Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Meg az egész, ahogy hozzálnak az NPC-k a helyzethez. Pl. Grond. Cimbora de jó, hogy látlak, persze, hogy segítek, csak elõbb egy "kis" szívesség. Látogass meg 3 bányát.... És hasonló helyzetek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
by:FAQ <#idiota>#idiota>
Nah most veszek még 1Gb ramot, és így lesz 1.5Gb rammom, nah ezzel már mennie kel mediumon, vagy már kéne egy jobb videókártya is?Smiley
A Gothic 3-om ról beszélek.:d
Jah meg a Gothic 3-ban, hogy kell leszúrni(megölni) az ellenséget mert már megint elfelejtettem, és kiakarom játszani végreSmiley
Persze, hogy nem tökéletes a list, hisz' írják is:
"This is an incomplete list of PC games (including Macintosh, Microsoft Windows, Linux) that have sold more than one million copies."
A Wikipedia egyébként sem szentírás, bár itt elég alaposan meg vannak jelölve a források.
off on
a listáról: igencsak nem jó ez a lista (legalábbis egy helyen tuti hibázik: szívem csücske Tiberian Sun másfél hónap alatt hozta össze az 1 millát, ezzel megdöntve az eladási rekordokat, de ezen a listán sehol sem látom, pedig érdekelne mondjuk az RA2-höz viszonyítva, és ha itt hibázik, akkor vajon hol még?)
még mindig az eladások: érdekes ellentmondásos hírekbe ütközöm én is mindig. Egyik szerint a tavalyi év legkelendöbb játéka a WoW egy év alatt ~950e eladással, másik szerint a kiegje nyitónapon 1.2 milla...
na mindegy
off off
One Vision. One Purpose.
OFF
Ha már eladások, egy kis érdekesség:
Bestselling Videogames
Egyébként nem tud valaki egy oldalt, ahol megbízható forrásokból összesítik az eladási adatokat? Mindig is szerettem a statisztikákat.
Why so serious?
One Vision. One Purpose.
Why so serious?
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Montera + 2) Report to the leader of the orcs' mercenaries in Montera
(Montera +10) How loyal are the orcs' mercenaries?
(Montera + 4) Let the mercenary Trano know his pay has been cut.
(Montera + 6) Collect the rent for Domenik's farm.
(Montera + 2) Milk for the warehouse keeper.
(Montera + 6) Defeat Dan in the arena.
(Montera + 6) Defeat Fedor in the arena.
(Montera + 6) Defeat Goose in the arena.
(Montera + 6) Defeat Ugo in the arena.
(Montera + 6) Defeat the champion Ashton in the arena.
(Montera + 4) Change of shift in the slave camp.
(Montera + 4) Marik wants Bradley's slave list.
(Montera + 2) Return the stolen slave list to Bradley.
(Montera + 4) Tell Dennis that Bradley needs a new slave.
(Montera + 4) Dennis wants Bradley to go easy on the slaves.
(Montera + 2) Kelvin goes back to work in the temple.
(Montera + 2) The slave Leon is working in the temple again.
(Montera + 4) Find the stray wolves and kill them.
(Montera + 2) Wheat for the warehouse keeper.
(Montera + 6) The grain thieves must go.
(Montera + 4) Do away with Sanford.
én az ishtari belépéssel szenvedtem me
(cserébe ha beragad egy föküldi, akkor téphetem a hajam)
One Vision. One Purpose.
ezt elég nehéz megcsinálni alap tolvaj szinten a leverése nélkül...mivel ott vannak a testõrei, akik éjt nappallá téve figyelik õt.
oldd meg a feladatot...
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Minden quest kész, kivéve egy, mikor Mariknak kell jelenteni, hogy mennyire hûségesek a zsoldosok, de már beszéltem mindenkivel, már Stanfordot is beköptem, de feladni teljesen nem akarom (meg nem is tudom).
Mivel tudnám még növelni? Vagy ha itt nem jutok be attól még kivégezhetõ a játék?
Volt egy q, ahol gabonatolvajokat kellett kinyírni. Nagy nehezen kipusztítottam mindenkit a mellette lévõ bányából, minecrawlerek, meg gargolyok, erre nem találtam semmit. max ezer goldnyi cuccot, s ennyi...
azthittem vmi brutál fegyver legalább lesz ott.
Nem véletlen, hogy a második rész irányába akarnak visszalépni, bár az is tény, hogy egy kiegészítõ mégsem elhet G3 méretû, ha már nem a játékba illesztett addonról van szó.
Egyébként nem értem, mert nálam sose irogált ilyet.
Valakinek van ötlete?Lehet én vok full hülye😞
amúgy meg azzal az indokkal, hogy hátha egy rebelrõl ütöttem le, akkor ha leütöm a paladint kérem a páncélját. amíg nem tehetem meg addig ez így hibás magyarázat
Én kifejezetten élveztem a páncélok megszerzésének a nehézségét.
A Gothic-ban eddig igenis egyenruhaként jelentek meg az öltözékek, ezt a harmadik részben leegyszerûsítették. Legalább a farkasoktól nem lehet még lovagi páncélt "lútolni" 😊
Szóvá tehetnék hogy mitökömet virítok itt lázadó páncélban, me' rontom itt az összképet.
Na meg úgy egyáltalán az orkok nem az a kérdezõs fajta, ha el akarom kerülni a bajt, akkor ziher nem lázadó páncélban megyek közéjük.
...vagy legalább egy köppenyt lehetne ráhúzni 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A harcrendszer tényleg szar, ugyhogy a varázslás jobban bejött nekem. azt legalább nem baszták el, a "nyomkodd a gombot gyorsabban" verzióra.
Amit meg csináltak az ellenekkel, hogy oamegy a farkas még akár 30 akárhány szinten is és megeszi az összes hp-d pár harapással, az tényleg vicc. bár én hardon játszom, de nem igy kelett volna neheziteni.
ennyi.