Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ezt azóta rittyentették össze, amióta kiderült, hogy a PB nem patchcsel többet, vagy már eddig sem bíztak bennük?
Mondjuk ebbõl si látszik, hogy néhány ilyen kellemetlen hibát szépen kijavíthattak volna "semmi" munkával, helyette mégis az egész világot akarták kijavítani. Ennek pedig nyögés lett a vége...
Egyébként köszönöm a linket, máskor pedig nem elsunnyogni! 😊
Mondjuk ebbõl si látszik, hogy néhány ilyen kellemetlen hibát szépen kijavíthattak volna "semmi" munkával, helyette mégis az egész világot akarták kijavítani. Ennek pedig nyögés lett a vége...
Egyébként köszönöm a linket, máskor pedig nem elsunnyogni! 😊
Vandor küldetését így is megcsináltam. Mert amikor nem fogadta el az 5 fûrészt, akkor támadt egy halvány sejtésem, hogy lehet több kell neki.
Aztán irány silden melletti fûrésztelep----> favágók püfölése, fürész elvevése---->eszmélethez térésük után amikor elkezdenek dolgozni ismét püfölés, fûrész elvevése.....és így tovább, amíg meg nem lett a 15 fûrész.
Aztán irány silden melletti fûrésztelep----> favágók püfölése, fürész elvevése---->eszmélethez térésük után amikor elkezdenek dolgozni ismét püfölés, fûrész elvevése.....és így tovább, amíg meg nem lett a 15 fûrész.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Community Bugfix 1.1, tartalma:
- az utolsó tûzserleg is kiosztható
- tûzmágus és páncélfejlesztés perkek unlockolva
- városfelszabadításkor elgányolódó hangeffekt javítása
- javított dialógus Musannal (új opciók)
- Vandorn "fûrészes küldetése" most már teljesíthetõ (néha 5 helyett 15 fûrészre várt)
- Sildenben az egyik rabszolgával kapcsolatos bug (mikor 2x annyi pénzt ad az egyik küldiért, mint kéne) javítása
- helyesírási és dialógus hibák mérsékelve (a német verzióban) 😊
Az angolra/magyarra is rá lehet rakni, mûxik, de persze lehetnek problémák, végülis nem hivatalos...
- az utolsó tûzserleg is kiosztható
- tûzmágus és páncélfejlesztés perkek unlockolva
- városfelszabadításkor elgányolódó hangeffekt javítása
- javított dialógus Musannal (új opciók)
- Vandorn "fûrészes küldetése" most már teljesíthetõ (néha 5 helyett 15 fûrészre várt)
- Sildenben az egyik rabszolgával kapcsolatos bug (mikor 2x annyi pénzt ad az egyik küldiért, mint kéne) javítása
- helyesírási és dialógus hibák mérsékelve (a német verzióban) 😊
Az angolra/magyarra is rá lehet rakni, mûxik, de persze lehetnek problémák, végülis nem hivatalos...
Nocsak...és hol lehet ezt letölteni? Dehát ez bombasztikus hír...és te csak úgy mellékesen közlöd itt le? Ejnye bejnye😊
Vegyé simset<#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Most mit mondjak én, aki megvettem?
Amellett, hogy jórészt egyet tudok érteni az álláspontoddal, inkább ilyen "bugos szemétért" adok pénzt, mint egy némely szép eladást felmutató, de egyébként nulla értékkel rendelkezõ játékért. Egyébként pedig nem csaka fejlesztõk a hibásak, ez az eredmény a JoWooD-féle szerzõdésnek is köszönhetõ volt. Más kérdés, hogy a Piranha Bytes gyakorlatilag mostanra sem lenne kész a játékkal...
Amellett, hogy jórészt egyet tudok érteni az álláspontoddal, inkább ilyen "bugos szemétért" adok pénzt, mint egy némely szép eladást felmutató, de egyébként nulla értékkel rendelkezõ játékért. Egyébként pedig nem csaka fejlesztõk a hibásak, ez az eredmény a JoWooD-féle szerzõdésnek is köszönhetõ volt. Más kérdés, hogy a Piranha Bytes gyakorlatilag mostanra sem lenne kész a játékkal...
No ez a játék a remek példa arra hogy miért nem vok hajlandó megvenni egy játékot sem,csak azután miután meggyõzõdtem róla warez változatban hogy az hosszútávú szórakozást nyújt nekem.
Az elsõ két rész megvásárlása után fel voltam buzdulva hogy ezt kapásból megveszem...Jól tettem hogy nemvettem meg,...A készítõk bekaphatják a bugos szemetüket...
Az elsõ két rész megvásárlása után fel voltam buzdulva hogy ezt kapásból megveszem...Jól tettem hogy nemvettem meg,...A készítõk bekaphatják a bugos szemetüket...
Teljesen mindegy, ahogy neked tetszik. Persze, az orkok alól akkor szabadíts fel városokat, ha az orkok ellen vagy. Melléjük is lehet állni. Én speciel elõbb mindent végiglátogattam, és csak aztán kezdtem neki a felszabadításoknak, de ez egyéni ízlésre van bízva. Egyetlen dolgot kell figyelembe venni: ha pl elkezded a sivatagi városokat kiirtani, akkor kb 3-4 település után a következõbe már nem engednek be, ellenségnek tekintenek, elesel az ottani küldiktõl.
A Gothic 3 jövõje homályos. A folytatások jogai pedig teljesen összevissza vannak szétosztva a JoWood és a Piranha Bytes között. Pl. a JoWoodnak jogában áll csinálni egy Gothic 4-et bármilyen fejlesztõgárdával, de ha késõbb addont szeretne hozzá, ahhoz már a Piranha Bytes hozzájárulása szükséges. Egy lehetséges Gothic 5-höz pedig már csak elõvásárlási joga van a JoWoodnak.
Aki már végigtolta az adjon már egy tippet mikor érdemes belekezdeni a városok felszabadításába.
Myrtanai küldetéseket végigtoltam, minden városban megvan a 75% hírnév most a sivatagban vagyok ott hasonló a felállás csak éppen fejvadászok vs. nomádok.
Nordmarban még nem jártam.
Toljam végig minden város küldetését majd a Nordmariakat is és utána szabadítsak fel?
Myrtanai küldetéseket végigtoltam, minden városban megvan a 75% hírnév most a sivatagban vagyok ott hasonló a felállás csak éppen fejvadászok vs. nomádok.
Nordmarban még nem jártam.
Toljam végig minden város küldetését majd a Nordmariakat is és utána szabadítsak fel?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
most nézegetem a Witcher képeit. ez lenne a gothic3 kihivója. hát a képek alapján simán veri a gothic-ot. remélem itt tanulnak a rivális hibájából és bugmentes lesz.
Witcher
Witcher
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
lessz ebbõl a patch-bõl még vmi?
Ugy látom nem kapok bugmentes játékot a pénzemért.
a német forumokon sincs semmi hir, a német userek is várják a megváltó patchet, ha lesz egyáltalán. legalább kiirhatnák, hogy most lesz nem lesz, 1 hónap mulva, vagy talan 1 év? vagy a gothic4-hez akarják majd kiadni, hogy nosztalgiázzanak a 3-al?
Ugy látom nem kapok bugmentes játékot a pénzemért.
a német forumokon sincs semmi hir, a német userek is várják a megváltó patchet, ha lesz egyáltalán. legalább kiirhatnák, hogy most lesz nem lesz, 1 hónap mulva, vagy talan 1 év? vagy a gothic4-hez akarják majd kiadni, hogy nosztalgiázzanak a 3-al?
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Akkor nemtom.
Én Nordmarban fel szoktam ugrálni a hegyekre is, írta valaki, hogy a hegyek tetején szoktak lenni ilyen titkos helyek, de én nem találok semmit. De mindenhova nem lehet felmenni. Gondolom ilyen helyeken lehet(ne) találni jobb recepteket is.
Én Nordmarban fel szoktam ugrálni a hegyekre is, írta valaki, hogy a hegyek tetején szoktak lenni ilyen titkos helyek, de én nem találok semmit. De mindenhova nem lehet felmenni. Gondolom ilyen helyeken lehet(ne) találni jobb recepteket is.
Amit én keresek az egy koponya forma,nem az amit a sirban lehet találni (15-15 védelem)
Öö... én egy sityakot találtam vagy egy küldiért adták már nemtudom. Ilyen szarvak vannak a tetején.
Állítolag Nordmarban van még egy sisak amit lehet találni ,valaki összeakadt vele??
Megvan. 😊 ITT A KÉP. Pontosan ott állok.
Azt énis elég nehezen találtam meg, de most meg nem mondom, hogy hol. :S Viszont egyáltalán nem "nagy" ugyanolyan mint a többi farkas. Mindjárt megnézem a játékban, nagyjából sejtem merre volt, ha megtalálom a helyet megmutatom a térképen.
Óh, ezt nem tudtam, én még csak most csinálom a küldit, azthittem adnak receptet is a képzettséggel, ha nem az faszság...
Viszont ha bejártad egész Nordmart akkor lehet, hogy tundál segíteni:
Merre van az a nagy farkas amit ki kell nyírni (a bús vadász farkasa a wolf clannál), hogy megkapjam a farkas követ? Annyit mondott, hogy fent északra, de mégis merre? 😊
Köszi!
Viszont ha bejártad egész Nordmart akkor lehet, hogy tundál segíteni:
Merre van az a nagy farkas amit ki kell nyírni (a bús vadász farkasa a wolf clannál), hogy megkapjam a farkas követ? Annyit mondott, hogy fent északra, de mégis merre? 😊
Köszi!
Aha, a képzettséget már megtanultam, de recepteket sehol nem találok.
A boltosoknál csak sima egyszerû receptek vannak, gondolom a normálisakat ládákban lehet megtalálni. Csak hol, én már egész Nordmart bejártam, nem találtam semmit.
A boltosoknál csak sima egyszerû receptek vannak, gondolom a normálisakat ládákban lehet megtalálni. Csak hol, én már egész Nordmart bejártam, nem találtam semmit.
Ha a mágikus fajtára gondolsz akkor azt északon lehet megszerezni, ha a kovácsok megbíznak benned, a simát nem tudom.
Csak találjanak normális kiadót. Szeretném én, hogy egy sikerjátékkal beintsenek a JoWooDnak, és lenyomják a Pokoli szomszédok 3-at...
Nem volt kamu, gondolom, menet közben már látszott, hogy ha lesz belõle valami, akkor nem éppen szokványos mérettel fog büszkélkedni, mely problémát azért nem célszerû a kiadás napjára hagyni. 😊 Más kérdés, hogy végül a PB és JW közös megegyezéssel kirántották alólunk a széket és a földre tottyantunk. Most egyelõre csend van, illetve a PB-nél fejlesztõket toboroztak a napokban, asszem a következõ játékkal egy lapra tesznek fel mindent, azt' ha azzal is becsõdölnek, akkor szegények kénytelenek lesznek felhagyni a játékkészítéssel és annak szentelhetik idejüket, amihez igazán értenek: a szénbányászathoz.
Ezt már nem fogjuk megtudni 😊
Egyébként nem feltétlenül, hiszen a motor átírásával járt volna, és az egyik lehetséges terjesztési módja a kiegészítõ lett volna, a másik pedig eygy 1GB körüli patch. Ebbõl kiindulva terjedt el két pletyka, nevezetesen, hogy a megapatch a kiegészítõvel egy idõben jelenik meg (ezt sok helyen már-már tényként olvastam, de azért szkeptikus vagyok, mindenesetre eleve kérdésessé teszi, mennyit kellett volna még várni), illetve elterjedt a szóbeszéd a patch fizetõsségérõl is - tehát csak a kiegészítõvel való terjesztésrõl, esetleg léteztek "fejlesztett" változatai is enneka pletykának.
Kiegészítõ és patch ügyileg éppen ezért állunk eléggé rosszul, míg a JoWooD a G4-et gyakorlatilag "deklarálta" a szakításkor, addig a kiegrõl egy szó sem esik, és fejlesztõcsapat sincs jelenleg. Kíváncsi vagyok mennyire elkötelezettek a patchelés mellett, de innen csodát már nem várhatunk, legfeljebb foltozgatást.
Egyébként berakom ide is:
"Almost a fortnight went by since we learned the shocking news about a divorce between JoWooD and Piranha Bytes. The dust is about to settle now but the future of the Gothic brand still looks unclear - at least from a customer point of view.
For JoWooD's CEO Albert Seidl it is all perfectly clear. In an interview with Börse-Express.com last Friday, he claims the rights to Gothic 4 complete with all derivatives and possible sequels for his company. He also stated to be in close contact with a good and qualified developing studio. He just not mentioned its name.
Today in our forum, Piranha Bytes' art director Ralf Marczinczik referred all fans to direct their questions about the future of Gothic 4, any AddOn or patches straight at JoWooD. Piranha Bytes is "no longer working with the brand" and therefore not in a position to answer any of those questions.
Mike Hoge, a senior member of Piranha Bytes, mentioned plans for a new game are being tossed around at PB for months.
Though PB and JoWooD may go separate ways, we surely can expect new games from both sides in the future."
Forrás: www.worldofgothic.com
Egyébként nem feltétlenül, hiszen a motor átírásával járt volna, és az egyik lehetséges terjesztési módja a kiegészítõ lett volna, a másik pedig eygy 1GB körüli patch. Ebbõl kiindulva terjedt el két pletyka, nevezetesen, hogy a megapatch a kiegészítõvel egy idõben jelenik meg (ezt sok helyen már-már tényként olvastam, de azért szkeptikus vagyok, mindenesetre eleve kérdésessé teszi, mennyit kellett volna még várni), illetve elterjedt a szóbeszéd a patch fizetõsségérõl is - tehát csak a kiegészítõvel való terjesztésrõl, esetleg léteztek "fejlesztett" változatai is enneka pletykának.
Kiegészítõ és patch ügyileg éppen ezért állunk eléggé rosszul, míg a JoWooD a G4-et gyakorlatilag "deklarálta" a szakításkor, addig a kiegrõl egy szó sem esik, és fejlesztõcsapat sincs jelenleg. Kíváncsi vagyok mennyire elkötelezettek a patchelés mellett, de innen csodát már nem várhatunk, legfeljebb foltozgatást.
Egyébként berakom ide is:
"Almost a fortnight went by since we learned the shocking news about a divorce between JoWooD and Piranha Bytes. The dust is about to settle now but the future of the Gothic brand still looks unclear - at least from a customer point of view.
For JoWooD's CEO Albert Seidl it is all perfectly clear. In an interview with Börse-Express.com last Friday, he claims the rights to Gothic 4 complete with all derivatives and possible sequels for his company. He also stated to be in close contact with a good and qualified developing studio. He just not mentioned its name.
Today in our forum, Piranha Bytes' art director Ralf Marczinczik referred all fans to direct their questions about the future of Gothic 4, any AddOn or patches straight at JoWooD. Piranha Bytes is "no longer working with the brand" and therefore not in a position to answer any of those questions.
Mike Hoge, a senior member of Piranha Bytes, mentioned plans for a new game are being tossed around at PB for months.
Though PB and JoWooD may go separate ways, we surely can expect new games from both sides in the future."
Forrás: www.worldofgothic.com
Na most akkor tisztázzuk a dolgokat. Igaz hogy korábban említettem hogy ez a megapatch nem teljesen reális/nem lesz csoda/nem fog mindent kijavítani, nade itt a fórumon elhangzott hogy annyira készül, hogy már azt keresik, hogy a nagy méret miatt milyen módon tudnák eljuttatni a felhasználóknak. Namost akkor ez kamu volt? 😊
Na ezt otthon nekem is meg kell keresnem 😊
Õszintén szólva én csak a Gothic szériával találkoztam tõlük (pedig a Guild érdekelne, a Spellforce bundle-ban meg is volt, de nem volt idõm kipróbálni sem), és itt a G3 keltett bennem megütközést ezen a téren, elvégre az angol G2 és G2 Gold már szépen fel van patchelve.
Bár jobb szeretek saját magam megbizonyosodni a tényekrõl, ugyanakkor nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy az összes játékukról az összes rivjú bugos, instabil játékokként emlékezik meg, nem különben ezzel vannak tele a fórumaik. Elvi kérdés nálam, hogy félkész játékok kiadóját nem támogatom, mivel ellenzem ezt a piaci modellt - a G3 volt az utolsó - igaz budget árú - kivétel.
Bár jobb szeretek saját magam megbizonyosodni a tényekrõl, ugyanakkor nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy az összes játékukról az összes rivjú bugos, instabil játékokként emlékezik meg, nem különben ezzel vannak tele a fórumaik. Elvi kérdés nálam, hogy félkész játékok kiadóját nem támogatom, mivel ellenzem ezt a piaci modellt - a G3 volt az utolsó - igaz budget árú - kivétel.
Hát igen, nekem eddig nem volt velük gondom, mert az angol verziók bõ fél éves késései miatt nem sok buggal találkoztam a játékaikban.
Ezzel tisztában vagyok, én is így értettem.
Hogy csõdbe jutnának-e? Miért a bugok tartják életben õket? 😊
Talán nem kellett volna irreális elvárásokat támasztaniuk a PB felé (a szerzõdésben), akkor most nem lenne szakítás, és a G3 jobb és sikeresebb játék lehetne. Írtad korábban, hogy kedveled a JoWooDot (a játékaik miatt), én viszont pont a félkész játékaik miatt nem szeretem õket. Ezzel a vásárlóval (velem) tolnak ki, lásd G3.
Nem hiszem, hogy kérek ezentúl a portékáikból...
Hogy csõdbe jutnának-e? Miért a bugok tartják életben õket? 😊
Talán nem kellett volna irreális elvárásokat támasztaniuk a PB felé (a szerzõdésben), akkor most nem lenne szakítás, és a G3 jobb és sikeresebb játék lehetne. Írtad korábban, hogy kedveled a JoWooDot (a játékaik miatt), én viszont pont a félkész játékaik miatt nem szeretem õket. Ezzel a vásárlóval (velem) tolnak ki, lásd G3.
Nem hiszem, hogy kérek ezentúl a portékáikból...
Technikailag semmi közül a bugokhoz. Az üzletpolitikájuk miatt - úgy tûnik - minden fejlesztõjük hamarabb adja ki a játékot, mint kéne, mert különben csõdbe jutnának.
Lenne meg a szándék bennük bugmentes játék kiadására. Érdekes módon a kiadó a bugosságáról híres, ezek után a legkomplexebb (legnehezebben leprogramozható) játékuk fejlesztõitõl válnak meg ezzel az indokkal...
Ehh írta valaki hogy a JW akár jogi úton is be akarja hajtani a beígért patch-et, tehát bennük szerintem a szándék megvan 😊
Háromnál több sisakot talált valaki és ha igen hol????
Németek nem szerveznek valami tüntetést? 😊 Azért jól beszopatták a népet ezzel a "megapatch" dologgal.
Friss hír a Piranha Bytestól: köszönik, jól vannak, csinálják a dolgukat. Ennyi. Úgy tûnik, õk már tényleg végleg maguk mögött tudják a Gothic 3-at.
Mûködnek, próbáld ki páncéllal és anélkül. Kicsikét le lettek szabályozva a korábbi részekhez képest.
Sziasztok!
A páncélok még 1.12-ben sem mûködnek? Én most raktam fel újra, és úgy érzem, még mindíg elég hatástalanok...
A páncélok még 1.12-ben sem mûködnek? Én most raktam fel újra, és úgy érzem, még mindíg elég hatástalanok...
Amit Vengardban csinálsz annak abszolút semmi hatása a külvilágra. (tudod búra)
Vengard-ot játék a legvégén kell felszabadítani, vagy Myrtana-ban ha végeztem az összes várossal
ha Vengardot Silden után felszabadítom akkor a másik két részen (Varant, Nordmar) az orkok támadnak ha meglátnak vagy nem
ha Vengardot Silden után felszabadítom akkor a másik két részen (Varant, Nordmar) az orkok támadnak ha meglátnak vagy nem
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!