Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindenesetre megvárom, amíg játszható (és abandonware) lesz... 😊
aki eredetivel tolja arra nem vonatkozik
egyébként rengeteg ilyen apróság lenne, de szerintem a szinkronmunkák ára miatt maradnak ki
(pl milyen frankó lenne azt mondani Okarában, hogy:
-hoztam volna még egy embert, de felfalták a malacok
-neb*ssz, szegény
😊
és még sok-sok ilyen rövid párbeszéd)
One Vision. One Purpose.
Mellesleg a sztori szerint nem valami lovaggal együtt jön? Hol a lovag a jéggólem mellõl?
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
xDMost már nem végig kísérem az utján, nehogy megint el akadjaon...
De már ott elvérzik a dolog, h. akkor aki látta a gödörben, az segített volna rajta, fõleg, ha már úgyis a kolostorba ment. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Hallottam már mástól is, hogy Miltennel baj volt, nem volt sehol. Az a helyzet, hogy a játék az NPC-k vándorlását ténylegesen végigviszi, pl. Milten, mikor Ardeában, a játék elején elváltok, nem odateleportál a kolostorba, hanem tényleg odaballag, keresztül a térképen.
Szóval más is járt már úgy, hogy nem találta, beállította a csalást, beírta a konzolba, hogy goto Milten, és erre kiderült, hogy a szerencsétlen még Ardea közelében beleesett egy mélyedésbe, és azóta sem tudott kimászni belõle. Lehet, hogy nálad is elakadt valahol az úton.
Milten pedig nincs ott...Gondolom a könyves pult elött kéne álljon,de nincs ott..Nem itt kéne legyen?😊
Miltennek meg ott kell lennie.
3 tûzserleget kéne bedobjak a tûzbe, de amint rákkattintok, a karakterem egyszerüen belesétál a tûzbe és nem csinál semmit xD.Gondolom ez 1 bug és arra lennék kiváncsi, hogy lehetne kiküszöbölni?(az összes peccs fent van)
A másik:Milten merre van?Felmegyek Innos oltárához, de ott nem találom...
Válaszokat elõre is köszönöm😊
Szerintem ez a fagyás nekem azért van mert vistán játszok vele és a vista a memória éheségérõl híres.
Egyébként nekem alapból is ezzel az out of memory hiba üzivel lép ki a játékból úgy hogy nem állítok semmit. Na megnézem hogy most jobb lett e.
Cache.SizeMaterial=40000000
Cache.SizeMesh=70000000
Cache.SizeSound=80000000
Cache.SizeCollisionMesh=40000000
Cache.SizeAnimation=40000000
Cache.SizeSpeedTree=10000000
Megynitod a Gothic 3/Ini/ge3.ini fájlt a jegyzettömbbel.
Majd megkeresed a fenti bejegyzést, és ott a legfelsõn a 128-at átjavítod 1024-re, majd mented.
De szólok elõre, hogy nekem spec., mûködött, de volt itt olyan, akinek ilyen beállítások mellett folyamatosan lefagyott "out of memory" hivatkozással. Ha esetleg nálad is fagyna, akkor vedd kissebre...mondjuk 768-ra.
(szerintem az, hogy kinek fagy vagy sem teszem hozzá nagyjából azonos konfig mellett, az azon múlik, hogy az illetõ mennyit foglal le háttér alkalmazásokkal a fizikai memóriából.)
"2Giga RAM-nál vedd 4 Gigára a virtuális memóriát és az .ini-ben meg módosítsd a beállítást 1024 Megára. Nálam ilyen beállításoknál tûrhetõ volt.
Persze néha azért megakadt, amikor újabb helyszínre érkeztem...de mondom, így már elviselhetõ.
Teljes akadásmentességrõl ne is álmodj...jelenleg nem találták fel azt a hardver konfigurációt, amelyen így tudna futni a játék. "
Azt akarom kérdezni hogy az ini-ben hol kell pontosan átállítani 1024megára??
Wo bleibt der 5. Patch? - félhivatalos beszélgetés a következõ peccsrõl, a moderek (fõleg Glocken) néha elhintenek 1-1 infót 😊
Dialog mit den Piranhas -PB - Fragen zum ART OF GOTHIC 3, zu Sound u. a. Dingen #1 - ide szoktak írogatni a PB-s srácok, fõleg KaiRo (bár õ az elõbbiben is meg-megjelenik)
Belinkelnéd egyébként ezt a német topikot? Minimális szinten csak tudok németül, meg tudnám követni a friss híreket, megkeresni abban a topikrengetegben elég reménytelen feladat (illetve lusta vagyok rá), az angolban is szerencsével találtam meg.
Én pl. várom az értelmes patchet és addig nem is nagyon írkálok ide, max. ha van 500 új hozzászólás, akkor benézek.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
ez sehogyse akar összejönni...
kész.sztem itt hagyom abba...
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
gigapeccs van már ?
mert csak azzal kezdek neki a játéknak