Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csero90
"Választás" mint fõsztoriban a döntés h ki mellett állok?

Gondolom a "választás" után lehetne tanulni a komolyabb varázslatokat.
Csero90
Hy! Hogy/hol lehet megtanulni a legjobb varázslatokat? A sötét sereg idézésére gondoltam mert megvan a 250 õsi tudás és van 33 tanulási pontom is...csak nemtudom h hol lehet megtanulni. Beliar fõszentélyében kellene? Ott azt írja ki amikor rányomok h nem állok erre készen...mi kellene oda? Mert 47. szinten vok és megvan a sötét mágusi "rang" is 😊 szambadi help!!!<#help>

rotator
Az lesz a durva, amikor már kint lesz a "mindenre gyógyír" megapatch és az embernek a crackre kell várnia az eredeti lemez kímélése végett. 😊

Takanohana
Hát én is inkább megvárom majd a crack-et, egyszer már szétrepedt a lemezem, még szerencse, hogy a CD Galaxisban simán kicserélték. Azóta kímélem.

Aki vigyáz is egy kicsit az eredeti DVD-re az szintén megvárja a crack-et, az én G2 Gold lemezeim is csak egyszer voltak a meghajtómban.

Én mindenesetre megvárom, amíg játszható (és abandonware) lesz... 😊
Ebben az esetben még el is nézném az ilyen a problémákat 😊
magus
annyira ne ragaszkodjatok a dátumhoz, mire kijön hozzá crack az is idõ

aki eredetivel tolja arra nem vonatkozik

rotator
Jelen formájában jobban jártunk volna vele. De szerintem az ötlet jó, csak a kivitelezésbe csúszott itt-ott kis bugocska. 😊

a_n_d_r_e_w
a kolostorban nem inkább azt kellene mondani, hogy: "Milten? Ki az a Milten?"

egyébként rengeteg ilyen apróság lenne, de szerintem a szinkronmunkák ára miatt maradnak ki
(pl milyen frankó lenne azt mondani Okarában, hogy:
-hoztam volna még egy embert, de felfalták a malacok
-neb*ssz, szegény
😊
és még sok-sok ilyen rövid párbeszéd)

One Vision. One Purpose.

LOL, én lovagot aztán nem láttam xDSzerintem az már megdöglött útközben<#idiota>Még nem kísértem el a Monostorig,holnap megcsinálom és remélem nem lesz semmi gikszer...
Csak szerintem nem lenne problémás, ha megtartották volna az elõzõ részek NPC teleportációs képességét?
Takanohana
Legalább valami olyasmi lehetne ilyenkor, hogy a kolostorban azt mondanák, jönnie kellett volna már ennek a Miltennek, ezen és ezen az útvonalon tervezte, biztos bajba került útközben, nézz már utána.

Mellesleg a sztori szerint nem valami lovaggal együtt jön? Hol a lovag a jéggólem mellõl?

Nandusz
A legjobb az lenne, hogy ha beleesik egy gödörbe és neadj isten megtalálod, akkor ki is tudd szabadítani. De az a gáz, hogy nem lehet. Márpedig az életszerû lenne, hogy valaki beleeseik egy figyelmetlenség folytán egy gödörbe, de az már nem az, hogy innentõl kezdve ugrott a küldetés lánc.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

rotator
Vazz...

Alapból nem esett neki a gólemnek, hanem épp a hegyre probált felmászni xDCsak a fejére estem, így megváltozott az útiránya...xD
rotator
Leállt jégszobrot faragni, lol.

rotator
Na jó, ami azt illeti, már mindjárt a grafikai bug folytán történõ gödörbe esésnél elbukik a dolog. 😊

Jeee, megtaláltam a mocskot
xDMost már nem végig kísérem az utján, nehogy megint el akadjaon...
Esrohnoil
Ha a kolostorban tudnák h. Milten hol akadt el, közben már segítettek volna neki. 😊
De már ott elvérzik a dolog, h. akkor aki látta a gödörben, az segített volna rajta, fõleg, ha már úgyis a kolostorba ment. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
Hát igen. Klasszikus szempontból ez gáz, másfelõl pedig egy gyökeresen más játékélmény. Fõként ha megoldanák, hogy a világ történései (ne csak a fõ- vagy scriptelt események) szájhagyomány útján terjedjenek, akkor pl. ilyenkor a kolostorban érdeklõdve kaphatnánk ilyenkore egy infót, miszerint Milten elakadt Ardea és XXX között, ami persze bosszúság, de élne tõle a világ. 😊

Hmmmm, köszi a segítséget.Kirpobálom ezt a cheatet és megprobálok rajta segíteni.😊
Takanohana
De, pont ott kéne lennie.

Hallottam már mástól is, hogy Miltennel baj volt, nem volt sehol. Az a helyzet, hogy a játék az NPC-k vándorlását ténylegesen végigviszi, pl. Milten, mikor Ardeában, a játék elején elváltok, nem odateleportál a kolostorba, hanem tényleg odaballag, keresztül a térképen.
Szóval más is járt már úgy, hogy nem találta, beállította a csalást, beírta a konzolba, hogy goto Milten, és erre kiderült, hogy a szerencsétlen még Ardea közelében beleesett egy mélyedésbe, és azóta sem tudott kimászni belõle. Lehet, hogy nálad is elakadt valahol az úton.

Köszi, akkor nem szenvedek többet hogy berakjam a tûzserlegeket xD
Milten pedig nincs ott...Gondolom a könyves pult elött kéne álljon,de nincs ott..Nem itt kéne legyen?😊
Nandusz
Nem 3, hanem 12 tûzserleg...Azzal a 3-al én is találkoztam már, de az fordítrrási hiba. 12 tûzserlegrõl van szó.
Miltennek meg ott kell lennie.

Köszönöm, be is könyvjelzõztem õket.
Üdv mindenkinek, 1 érdekes problémával fordulnék hozzátok...
3 tûzserleget kéne bedobjak a tûzbe, de amint rákkattintok, a karakterem egyszerüen belesétál a tûzbe és nem csinál semmit xD.Gondolom ez 1 bug és arra lennék kiváncsi, hogy lehetne kiküszöbölni?(az összes peccs fent van)
A másik:Milten merre van?Felmegyek Innos oltárához, de ott nem találom...
Válaszokat elõre is köszönöm😊
Evogordon
Levettem 768-ra úgy nem fagyott ki de érdekes mert egy idõ múlva a játékban hibák jelentek meg ilyen piros csíkok meg a ládák is pirosak lettek :S

Szerintem ez a fagyás nekem azért van mert vistán játszok vele és a vista a memória éheségérõl híres.

Nandusz
Na az viszont érdekes dolgo számomra, hogy alapértéken miért is fagy nálad...Nem szabadna, nagyon nem

Evogordon
Kössz megvan.
Egyébként nekem alapból is ezzel az out of memory hiba üzivel lép ki a játékból úgy hogy nem állítok semmit. Na megnézem hogy most jobb lett e.

Nandusz
Cache.SizeImage=128000000
Cache.SizeMaterial=40000000
Cache.SizeMesh=70000000
Cache.SizeSound=80000000
Cache.SizeCollisionMesh=40000000
Cache.SizeAnimation=40000000
Cache.SizeSpeedTree=10000000

Megynitod a Gothic 3/Ini/ge3.ini fájlt a jegyzettömbbel.
Majd megkeresed a fenti bejegyzést, és ott a legfelsõn a 128-at átjavítod 1024-re, majd mented.

De szólok elõre, hogy nekem spec., mûködött, de volt itt olyan, akinek ilyen beállítások mellett folyamatosan lefagyott "out of memory" hivatkozással. Ha esetleg nálad is fagyna, akkor vedd kissebre...mondjuk 768-ra.
(szerintem az, hogy kinek fagy vagy sem teszem hozzá nagyjából azonos konfig mellett, az azon múlik, hogy az illetõ mennyit foglal le háttér alkalmazásokkal a fizikai memóriából.)

Evogordon
Olvastam a fórumot és találtam egy ilyet.

"2Giga RAM-nál vedd 4 Gigára a virtuális memóriát és az .ini-ben meg módosítsd a beállítást 1024 Megára. Nálam ilyen beállításoknál tûrhetõ volt.
Persze néha azért megakadt, amikor újabb helyszínre érkeztem...de mondom, így már elviselhetõ.
Teljes akadásmentességrõl ne is álmodj...jelenleg nem találták fel azt a hardver konfigurációt, amelyen így tudna futni a játék. "

Azt akarom kérdezni hogy az ini-ben hol kell pontosan átállítani 1024megára??

rotator
Két topicot kell nézni.

Wo bleibt der 5. Patch? - félhivatalos beszélgetés a következõ peccsrõl, a moderek (fõleg Glocken) néha elhintenek 1-1 infót 😊
Dialog mit den Piranhas -PB - Fragen zum ART OF GOTHIC 3, zu Sound u. a. Dingen #1 - ide szoktak írogatni a PB-s srácok, fõleg KaiRo (bár õ az elõbbiben is meg-megjelenik)

Jó tudni, elsõsorban a pontos idõpontot kifogásoltam, mert, ha ilyen elhangzott volna, arra csak hivatkoznának máshol is, nem csak ködös válaszokkal.

Belinkelnéd egyébként ezt a német topikot? Minimális szinten csak tudok németül, meg tudnám követni a friss híreket, megkeresni abban a topikrengetegben elég reménytelen feladat (illetve lusta vagyok rá), az angolban is szerencsével találtam meg.
rotator
Hát, az angolban hiába nézed. Viszont a németben sincs idõpont... Az egyik designer ködösen célozgatott pár hete arra, hogy talán 5-6 hét még, ez kb. május elsõ felében jár le, de õ se mondott biztosat.

Tökmindegy, szerintem kamu az idõpont. Tényleg lehetett volna idedobni egy linket, mert a hivatalos fórumon nem írják - az angolt néztem, a némettel nem kínoztam magam.
Esrohnoil
Alakul ez, az elõbb még május 9-et írt vki. 😄
Én pl. várom az értelmes patchet és addig nem is nagyon írkálok ide, max. ha van 500 új hozzászólás, akkor benézek.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Valószínûleg sehonnan, ha a hivatalos Jowood fórumon senkinek még tippje sincs. Forrás nélkül én sem veszem komolyan ezt a május 19-ét.
Nandusz
valami infót csurgassatok már arról, hogy honnét veszitek a megapatchra vonatkozó dolgokat

rotator
Volt. Még 2 hétig jegeld a témát, utána megnézzük, mit alkottak a srácok az elmúlt közel fél évben. 😊

Evogordon
Sziasztok mit lehet akkor tenni ha 2 giga rammal is olyan hibaüzivel kilép hogy a ram...??? Ha növelem a virtuális memóriát akkor szerintetek simán menni fog? Ti nektek volt már ilyen problémátok?

watto
áááá!!!
ez sehogyse akar összejönni...
kész.sztem itt hagyom abba...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Nandusz
belinkelnéd azt a topicot?

én beleolvastam a forumokba, ott május 9-t emlegetett a moderátor a gigapecssre.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

rotator
Majd amikor azt látod, hogy megint a "legnépszerûbb topikok" lista élére kerültünk, akkor lesz új peccs. 😊

Randal
Úgy havonta egyszer esetleg megnézhetnéd magad is...

saxicola
Eddig 4 patch-et adtak ki?Mikor jön a következö?

www.gportal.hu/bioshock

AntiHero
nincs

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

úgy havonta egyszer bepillantok a topicba. kérdésem a szokásos:

gigapeccs van már ?

mert csak azzal kezdek neki a játéknak

magus