Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZOVAL HA AZ EGYIK EMBER BESZEL ANGOLUL HOZZAM AZT ALUL KIIRJA NEKEM MAGYARUL?!

wedge31
Csak a feliratok magyarok a hangok maradtak az eredetiek és igen minden felirat lelett forditva.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hello szevasztok!Meg szeretném kérdezni hogy a Gothic 3 Magyar felirattal .Szoval mikor beszél hozzám az ember akkor angolul beszél,és magyarúl kiírja? pls irjatok thx
Jó tanács lenne, de nekem az a "mellékelt crack" megfogalmazás nem azt sejteti, hogy ez lenne a megoldás...

Szerintem elõbb patcheld a mellékelt patchcsel, aztán tudod crackelni. Egyébként meg ajánlott az 1.12-es patchet felrakni, majd ahhoz cracket, szóval nem azokkal kellene szórakozni.
Ha nem megy crack-el akkor használd az eredeti cd-t. Tudom hogy törékeny, de kicserélik gariba. A megfelelõ "crack" megelelõ "patch"-hez tartozik.
Csátok! Légyszi segítsetek most sikerült végre megszereznem a játékot, csak nem megy a mellékelt crack-el! ( az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben - Sharedbase.dll ) melyik cracket vagy patchet rakjam fel, hogy normálisan menjen?? Elõre is KÖSZI!!! csáá
McFrost
igen , majdnem kikúrta a szemem , kössz

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

FAQ

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

McFrost
hell
tudna adni vki magyarosítást?
kössz

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Takanohana
Jé, tényleg. Összeszedtem minden ilyesmit, és teljesítve a küldi. Kössz!

Nem elég átkutatni meg kell keresni a tárgyakat is PL:õsi urna,harcos szobrocska,papi kõtábla stb...

Mindegyikböl több is van de nem egyfotmán használd a romok között a lebegtetés varázslatot és mindet felelheted...

Takanohana
"Kutasd át Al-Shedim romos mezejét". Ez a küldi nem akar eltûnni. Már keresztül-kasul bejártam százszor a romokat, minden ládát kinyitottam, a kosarakat is, nincs egy teremtett vad vagy szörny, amik ki ne irtottam volna, a küldi csak ott figyel kitartóan. Mit kell még csinálni?

Nem csak a VGA-n múlik, olvass vissza.
Molnibalage
Ha olyan helyen mászkáltam amit már betöltött én nem voltam város közelébe, egyszer ponéból MINDENT maxra húztam a még patch elõtt (akkor még egy sem volt) és a Cape Dun és Montera között félúton a farmtól nem messze a tónál a vízesésnél 24 FPS-t tudta stabilan harcok közben 1 GB RAM és egy AGP-s 6600GT 256 MB-os karival. Nem turkáltam az ini-ben soha semmit.

A screenshotot hol tudom beállítani, hogy játék közben tudjak csinálni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nem tudom. nekem nem vészes a szaggatás. attól is függ milyen videokártyád. nekem 7300GS van, ami nem egy nagy szám, de élvezhetõen fut, néha beszaggat. de ugy halottam ez acsúcs gépeknél is igy van, mert programhiba.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

hát jah. ha leveszel mindent minimumra akkor már élvezhetõ. nekem mediumon néha szaggat, de 1 gigával alacsony beálitáson ennél is rosszabb volt. aki nem mászik a falra a folyamatos szagatástól, meg az 1 percen át való telepõortálgatástól, annak persze oké. én mondjuk sokat teleportáltam, összegyüjtögetni a hozzávalókat a mana italhoz. elmentem kávézni, viszajöttem, és még mindig teleportált a karakter 😊))

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

"kijavítja" khm inkább "újraírja" 😊
Hát ha valaki ezt kijavítja az elég szépen mutatna egy önéletrajzban<#vigyor2>

Ha a megapatch-ra vártunk (khm) fél évet, akkor arra is szánunk annyit! 😊
rotator
Szerintem senki ne várjon engine-optimalizálást...

Ráadásul míg a PB-sek munkaidõben (8+túlóra) csinálták a játékot, addig ezek ingyen, és napi max 2-3 óra átlagban tudnának munkálkodni, tehát hetekbe tartana csak megismerni a rendszert, nem még hogy kijavítani (újraalkotni).

Egyébként a morrowind módszere se sokkal jobb, ott a cellahatáron keményen megakadsz... 😊
a_n_d_r_e_w
"Csak hát egy ilyen motor megírása... nem egyszerû."

Ezért kár bízni abban, hogy valah is lesz olyan CP ami motort érintõ bugokra (legyen az grafikai, fizikai, ütközési, vagy bármely egyéb motorrész) gyógyírt nyújtana. Persze optimista vagyok, de aki ehhez igazán értene, az már úgysem ér rá és/vagy kevesellné a fizetést a jowoodtól (PB-t sem fizette agyon 😊). Maradnak a lelkes amatõrök, a tehetségüket bontakoztató kezdõk, avagy azon profik akik õrült fanatikusai a szériának. Ha szerencsénk lenne, az utóbbi közül kifognának egyet-kettõt 😊)

One Vision. One Purpose.

Nem véletlenül csinálják azt ilyen esetben sokan, hogy újraírják az egész érintett programrészt (ahogy írod az utolsó sorban most olvasom 😊 Csak hát egy ilyen motor megírása... nem egyszerû.

Szerintem most is így csinálja, persze kérdés egy zónának (cellának) mi a memóriaigénye. Ha túl nagy nem tölthetsz be többet.

Ha az iniben a testmode-t átírod true-ra, akkor játék közben ctrl-s -re nagyon sok "szakmai" értéket megmutat, többek között azt is, hogy melyik cellában vagy éppen.
a_n_d_r_e_w
épp ezt modnom. Hiába van kiadva a forrás, engem pl az õrületbe tud kergetni, ha más kódját kell néznem, és megérteni, hogy milyen logika szerint csinálta. Ugyanakkor a precache-hez meg tényleg jól át kellene látni a mûködést, esetleg teljesen újraszervezni (én pl zónákra osztanám a pályát, és a tartozkodási helyemhez tartozó zóna összes szomszédos területét betölteném memóriába. De valszeg a PB ezt enm így képzelte el, azaz ha meg kellene csinálnom, én is inkább azt mondanám, hogy hagyjuk, majd inkább 0-ról írok egy újat 😊)

One Vision. One Purpose.

Ha a kiadó tényleg kiadja a forrást akkor lehetséges, de ha olyan egyszerû lenne akkor maga a PB is megcsinálta volna...
a_n_d_r_e_w
szerinted a CP valahq is belenyúl a memóriakezelésbe? Tapasztalatlan kezek alatt (tapasztalatlanon értem azt aki nem látja át teljesen a logikát, ami a motor mögött van) bármilyen módosítás több hibát szülne, mint javítana. Ráadásul a motor eléggé kusza lehet belül (értsd ocsmány) hamár a PB is kukázta volna szíve szerint.

One Vision. One Purpose.

Engem az akadás mellett az idegesít nagyon, hogy minden tele van barlanggal meg ládákkal lépten-nyomon. Ez nekem kicsit túl sok, fõleg a ládák. Nem életszerû egyébként sem hogy értékes ládák pihennek az út mellett és senki se fosztja ki õket 😊 Az oké hogy szörnyekkel teli barlangba nem mindenki tud bejutni, nade út mellett...hármasával..30 méterenként...

Az akadás is bosszant. Elsõ fázis a kevés memória miatti akadás (1GB és alatta) az elviselhetetlen, de 2GB-al is akad, ekkor már a HDD miatt, mert rossz a belsõ gyorsítótár kezelése. Fasza. Pihentetni kéne CP 10.10.10 -ig 😊
Nem tudom honnan veszed hogy magyarított 😊 Nyelvi fájl egyáltalán nincs benne, ebbõl kifolyólag aki felteszi, annak magyar marad, de az eltérések miatt hiányozni fognak dolgok+ nincs szöveges javítás.

Nem tudom egyébként mi célt szolgál ez a valami, ez végülis a CP 1.3.1, csak nem kell megadnak kitörölni a Strings.p00-át mivel nincs benne.
Vannak benne dll-ek amik viszont nem a CP1.3.1-bõl vannak hanem valahonnan, én nem tenném rá az életem.
Takanohana
Itt van egy magyarított (?) verziója a CP-nek, esetleg ránézhetnél, én nem értek hozzá.

Akkor nem lesz magyar CP 😊
Nem, csak japánul, kínaiul és koreaiul értünk.

Na emberkék, tényleg senki sem tud itt angolul? 😊
Jó neked hogy ilyen igényeid vannak.
Molnibalage
Én 1 giga rammal játszottam végig és nem volt nagy gond.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Két gigával is szaggat, igaz nem annyira, de akkor is moslék munka.
hát emberek, most probáltam ki 2 gigarammal. hát oriási a különbség! akinek 1 gigája van, az sztem felejtse el. énis azzal kezdtem, de visszagondolva tiszta mazochizmus volt. amikor bakareshbõl, a tüz klánba teleporáltam, az volt ugy kb 2 perc. na meg a 10 máûsodperces szaggatások. a régi szép idõk.. 😊))

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

Belsõ nézetben (fps nézet) nyomok pl egy C-t vagy felveszek valamit, a figura hátrafordul. Valaki tapasztalja ezt?
A nyelvi fájlban levõ javításokat értelemszerûen nem, új mondatok helyén pedig üres sorok lesznek. Kérdeztem itt a fórumon kinek lenne kedve honosítani a CP javítást, írtam a magyarítások portálnak is, de egyelõre semmi, pedig nem sok változás van benne.
jahogy csak simán nevezzem át? azt hittem, vmire át kell nevezni. átirtam más névre, és most jó. ha magyarítva van, akkor is használja a community packet?

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

Ott van a mondatban 😊 De nálad más lesz a gubanc. G3 install, 1.12 patch, CP 1.3.1 volt a sorrend?
mit kell átnevezni? mert én feltettem a patchet és a magyaritást, és fatal errorral kilép.

Nekem nem forog a kamera párbeszéd közben, ráadásul gyorsan megy egyik felérõl a másikra, de inkább úgy mondanám : torzít 😊
Ez a hang "mászkálás" nekem is volt, annak tudható be szerintem hogy zoomolgat és forog a kamera párbeszéd közben, szóval végülis reális hogy másik oldalról hallod a hangot. Mondjuk jobb lenne ha eleve mozdulatlan maradna.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Amit a #14145 -ben írtam elõjön másnak is?
Ha te angollal játszol akkor angol marad... 😊
milyen magyar nyelv? angolul van, nem ?

Feltettem az új community patchokat, és most Faringban az aréna küldetés hibádzik (Hiába vagyok mora sul - i bajnok, nincs küzdelem), Mora Sulban meg a hashishi reputáció nem nõ miután kiderítettem és megbosszultam Ramirez halálát. (Kiírja, hogy +15, de nem adódik hozzá). Tulajdonképpen mindegy, de azért szerettem volna egy szép hashishi köntöst.
Igen. Magyar nyelv el fog menni, ez esetben át kell majd nevezni a strings.p00 fájlt. Sok változásra ne számíts 😊
Takanohana
Indulj el Ardeából Montera irányába, az utat jelzõtáblák mutatják. Jobbra dombos-völgyes rész lesz, itt mászkálj a völgyekben, keress egy nagyobb völgyet farkasokkal, közel az úthoz, az északi végén meg egy barlangbejárattal. Abban van Ortega és bandája. Pontosabban nem tudom leírni, legyél kitartóbb, ha ez a küldi megakaszt, késõbb mit szólsz majd?

peccslése hogy:
1.12 hivatalos
utána 1.3.1 rajongói ?