Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A küldetést Cape Dun-ban kapom beszéltem is a vadászal a kõ körnél õ azt mondta hogy észak nyugatra de csak egy barlangot találtam nagyon közel de az is tele volt szörnyekkel és banditák sehol.
Valaki le tudna nekem írni egy nagyon pontos útvonalat vagy valami leírást ami nagyon pontos?
http://gothic3.hu/viewpage.php?page_id=23
1.3.1 buherált
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Egy füst alatt vegyél zöld üvegût is, az sosem árt, ha van kéznél, mert súlyosabb mérgezés is érhet még, az pedig azzal jár, hogy folyamatosan csökken az életcsíkod, és ha nem iszol ilyet, mielõtt teljesen lefogy, akkor meghal a kari.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ha el tudnád tüntetni feltehetõleg nem élnéd túl 😊
Nekem olyat csinál pl. hogy ha beszélgetek valakivel, az én hangom ide oda mászik, a fülesben jól hallani, piszok zavaró. Az is kellemetlen, hogy ha csinálok valamit, a végén fogja magát és hátrafordul a figura, tehát pont ellentétes irányba nézek mint elõtte. És ez csak rövid ismerkedés után 😊
CP
"edit:
The international patch doesn't work (fonts disappear) with polish, russian and chinese versions because they have an own stringtable.ini file. We have not these files and can't change them. So polish, russian and chinese users must change their stringtable.ini by modders of their community"
Röviden magyarul (szabadon) : A nemzetközi patch nem mûködik (eltûnnek a szövegek) a lengyel, orosz, kínai verzióban, mert nekik egyedi stringtable.ini fájluk van. Nekünk nincsenek meg ezek a fájlok, ezért nem tudjuk módosítani sem. Tehát ezek az emberek a saját közösségükön belül bízzanak meg valakit "moddert" hogy a stringtable.ini-t módosítsa.
Hozzáteszem, értelemszerûen a magyar nyelvû változat is ebbe a körbe tartozik... 😊 Majd beírok nekik (bár ez semmit nem változtat) csak ügye az én angolom khm.
Én ezt magamnak a stringtable.ini szinkronizálást nagyjából megcsináltam (fordítani új szöveget nem fordítottam), de nem tetszik minden, pl említettem hogy a gyengeség általában betegség lett, de nem mindenhol lett átírva a CP patch-ban így néhol kissé hülyén veszi ki magát. Gondolom lesz még sok CP, mert a hibákat nem olyan egyszerû javítani, lehet hogy egy hiba javítása két újat szül. 😊
Miket javítottak a fordítási fájlban...pl a gyengeség(ek) betegség(ek) lettek, ez elég sok helyen van benne, gondolom ez inkább csak a varázsló kasztot érinti 😊
Szerintem ha a projects_compiled.p01 fenn van (két fájlt töröl), és a strings.p00 van kitörölve, akkor a patch többet tesz.
Röviden, ez nem teljeskörû patch, akkor lenne az, ha felrakva magyar lenne minden, mivel a magyar változathoz is aktualizálnák a javítást.
Persze szívesen.
Szóval azt mondod hogy neked is originál magyar lemezrõl lett telepítve a játék, felraktad a patch-eket (vagy legalább az 1.12-õt), és most felraktad a CP 1.3.1-et és mégis minden magyar?
Mindenesetre kösz mindent, legközelebb elõbb kérdezek.
A crack nem számít, a kérdésem lényege az volt hogy aki eredeti magyar lemezrõl tette fel a G3-at, annak mit produkált a CP 1.3.1
Tehát neked a project_compiled.p01-et elég volt törölni. Kösz!
"Ha le tudod írni úgy, hogy én is megértsem"
Röviden, azzal hogy letörölted azt a fájlt hogy magyar legyen a G3-ad, a javítások jó része elveszett sõt akár programhibák lehetségesek. Ha elküldöd amit kértem többet tudok majd.
Privit olvastam, ha ezek után is áll a kérés, akkor küldöm, ha hazaértem.
Egyébként annyit csináltam, hogy feltettem a patch-t, aztán észrevettem, hogy nincs szöveg. Erre telepítettem mégegyszer, de külön könyvtárba, hogy lássam, mit tartalmaz, majd kiválasztottam egyet, történetesen a project_compiled.p01 file-t és törröltem a G3 Data könyvtárból. Mivel nem értek hozzá, azt játszottam, hogy ha nem lesz jobb, visszateszem, és törlöm a következõt. De erre ismét volt szöveg, és magyar is, hát így is hagytam.
Amúgy, amit a file-okról írtál azt köszönöm, de sajna egy szót sem értek belõle, hiába az én korosztályom nem anyatejjel szívta még az informatikát. Ha le tudod írni úgy, hogy én is megértsem, azt megköszönöm, ha nem, hát nem, legfeljebb hülyén halok meg.
Ja a fenti törölgetõs eljárásom nyilván baromira laikus és szánnivaló, de tõlem ennyi telt.
Neked ügye magyar eredeti lemezed van, ezt tisztáztuk.
Neked a project_compiled.p01 törlésével jött vissza a magyar nyelv, nem pedig a strings.p00 törlésével, és ez utóbbi (strings.p00) még mindig ott van neked és magyar továbbra is?
Egyébként a CP 1.3.1 project_compiled.p01 a következõt tartalmazza :
a Projects_compiled.pak-ból "kitörli" a következõ fájlokat :
-compiledinfos_G3_World_01.bin
-stringtable.bin (emiatt használja a CP-féle módosított nyelv fájl-t)
A compiledinfos_G3_World_01.bin majd 4 megás fájl, azzal hogy ezt te nem engeded "kitörlölni" feltehetõleg az nem jó a CP szempontjából. Lehet hogy muszáj leszel feltenni a magyarítást amiatt hogy a CP mûködjön? 😊
Amúgy nekem a strings.p00 törlése nem hozta vissza a szövegeket, a project_compiled.p01 törlésével jöttek vissza. Tudnám, az mit tartalmaz, lehet ezért nincs nálam más eredménye a patchnak eddig.
Azt tudom hogy manuálisan javítani lehet a Strings.p00 törlésével, de arra voltam kíváncsi hogy ha már magyar nyelv is kiválasztható a telepítõjében, akkor a magyaroknak nem-e magyar javított string fájlt rak-e fel. Hát nem. Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy azok a bejegyzések, amik újként jelennek meg a Strings.p00-ban, és nincsenek benne a magyarban, ha egy olyat kéne megjeleníteni akkor mi történik... 😊
Szerintem ezzel nagyon kevesen értenek egyet.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A falban eltûnõ állatok, karakterek tényleg idegesítõek, de a fentihez hasonló bugok engem speciel szórakoztatnak.
Npc elakadás az valóban bug, de nem véletlenül csinálják a patcheket.
Harcrendszer olyan amilyen, így sikerült, de ne nevezzünk már mindent bugnak ami nem tetszik egy játékban.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A fogalmazásod szintjébõl látom hogy túl szigorúan bántam veled, hiszen te még csak gyerek vagy. Nem szivatlak többet 😊
http://it.news.hu/hirek/2007-06-29/hibas_intel_core_2_duo_szeria_jo_mennyire.html
Persze a programozó dolga lenne az is, hogy nem bízzon meg 100% osan a hardverben, hanem írjon ellenõrzõ rutinokat is."
Már ne haragudj, de ennek semmi köze "szétesõben levõ hardver"-hez, hogy az micsoda, azt még mindig nem tudom 😊
Hibák minden prociban vannak, javítják õket (bios/új rev), de ezek a hibák nem vészesek. Ha évekig tesztelnék a procikat mielõtt kiadnák, akkor most olyan PII körül járnánk, vagy ott se.
Ellenõrzõ rutinok írása hülyeség. Az annó lebegõpontos bug keményen dokumentálva lett, és a fejlesztõrendszerekben könnyedén szabályozható lett a szükséges beállítás.
- harcrendszer szar (hadonászás és felállok-kiütnek bohóckodás)
- Fontos npc A-ból B pontban elmásznak és közben valahol elakad,aztán amikor szükség van rájuk kereshetõk a szép nagy világban.
- stb, stb
ez mind hardver hiba... persze...
Északon volt mégegyszer a srác akivel végigtoboroztam a törzseket az egyik település elõtti kötélhídon eltünt, mivel mentem utána majd hirtelen nem láttam gyors mentettem egyet és újratöltés után visszarakta a srácot.
De én is azok táborát erõsítem, akik jót játszottak a játékkal, komolyabb probléma nélkül.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://it.news.hu/hirek/2007-06-29/hibas_intel_core_2_duo_szeria_jo_mennyire.html
Persze a programozó dolga lenne az is, hogy nem bízzon meg 100% osan a hardverben, hanem írjon ellenõrzõ rutinokat is.
Hagyjuk már, az én eredeti DVD-m is egyszer látta a meghajtót. Inkább legyen bugos, mint törött 😊
Azt ne mondd, hogy nálad nem tûnt el a falban soha egy állat/bandita sem...
Márpedig szeritnem ez egy komoly bug.
"Gothic 3.exe hibával leált..." ezt írta ki miután betöltené a jétékot😊
Oké, 1 év mulva megint megpróbálom hátha...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Gányul van leprogramozva ez a játék az a baj, és ezt nálam jóval okosabb emberek mondják. Akik pedig nagyon sokan vannak 😊
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Hú... nem is tudtam hogy a sok patch a crack verziósok miatt készült, mondd, te tényleg ilyen tökéletlenül butuska vagy? 😊