viszonylag - bugmentesítették õket utólag. 😊

Ha évek alatt nem voltak rá képesek, kifejezetten valószínûtlen hogy pár hónap alatt megváltsák a világot.
jah énis flteszem a polcra. most jön majd ki az oblion meg a morrowind magyarul. ugyhogy lehet majd pihentetni 1 darabig 😄

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

jah rendi. n azlapgémre gondoltam. a kieggel nem jácot mert nem volt magyarszki forditás hozzá sajna.

rotator
Ezúttal hibátlan, minõségi munkát akarnak kiadni a kezük közül, amivel egycsapásra visszaállíthatják a renoméjukat. Ezért nincs dátum.

A 30 csontvázat a Gothic Night of the Raven-re értettem, ha félreérthetõ lett lett volna. Ott tényleg kell - legalább - annyi, a tûzlabda tudtommal nem tesz kárt a sárkányokban (melyek regenerálódnak) - szintén az elõbb említett verzióról beszéleve.
Neked ki vagy mi hozza húsvétkor az ajándékot?

Árnyékfutó

Tárnarák

Dögevõ

Troll

Sárkány

Ork

Gomez

Nyuszi :-)

Jó kis szavazás 😄
Van akinek Ork hozza az ajándékot? 😄

Ottto
Szerintebb jobb így, hogy nincs idõhöz kötve! Dolgozzanak csak rajta szorgalmasan!!!!!! Mégegy hibát vétek lenne elkövetni.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

remélem a magyaritas mûkõdik hozzá, mert ugy nem sokat fog érni, legalabbis nekem.

legalabb a körülbelüli dátumot kiadhatnák, mikor jön a megapeccs.

NA sszem most pihentetem a gamet egy kicsit, talan kijön már végre az a rohadt megapatch, mert minnél többet játszol vele annál idegesitöbbek a bugok.
Most értem el a démonidézés szintet, olyan ari a démon amit lehet idézni😄 Ez a fagyhullám,tüzhullám sztem semmit sem ér, mert a körben levõ ellenfeleket sebzi, nagyon kevészer van, hogy a monstak körbevesznek (ha igen akkor már régen rosz) a tûzesõ meg az istennek se akar eltalálni senkit. szép meg látványos (nemoraba kiprobáltam, ki is fagyott a megnött gépigány miatt Ð) de nudli.
30 csonti a sziklasárkányra? én ugy emléxem kb 10-t idézhettem, utánna meg köpködtem tüzlabdával. persze közben idézgesd a csontikat mert hullanak rendesenÐ
A gyors tanulás valóban jó de ahhoz is 100-as õsi tudás kell.

Igen nála, de csak ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megsemmisítetted az 5 artifactot
!

Ja, s az öcsém szeretne ércfegyvereket készíteni, azt hogy lehet?
Hali, mágus vagyok, s szeretném megtudni, hogy csak a vízmágusoknál (ha jól tudom Saturasnál) lehet a zárnyitás varázslatot megtanulni, mert nem költenék 20 tp tolvajlásra.
rotator
Nem kell parázni, dolgoznak rajta, már logisztikai kérdéseket is feszegetnek, tudniillik hogyan is juttassák el a júzerekhez, mivel kicsit nagyméretû lesz... 😄

Ezt mondod majd két hónap múlva is ügye... 😉
rotator
Nyugalom, már tényleg csak hetek (<#vigyor>) kérdése és kijön a mindent orvosló megapatch!

Nincs mit. Egyébként a WoG szerint Sebastian a neve, szóval én sem emlékeztem teljesen jól 😊
magus
jaaa, emlékszem, hogy volt ott egy mágus, csak nem jegyeztem meg a nevét, köszi-.-

Nem tudom hol tartasz, de a játék elején tûzmágus Reddock-ban (Vörösdokk).
magus
Sebastiano?

A G3-ban elég sok szintet lehet lépni, szóval összelehet hozni egy "mindenes" karaktert - ráadásul olvasással is sokat lehet fejlõdni. Az elején érdemes Sebastiano-tól eltanulni a gyors tanulás skill-t, így szintlépésenként lehe tkapni egy extra TP-t, hosszútávon megtérül.
magus
azt meg lehet csinálni szerintetek, hogy tegyük fel brutális konzervdobozként rohangálok aki jól harcol de mellé profi mágus is? vagy überkaraktert nem lehet csinálni.

a kiosztott pontokat vhogy vissza lehet vonni amúgy?

Csak kíváncsiságból, ti hogy álltatok mikor Vangardot szabadítottátok fel?

amúgy tetszene a játék, mármint a sztorija, a tájak, az ellenfelek kidolgozottsága, hangulata is van, csak annyi rohadt hiba van benne, hogy az nem igaz, ha ezeket kijavították volna annyira jó játékot tudtak volna kihozni belõle : /

(nem emlékszem már mik voltak, de emlékszem, hogy az elõzõ részekben is voltak hibák mondjuk...)

Most nézem csak: egyelõre még alfa stádiumban (és németül), de elérhetõ a G3 Datenbank
A NotR-ben megnézném azt a csontvázas taktikát. Nekem a sziklasárkányhoz legalább 30-at kellett idéznem, már pedig a második leggyengébb sárlányról van szó. Persze démonból akár egy is elég lehet.
énis kidobnám az ablakon ha nem játszottam volna az elõzõ részekkel. sztem a 4 teljesen más lesz, mert ugyebár csomó szövetségest ki kell benne nyirni. én a fejvadász sztorit csinálom, ott pld meg kell ölni mind a 6 vizmágust akik eddig a kalandba voltak.
Meg ilyen hülye sztorit hogy 1 szintõl indul a karakter. vmi eredeti sztorit kitalálhattak volna. vagy megintráomlott egy toprony azért kezd 1 szinten? 😄😄

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

Sztem a legerösebb karaktere az összes résznek a magus. én mindig azzal játszom, más RPg-ben is. A 2-ben az összes sárkányt legyõzni gyerekjáték. Ugyebár a csontváz vagy a démonidáézéssel végtelen számú csonti állitható össze. az 1ben ugy emléxem nem volt idõkorlát, a 2ben van. akkor is 3-4 csontit össze tudsz állitani, azok kenterbe vernek mindenkit. közbe te meg tüzlabdázol hátulról tuti kombo. a fõellenség a 2be is addig tartott mig elmontam 4 sötétség serege varázslatot és odament 12 csonti püffölni az ellent. kb 10 másodperc volt 😄
a 3-ba sajnos letápolták a varázslot mert csak 1 idézett lény megengedett. legalábbis nekem jelenleg 170 õsi tudással 1et enged
nehéz fokozat meg maga a rémálom, 1-2 tüzlabda leszedi a karaktert, meg megöl 20-dik szinten 1 farkas a harapásával, ami 150hp-t sebez 😄

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

magus
szóval itt sokkal jobban megéri varázslónak lenni mint brutális konzervdoboznak nagy pöckökkel hadonászva?

Csak azért kérdeztem mert mágusként, mana-regennel tkpn verhetetlen karaktered lenne.
A segítõk amúgy tényleg inkább akadályoznak, mint segítnenek. Esetleg egy gólem vagy démon még szóba jöhet.

magus
ez már jó régi nick, az ember változik : )

általában amúgy a single player rpg-kben a puszta mágus nem szokott életképes lenni, ezért elõször mindig harcost indítok, aztán ha úgy néz ki van értelme varázshasználónak lenni akkor váltok rá

Nem értem miért magus a nicked? Itt valami nagy tévedés lesz:-)

magus
annyira bugos hogy nem igaz, ha nem lett volna az elsõ két rész amit végigjátszottam olyan lendületbõl basznám ki az ablakon ezt a játékot hogy nem igaz.

épp azon vagyok, hogy Vangardban erjek el a kiralyhoz, de a tarsam semmit sem er, csak all es szetvereti magat, en meg meg mindig egy nyamvadt kis halberddel operalok meg egy rebel armorral. varazslat nelkul, ha tekercsbol olvasok akkor elviszi minden manamat. ti mikor ezt csinaltatok hogy alltatok?