Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gondolom Morrowinddel meg már játszottál😄
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Why so serious?
Egyszer már lehet mondtam, de én jobban örültem volna egy-két vársonak, ha azok úgy ki vannak dolgozva, mint az 1-2-ben, mint ennek a számtalan tölteléknek 😞
One Vision. One Purpose.
Why so serious?
Amugy azért jobbak a goblin skeletonok a simák ellen mert a sárkányok, ork elitek stb ellen mind a kettõ kb minimumot (5) sebez viszont a kis gobbok nagyon gyorsan utnek és nem lehet blokkolni...
2-3 elit ork egy helyen szétkap 15-20 csontit is sián a sok goblin sekeleton meg bedarálja õket...
Amugy meg sárkáányok többségét elintézi egy démon.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezzel is megtehették volna.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Árnyékfutó
Tárnarák
Dögevõ
Troll
Sárkány
Ork
Gomez
Nyuszi :-)
Jó kis szavazás 😄
Van akinek Ork hozza az ajándékot? 😄
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Most értem el a démonidézés szintet, olyan ari a démon amit lehet idézni😄 Ez a fagyhullám,tüzhullám sztem semmit sem ér, mert a körben levõ ellenfeleket sebzi, nagyon kevészer van, hogy a monstak körbevesznek (ha igen akkor már régen rosz) a tûzesõ meg az istennek se akar eltalálni senkit. szép meg látványos (nemoraba kiprobáltam, ki is fagyott a megnött gépigány miatt Ð) de nudli.
30 csonti a sziklasárkányra? én ugy emléxem kb 10-t idézhettem, utánna meg köpködtem tüzlabdával. persze közben idézgesd a csontikat mert hullanak rendesenÐ
A gyors tanulás valóban jó de ahhoz is 100-as õsi tudás kell.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kiosztott pontokat vhogy vissza lehet vonni amúgy?
Csak kíváncsiságból, ti hogy álltatok mikor Vangardot szabadítottátok fel?
amúgy tetszene a játék, mármint a sztorija, a tájak, az ellenfelek kidolgozottsága, hangulata is van, csak annyi rohadt hiba van benne, hogy az nem igaz, ha ezeket kijavították volna annyira jó játékot tudtak volna kihozni belõle : /
(nem emlékszem már mik voltak, de emlékszem, hogy az elõzõ részekben is voltak hibák mondjuk...)
Meg ilyen hülye sztorit hogy 1 szintõl indul a karakter. vmi eredeti sztorit kitalálhattak volna. vagy megintráomlott egy toprony azért kezd 1 szinten? 😄😄
a 3-ba sajnos letápolták a varázslot mert csak 1 idézett lény megengedett. legalábbis nekem jelenleg 170 õsi tudással 1et enged
nehéz fokozat meg maga a rémálom, 1-2 tüzlabda leszedi a karaktert, meg megöl 20-dik szinten 1 farkas a harapásával, ami 150hp-t sebez 😄
A segítõk amúgy tényleg inkább akadályoznak, mint segítnenek. Esetleg egy gólem vagy démon még szóba jöhet.
általában amúgy a single player rpg-kben a puszta mágus nem szokott életképes lenni, ezért elõször mindig harcost indítok, aztán ha úgy néz ki van értelme varázshasználónak lenni akkor váltok rá
épp azon vagyok, hogy Vangardban erjek el a kiralyhoz, de a tarsam semmit sem er, csak all es szetvereti magat, en meg meg mindig egy nyamvadt kis halberddel operalok meg egy rebel armorral. varazslat nelkul, ha tekercsbol olvasok akkor elviszi minden manamat. ti mikor ezt csinaltatok hogy alltatok?