Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A teleportot már meg sem említem...mert azt általában nem szoktam végig nézni. Ilyenkor megyek ki a konyhába inni valamit, meg meglátogatni az illemhelyet is. Amikorra visszaérek jó szerencsével az újabb helkyen találom magam😊)
De még csak ezután jön az 5 percig tartó körbepörgés, hogy frissüljön kellõen a puffer😊
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Egyébként számomra az is hihetetlen, hogyha nekiállsz futkorászni, nem kezd el veszettül tölteni a merevlemezrõl, igaz, én még csak 1 GBRAM-mal próbáltam.
simán töltöget persze, nekem ez nem okoz gondot...egynémely cuccom 5 perc mire elindul (szétmoddolt szimek 10giga felett), illetve Xminegy menedzserjátékom mikor percekig húzza be az adatokat...anyám kínja gépem mellett (inkább tavaly volt anyám kínja).
azért mire molekulámként odaszállingózok...az úgy nekem befér, csak érjen oda mindenem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A programozás pedig nem attól jó vagy rossz, hogy egyvalakinél jól fut, hanem attól "fostalicska", hogy csak egyvalakinél fut jól. A memóriakezelés tényszerûen botrány mindenkinél, a falak átjárhatósága pedig szintén szinte mindnekinél elõjött. Nekem ez volt az elsõ játék eddig, amit bugok miatt jegeltem. Egyébként meg hiába kellemes játék, ha nem Gothic 3 lenne a neve, én nem kínlódanék vele. Van enélkül is elég jó RPG - nem, nem az utóbbi évek felhozatalára gondolok.
Amúgy az a ciki, hogy alap esetben tényleg nem is tudunk mit tenni, mert a 32 bites oprendszer verza 2 Gigát lát...najó..némi rendszer turkálás mellett 3-at (utána néztem).
Innentõl kezdve nem létezik olyan konfig a világon, de sztem még a NASA-ban sem, ami alatt tényleg zökkenõmentesen futna a játék.
Ezek alapján sajna fostalicska😊)
Az a helyzet hogy elismerni inkább az esetenkénti laposságát ismerem el, mint a hibákat mert az tényleg nem volt nálam több mint sok más játéknál.
egy ideig próbáltam keresni állandóságot az olvasott hibákban, de annyira nagy a szórás..gépkiépítés, oprendszer verza..hogy megelégedtem azzal hogy én pont a szerencsések közé tartoztam, és passz.
viszont ez egy piacot tekintve persze nem frankó...ha szerencsés vagy kapsz vmit a pénzedért, ha nem akkor hiába van übergéped, vasalt wined, szpni fogsz.
Szal nekem jó volt ezért nem szidom, meg néha írom hogy azért legyen kivétel.
Ezért nem mondhatom fostalicskának sem.
viszont nem stabil az tény mivel tényleg sokak sarazzák nagy többségben okkal.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
De a megvalósítása ennek például elég pocsék lett.
Örök kérdés, mit ér egy jó ötlet, ha nem tudják normálisan megcsinálni, az én esetemben a megvalósítás azt váltotta ki (semmi bolondbiztonságot nem hiányolok a magam szempontjából), hogy félredobtam a játékot, és eddig nem is vettem meg - igaz, rövidesen meg fogom.
Jobb (elismertebb) játékot is rontottak már el programozói szempontból, a Civ4 memóriakezelése is egy röhej volt, ne tudom hivatalos patch javította-e azóta, régen játszottam már vele.
Egyébként Magus, az anyázás sok volt.
Szal nem egy stabil játék a G3, de a fostalicskától nagyon-nagyon messze van.
Itt a srácok egy új dologgal kisérletezgettek, amiben sztem nagy távlatok vannak...de sérülékeny lett a cucc, viszont ki kellett adni.
Én sikernek itélem meg a játékot, mert nagyon jó idõtöltés volt vele játszani, lehetett volna jobb is, de örömmel toltam.
Jó gép kell alá, mem meg fõleg, és akkor sztem kevesebbet hibázik be.
..és nem bolondbiztos a játék.
Azt hogy a csávesz valóban végiggyalogolja az útat és nem teleportál, én kifejezetten jó dolognak ítélem, mert jó az ha így müködnének a dolgok.
De hogy közben leírtják az persze sztem sem frankó.
De jó dolgot akartak, és sztem meg is fogják csinálni.
Nekem különösebb bajom nem volt a játékkal, játékmeneti asszem kettõ (mellékszáll) de sok helyzetben éreztem azt hogy sokkal többet is ki lehetett volna hozni az adott szituból.
Ezt egy butább felépítésû játékban észre sem veszem.
Megjelenés óta a hozzászólások fele, anyázás a problémák miatt, vagy a játék óvatos dícsérete a béna programozás elítélése mellett, gyönyörû állóképes grafika megfelelõ konfig mellett is - tanulság a játékban nyugisan kell közlekedni 😊
Az eladások döntõ hányada pedig németországi, ahol az elõzõ részek fanjai vették meg.
Ezen az alapon lehetne mondani, hogy a játék milyen rossz, mert a Gamespy 1.5-re értékelte, de nem így van, "fostalicska" a programozás, ez van, be kell ismerni - akár 20-an készítették a játékot, akár nem.
ne felejtsd el, hogy ez a 3. rész, a legtöbben még azzal is egyetértenek, hogy ha nem lett volna elõzõ 2 rész akkor ez bizony nagyon hamar a süllyesztõben találta volna magát ilyen állapotban.
hazudni meg anyád hazudott ezt nem mondod nekem
versus
csak itt 13544 hsz, 500 ezer eladott példány, gyönyörû grafika a megfelelõ konfiggal, stb.
Valaki hazudik..<#banplz>#banplz>
Ugyanis ez ûbereli a nehéz lovagi páncélt. (asszem +25 tûz ellenállás, majd otthon megnézem)
Nekem is 2 giga van és ha gyorsan változtatom a helyszíneket (mondjuk sebes-futásban szaladok át egy erdõn, vagy városon), akkor gyakran beáll a kép a töltés miatt.
Nagyon várom már a giga(tera) patchet 😊
DB
memória kevés, videó kevés, de talán még a proci is
videóhoz meg azt javaslom nézz rendesen körül, nem tudom mennyiért szándékozol venni, de az 5500-as mindenképpen rossz vétel. Szerintem abban az árkategóriában találsz 9550-est, 9600-ast, vagy bármelyik újabbgenerációs belépõszintût (6200-es, ilyesmik)
One Vision. One Purpose.
amd athlon xp 2000 mhz
768 DDRam
256 GForce 5500 128-bit <<<<< ezt vennem bele<<<<<
TDU:[HUN]dudutech
[merlinw.org]
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán hogy íbrod el azt a 800 nyílvesszõt meg a milliom üveget, hogy nem törnek össze?😄😄😄
meg nem mondom fejbõl a konzolparancsot, de asszem showfps
One Vision. One Purpose.
Az orkos dolgot meg azért mondom, mert habár nem ma volt, de szerintem jól emlékszem és
One Vision. One Purpose.
Golndolom ugyanez Beliar oldalán is megvan. Vagy õ lojálisabb isten lenne?
Én meg azt hittem, hogy Innos és beliar oldalán való döntés nagyjából egyenlõ a lázadók és orkok közötti döntéssel. Miért is szeparálnák szét a kettõ összefüggést, hisz a történet is épp erre alapoz. Az már más kérdés persze, hogy a játéknak kiforratlan az "ok-okozati összefüggés" kezelése.
Én meg csak arra akartam utalni, hogy nem a lázadók és az orkok közt választ az ember, hanem az istenségek között, és ahhoz a serlegeknek nem sok köze van, és annak sincs jelentõsége, hogy most szeretnek az orkok téged vagy sem, az õ sorsukon nem változtat lényegesen
One Vision. One Purpose.
Nem beszélve a Fõ szobrokról, amibõl ugye 1-1 van.
One Vision. One Purpose.
Én azt hittem, hogy fõként ez a döntõ momentum lázadók és orkok közötti választásban, hogy mit mûvelsz a serlegekkel.