Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
gondolom a registryben😄
Szerezz egy registry takarító progit és minden jowoodra meg g3-ra utaló bejegyzést törölj.

watto
azok a registry bejegyzések hol vannak??????

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
warez..és razor-os...

Randal
Törölj mindeg G3-as registry bejegyzést.
rakd fel a gammát, a patchet, a cracket.
A játék directx-ét. Plusz vlahaonnan szerezz egy directx eltávolítót, szükség lesz rá.
Eredeti a gamma vagy warez? Ha warez akkor jó verzió?

Mike at home
rakd fel a legújabb directx-et
szedd le a Microsoft oldaláról

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

watto
semelyikõtök ötletével se jó....
megéri szerintetek ez a játék hogy
ennyit szenvedjek vele???
a demó jo volt...

watto
van mentésem az elejérõl...azzal is próbálkoztam...
nandusz:
vagy 6x újraraktam de nem müxik...meg próbálom patchelni...

sWbFII
kell egy savegamet szereznet a játék legelejérõl,bemásolod a helyére(nem tom pontosan hova) és elindítod a jtkot LOAD GAME

"Not Weaken.... Weeeaken"

Mike at home
második linket is nézd meg
ott már a virtuális memóriáról van szó

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nandusz
Próbáld meg újra installálni. Nekem akkor csinált ilyesmi anomáliát, amikor az 1.07-es verziót felpeccseltem 1.08-ra.
Vissza kellett peccselnem 1.07-re, aztán az 1.08-at ki is hagytam. A többivel már nem volt gond. Az 1.12-es is jól mûködik. Próbáld meg csak ezt a patchet felrakni az alapjátékra(tehát a 1.12-t). Jobb ötlet jelenleg nem jut eszembe.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

watto
lécci help!!!!

a_n_d_r_e_w
én másképp értelmezem, szerintem összesen maximum 4 GB, amibõl egy process maximum 2 GB-ot

One Vision. One Purpose.

Mike at home
nincs azzal baj, hogy tetszik neked, örülök neki 😊
én csak a startégia szóra reagáltam

magus
akciójáték, az teljesen igaz, de ízlések és pofonok, nekem pont ez tetszik benne.

Mike at home
ha jól emlékszem nálam az 1024 10 percenként out of memory-t okozott, de a 640 bevált

Mike at home
ini-t piszkáld, virtuális memóriát állítsd be állandóra, stb
olvass vissza, sokat beszéltünk errõl úgy november vége - december eleje környékén

Mike at home
és a 2-höz viszonyatva?

Mike at home
ott hal meg a dolog hogy: "mert folyamatos akció van. a játékmenete sokkal gyorsabb mint más stratégiáknál" pontosan
éppen ezért nem startégia
nálam a startégiai program valahol az europa universalisnal kezdõdik
van idõd gondolkodni, és nem kell egérzsonglõrködni

Mike at home
Currently, 32-bit editions of Windows are capable of supporting up to 4 gigabytes (G😎 of system memory, with up to 2 GB of dedicated memory per process. Windows Professional XP Edition x64 currently supports up to 128 GB of RAM, with the potential to support up to 16 terabytes of virtual memory as hardware capabilities and memory sizes improve.

http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/overview.mspx

és igen, 4 gigát támogat, plusz 32 bites aplikációnként 2 giga virtuális memóriát (illetve 3-mat)

http://support.microsoft.com/kb/888732

én emlékeztem vmiért rosszul

Mike at home
na most akkor csak miattad megnézem újra

watto
kössz a tippet de azon a gépen nincs internet 😛

Tûzfal kikapcs, internet kihúz...

watto
hali...
nem tom mér de vmi kehéje van a gémnek...
felrakom elindítom, rámek hogy új játék, elkezd
tölteni...mikor a betöltésnél a dinos képnél tart
kiurgik az asztalra és ezt írja: A Gohic3.exe hibát
észlelt ezért leált.Kellemetlenségükért elnézést kérünk.
a demó egész jól ment és jó lenne nyomni a teljeset de
nem tom...
Help!
Elõre is thx!

CalebJoe
Köszi megoldódott mindkét probléma de most meg a távoli táj mosódik el mint ha szellemképes lenne.
rotator
Dual core-os procid van és nem raktad fel a dual core fixet?

peeter22
Mert be van kapcsolva a konzol és megnyomtad valamelyik "F" billentyût ami a napok gyorsaságát állítja.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

CalebJoe
Az mért van, hogy piszkosul begyorsul a játék meg váltakozik a napszak oda vissza, ez még mindig valamelyik bug vagy nálam lehet a gáz valami?
a_n_d_r_e_w
Tényleg érdekes, kár hogy nem beszélni német 😊

One Vision. One Purpose.

magus
valami emberi nyelven esetleg? :o

grebber
Hm ez érdekes 😄

worldofgothic.de-n láttam:

Gothic 3 - Bestes RPG und Game of the Year @ AGCA 21.04.2007 | 01:27

Am 19.04. fand die Veranstaltung zur Verleihung des Austrian Gamers Choice Award statt. In feierlichem Rahmen wurden die Gewinner der verschiedenen Kategorien verkündet und die Preise übergeben. Gothic 3 hat die Kategorien Bestes Rollenspiel und Game of the Year für sich entscheiden können (User Votes). Unter den Top 3 in der Kategrie Bestes RPG sind weiterhin Guildwars Factions + Nightfall und Oblivion gelandet.

Gothic3 war ebenfalls in den Kategorien Beste Grafik und Bester Sound nominiert. In der Kategorie beste Grafik landete Gothic 3 unter den besten drei, neben Oblivion und Gears of War. Letzteres konnte diese Kategorie für sich entscheiden.

Next PC upgrade: 2022

Nandusz
Nagyon még nem teszteltem a karimat...egész egyszerûen nem volt idõm rá. Amit lefuttattam rajta, azzal nem volt gond. Majd megnézem a depth of fieldel is.

Ok, megoldódott, a dobozban lévõ driverrel mostmár tökéletes.

AMD64X2 3800+ @ 2.4GHz, 2G RAM, 8800GTS 320M

rotator
Nekem 2 giga a swap és nem akad. Néha beröccen, de ez nem hardverfüggõ hiba.

Nálad sem volt hasonló probléma, mint amit a Depth Of Field és a 8800GTS-szel kapcsolatban írtam? (illetve milyen driver verzióval?)

köszi,
t.

Nandusz
2Giga RAM-nál vedd 4 Gigára a virtuális memóriát és az .ini-ben meg módosítsd a beállítást 1024 Megára. Nálam ilyen beállításoknál tûrhetõ volt.
Persze néha azért megakadt, amikor újabb helyszínre érkeztem...de mondom, így már elviselhetõ.
Teljes akadásmentességrõl ne is álmodj...jelenleg nem találták fel azt a hardver konfigurációt, amelyen így tudna futni a játék.

nemtom érdekes, ha 2 gigávval akad. nekem egyértelmûen a +1 gigat hiányolja. lehet a procid miatt van vagy a videokartya miatt.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

na mindegy ha kijön a megapatch lehet befektetek még 1 gigára.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

magus
2gb ram nálam és folyamatos az akadás meg a swappolás

nektek mennyire van állítva a virtuális memória mérete?

rotator
A tûzlabdás/fáklyás fps esés a hirtelen megsokszorozódott shaderszámítás miatt van, a memória aligha ludas. 😊

Mnemomic
Hi!

Nekem 2 Gbyte RAM van, de mégis szokott akadozni a játék, fõleg ha pl. tûzlabdával dobálnak meg 😊 De sima gyloglás közben is néhe megakad.

saxicola
2 GB RAM-mal elég jól fut a játék, de így is néha nagyon leesik a másodpercenkénti képkockaszám(erdõben 38-ról hirtelen 20-ra). Ez elég zavaró és sokat ront a játékélményen. De még így is a Gothic 3-at tartom a mûfaj legjobbjának.

www.gportal.hu/bioshock

Ahham. Megnéztem, én is a 158.19-es drivert használom épp. Megpróbálom majd azt a drivert, amit a dobozban adnak. 😊 Az elõzõ videokártyával nekem sem volt gondom ezzel, a hipermodern csoda vagy hw-esen szar, vagy a driver nem passzol hozzá. Amúgy egy asus 8800GTS 320M.

158.19-es driver és semmi pixelhiba...

elõtte 7600gt 93.81-essel,semmi pixelhiba
hát nemtom nekem 1024 rammal, elég élvezhetetlen volt. az erdõbe gyalogolva, kb 5 másodpercenként szaggatott. azért is nyomtam a hassasisokkal, mert a sivatagba nem szaggat 😄

(elnezest, depth of field-et akartam irni 😊

Leszedtem a legujabb 8800-as videokartyakhoz kiadott drivert, ami mar a 11-es forceware verzio. Eddig nem hasznaltam ezt a videokartyat. Tesztelni probaltam Gothic3 alatt, de a field of depth a 8800-as karival osszeronditotta a kepet, szines pixelek kavalkadja jelent meg.

Aki esetleg 8800 GTS-szel hasznalja, ossza mar meg, hogy neki jol megy-e, es hogy melyik nvidia driver verzioval. (Amugy mas jatekok korrektul mennek, illetve effekt nelkul a g3 is.)

Nandusz
majd ha hozzászólsz pár Gothic3-as kérdéshez is mélyrahatóbban, akkor tedd fel a kérdést mégegyszer....lehet elgondolkodunk rajta

Kopiati
Most Heroes vagy Gothic?????

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nandusz
Akkor hagy OFF-oljak én is kicsit.
A Heroes 5-ben a Heroes 3-hoz képest az is kicsit hangulatromboló, hogy pl. Amíg a Heroes 3-ban ugye a hûsünk bandukol a világtérképen és egyszer csak egy csatába keveredik, akkor az a testközeli csata a hõs vezette egységekkel kicsit más atmoszférába helyezi, más kameraállásba teszi a szitut, magyarán odavarázsol minket a csata kellõs közepébe. Hozzá teszem, hogy a taktikai csata háttere is sokkal hangulatosabb úgy megoldva, hogy érzékelteti a játékossal az adott univerzum nagyságát, földrajzi értelemben vett kiterjedését. A Heroes 3-ban a csaták háttereiül szolgáló távoli hegységek, fák, erdõk rengetegeinek látványa, vagy a barbárok lakta sivatagos fensíkok képei (de sorolhatnám...) igencsak nagyot dobnak a hangulaton.
Ezzel szemben a Heroes 5-ben mi van?.. Valóban ugyanaz a játékmenet, mint a 3-ban (bár véleményem szerint sok mindent leegyszerûsítettek feleslegesen...ilyen például azt is, hogy a Hõs kevesebb artifactot tud magára ölteni...de van még egy pár, nem akarok ebbe most belemenni).
Tehát a játék menet ugyanaz nagyjából, de a játéktér egy klausztrofóbiás embernek szinte rémálom lehet (én nem vagyok az😉). Mit is akarok ezzel mondani?...A csaták ugyanazon a térképen zajlanak le, mint ahol egyébként a Hõsünk rója a kilómétereit napról napra. Ez igencsak degradálja a játékékos számára a játék univerzumáról elképzelt nagyságot, földrajzilag terebélyesebb virtuális képzetet. Tehát valahol kontrollálja a képzeletünk szabadabban való szárnyalását.
NEm tudom, hogy sikerült itt leírnom az elképzeléseimet a fenti pár sorban viszonylag érthetõen, de egyet tudok: a Heroes 3 nekem hihetetlen sok élményt adott játék közben. Az 5-ben sajnos eddig ezt nem leltem, pedig Isten az Atyám, erõltetem, hátha egy nap fellobban a régi láng....ezt csak remélni tudom.

a_n_d_r_e_w
szerintem teljesen fölösleges arról vitázni, hogy melyik jó stratégia, melyik nem. Warcraft 3-at nagyon nem szeretem, utálom a hõsöket egy RTS-ben, utálom a sok mikrót egy RTS-ben, ergo utálom a WC3-at. De van aki pont ezt szereti benne, és ezért jó a világ.

Másik téma, a folytatásokról 😊
Az viszont megint más kérdés, hogy egy fejlesztõ mivel tartozik a közösség felé: ha fejleszt egy új játékot a saját feje után menve, akkor akár el is ronthatja, senki nem szólhatja meg érte. De ha viszont arra vállakozik, hogy valaminek a folytatását hozza létre, akkor a név kötelezi, és ha bármit nem úgy csinál, ahogy az elõdökben volt, vagy önkényesen megváltoztatja a történetet, akkor teljesen jogosan vívja ki a közösség haragját, és hiába áll neki feljebb, nem neki van igaza. (ez a véleményem a CnC3ról)
A Gothic 3 hál'istennek a történethez nem nyúlt, viszont sok egyéb dologban visszalépés az elõdökhöz képest, ezért jogos a morgás.
Ha tisztalappal indult volna, akkor lehet nagypbb sikert arat.
Heroes 5 megpróbált maximálisan hû lenni az elõdjei, de valahol szerintem kiveszett belõle a hangulat (azért ott is volt nemkis felhördülés az új harcrendszeren, akárcsak a 4-nél, és így tovább)

Szal hogy valami mondandóm is legyen, ne csak pazaroljam a betûket:
Szvsz a Gothic 3 egy közepes folytatás, amivel az egyetlen baj az, hogy lehetett volna sokkal jobb is, de legalább nem lett rosszabb 😊

One Vision. One Purpose.