Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy uninstalltam, majd valamikor újra telepítem (savegames-ket kimentettem)
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
48 hiba javítva! Aki szeretne egy kis pénzt keresni, az beállhat a sorba, a JoWood fizet a jó munkát végzõ bugfixereknek. 😊
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
A német nyelvi file-ig el sem jutottam, mert a project_compiled P01 file bemásolása után eltûnt minden szöveg. Töröltem, és megint volt szöveg. No mindegy, majd kiderül, mit nem javít.
probáld ki te is hogy mindet törlöd és csak egyesével
másolod-elinditod-másolod elinditod a játékot...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Úgyhogy megpróbáltam beódalogni Ishtarba a hegy tetejérõl, de a balgák észrevettek, én meg cserébe vérfürdõt rendeztem :S
pedig csak szerettem volna elbeszélgetni a fõnökkel, hogy meghallgassam az álláspontját 😊
One Vision. One Purpose.
Mondjuk nekem nem volt szivem legyilkolászni õket(pontosabban megtettem, benéztem Ishtarba aztán load)
A kibontot data mapábol az összes filét átmásolod a gothic 3 data mapába .
Ha netán eltüne a felirat akkor a Speech_German.p00 filet törlöd...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Keresem azt az emberkét aki megtalálta a koponya sisakot!!!
Mert bámásoltam de nem ír felül semmit. Így jó lesz?
Egyébként a képen néztem, hogy meg vannak áldva a fegyvereid, azt hol lehet tanulni? :o Az valahogy kimaradt, pedig bejártam már mindent.
Tehát valóban megcsináltam mindent, viszont a lázadókat nem haragítottam magamra.
Viszont az összes vadonban tanyázó lázadót, kószát, orkot kinyírtam, mert ez nem rontja az adott kasztban a megítélésemet.
(tudom meglehetõsen genyó hozzá állás ez, dehát én már csak ilyen vagyok, hogy hajtok rendesen a TP-re)
Valamint a várak felszabadításában is elmentem a végletekig, azaz addig, hogy még ne gorombuljanak be rám annyira, hogy másutt már alapból nekem ugranak.
Kivéve persze az orkokat, mert a végén, miután bejutottam Faring belsõ várába, utána már nem láttam értelmét kímélni õket. Kiírtottam mindenhonnan a ragyás képûeket.
A fejvadászoknál hasonlóan cselekedtem. Na meg a nomádok repuja nem számít sehol, ezért miután megcsináltam az összes nomád küldit, utána már csak a fejvadászoknak kedveztem.
Itt egyébként szerencsém volt, mert egy kardot kellett odaadnom egy fejvadász górénak, de lehetett volna választani, hogy egy kovácsnak adom. Na ha a kovácsnak adtam volna, akkor nem jött volna össze a 75% repu a hassassinoknál.
Szóval ilyen módszeres játékkal, odafigyelve össze lehet hozni ezt az állapotot. Persze ugye Rhobar király kinyírása is alap, ezt hozzá se kell tennem.
#13974: Köszi!
Najó..mondjuk itt már 82-es szinten vagyok.
Kvázi el tudtam érni, hogy mindenhova be tudjak menni legálisan.
Tehát nem igazán emlékszem már...de valami olyasmi rémlik, hogy Ardea közelében (vagy alatti) barlangban??? (passz)
De majd más aki jobban emlékszik, biztos segíteni fog.
Nem is tudtam, hogy valójában a királylányt alakítjuk a játékban... 😊
Egyébként benéztem Lagóba és a fejvadászok között van egy ork kovács. Az egyik fejvadász a közelébe ment, az ork kinyírta majd vígan visszamegy dolgozni. A többi rá se hederít, amíg nem mennek a közelébe. Ez olyan kiábrándító. <#zavart2>#zavart2>
Max Trelis várában...esetleg erre gondolsz? Vagy Monterában.
Hááát ha erre, akkor nehéz megmondani miért....nálam is megtámadták egymást....nem tudom miért.