Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Az égbolt szinte teljesen fehér. Ez mi a túrótól van?
2. Ha forgolódok az épületek kontúrjai is másznak, aztán beleolvadnak a helyükbe, ez marha zavaró. Mi a franc ez?
Részletesség mindegy min van mind a kettõnél.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Next PC upgrade: 2022
Kérdés: az Innos szál végigjátszható a 12 tûzserleg kiosztása nélkül is? Anno mikor vengardban nyomultam az egyik lovaggal el kellett volna jutni a várba de megmurdelt. Nem tudtam, hogy az is tûzserleges lovag volt így most nem tudom kisztani mindet. Ráadásul a Nemora mellettit sem találom.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Köszi szépen a tippeket ma újra megpróbálkozok.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Még az lehet hogy a tüzklán fönökével nem dumcsiztál eleget az is kell hogy Rathgar oda adja.
A jóváhagyást megkaptad a kovácstol nem is kell neki igazán az a kalapács ,amugy ott találod meg ahol az orkok és a farkasok voltak a fal felé .Még a bokrok se takarják .ha mégse menne probáld levitácios tekercsel megkeresni.
De nem is ez a lényeg. Átmegyek Nordmaba ott van ugye Rathgar aki mondja, hogy Ali ellopta valami szar kövét. Ugye ez a kõ kéne Ejnar sírjához is ahova Rathgar vezetne el. De Ali-t már levertem többször a követ már régebben elvehettem tõle vagy a ládájából de Rathgar nem ajánl fel új párbeszédet.
A másik, hogy csinálom a kovácsnak a jóváhagyásokat, mikor mentem a tûzklánhoz levertem az orkokat majd találkoztam a kováccsal aki goblinokkal harcolt. Köszönte hogy megmentettem meg mondja keressem meg a kalapácsát valami bokorban hagyta el a közelben (ez hol van nem tudjátok?) de amikor már a jóváhagyás miatt megyek vissza akkor nem a városban kellene lennie hanem az ork táborban amit levertem. De ez csak ott kalapál a városban a házánál és ez sem ajánl fel új párbeszédet és meg sem tudom szólítani szóval most itt el vagyok akadva.
Igazából marhára zavarna ha valami szar bug miatt nem tudnám megtanulni a tiszta érbõl kovácsolást vagy nem tudnám megcsinálni az 5 síros küldetést...
Már nem is csodálkozok,hogy nálam csak minimumon fut.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Ilyenkor töbszöri ujrakezdésnél már nem jelentkezet ez a probléma.
Viszont most olyat tapasztaltam hogy ujraraktam a gamet és a régi betöltésnél valami skript hibát talált ,sebaj átugrom a hibaüzét és be is tölti a játékot de a játéktéren se az npc se a monsterek nem reagálnak és a karakterem is gagyi eltüntek a fegyverek és csak lépésben halad.
Gondoltam uj játékot kezdek hát deto ugyanaz .Legaláb most végigsétálok minden normari sirt nyugotan és megkeresem hátha valamely csontinál van a koponyasisak.
Az egyik házban kellene lennie egy orknak, a trónja is ott van, de az ork sehol... Erre megyek tovább és Vörösdokk-nál a barlang "kitisztítás" küldetést felveszem, de a barlangban NINCS SEMMI. Ha jól emléxem ott volt egy tarisznyarák és goblinoknak is kellene ott lenni, de teljesen üres a barlang. 😞
Fent van ez a Community Patch lehet ezért van?
Hogy tudom ezt leszedni vagy telepíthetem újra az egészet? 😮
Engem a game során fõleg olyan zavart hogy ha lezuztam pl egy csomo orkot akkor a többi elfutott halál faszára a sámánjaival együtt pedig nekem a sámánt kellett volna elcsipnem!
Fagyni 1x sem fagyott nekem.
"We came to appreciate Koch Media as a competent, reliable and strong partner during the development of Gothic 3."
Ez az utolsó reménysugár az éjszakában, hogy végül nem "életem legrosszabb vétele" cím alatt fog dekkolni a teljes áron vett G3 a polcomon, hanem egyszer még elkezdhetek vele játszani! 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
És ezek a community patchek is úgylesznek majd hogy elég mindig a legújabbat feltenni nem kell sorba 1.1-1.2 stb ?
Amúgy magyarul is már :
Gothic 3: Rajongói Patchelõ Csapat
Sogun, 08:38 - PC - Játék: Akció
(HW Insider) Miután a Piranha Bytes profi fejlesztõgárdája - a méregdrága pályaépítõ és bugjavító rendszerrel együtt - lelépett a színpadról, a JoWood Productions úgy határozott, nem hagyja veszni a közkedvenccé vált, ám bugoktól hemzsegõ szerepjátékot. Természetesen kisebb így az esélye, hogy eredeti, bonyolultabb és profi tartalom kerül be, mint például színvonalas stúdióban készült hangeffektek vagy ápdételt gépi intelligencia, új NPC-k, stb..
Ettõl függetlenül rendkívül jó hírt közöltek: Pár fanatikus rajongó levélben jelentkezett náluk, hogy ki akarják javítani a hõn szeretett játékot, ami igen nemes tett a részükrõl. A JoWood úgy határozott, pénzmaggal támogatja az erõfeszítéseket és odaadja nekik a teljes forráskódot. Nagy a valószínûsége, hogy ezután Vampire: The Masquerade - Bloodlines esetében látott patch lavinával számolhatunk és addig nem nyugszanak a hívõk, míg viszonylag bugmentes, kiválóan élvezhetõ csodát nem faragnak a Gothic 3.-ból. Kigyulladt tehát a zöld lámpa. Megérkeztek már az elsõ javítások. Lelkesen várjuk a kitûnõ és totál egyedi hangulattal büszkélkedõ Gothic 3. foltozásának fejleményeit!
info: Hardwired
meghonosodás; fõleg állatoknak vagy növényeknek az új környezethez, életkörülményekhez való alkalmazkodása, idomulása.
Izé. Milyenek a hajtásaid? 😊 Virágoztál-e már? 😊
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
A lényeg, hogy a felszabadítást hagyd a végére, miután Innos lesz a választottad küldetésben adja majd. Addig azonban járd be az egész világot, beszélj mindenkivel és addig el is döntheted, hogy tényleg Innos-t választod-e.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”