Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
thx a segítséget

akkor ujra kezdem és addig elmegyek
igaz sztem ha lesz is mega patch akkor sem fognak mûködni a régi mentések😞

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Van már hatalmas patch vagy kezdjem kettétörni a lemezt?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Takanohana
Jó és rossz hírem is van a számodra.

Rossz: Rolandnak bizony kellett volna tûzserleget adni.

Jó(?): A tûzserleges küldi teljes egészében nem teljesíthetõ, mivel bugos, a tizenkettedik serleget, hiába tudjuk, kinek járna, nem lehet átadni. Amíg patch nem javítja - amire most nincs túl nagy kilátás - addig csak 11 serleg osztható ki, (esetedben már csak 10).

Amúgy értelemszerûen lovagokat, és volt lovagokat keress.

Kori
valahol le van írva a tûzserlegeket kinek kell kiosztani?

sajna okarai Rolandot kinyírtam remélem neki nem kellet volna adni mert akkor kezdhetem elölrõl

na mégegy a végére. nagyon jo dolgok vannak fent. a sok gothic fanatkus rajongó Ð

Gothic 3 Dance
http://www.youtube.com/watch?v=EzRExN2ok20

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

lengyel gothic3 Ð

http://youtube.com/watch?v=qhkcnLyosuw

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

Gothic fanoknak kötelezõ.

Gothic "Dance"
http://youtube.com/watch?v=uewXDia9mmg

Mert bugokból sosem elég:

http://youtube.com/watch?v=hrgsG7nTqCk

Gothic3

Flying Angel ez kegyetlen 😄

http://youtube.com/watch?v=XvSzas4bp5Y

Jo kis összefoglaló:

http://youtube.com/watch?v=LCyweU23fuQ

A fejlesztõknek ezeket kéne nézegetni, akkor csipkdenék magukat 😄

Takanohana
Én négyet tisztítottam meg, mire az ötödikben már egybõl nekem estek.

Kori
mikortol nem lehet városokat felszabadítani az orkoktól hogy a következõ városban ne támadjanak meg a belépésedkor?

magus
hát akkor gg, patch nincs akkor uninstall, gz nekik

egszerû Diego, egy rohadt cheater. biztos a fejlesztõk kedvence lehet, ugyhogy rendelkezik "god mod"-dal is 😄

Kori
oksi megoldottam

thx

Üsd le simán, nem kell megölni, amíg nem piros.
Kori
Urkrassnál lebuktam
így már csak a megölésével lehet a tûzserleget megszerezni vagy veszett dolog?
(borus-fok)

rotator
Talán Diego talált egy teleportkövet. 😊

Nandusz
Bonyolult ez, kár ezen törnöd magad.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Takanohana
Én úgy tudtam, hogy a program nem teleportálja az NPC-ket, hanem azok végiggyalogolnak a világon a rendeltetési helyükre. Így fordulhatott elõ pl, hogy Milten útközben elakadt, és nem érkezett meg a Kolostorba.

Most viszont kezdtem egy új játékot, és amint eltûntek Ardeából a haverok, gondoltam megnézem, hogy ballagnak. Beírtam, hogy goto Diego és hopp, máris a sivatagban voltam, Bragában, Diego ugyanis öt perccel Ardea után már ott is volt. Akkor ez most hogy van? Milten átkel a térképen, Diego meg teleportál?

Pacal17
Ja, nekem is átszokott váltani az enemy-k nézetébe. IJenkor elmentem, betöltöm ujra és már jó is. Amugy kezdek belejönnni a játékba 😊

Takanohana
Próbáld ki valaki mással is, pl. goto Vatras, goto Lester, stb. Ha õk bejönnek, akkor Kenttel van a baj. Ha õk sem, akkor a csalással.

Nandusz
Nekem multkor az egyik szarvas nézetébe váltott át...durva volt (jókat röhögtem, ahogy láttam magam, ahogy erõlködve próbálom lelõni magam immáron egy alteregós szarvasként😊)))

rotator
Talán kinyiffant... nem tudom, olyankor hova kerülnek.

Kori
így tettem de semmi sem történt

Takanohana
Hoppá, gyorsabb voltál. 😊

Takanohana
Elõször is az ini file-ban engedélyezd a csalást, vagyis a test mod=false sort írd át test mod=true-ra. A konzol az Esc alatti 0 gombra nyílik, ide kell beírni hogy goto Kent és enter. A lényeg, hogy a név nagybetûvel kezdõdjön!

Ebben a hozzászólásban le van írva, hogyan kell beírni:
Pacal17
LoL nektek is néha átvált FPS nézetbe? Nagyon durva, oblivon feeling 😊

Kori
ezt a goto dolgot hogyan kell mûködésre bírni

konzol le baírtam GOTO Kent és semmi sem történt

Kori
na igen

a hely megvolt tábortûz rendeben npc-által adott feladat megvolt csak npc nincs meg

a feladatot olvastam tehát onnan tudtam

wantonly
Kori
köszi megnézem

Te jelensz meg ott, ahol õ van. A G3 élõ világában hajlamosak elkavarodni a kedves és kevésbé kedves barátaink.
Kori
és ha beirod akkor ott megjelenik ahol vagy?

rotator
Bocs, annyira imádom az olyan fórumokat, ahol nem lehet utólag javítani a hozzászólást...

rotator
Végsõ megoldás: lenyitod a konzolt a konzold és beírod: GOTO <célszemély>

Kori
Ha felveszek egy küldit viszont a célszemélyt nem találom a megadott helyen sõt a környéken sehol akkor mit szoktatok csinálni?

Értem én, arra mondtam hogy jó hír, hogy Gothic 1 nagytestvért készít a PB. G3 patch meg valamilyen formában csak lesz elõbb-utóbb, én legalábbis még reménykedek.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Pacal17
Kösz!

rotator
Hmm... hát épp az a lényeg, hogy nem lesz javítás! A PB az új játékra alapozta a majdani patchelés lehetõségét, isten tudja, mikor adták volna ki, mégha sikerültek is volna a tárgyalások, de így meg nem hiszem, hogy a JoWoodnál bármilyen javítást is tudnának (mármint az új fejlesztõcsapat, akik még nincsenek is meg) eszközölni a régi kódon záros határidõn belül.

rotator
A post processinget állítsd maxra, illetve a videókártya driverben ki kell kapcsolni az élsimítást. Asszem. 😊

Pacal17
Ja és patchelt verzsönöm van. Segítsetek szeretném már tolni normálisan a kicsikét.

Na végre valami jó hír. Ebbõl még valami jó is kisülhet. Csak valami normális javítást adjon már ki valaki ehhez a szerencsétlen játékhoz is.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

rotator
Végre nyilatkoztak a Piranha Bytes-nál, néhány dologra fény derült.

- A Gothic 3 megjelenésével (november) lejárt a JoWooddal kötött szerzõdésük, amit ezután nem sikerült meghosszabbítaniuk a tárgyalások ellenére, így gyakorlatlag ingyen dolgoztak a folytatáson és hírzárlat is azért volt, mert a levegõben lógott az egész. Állítólag a JoWood egyáltalán nem sürgette õket a patch ügyében.

- Az elsõ gyors javítások után gyakorlatilag a Gothic 4-en kezdtek el dolgozni: teljesen új harcrendszer, új scriptrendszer, stb. Ezek a G3-ban bemutatott motorral nemigen voltak kompatibilisek, a nulláról kezdték megírni és úgy tervezték, hogy egy az egyben emelik majd át egy gigapatch formájában (magyarul szépen lecserélték volna a motor egy részét a játék alatt). Így viszont nincs mit átadni a JoWoodnak (mégha törvényileg kötelezve is lennének rá), mert gyakorlatilag egy új motort csináltak.

- Az elmúlt hónapok munkája nem veszett kárba, egy új projectbe "mentõdik át", melyet a Gothic 1(!) nagytestvérének nevezett KaiRo.

Pacal17
Császtok! Most lett meg a játék és az a problémám hogy ijen fekete, vagy átlûáccó foltok vannak az egész mindenségben. Olvastam a FAQ ban hogy állítgassam a grafot de nemsegít. Pedig a legelsõ inditásnál jó volt. Azóta ujra is telepitettem a gémet és nem jó. Amugy bejön a gém, szinte max grafon gyönyörûen fut, szal a gépem jó hozzá. Mit tegyek?

Értem én, de a mindkét fél által aláírt szerzõdés alapján a PB érdeke is a mihamarabbi kiadás volt. Egy biztos, a kiadót nem tudták meggyõzni a további halasztásról - mely esetükben, gondolom, plusz pénz kicsikarását jelentette volna a munkálatokhoz. Egy ilyen stílusú játéknál rugalmasabb szerzõdést kelett volna kötni, dehogy ki mihez kötötte az ebet a karóhoz a tárgyalásokon, azt nem tudhatjuk. Nyílván nem véletlen, hogy a G3-as tapasztalatok után már nem is sikerült megegyezni.

A JoWooD számára szerintem "instant Gothic" kell, hogy gyorsan hasznot hozzon, különben csak lehetett volna kevésbé szigorú szerzõdést is kötni, ezt persze meg lehet érteni, de ha én vagyok a károsult, éljenezni nem fogok hozzá.
rotator
Nem értelek...

b-type
sztem te 😊
Nézd meg az Oblivion-t...mikor jött ki, és mikor jött ki hozzá a teljes értékû kiegészítõ (az SI-rõl van szó)?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
elértettem 😊)
De hidd el a kiadó nem logikusan cselekszin..nem emberbaráti a hozzáállás.
Elég az Invictus-s srácokat hallgatni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nandusz
Egy látványos és nyilvános kibéküléssel meg tudják oldani ezt a kérdést😊

rotator
Nem érne annyit, hogy egymást lejárassák nyilvánosan. Persze manapság sosem lehet tudni, a negatív reklám is reklám. 😊

Nandusz
Lehet igazad van...és most kicsit fel akarják borzolni a kedélyeket némi negatív, de ál hírek kiszivárogtatásával a sajtó által.
Lehet, amikor kijön a patch, világméretû orgazmust fognak okozni a fanoknak, a játékkal elõszõr próbálkozókból pedig sikerül kiváltaniuk azt az elhatározást, hogy megvegyék a gémet.
Végül is ebben az üzletpolitikában és reklámfogásban van azért némi logika.😊