Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerezz egy registry takarító progit és minden jowoodra meg g3-ra utaló bejegyzést törölj.
rakd fel a gammát, a patchet, a cracket.
A játék directx-ét. Plusz vlahaonnan szerezz egy directx eltávolítót, szükség lesz rá.
Eredeti a gamma vagy warez? Ha warez akkor jó verzió?
szedd le a Microsoft oldaláról
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
megéri szerintetek ez a játék hogy
ennyit szenvedjek vele???
a demó jo volt...
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
nandusz:
vagy 6x újraraktam de nem müxik...meg próbálom patchelni...
"Not Weaken.... Weeeaken"
ott már a virtuális memóriáról van szó
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vissza kellett peccselnem 1.07-re, aztán az 1.08-at ki is hagytam. A többivel már nem volt gond. Az 1.12-es is jól mûködik. Próbáld meg csak ezt a patchet felrakni az alapjátékra(tehát a 1.12-t). Jobb ötlet jelenleg nem jut eszembe.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
One Vision. One Purpose.
én csak a startégia szóra reagáltam
olvass vissza, sokat beszéltünk errõl úgy november vége - december eleje környékén
éppen ezért nem startégia
nálam a startégiai program valahol az europa universalisnal kezdõdik
van idõd gondolkodni, és nem kell egérzsonglõrködni
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/overview.mspx
és igen, 4 gigát támogat, plusz 32 bites aplikációnként 2 giga virtuális memóriát (illetve 3-mat)
http://support.microsoft.com/kb/888732
én emlékeztem vmiért rosszul
nem tom mér de vmi kehéje van a gémnek...
felrakom elindítom, rámek hogy új játék, elkezd
tölteni...mikor a betöltésnél a dinos képnél tart
kiurgik az asztalra és ezt írja: A Gohic3.exe hibát
észlelt ezért leált.Kellemetlenségükért elnézést kérünk.
a demó egész jól ment és jó lenne nyomni a teljeset de
nem tom...
Help!
Elõre is thx!
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
worldofgothic.de-n láttam:
Gothic 3 - Bestes RPG und Game of the Year @ AGCA 21.04.2007 | 01:27
Am 19.04. fand die Veranstaltung zur Verleihung des Austrian Gamers Choice Award statt. In feierlichem Rahmen wurden die Gewinner der verschiedenen Kategorien verkündet und die Preise übergeben. Gothic 3 hat die Kategorien Bestes Rollenspiel und Game of the Year für sich entscheiden können (User Votes). Unter den Top 3 in der Kategrie Bestes RPG sind weiterhin Guildwars Factions + Nightfall und Oblivion gelandet.
Gothic3 war ebenfalls in den Kategorien Beste Grafik und Bester Sound nominiert. In der Kategorie beste Grafik landete Gothic 3 unter den besten drei, neben Oblivion und Gears of War. Letzteres konnte diese Kategorie für sich entscheiden.
Next PC upgrade: 2022
AMD64X2 3800+ @ 2.4GHz, 2G RAM, 8800GTS 320M
köszi,
t.
Persze néha azért megakadt, amikor újabb helyszínre érkeztem...de mondom, így már elviselhetõ.
Teljes akadásmentességrõl ne is álmodj...jelenleg nem találták fel azt a hardver konfigurációt, amelyen így tudna futni a játék.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
nektek mennyire van állítva a virtuális memória mérete?
Nekem 2 Gbyte RAM van, de mégis szokott akadozni a játék, fõleg ha pl. tûzlabdával dobálnak meg 😊 De sima gyloglás közben is néhe megakad.
www.gportal.hu/bioshock
elõtte 7600gt 93.81-essel,semmi pixelhiba
Aki esetleg 8800 GTS-szel hasznalja, ossza mar meg, hogy neki jol megy-e, es hogy melyik nvidia driver verzioval. (Amugy mas jatekok korrektul mennek, illetve effekt nelkul a g3 is.)
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A Heroes 5-ben a Heroes 3-hoz képest az is kicsit hangulatromboló, hogy pl. Amíg a Heroes 3-ban ugye a hûsünk bandukol a világtérképen és egyszer csak egy csatába keveredik, akkor az a testközeli csata a hõs vezette egységekkel kicsit más atmoszférába helyezi, más kameraállásba teszi a szitut, magyarán odavarázsol minket a csata kellõs közepébe. Hozzá teszem, hogy a taktikai csata háttere is sokkal hangulatosabb úgy megoldva, hogy érzékelteti a játékossal az adott univerzum nagyságát, földrajzi értelemben vett kiterjedését. A Heroes 3-ban a csaták háttereiül szolgáló távoli hegységek, fák, erdõk rengetegeinek látványa, vagy a barbárok lakta sivatagos fensíkok képei (de sorolhatnám...) igencsak nagyot dobnak a hangulaton.
Ezzel szemben a Heroes 5-ben mi van?.. Valóban ugyanaz a játékmenet, mint a 3-ban (bár véleményem szerint sok mindent leegyszerûsítettek feleslegesen...ilyen például azt is, hogy a Hõs kevesebb artifactot tud magára ölteni...de van még egy pár, nem akarok ebbe most belemenni).
Tehát a játék menet ugyanaz nagyjából, de a játéktér egy klausztrofóbiás embernek szinte rémálom lehet (én nem vagyok az😉). Mit is akarok ezzel mondani?...A csaták ugyanazon a térképen zajlanak le, mint ahol egyébként a Hõsünk rója a kilómétereit napról napra. Ez igencsak degradálja a játékékos számára a játék univerzumáról elképzelt nagyságot, földrajzilag terebélyesebb virtuális képzetet. Tehát valahol kontrollálja a képzeletünk szabadabban való szárnyalását.
NEm tudom, hogy sikerült itt leírnom az elképzeléseimet a fenti pár sorban viszonylag érthetõen, de egyet tudok: a Heroes 3 nekem hihetetlen sok élményt adott játék közben. Az 5-ben sajnos eddig ezt nem leltem, pedig Isten az Atyám, erõltetem, hátha egy nap fellobban a régi láng....ezt csak remélni tudom.
Másik téma, a folytatásokról 😊
Az viszont megint más kérdés, hogy egy fejlesztõ mivel tartozik a közösség felé: ha fejleszt egy új játékot a saját feje után menve, akkor akár el is ronthatja, senki nem szólhatja meg érte. De ha viszont arra vállakozik, hogy valaminek a folytatását hozza létre, akkor a név kötelezi, és ha bármit nem úgy csinál, ahogy az elõdökben volt, vagy önkényesen megváltoztatja a történetet, akkor teljesen jogosan vívja ki a közösség haragját, és hiába áll neki feljebb, nem neki van igaza. (ez a véleményem a CnC3ról)
A Gothic 3 hál'istennek a történethez nem nyúlt, viszont sok egyéb dologban visszalépés az elõdökhöz képest, ezért jogos a morgás.
Ha tisztalappal indult volna, akkor lehet nagypbb sikert arat.
Heroes 5 megpróbált maximálisan hû lenni az elõdjei, de valahol szerintem kiveszett belõle a hangulat (azért ott is volt nemkis felhördülés az új harcrendszeren, akárcsak a 4-nél, és így tovább)
Szal hogy valami mondandóm is legyen, ne csak pazaroljam a betûket:
Szvsz a Gothic 3 egy közepes folytatás, amivel az egyetlen baj az, hogy lehetett volna sokkal jobb is, de legalább nem lett rosszabb 😊
One Vision. One Purpose.