Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
OFF:
Ott is van sokaknál hogy akad, nekem azzal is szerencsém volt, kifejezetten sokat játszottam vele.
Az elején hagyni kell idõt míg beleszoksz, de utána már jó.
A küldetések tök jók..a dumák méginkább 😊))
A grafika szép sztem, a karakter mozgatásával vannak kis hiányosságok..néha elég hülyén néz ki. 😊..vmint sok benne a gyakás, és nagyon lehet tápolni a karaktert..nagyon.
A legujjabb patch-l érdemes nyomni, ellenkezõ esetben túlságosan erõs is lehetsz..én alapból nem is használtam ezért az alkímiát.

Nekem összeségében kellemes meglepetés volt.
egy saját készítésû kisvideó:

szürkületi és nappali viszonyok között.
meg két saját képet is találtam: 1 kép, és a másik
ON:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Thx!
Takanohana
Nekem alapból jobban futott, mint a G3 állítgatás után, bár itt is voltak akadások, nem volt feltûnõ. Akkor reccent meg rendszerint, mikor valami effekt leterhelte. Igaz, fél óra alatt nem sok minden derül ki.

Na látom ti már játszottatok is vele, engem az engine érdekel, hogy teljesen játszható a játék akadásmentesen?
rotator
A Two Worldsre igazából egy találó szót tudnik írni jellemzésül: gagyi. Egyetlen pozitívuma a zenéje, aki azt csinálta, azelõtt megemelem kalapom.

Sajnos a two worldsnek egyrészt a sztorija khhmmm finoman szolva is tele van klisékkel másrészt pedig hogy bugok mennyisége terén azon játékok egyike amedlyek vetekedni tudnak a g3-al... Szoval aki sokat idegeskedett a g3 bugjain az javaslom minimum vmi lónyugtatóval üljön le a two worlds elé.

Takanohana
Two Worlds-t próbáltam, nem tetszik. Igaz, csak kb.fél órát játszottam, aztán lovaglás közben elment tõle a kedvem. Lehet, hogy kap még egy esélyt.

A Witcher szerintem még odébb van, de beszélnek valami two worlds-ról 😉 A PB meg javítsa ki inkább a G1 inventory bugját...
Takanohana
Érdekes mindenesetre. Visszatérnek az alapokhoz? G1 nagyságú világ, lineáris játékmenet, stb. Nekem úgy tûnik, hogy a PB is a múltból akar megélni, meg a JoWood is a Gothic névbõl akar profitálni. Sok bõr ugyanarról a rókáról. Persze ettõl még lehet majd bármelyik jó játék. Kivárom. Addig meg jöhet a The Witcher.

G3-ról is azt írták hogy überfasza lesz, ezek után kevéssé lehet hinni nekik... 😊
Takanohana
Itt írnak a PB által készülõ új játékról.

Takanohana
Nincs belõlük túl sok, és nem is könnyû megtalálni õket. De érdekes módon a legtöbb Ardea körül van, én asszem 3-4 szálat itt szedtem össze. Lesz persze még máshol is, de nem ilyen "tömegével".

Hello
Valaki tudja merre található Királyszár növény? Eddig kemény 1 darabot találtam,a végigjátszás szerint könyû megtalálni . <#nemtudom>
Solid Snake
Te puzi-e vagyol?

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Szijjasztok srácok, nagyon elakdtam a Gothicban 😞(
A Mora Sul -i templomhoz nem találom a kulcsokat... már 4 megvan, de az 6. -rt sehol se találom
Nem tudnátok segíteni??? Nem tudna valaki csinálni egy térképet, és bejelõlni, hogy holvannak a kulcsok???
Elõre is kössz 😊
Pedig ideje lenne beletörõdni, nekem sikerült 😉
A fõ gond az hogy az engine olyan szar marad feltehetõleg mint volt, erre ment a sírás 😊
Jó, de akkor miért kell panaszkodni a CP-re annak magyarítása elõtt? Kész lesz az is, csak egy kis türelem kell. Úgysincs kedvem mostanában telepíteni a játékot, én ráérek 😊
Nem a sírás ment, hanem az intézkedés... 😊
A szövegfájlokban is történtek javítások, amik nélkül a CP-k nem teljesek.
Az a hozzászólás pont kimaradt. De akkor, miért megy sírás a magyar verzió miatt? Már vártunk annyit, hogy az idõ ne számítson...
#14212 😊
Ajánlom itt Panyi hozzászólását, meg lesz oldva a community bugfix a magyar verzióval:
Hardwired
az angol feliratot ugyan azon az elven lehet rárakni a magyarra mint ahogy az angolra a magyart (FAQ-ban benne van). Értelemszerûen a megfelel fájlokra szükség van😊

rotator
Angol hang, magyar felirat. Tudtommal nem lehet átállítani a felirat nyelvét, de talán le lehet tölteni az angolt. Az official patchek felmennek rá, de a community bugfixek nem mûködnek maradéktalanul.

Esrohnoil
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, h. ami az üzletekben kapható G3, az magyar nyelvû szoftverként van feltüntetve, és h. ez ugye angolul beszélõ, de magyar feliratos? Valamint ezt át lehet állítani angol feliratra?Még egy utolsó kérdés: Ez patchelt, v. teljesen alap, és h. patchelhetõ-e?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Prince23
Hua!
Amia FaQ-ban található, a 161 MB-os magyarítás müxik minden peccsel?

Az egy Magyar Átverés Patch inkább 😊 Semmi szöveg nincs benne lefordítva.
CP 1.4 install után ha az ini-kben átírom angolra a feliratokat szerintetek angolul menni fog? (ma még nem tudom kipróbálni...)
Egyébként az eredeti magyar verzió "visszaangolításával" (tyûjj!) próbálkozott valaki?
mégse kell. viszont egy gond...letöltöttem azt a magyar közösségi patch-et a 14179-es hozzászólásbol... és a gui.dll-t nem tudom át másolni...mi lehet a gond? 1.12-es patch fenn van
akkor vki tudna küldeni? vagy az én kommentem lett kitörölve?
Nem teljesen, és már olvasható is... ehh pedig már azt hittem.
CP 1.4

A lényeg, hogy azt írja kompatibilis a magyarral is...
Vinsanity15
jaja én is igy gondolom.

Vinsanity is back!!

b-type
detto ennél rosszabb konfigom volt mikor fraps-szel játék mellett videót is tudtam belöle csinálni.
Vmi más gubanc van, mert a G3 sokaknál akad, de ezen a konfigon nem minimumon graffon kellene akadnia.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Vinsanity15
ok kösz megpróbálom,de amugy ha ezt alkalmatom akkor végül is high beállitásaim is lehetnek ,?

Vinsanity is back!!

grebber
#12321 ha jól emlékszem ezeket alkalmaztam!
És feltetem még AMD proci progiját de nemtom ez számít e akármit is!

Next PC upgrade: 2022

Vinsanity15
vagy te milyen ini tweaket használtál ?az ami a faq ban van ?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
esetleg az a cpu support nemsegithet ami a cd n van ?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
hát jah asszem h akkor vki küldött nekem egy kész init amiben már megvolt vmi csinálva de én magam nemnyultam bele

Vinsanity is back!!

grebber
Hm ez érdekes az ini átirásokat megcsináltad akkor is?

Vinsanity15
pedig elvileg legalább high on kéne mennie aszondták.arra az ini tweaKRE NEMTUDSZ LINKET VAGY VMIT ?olyanra ami nekd volt ?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
nekem meg nagyon is befolyásolja,totál low on 800x600 ban 5 mp ként beakadt ugy hogy ihaj

Vinsanity is back!!

grebber
Pff ne ne röhögtessél már nekem ezerszer szarabb a gépem anno ini átirással le van irva csomo helyen hogy kell nekem elfogadhatóan ment mediumon pedig csak 1GB ram,6600GT,2500+.
Igaz párszor be-beakadt de játszható volt simán nem befolyásolta a játékélményt!

Vinsanity15
akkor valószinüleg megint hanyagolom a gamet.marad megin az oblivion.

Vinsanity is back!!

rotator
Nincs és nagy valószínûséggel nem is lesz.

Vinsanity15
szasztok , már rég jártam itt és gondoltam megkérdem h nincs e már vmi mod arra h a game sokkal jobbban fusson mint eddig mer ilyen a masinám (amd athlon 64 3500+,2,5 gb ram, ati x1900 gt).akor totál minimumon is szaggatott mint állat ,gondoltam azóta van rá vmi megoldás .

Vinsanity is back!!

:-( jol van már :,(

Ja, a magyarítások portálon végül csak reagáltak, azt írták rajta vannak a CP magyarítás ügyön...
Igen. De miért kell csupa nagybetûvel írni mint valami szaros takony gyerek...