Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--------------------------------------------------------------------------------
You know that he is at Gotha beeing held by Orcs. Well, When I killed all undead and the monster (I don't remember how he is called) in gotha gorn was still kept by the orcs (kos I didn't know that he was there) BUT NOW I freed Gotha and have made the cuest with rebuilding Gotha and I found Gorn there were he is kept BUT no more Orcs!!!! And I kant make him leave at all. PLS help! (or tell me if he is going to be needed in the storyline and if he leaves at a moment.OR SOMETHING Thanks!
a bugtopicból szedtem.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
jah meg megcsináltam minden küldetést amit meg lehet mert nem bugos és nem tudok bejutni Monteraban a belso udvarba, ilyenkor mit?
Biológialag mpersze az embert is az állatok közé sorolják, de ez már más kérdés.
De az XP az jár mindenféleképpen
aki meg leöl mindent ami mozog, az szimplán idióta 😄 (így is a végére volt 20 el nem költött tanuló pontom, pedig tényleg nem szuttyogtam néhány XP-s lényekkel)
One Vision. One Purpose.
jó hír viszont, hogy ezt a fejlesztõk is tudják és megígérték, hogy már a kiegészítõben is megindulnak ebbe az irányba, de a gothic 4 is inkább a 2-re fog hasonlítani, mint a 3-ra.
Az a szerencsétlen szarvas vagy nyúl nem árt senkinek, de a játék arra buzdít, hogy mindent ölj meg ami mozog, mert jár érte xp. Megenni meg sokmindent meglehet, ez sem indokolja. De lehet csak engem zavar. 😛
ezexerint nem voltam egyértelmü 😄
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Egyébként nekem az nem tetszik, hogy olyan élõlények legyilkolásáért is ad lp-t a játék, amire egyébként nem illene.. Szarvasok, nyulak, stb. Mondjuk én nem bántom õket, de zavaró. Én levonnék érte. 😛
(és igenis RPG, attól függetlenül, hogy nem épp a legjobb a fejlödési rendszere)
One Vision. One Purpose.
A guildek tényleg hináyoznak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A városok is így mûködnek, az ARÁNYOKAT reprezentálják. Van a fõváros, pár nagyobb erõd és város, kis helyõrségek itt-ott, kis- és nagy faluk.
Hogyen lehet sok-sok embert hiányolni egy kb. 6x6 mérföldes térképrõl, ezen nem férnek el olyan sokan. A fõváros mérete megfelelõ, SOKKAL nagyobb, mint Khorinis, ha nem rombolták volna le, csak abban flangálna vagy 500-600 ember.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- rossz loot rendszer (random, ládanyitogatástól függõ, nincs nagyon fix loot)
- mindenki viselhet minden páncélt
- guildek hiánya
- mindenki megtanulhat mindent (harcostolvajvarászló)
- reputation csak nõhet, nem csökkenhet
- gyakorlatilag nincs fõszál (nincs történet)
amúgy jobban örültem volna, hogyha megint egy kis részt játszhatunk végig ahol az egész fel van építve, gyerekek, asszonyok, egy-két nagyobb város, és addig húzni, amíg a technika nem engedi meg, hogy a nagy birodalom nagy fõvárosa tényleg igazi fényében pompázzon
One Vision. One Purpose.
Leszedtem egy sima másolt verziót, felraktam, pecseltem, krekkeltem..
Nagyon szépen megy a játék de olyan 10 perc múlva kilép az asztalra. Van erre valami megoldás?
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A kiegészítõ vélhetõen nem fog beleintegrálódni a játékba, mint anno a NotR, hanem önállóan lehet majd játszogatni vele és közelebb fog állni a régebbi részekhez, mint a harmadikhoz. Legalábbis ezt nyilatkozta az egyik fejlesztõ valamikor réges-régen. 😊
Miért is mondom ezt?...Szerinted az jó buli lenne egy játékban, hogy "zombiként" lófráló karakterek népesítenék be az univerzumot (akár a Mafiában, bár ez rossz példa, hisz az egyik kedvenc játékom)?
A kommunikálni képes karik mennyisége épp elegendõ. Sõt szerintem még így sem használjuk ki a jelenlévõ NPC-k kb. maradék 10-15%-át, ami elég soknak tekinthetõ (játék stílusa válogatja ugye ezt...).
Molinbalagenak meg: szerinted Rhobar királynak volt anyja, apja, felesége, esetleg fia?...ugyanis ezek a momentumok, vagy utalások teszik életképesebbé a játékot (ha lennének). Sajnos a Gothic3 a maga kb. 300-400 fõs populációjával képes kiírtani az orkokat, majd együtt örülni egy szebb jövõnek, ami már -gondolom- utódok nemzésében teljesedik be. De hol vannak az asszonyok? Meg az életünket öröklõ utódaink?...Sajnos sehol...Így sajnálatos módon a Gothic3 nem más, mint egy hack'n slash típusú RPG, némi gondolkodást gátló elemmel átszõve, meg fullos grfikával. Hurrá..örüljönk, szép a táj, meg emberi arca van nevét a büdös életben meg nem mondó hõsünknek. (Egyszer kérdezték meg tõle asszem borús fok elõtt, akkor is ez volt a válasza: õõõõõ--->bravó)
Szumma szummárum, ha egy ilyen nagy horderejû háttér történetet találunk ki, mint egy orszzág felszabadítása, akkor igenis oda létszám kell, máshogy gagyi az egész....
Ezt kétféleképpen lehet orvosolni:
1. Maradunk egy elfogadható kisvilág vándoraként és megsazbadítunk egy elhagyatott szigetet egy ismeretlen tájon, (azaz hogy nem erõltetünk világot megváltó sztorit) vagy:
2. Igenis benépesítjük az adott univerzumot és életszerûvé tesszük ezáltal (emlékszem régen asszem 2001-ben a Summoner c. szerepjátékban több karakter volt, mint itt a G3-ban)
Na mindegy is...a játék igenis jó, csak tudni kell a helyén kezelni a dolgokat annak megítélésekor.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A történet szerint (Gothic 1-2) II Rhobar harcban áll az orkokkal. Hadserege létszáma nem ismert, de abból, hogy nélkülözni tud kb. 70-80 lovagot, (ennyi van kb. Khorinisban és a Bányavölgyben, még a sárkánypusztítás után is), arra következtetek, hogy kb 7-800 fõs serege biztos van a veszteségek ellenére is. Országa tehát kitermelhetett kb. 1500 fõ lovagot, minimum. Ezek családostól, plusz egyéb parasztokat, kézmûveseket, stb. figyelembe véve Rhobar népe legalább 10000 fõ kellett legyen.
Ehhez képest Myrtanán van 8-9 település, és még a legnagyobb, Vengard sem adhatott otthont legfeljebb 50-60 családnak. Akkor számolj, mi nem stimmelt nekem.
Egyébként nem várok én "milliós országokat", de hogy a birodalom fõvárosa semmivel sem nagyobb, mint Khorinis jelentéktelen szigetén egy kikötõváros, az számomra illúzióromboló.
Ha válaszolsz, kérlek próbálj kulturáltabban írni, bunkó én is tudnék lenni, de nem stílusom.