Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szerintem elõbb patcheld a mellékelt patchcsel, aztán tudod crackelni. Egyébként meg ajánlott az 1.12-es patchet felrakni, majd ahhoz cracket, szóval nem azokkal kellene szórakozni.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
tudna adni vki magyarosítást?
kössz
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mindegyikböl több is van de nem egyfotmán használd a romok között a lebegtetés varázslatot és mindet felelheted...
A screenshotot hol tudom beállítani, hogy játék közben tudjak csinálni?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Egyébként a morrowind módszere se sokkal jobb, ott a cellahatáron keményen megakadsz... 😊
Ezért kár bízni abban, hogy valah is lesz olyan CP ami motort érintõ bugokra (legyen az grafikai, fizikai, ütközési, vagy bármely egyéb motorrész) gyógyírt nyújtana. Persze optimista vagyok, de aki ehhez igazán értene, az már úgysem ér rá és/vagy kevesellné a fizetést a jowoodtól (PB-t sem fizette agyon 😊). Maradnak a lelkes amatõrök, a tehetségüket bontakoztató kezdõk, avagy azon profik akik õrült fanatikusai a szériának. Ha szerencsénk lenne, az utóbbi közül kifognának egyet-kettõt 😊)
One Vision. One Purpose.
Szerintem most is így csinálja, persze kérdés egy zónának (cellának) mi a memóriaigénye. Ha túl nagy nem tölthetsz be többet.
Ha az iniben a testmode-t átírod true-ra, akkor játék közben ctrl-s -re nagyon sok "szakmai" értéket megmutat, többek között azt is, hogy melyik cellában vagy éppen.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Az akadás is bosszant. Elsõ fázis a kevés memória miatti akadás (1GB és alatta) az elviselhetetlen, de 2GB-al is akad, ekkor már a HDD miatt, mert rossz a belsõ gyorsítótár kezelése. Fasza. Pihentetni kéne CP 10.10.10 -ig 😊
Nem tudom egyébként mi célt szolgál ez a valami, ez végülis a CP 1.3.1, csak nem kell megadnak kitörölni a Strings.p00-át mivel nincs benne.
Vannak benne dll-ek amik viszont nem a CP1.3.1-bõl vannak hanem valahonnan, én nem tenném rá az életem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
1.12 hivatalos
utána 1.3.1 rajongói ?