Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nandusz
Érdekes...nekem ez a community patch elkeffentette a játékot. Minden induláskor jön ez a "Where is the guru?" ablak.
Úgyhogy uninstalltam, majd valamikor újra telepítem (savegames-ket kimentettem)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

rotator
Community Patch 1.2

48 hiba javítva! Aki szeretne egy kis pénzt keresni, az beállhat a sorba, a JoWood fizet a jó munkát végzõ bugfixereknek. 😊

nem is kell olyan sokat visszaolvasni elég a benner alati FAQ-ra klikelni és ot le van irva hogy kell magyarítani és a fordito filék is bene vanak ...

Kérlekszépen a játék kishazánkban magyarszki felirattal jelent meg (kivéve a CE-t,az angol), a topicban pedig a megjelenés környékén megtalálható hogy más nyelvezetû játékra hogy lehet rávarázsolni a magyar feliratokat.

Én nem is így értelemztem a mondatát, eleve a szöveget tartalmazó fájlokat lenne érdemes akkor szemügyre venni, nem pedig végigtolni a játékot.
Nem tudom, én gyakran még elõbb is nyomom tovább, minthogy elvenné. Bezzeg a Deus Ex: Invisible War, ott esélyes sincs az embernek elolvasni, hiába írogatja át az ember az iniben, ráadásul még maygarítás sincs hozzá. Mivel a Gothic sorozathoz a NotR kivételével viszont van, így ajánlom õket, a játék eredeti nyelve úgysem az angol, a G3-on ez meg is látszik.
Zsolo007
Magyarul is?

wantonly
Minek akarod lefordítani? :o Megjelent több nyelven is.
probáûltam átirini a scroll text sebességet és probáltam a marvin módban a "freeze-t" is. ez még mindig elkapja a szöveget. hogy lehet megoldani, hogy ott maradjon a szöveg? mert a dialogusokat automatikusan leveszi, hiába van pause

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

lehet azér patchelnek, itt mert a gigapatchnek sanyi.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

nem tudjátok, hogy lehet a párbeszédeket megállitani a gothic2-ben és a 3-ban? azért, hogy le tudjam forditani, mert gyorsan elkapja a szöveget.

Takanohana
Így csináltam <#wink>
A német nyelvi file-ig el sem jutottam, mert a project_compiled P01 file bemásolása után eltûnt minden szöveg. Töröltem, és megint volt szöveg. No mindegy, majd kiderül, mit nem javít.

Eztetet én nemtom de én úgy csináltam ,hogy egyesével másoltam be a filéket és nálam ez a német nyelvjavito rongálta a felirat láthatoságát.

probáld ki te is hogy mindet törlöd és csak egyesével
másolod-elinditod-másolod elinditod a játékot...

BaLeeX
Hát én két vízmágust levertem így meg lett a szükséges pont Saturast meg a többit meg békénhagyom. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

a_n_d_r_e_w
Én vízmágust nem ölök, olyan jóarcok 😊
Úgyhogy megpróbáltam beódalogni Ishtarba a hegy tetejérõl, de a balgák észrevettek, én meg cserébe vérfürdõt rendeztem :S
pedig csak szerettem volna elbeszélgetni a fõnökkel, hogy meghallgassam az álláspontját 😊

One Vision. One Purpose.

Takanohana
Mûködik! Igaz, a feliratok csak akkor jöttek vissza, mikor a project_compiled P01 filet is töröltem. Ez vajon mit javított volna?

Takanohana
Thx!

A Vízmágusoknak semmi köze Innos-hoz...
Mondjuk nekem nem volt szivem legyilkolászni õket(pontosabban megtettem, benéztem Ishtarba aztán load)

wantonly
Nemtudom, de szerintem döntsd el, hogy orkok/fejvadászok vagy lázadók/nomádok oldalán vagy. Ha Innos-t választod nem szép dolog a vízmágusokat gyilkolászni. 😊
kétszer bal klik a Gothic 3 Community Fixes v1.1 ikonra utána megadsz egy helyet hogy hova bontsa ki .
A kibontot data mapábol az összes filét átmásolod a gothic 3 data mapába .
Ha netán eltüne a felirat akkor a Speech_German.p00 filet törlöd...

BaLeeX
Ha békésen akarok bejutni Ishtarba akkor kell a 75% repu a fejvadászoknál. Ha kinyírom a vízmágusokat akkor nem vágom el magam a többféle végigjátszás valamelyikétõl?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Takanohana
Valaki leírhatná, hogy kell a patch-t felrakni, a feliratok nekem is eltûntek a menübõl, most mi van? Help pls!

Nálam az egyik filét törölni kellet mert nem jelent meg a játékban a felirat...

Keresem azt az emberkét aki megtalálta a koponya sisakot!!!

BaLeeX
bemásoltam

BaLeeX
Hogy mûxik ez a cucc?
Mert bámásoltam de nem ír felül semmit. Így jó lesz?

wantonly
Ja, már megvan. Nem is tudom, hogy eddig miért nem vettem észre. 😄
wantonly
Aha, szerintem felesleges a tp-re hajtani hiszen egy idõ után már úgyse nagyon lesz ellenfeled... Én legalábbis már nagyon könnyen haladok 74-es szinten. Még egy várost sem szabadítottam fel, azt majd most kezdem. Remélem legalább a 80-as szint meglesz a végére.

Egyébként a képen néztem, hogy meg vannak áldva a fegyvereid, azt hol lehet tanulni? :o Az valahogy kimaradt, pedig bejártam már mindent.
Nandusz
A végére olyan 10 sikertelen küldi maradt....láthatod is a screenshotban, hogy akkor mégcsak kettõ volt.
Tehát valóban megcsináltam mindent, viszont a lázadókat nem haragítottam magamra.
Viszont az összes vadonban tanyázó lázadót, kószát, orkot kinyírtam, mert ez nem rontja az adott kasztban a megítélésemet.
(tudom meglehetõsen genyó hozzá állás ez, dehát én már csak ilyen vagyok, hogy hajtok rendesen a TP-re)
Valamint a várak felszabadításában is elmentem a végletekig, azaz addig, hogy még ne gorombuljanak be rám annyira, hogy másutt már alapból nekem ugranak.
Kivéve persze az orkokat, mert a végén, miután bejutottam Faring belsõ várába, utána már nem láttam értelmét kímélni õket. Kiírtottam mindenhonnan a ragyás képûeket.
A fejvadászoknál hasonlóan cselekedtem. Na meg a nomádok repuja nem számít sehol, ezért miután megcsináltam az összes nomád küldit, utána már csak a fejvadászoknak kedveztem.
Itt egyébként szerencsém volt, mert egy kardot kellett odaadnom egy fejvadász górénak, de lehetett volna választani, hogy egy kovácsnak adom. Na ha a kovácsnak adtam volna, akkor nem jött volna össze a 75% repu a hassassinoknál.
Szóval ilyen módszeres játékkal, odafigyelve össze lehet hozni ezt az állapotot. Persze ugye Rhobar király kinyírása is alap, ezt hozzá se kell tennem.

wantonly
De ilyet csak úgy lehet összehozni, ha szinte minden küldit megcsinálsz, nem? Én sokat kihagytam, mert a lázadók/nomádok oldalán vagyok így a többinél sosem lesz nagy hírnevem... Akkor te nem álltál egy oldalra sem, mindenkit irtottál? 😛
Nandusz
Nincs szabad játék menet a vége után. Végig vittem, csak ez a teleport kapu elõtti egyik mentésem. Azt töltögetem vissza.

Zsolo007
😮. Ezt hogy hoztad össze? Ez azt jeletni, hogy van szabad játékmenet a vége után? Vagy csak szimplán nem fejezted még be?

#13974: Köszi!

Nandusz
Ezt figyeljétek...láttatok már ilyen "diplomatikus" reputáció eloszlást? 😊)
Najó..mondjuk itt már 82-es szinten vagyok.

Kvázi el tudtam érni, hogy mindenhova be tudjak menni legálisan.

wantonly
Jaja, mondjuk nekem Ejnar sisakja van az jobban is néz ki. 😊 Remélem azért még találok.
Takanohana
Geldernben a fõork szobájában van egy asztalon, simán fel lehet venni.

Nandusz
Húúú ez jó kérdés...tavaly decemberben vittem végig másodszor a játékot...azóta csak fenn van a gépemen, néha benézek futkorászni az erdõbe, tesztelvén a gépem performanceját.
Tehát nem igazán emlékszem már...de valami olyasmi rémlik, hogy Ardea közelében (vagy alatti) barlangban??? (passz)
De majd más aki jobban emlékszik, biztos segíteni fog.

Zsolo007
Azt egyébként merre találtad? (a sisakot 😊 )

Nandusz
hhehehehe

Nandusz
Igen az az elsõ lovag sisakja lenne. Egy küldiben oda kellett adni valakinek Geldernben, de késõbb kivertem az illetõbõl😊

"Vedd el ezt a serleget, és légy a lovagom!"

Nem is tudtam, hogy valójában a királylányt alakítjuk a játékban... 😊
Zsolo007
Jól látom? Olyan mintha sisakod lenne!

Nandusz
És tényleg😊

Zsolo007
Köszi! Ugyan a rapidshare a lehetõ legrosszabb hely ahova felrakhattad, de ezt te nem tudhtattad. (Ugyanis olyan fõiskolai hálón vagyok, ahol kifelé csak 1 IP van (proxy)...). Szóval köszi még1x 😊

wantonly
Zsolo007
Máshol is fentvan? Ugynis én nem tudom onnan leszedni

wantonly
Aham, de semmi infót nem ad róla a játék. Meg el is buktam egy küldit emiatt.

Egyébként benéztem Lagóba és a fejvadászok között van egy ork kovács. Az egyik fejvadász a közelébe ment, az ork kinyírta majd vígan visszamegy dolgozni. A többi rá se hederít, amíg nem mennek a közelébe. Ez olyan kiábrándító. <#zavart2>
Ez elvileg normális, a sztorihoz van köze.
wantonly
Elég sok helyen találkoznak sztem, Faring-ban Ali, Montera-ban, Silden, Geldern.. stb. Sok a kereskedõ fejvadász. A sivatagban is van néhány ork. De a fejvadászokat nem csak az orkok, a zsoldosok is megtámadják! Most jártam épp Montera-ban és egymást ölték..
Nandusz
A térkép mely részén támadták meg egymást?...Csak mert nem emlékszem olyanra, hogy a 2 faj találkozhatott volna egymással a játékban. Bár lehet nem így van...már rég nyomtam.
Max Trelis várában...esetleg erre gondolsz? Vagy Monterában.
Hááát ha erre, akkor nehéz megmondani miért....nálam is megtámadták egymást....nem tudom miért.

wantonly
Azt miért van, hogy az orkok és a fejvadászok egy idõ után ellenségek lesznek és megtámadják egymást? De csak akkor, ha a közelben vagyok. Addig vígan elvannak. :o Nem igazán emléxem, hogy ennek lett volna elõzménye.
rotator
Tegnap reggeli a patch.