Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
teljesen különböznek egységekben és játékstílusban.
minden fajnak 4 hõs, szintén különbözõ képességekkel, és ezekbõl fakadóan más stílussal.
szerintem elegendõ egység van minden fajnál, nincs olyan, hogy vki azzal nyer, hogy bevédi magát és elkezd nagyon taktikásan brutális egységeket gyártani, mert folyamatos akció van. a játékmenete sokkal gyorsabb mint más stratégiáknál, de ezért is jó, nem az van, hogy techeltek mindketten aztán egy csata mindent eldönt.
azért én különválasztanám a stratégiákat, van amivel jó játszani egyedül, gép ellen, és van ami csak multiban élvezetes, mert egyszerûen arra lett kitalálva.
Why so serious?
Nem csak 2 Giga. Szóval bátran vehetünk Mike a meglévõ 2 mellé még +2-t és akkor szépen fog futni a játék szerintem.
A 64 bites rendszernek ha jól tudom, akkor már 128 Gigabyte a RAM kezelési felsõ határa, de lehet hogy több is.
Annyira nem emlékszem pontosan, de régebben olvastam errõl egy cikket.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
nevetséges
már ne is haragudj
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Why so serious?
nekem 2 giga memóriám van, és amióta a Gothic fenntvan 4 giga statikus swap, és még igy is volt out of memory, igaz ritkán
ha jól emlékszem a táblázatra, ez az xp határa
és a 64 bites XP-vel tudsz 4 giga fizikai memóriát használni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Why so serious?
Tehát ne ajánlgass butaságokat. 😊
Olvastam itt hogy 1,5GB-al már tûrhetõ, ezt elhiszem.
Kedvenc RTS: SpellForce (+addonok)
Kedvenc RPG: Gothic 2 NotR
Kedvenc HoMM: 2. és 5. kéz a kézben 😊
ON
A Disciples 2-ben a harctéri mozgás azért nem zavaró, mert jól kell tudni felállítani az embereket, plsuz még így is rengeteget kell taktikázni, hogy kivel kit üss. Fõleg mikor még gyengék az egységeid.
Mert ha meghal ugye akkor nem kap tp-t és késõbb vált, késõbb meg durvább ellenfelek vannak.
a_n_d_r_e_w:
RTS: StarCraft (egyértelmû), a C&C-k közül a Red Alert (szigorúan az elsõ!) tetszett a legjobban, utána szorosan a TD, a TS még tûrhetõ volt, de utána már menthetetlenül megkezdõdött a lejtmenet (szerintem)
RPG: a Gothic 1-2 nekem is angy kedvenc, de szerencsére sok kiváló RPG látott már napvilágot ahhoz, hogy ne lehessen ilyen rövidre zárni a kérdést, itt nem is tudnék dönteni
HoMM: én sorban nyomtam õket, mindegyik nagyon jó, szerintem, és a legnagyobb többség szerint is a harmadik rész a csúcs, a negyedik rész kissé más volt, de én is rengeteget játszottam vele, az ötödik rész pedig nagyon szimpatikus, de egyrészt túlságosan is csõ ("filmszerû")lett benne a kampány, másfelõl idõm nem nagyon van rá
Én sem szándékozom többet offolni, de Otttotól nem tartok, nem is tudom, mikor láttam utoljára ebben a topikban. Talán még a G3 megjelenése elõtt.
Why so serious?
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
Gyorsan (magam megnyugtatására) le is teszteltem több játékon, többek között a Gothic III-on is. Itt mindent max-ra vettem, 16x-os AF-el.
Mit mondjak...simulékony frameket biztosított masszívan a grafikailag legdurvább helyeken is. Azért még plussz 2 Giga RAM kellene ehhez a játékhoz, ha tényleg pöccenés nélkül akarja nyomatni az ember.
Ami viszont érdekes, hogy az atomerõmû igényes STALKER sokkal jobban futott maximumra állítva mindent mint a Gothic III ezzel az új kártyával. (Mert azért tegyük hozzá, hogy az én sasszemem néha néha még így is vélt felfedezni géperõforrásbeli szûk keresztmetszetet a Gothicnál, de lehet ezt már csak a túlzott elvárás a 8800GTS felé mondatja velem)
No mindegy is...ha kijön a megapatch, akkor újra végig viszem
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
heroes:
fúrcsa, mert a 3. rész timádtam, a negyediket meg nem szerettem, de mégis rengeteget játszottunk vele 😊
az 5. nem tud le kötni
CnC3:
csak nevében cnc, semmi jót nem örökölt az elödöktöl, tipikus EA játék, vérpistiknek
szerintem az eddigi legjobb RTS a tiberian sun, de csak a hangulat és a történet miatt, mert balansz és bug hibákkal küzdött.
Supreme commander: nagy lehetett volna, de nem lett az. Gyakorlailag ugyanaozon l1,l2,l3-as egységek minden népnél, ugyanolyan épületek, minden egyforma, csak msáképp néz ki. Egyedül az exp unitoknak van változatossága, meg 1-2 épületnek (pajzsgen)
legjobb RPG gothic2, leghangulatosabb RPG meg a Fable 😊
és részemröl itt hagytam abba az offolást, tönkreteszi a topicot, majd jön Ottto és jól rendet rak
One Vision. One Purpose.
Why so serious?
Why so serious?
Tényleg, az egyébként ígéretesnek tûnõ Battle Lord, King's Bounty: The Legend címen fog kijönni, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Why so serious?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én csak mint régebbi és jobb kallasszikusokként céloztam ezekre a játékokra, mint a C&C3-ra. Ez az új rész viszont már nagyon arcade-nak tûnik, inkább elõveszem a Street Fighter 2-t...
MrAndree:
Ezekkel mind játszottam, de a TS volt az utolsó C&C, ami még egy erõs közepes kategóriába befért nálam. Na meg az RTS-eken túl vannak remek TBS-ek is (pl. PG, HoMM, Incubation, Civ, UFO, JA) egyszer már kiderült, hogy a többség nagy HoMM fan ebben a topikban 😊
Why so serious?
a Gothic 3-mal mostanában úgy sem történik semmi, majd talán a patch felkavarja au állóvizet
91 óta van pc-n, szal játszottam olyannal is mint a powermange, vagy természetesen a warcraft 1, 2, starcraft, TA, különbözõ Panzerek, sõt total war-okkal, europa universalis, imperialism, stb
Vagy a '95-össel?
Vagy a StarCraft-tal?
Hmm, ez most melyik topik is?
Nem mintha engem személy szerint nagyon zavarna itt ez az off, de talán nem ettõl kellene pörgnie a topiknak.
Why so serious?
játszottál a 99-es játékkal?
és a 2003-as Zéró órával?
Why so serious?
És magasan a legjobb stratégia ebben az évben, remek grafikával meg jó zenével. Kell ennél több?
Why so serious?
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
lehetne a Gothic 4 olyan, hogy egy csapat katonát irányítasz
érdekes lenne
a C&C3-ról is ömlengenek, holott nem egyéb mint egy felmelegített 99-es Tiberium Sun nulla újítással