Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azok akik rinyálnak a fura mellékhatások miatt, nekik egyszerûen valahogy olyan gépösszeállításuk van, ami nem fekszik a játéknak vagy csak már szétesõben van a harverük.
Nekem a Flanker 2.0 csinált furcsaságokat. Amíg Celeron gépem volt, addig mûködött, de AMD gépen soha többet nem volt hajlandó mûködni rendesen. TELJESEN random idõközönkét fogta magát ls kilépett. Patchelhettem ahogy akartam semmi sem segített, pedig az is eredeti játék volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
aztán
"Ami hatalmas negatívum az a közelharc, ekkora visszalépést az elõzõ részek szinte tökéletes harcrendszerétõl, hihetetlen"
😊
Kicsit félve kezdtem neki, mert elég elrettentõ dolgokat lehetett itt olvasni a játék bugosságáról, de szerintem nem vészes, bár közben feltettem a community patcheket is ahogy kijöttek. Viszont nagy rendszerességgel lefagyott, kilépett, amin sokszor jól felb*sztam magam, de egy idõ után szemrebbenés nélkül reset, 10 perc várakozás a játékindításra+loadra, majd fél-másfél óra játék után ismét...
A játékmenetre, történetre, hangulatra viszont szerintem nem lehet panasz, az elõzõ részek a kedvenc játékaim, és szerintem ez sem marad el tõlük. Annyit tennék hozzá hogy Innos oldalán és közelharcos karakterrel játszottam, és ahogy észrevettem erõsen erre van kihegyezve a játék, például sok kovácsolós küldetés, vagy ha valaki Beliar oldalán játszik akkor elég furcsa az alapból ellenséges orkcsapatok léte (fõleg Nordmarban). Szóval jó dolog hogy van választási lehetõség, de nincs egyenlõen kidolgozva a két oldal.
Ami hatalmas negatívum az a közelharc, ekkora visszalépést az elõzõ részek szinte tökéletes harcrendszerétõl, hihetetlen...Zárnyitás, tolvajlás is el lett rontva, így tolvaj karakterrel sem az igazi a játék.
Összességében nem csalódtam a játékban, az egyedi, magával ragadó hangulat továbbra is megvan, fagyások/kilépéseket leszámítva jól szórakoztam, megközelíti az elõzõ részek játékélményét.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
A communtity patchek mennyire jók? Melyiket kell feltenni?
Gothic_3_Community_Patch_v1.3.1.exe vagy
Gothic_3_Community_Patch_v1.3.1_International.exe. Mert a második az kisebb méretû. Lehet, hogy a végén még felrakom mégegyszer, mrt tavaly volt fennt utoljára, de most is csak azért, hogy megcsináljam azt amit régen akartam, a legszebb helyekrõl egy fotógyûjteményt azt szevasz. Nagyon bánom, hogy megvettem eredetiben.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Én a nehézfegyvereket (kétkezes harc) preferáltam. Olyan fegyvert kell használni ami hosszú, így az ellen nem tud olyan közel jönni. Sokáig használtam az alabárdot harcosként, kicsi sebzés (75), de jól lehet vele haladni. És használni kell a "kombókat" (pl. jobb és bal gomb: pörgõ ütés, egyszerre többet is lecsap.). Ogrékat, trollokat meg nyilazni kell amíg nem vagy elég erõs... Késõbb már azokat is simán le tudtam gyakni, nyilazás nélkül is. Farkasok is csak az elején okoztak gondot.
Én az alap öltözékrõl váltottam lovagi páncélra, és semmi hatása nem volt, minden ellenfél ugyanúgy sebzett, mint addig.
Anyáztam is rendesen, hogy kidobtam 150000 pénzt a semmiért.
Ezek utn minek szarakodjak a fejlõdéssel? Olvastam korábban, hogy Xardast milyen nehéz megölni
, én olyan 30-as szint környékén találtam rá, és akkor gondoltam heccbõl kipróbálom: Beszorítottam a falhoz és ütöttem (klikkeltem), mint a hülye, egy varázslatot tudodd elsütni, ez levette az életem 90%-át, egyébként nem tudod megszólalni, az egésznek vége volt 20mp alatt. Ez nálam vicckategória.
Ezt valahogy az én gyomrom nem bírja megemészteni.
Az, hogy könnyen ölsz orkot, az semmit nem jelent, az egész játékban õk harcolnak a legszarabbul, egyedül a számszeríjászoktól kell tartani. Õket kell a leghamarabb lecsapni, rögtön a sámán után természetesen.
A legveszélyesebbek a farkas félék, majd a troll, ogre. A fabunkóval szúró zombi viszont kiborító. Valahogy a vaddisznók már semmi fenyegetést nem jelentenek, meg setudnak ütni.
És marhára szembetûnõ volt mert addig eléggé szarrá gyepáltak mindenhol a lovagi páncél után meg nyugodtan beállhattam csomó ork közé alig sebeztek.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mert nálam is ugyanez a váltás történt és én nem észleltem változást a sebzésben.
Azthittem, hogy innen majd milyen jó lesz....azt a francokat..
De az nem igaz, hogy a páncél nem ér semmit.
Én 25000-es lázadó páncélról váltottam 150000-es lovagi páncélra és eszméletlen a különbség. Akik elõtte megöltek pár ütésbõl utána alig sebeznek. Simán beállok egy 20as ork csorda közepére és kinyírom mindet mielõtt elfogyna a hpm. Hogy ez így mennyire reális az más kérdés de az hülyeség, hogy a páncél nem véd.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De elegem lett belõle, én minden rpg-ben közelharcos vagyok, ha ez a játék ezt nem hagyja, akkor nem foglalkozom vele.
Az 1.3 patchról van már valakinek tapasztalata? Elcsesz valamit? Javít valamit? Nem merem feltenni, mert az 1.2-es tönkrevágta a gamét, telepíthettem újra.
Kari áll 2 fegyver kézben, készen a harcra, zombi "futva" közelít és elkezdi püfölni a páncélt puszta kézzel, a kari meg összeesik a röhögéstõl. Na ez reális lenne szerintem.. 😊
Természetes mindkét ütéstõl földrekerültem....ez még viccnek is rossz.
Szal uninstall és tekintve a körülményeket nem hiszem, hogy egyhamar lesz reinstall (ha lesz egyáltalán)