Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont erre kevés az esély 😊
Mindenesetre pontosítok: lehet, hogy jó játék, lesz, de a G1-2-höz képest sehol nem lesz, persze mindez szerintem. Valahogyan ennek látom nagyobb valószínûségét. Különben, mint írtam, egyébként is szívesebben látnék új játékot a PB-tõl, csak attól félek, hogya JoWoodnak sikerül meggyaláznia egyik kedvenc játékom nevét. Lássuk be, elég kevés fejlesztõcsapat profilja a nagy élõvilággal rendelkezõ RPG-k gyártása, és egy ezen a téren kezdõ csapat könnyen lehet, hogy nem vállal nagy kockázatott a G4-ben, márcsak a G3 miatt sem.
Sok fejfajast okozott az biztos, megia aleghangulatosabb jatekok koze tartozott eddig a gothic. Ha olyan nagyon tokeletesre akarjak majd csinalni akkor sose fognak kiadni egy rpgt meg plane 😊, vagy vmi kurva egyszeru lesz. Sok a abug dehat legalabb van milyert elõrõl kezdeni 😊
Ottvan ugye a Westwod és a CnC esete, (az EA megvette a teljes westwoodot a CnC névért, majd késõbb a westwoodosok kiváltak, új céget alapítottak. Az EA által gondozott CnC folytatások mind lelketlen, tucat divatjátékok lettek, A WW által csinált stratégiák meg teljesen elmaradott játékok) Na ez a legrosszabb ami ebben az esetben történhet
Aztán ottvan a Disciples 3 esete, mikor a hasonlóan kicsi kiadó (Strategy First) elvette a jogokat az eredeti francia gárdától, és az oroszoknak adta. Azok viszont hatalmas mûgonddal és hûséggel igyekeznek jó folytatást csinálni, ki tudja talán még jobb is lesz mint az eredeti (mondjuk a tökéletesnél nehezebb jobbat alkotni 😊))
One Vision. One Purpose.
Why so serious?
Ha azt mondom, hogy a Blizzard több millió példányt fog eladni a StarCraft 2-bõl, akkor jós vagyok? Ugye, hogy nem. Mint ahogyan a filmekbõl készített játékoktól is tudhatjuk mit várhatunk.
A JoWood csináltat majd egy nem túl nagy költségvetésû folytatását egy félamatõr német vagy kelet-európai csapattal, hacsak nem Gothic fanok, elég nehéz is lenne felülmúlniuk az utóbbi évek legjobb RPG-it. A JoWood zömében ócska játékokat ad ki német piacra, komolyabb frencsájzuk talán csak a Gothic és a Spellforce.
Azt egyébként egyáltalán nem bánom, hogy a PB-nek újat kell alkotnia, õszintén szólva több potenciált látok egy új világban, mint a Gothicéban. Legalábbis jelenleg - 7-8 év múlva szívesen visszatérnék a feeling kedvéért Myrtanára, de a G3 számomra túlzottan is lelõtte a széria tulajdonképpeni ismert világot. A PB egyébként legfeljebb valamely német kiadóhoz pártolhat át, a G3 bugossága, illetve a kelleténél roszabb sajtója sajnos nem jó ajánlólevél a PB számára.
Why so serious?
Azt nem mondanám, hogy a PB nem tud programozni! Meg kell nézni, hogy milyen komplex ez a játék és amit eddig összehoztak az komoly munka, csak még idõ kellett volna neki.. Elszámolták magukat, ezvan.
Az viszont nagyon nem tetszik, hogy a kiadó "lenyúlja" a játékot. Én nem tudom, hogy engedhették át nekik. Váljanak el az útjaik és csináljanak valami újat, de ne más játékát akarják átdobni egy kitudja milyen csapatnak!
"A JoWooD ma megerõsítette, hogy lesz Gothic 4 is, de még nem tudják pontosan ki fogja fejleszteni. Mivel a Pluto 13 és a kiadó kapcsolata megromlott és a játékkal kapcsolatban nem bírtak megegyezésre jutni olyan más csapat után kell nézniük, aki megfelelõ színvonalon tudja elkészíteni a kiadó egyik legnépszerûbb játékának új részét is."
Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy a "kiadó játéka" engem már nem is érdekel, fõleg, ha az a JoWood. Ez minden Gothicosnak a PB játéka volt.
Amúgy ha jól tudom a G1 kijött konzolon is anno.
De hogy rpg-t konzolra és pc-re... láttunk már rá példát, de akko is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"A JoWooD ma megerõsítette, hogy lesz Gothic 4 is, de még nem tudják pontosan ki fogja fejleszteni. Mivel a Pluto 13 és a kiadó kapcsolata megromlott és a játékkal kapcsolatban nem bírtak megegyezésre jutni olyan más csapat után kell nézniük, aki megfelelõ színvonalon tudja elkészíteni a kiadó egyik legnépszerûbb játékának új részét is."
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként errõl egy vicc jut eszembe.
A közgazdász megnyeri a lottóötöst és vesz egy léggömöböt, mert mindig is szeretett volna repkedni kedvére. Nosza fel is száll, de hamar eltéved, mert hát nem ért õ igazából semmihez, fõleg a repüléshez. Lent meglát egy embert és lekiált:
- Elnézést eltévedtem, mert még soha sem repültem. Megmondaná, hogy hol vagyok?
- Ön egy léggömb kosarában ül, és helyzete 47 fok 15 prec észak, 19 fok kelet, válaszol a lenti.
Mire a közgzdász.
- Maga biztosan egy mérnök.
- Honnan tudja? - Kérdi a mérnök.
- Mert maga töléletesen pontos információkat adott, de mégis mind használhatatlan nekem.
Mire a mérnök.
- Maga biztosan közgazdász vagy menedzser!
Ezt meg honnan tudja? Kérdez vissza a fenti.
- Hát elõször is belefog egy olyanba amihez fingja sincs, aztán és próbálok segíteni, de maga még ehhez is hülye, hogy megértse amit mondanak magának, és ráadásul van egy problémája amirõl és nem is tehetek, de mégis elvárja, hogy én oldjam meg amit maga baltázott el...
Na ki kicsoda?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hát ezen a kijelentésen röhögnöm kell. Ez kb. olyan, mintha szakácsot keresek hirdetében oda írnám, hogy tudjon finoman fõzni vagy mérnöknél, hogy precízen dolgozzonm. Ez evidens.
A PB fiúk is tudnak, ha hagytak volna nekik idõt. Eddig tiszteltem a JW-t, de ezzel a kijelentéssel eltakarodhatnak a jó büdös francba. A G széria eddig tejelt szépen nekik. Én basznék odaadni a G nevet nekeik, vagy ha odaadnám akkor csak jó drágán.
Sogun, 22:19 - PC - Játék: RPG
(HW Insider) A betervezett hatalmas méretû Gothic 3 MEGA PATCH, melyet a játék fejlesztõje, a Piranha Bytes csapat és a kiadó Jowood terveztek, totálisan a szakadékba zuhant és darabokra szakadva halt szörnyet. Darabjait pár mutáns szõrdisznó falta fel, kik egy térkapun keresztül röffentek át a STALKER univerzumból piknikezni. A Jowood és a Piranha Bytes nem tudott megegyezni a jövõbeli fejlesztéseket illetõen, így Piranháékat szélnek eresztették és a Jowood továbbra is birtokolja a Gothic jogokat.
GOTHIC 4 fejlesztés:
"Meghalt a király, éljen a király!" hurrázással a Jowood megkezdte friss munkaerõ toborzását a negyedik rész fejlesztéséhez. Ha szerencsénk van, valamiféle csoda folytán kiadják a Gothic 3 mega patchet a jövõben, márha Piranháék nem robbantották fel C4-el az adatokat tartalmazó szervereket. Érdekes, hogy a Jowoodnak elege lehet a Gothic 3 bugokból, mert olyan programozókat keres, akik a hibamentes kódolásra helyezik a hangsúlyt. Annyira szuper lesz a Gothic 4, hogy már egybõl konzolra is kívánják készíteni a PC változattal együtt... Mindenki tisztában van vele, mekkora szerepjáték mélység valószínûsíthetõ ebben az esetben.
Thx, Mocib!
Info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Ez mekkora pofátlanság már. Az hogy iylen lett a Gothic 3 amilyen, az igen nagy részben a JoWood hibája. És az a fejlesztõcsapat aki olyan játékokat tudott csinálni mint a Gothic 1-2, az nem felejtett el hirtelenjében játékot készíteni. Ezzel szemben a JoWoodnak mik is az eddigi érdemei?
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Várom szeretettel a PB következõ húzását, de mindenekelõtt a patchet!!!!!!!!!!!
- A JoWood a háttérben megvásárolta a Gothic frencsájz jogait és szándékában áll PC-n és konzolokon megjelentetni a 4. részt. Miután a Piranha Bytes-cal nem sikerült megegyezni, megkezdték a tárgyalásokat más fejlesztõcsapatokkal. A kitûzött cél egy (amennyire lehet) hibamentes játék, amit az eredeti fejlesztõknek eddig még nem sikerült prezentálniuk. Tehát még egyszer: ha lesz is a jövõben Gothic 4, azt már nem a PB fogja csinálni.
- A G3 patch státuszáról nincs konkrét hír, ha a JoWoodon múlik, lesz, ha a PB-n múlik, akkor lesz, ha mindkettõn, akkor nem tudni. 😊 A szóvivõ szerint minden technikai és content bugot javítottak (vagy javítanak), vagyis minden küldetés teljesíthetõ lesz és nem lesz "Guru meditation" senkinél.
"2007-05-22 - Piranha Bytes und JoWood gehen getrennte Wege
Piranha Bytes und JoWooD gehen in Zukunft getrennte Wege. Die Zukunft unserer Marke Gothic ist derzeit unklar. Vollständige Mitteilung zum Download (pdf)."
http://www.pluto13.de/
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Talán vesztes kis xp-t a missionok miatt, de szerintem nincs nagy gáz.
Van ott valami vital quest, ami miatt mindenképpen meg akarod csinálni?
Köszi a segítséget.
(én anno trelis felszabadítsásnál adtam fel, a quest habár teljesült, aktív maradt, így kilõtte a fõszálat is, patchig újra sem kezdem 😊)
One Vision. One Purpose.
Én is befürödtem ezzel az elsõ végigjátszásomban.
Remény viszont nincs.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Angir sírjánál vagyok Nordmarban, ez az utolsó sír, de nincs meg hozzá az õsi kõ. Elõtte áll egy fazon Osmund, aztmondja az ork sámánoknál van, de azok már rég halottak gondolom (korábban jártam erre csak a sír bejáratát, akkor nem vettem észre, csak az ork tábort irtottam ki), a kõ pedig nincs nálam. Aztmondja menjek vele öljük meg a sámánokat, de meg sem mozdul csak ott áll. Végignéztem a táborban a hullákat és sámán hullát nem is láttam, átkutattam mindent és semmi.
Van még remény, hogy megtalálom? <#help>#help>
Why so serious?
a játékhoz ügye 1024 ram kell... ha nektek lenne csak 512, mint nekem, akkor ugrálnátok örömötökben, hogy egyáltalán fut... nemhogy még szaggat???
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A soundtrack egyébként volt a CE-hez?
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
A játék zenéjét alig lehet megtalálni, ugyhogy feltöltöttem ide. lehet töltögetni.
Gothic3 Original Soundtrack
azt a megauload bart töltsétek le ha kell, mert anélkül nem mindig enged letölteni.
Jó zenehalgatást.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
A játék zenéjét alig lehet megtalálni, ugyhogy feltöltöttem ide. lehet töltögetni.
Gothic3 Original Soundtrack
azt a megauload bart töltsétek le ha kell, mert anélkül nem mindig enged letölteni.
Jó zenehalgatást.
Akkor már érdemes végignyomni, mert a párbeszédekbõl rengeteg van. az meg gáz ha nem érted vagy nincs idõd leforditani. asszem ugy irták, hogy a harry potter könyvet 7x kellene leforditani, hogy megkapjuk a párbeszéd szövegét. elég durva