Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen az ottaniak vannak tele vírussal, v nem mûködnek. Énis ott néztem elõször.
Sziasztok!
1,5 Gigabyte RAM-mal már élvezhetõen fut a játék?

wantonly
gamecopyworld.com
2GB ramdrive az egy ideig még nem lesz átlag-gép tartozék... 😊
rotator
Plusz 1-2 db 8800 GTX. 😊 De már eggyel sem esik 50 alá az fps állítólag szinte sehol.

Hi! Segítségre lenne szükségem. A FAQ azt írta, hagy nem szabad cracket kérni a peach- hez. Ép ezért nem is kérek. 😊 Ám mégis jól jönne egy fileocska, valameik peach- hez, ami nélkül nem megy, mert normális, vírusmenteset még egy tor..ahhhhham oldalról som sikerült töltenem. Ha valaki küldene egy cra.....ahhhham izé fileocskát a [email protected] címre, ameik vírusmentes (és ha lehet maga a cra..... izé file) nagyon hálás lennék. Elõre is köszi!
Yossarian
nc

Nieleen

a_n_d_r_e_w
esetleg valami jó kis raidbe kötött raptor vinyók vagy ramdriveból futtatás, akkor már csak nem akadozik meg 😄

One Vision. One Purpose.

Milyen konfig az amin tökéletesen megy? 😊
rotator
A quest bugokat szépen lassan mindet ki fogják javítani és ha majd gépet bõvítesz a jövõben, akkor szépen is fog futni (már létezik olyan konfig, amin gyakorlatilag tökéletesen megy). Egyedül a vacak közelharcrendszer marad, amire idõvel sem lesz gyógyír.

Szakítás stádium 😊
A PB már régen saját játékot fejleszt az új kiadójánál (Deep Silver), a G3-at pedig a community patcheli (elvileg a JoWooD ezért ad némi honoráriumot), tehát csodát nem kell várni, quest bugok és hasonlók (Fire Mage perk hiánya) szerepelnek a javítottak és javítandók listáján.
Molnibalage
Skacok a Jowood PB civakodás hogy áll? Lesz valaha valami szebb a G3-ból?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Állatok ellen a kétkezes a legjobb. De Orkok/emberek ellen már szerintem nem ennyira hatásos, de pördülés akkor is kihozhat a csávából

wantonly
A kétkezes a harc a leghatásosabb szerintem, Krush Tarach-ra kell gyúrni (400 erõ kell neki). Pusztító. 😊
Nandusz
Így van, de ennek ellenére nekem volt mester kardom.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Takanohana
Az 1.4 CP-vel van már két katana, és a mesterkard is megtalálható az egyik ládában.

Az 1 kezes és a pajzs a leghatásosabb harcosként sok ellenfélel szemben...
Sámán ellen tüzlabda +mágikus bot védelme(jobb klik).

A francba, pedig erre akartam gyúrni😞 Akkor jobban begéri a kétkezes fegyverekre koncentrálni, vagy egykezes+pajzs ?? Melyik a jobb ?

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Minden városba, faluba van teleportkõ, amit te keresel az az ork kereskedõnél van bent a raktárba egy polcon, de el kell lopni tõle.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Sziasztok!
borus-fokba van teleportkõ?

Ez igy van viszont nem lehet elkészíteni mert nincs 2 katana.
De amugy se tapasztaltam nagyobb sebzést vagy kombot csinálok mikor megtanultam a skill-t

Ha jól emlékszem van egy mesterkard nevû fegyver, annak a bónusza pont a kétfegyveres harc mestere képesseéget adja.

grebber
Nem kell bele célpont kijelölés az a dedosoknak való.

Next PC upgrade: 2022

Yossarian
Most kezdtem. Nekem az a vicces, hogy nem lehet (vagy csak hülye vagyok hozzá) kijelölni a célpontot és néha ügyetlenségemben odasózok a társaimnak is. Néha emiatt meg is pusztulok...

Nieleen

rotator
Vicces ez a játék, ha az ember nem nyírja ki a vízmágusokat, akkor nem juthat be Ishtarba megtanulni a kétkezes kardozás mesteri fokozatát? Márpedig eszem ágában sincs régi barátaimat felszabdalni. 😊

grebber
Az a magyarítás szedd le és ted fel !

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Wazze (*irigykedik)
Látom magyar felirati fájlok meg vannak itt valakiknek. Honnan lehet beszerezni???😮
A faqot néztem, de ott vmi 160 mega van, de az nem hiszem, h jó lenne...?

Takanohana
Van ilyen mágia is, de persze nem a játék elején, nem 30 õsi tudással, és nem a villámcsapás varázslattal hozható elõ. Majd jóval késõbb tudod megtanulni. Ha már most tudsz ilyet produkálni, akkor bug.

Egyébként a villámcsapás varázslat erõsíthetõ mágia, ha nem csak egy sima balklikket nyomsz, hanem nyomva tartod a bal egérgombot, akkor kétszer olyan erõs villámot eredményez, dupla manafogyasztás mellett. Viszont nagy elõnye, hogy így nyomkövetõ lesz a villám, ha az ellenfél el is mozdul, ez utánakanyarodik.

Takanohana
Bocs, nem akartalak megbántani, ott a szmájli is!

Mégis azt mondom, érdemes elõbb körülnézni, és akkor kérdezni, ha végképp elakadsz, uncsi úgy a játék, ha mindent más mond meg neked.

Akkor az oltárokról. Ardea hátsó részében találsz egy Innos-oltárt. Egy jó nagy szobor, ha közel mész hozzá, ki is írja, hogy Innos oltár. Lesz még jópár a játékban, és kb. ugyanannyi Beliar oltár is. A legközelebbi ilyen Cape Dun (Borús Fok) elõtt lesz, Jens nevû vadász közelében.

Esetleg nézd meg a FAQ-t a bannerben, az ini állítgatása segíthet, hogy ne akadozzon annyira a játék.

wantonly
Megint érdekes dolgot tapasztaltam. Felvettem a villámcsapás nevû varázslatot (amelyikhez a 30 õsi tudás kell) és bal egérgombra ügye egy villám jön ki a kezembõl.

Namármost valahogy sikerült olyat csinálnom, hogy mindkét kezemben megjelent egy nagy villámló gömb, majd lecsapott az egbõl egy villám. Persze azonnal kinyírta az ellent. Csak lestem. Ezt, hogy lehet elõhozni? Vagy bug? 😮

Semmilyen más varázslat nincs megtanulva csak ez az egy.
nem hülyéskedek, csak még új. tudod, te is elkezdted egyszer, csak te egybõl tudtál mindent. mondjuk nem sok esélyem van, rengeteget töltöget menet közben is. örülök ha tizet léphetek egy ötmásodperces megszakítás nélkül.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Takanohana
Te csak hükyéskedsz, nem?

Ha nem, akkor nézz körül, járkálj egy kicsit, az ilyen játékokat úgy érdemes játszani, hogy az ember mindenkivel beszél, és mindenhová benéz.
Segítségképpen, oltár már az elsõ városban Ardeában, (tudod, ahol a történet kezdõdik) van, csak körül kell nézni. Meg fogod ismerni.

A kardod meg általában a hátadon van. 😊

és hol találok oltárokat, egyáltalán mirõl ismerszenek meg?

megoldható hoyg szinte minden meglegyen.
a búg detektorom ismét bevált. (igen megint az ital ivásnál lehet alkotni😊

Ennyi képzettséget ki lehet tanulni a végére ?? Te jó ég, én azt hittem nem lesz a hõsöm egy majdnem mindenhez értõ superman a végére.

a karim

tanuld meg azonnal!
én 79-ces szinten végeztem a játékban.

Ha nem mágus vagyok és összejött a kõtáblákból+könyvespolc 100 õsi tudás, akkor mennyi az a legutolsó szint, ahol még érdemes a gyorstanulásra költeni ? Gondolom egy bizonyos szint felett már késõ vagy nem jövedelmez annyi tanuláspontot hogy megértje. 31 szinten vagyok még nem késõ ugye ?

wantonly
Akkor jó. Köszi a segítséget. Ez esetben nem szenvedek a kõtáblák keresésével, ilyen alacsony szinten úgyis elég nehézkes lenne lemászni a sivatagba, inkább megvárom a 10. szintet, az õsi tudásra meg amúgy is minnél többet kell fejlesztenem akkor.
Takanohana
Ha egyáltalán nem akarsz költeni az õsi tudásra, akkor könyvespolcok, (szinte minden városban van legalább egy), kereskedõknél õsi kövek vásárlása, ill. a sivatagban Al Shedimnél is kapsz/szerzel õsi köveket.

Igen, magasabb õsi tudással a varázslatok többet sebeznek. Mikor mágussal játszotam, az elején egy ogre azt sem tudom hány villámcsapást kibírt, a vége felé meg kettõtõl feküdt.

wantonly
Az oltároknál.
és az életerõt, állóképességet, manát hogy lehet feljebb vinni?

wantonly
A gothic3.hu meg egy ideje nem elérhetõ, pedig ott van minden hasznos info. 😞
wantonly
Az elején hol lehet gyorsan és könnyen feltornászni az õsi tudást 100-ra? Egyszer végignyomtam harcosként, de már nem emléxem melyik városban van sok könyvespolc (talán Geldern?). Tényleg csak annyit szeretnék költeni rá amennyit muszáj, a gyors tanuláshoz.

Ja és olvastam korábbi hsz-ek között, hogy minnél magasabb az õsi tudásod, annál erõsebbet sebeznek a varázslatok? Ez igaz? Tehát, ha egy varázslat feltétele mondjuk 30 õsi tudás, de nekem van 300 akkor sokkal többet sebez?
Nem mindenki varázsló, harcosként nem éri meg.
Ez most komnoly???

Ha teljesítesz küldetéseket azért jár tapasztalati poni.Alapjábavéve mindenért tapasztalati pontokat kapsz.Mikor a tapasztalati pontok elérik a fejlödési suintedet akkor kapsz 10 tanulopontot.
Ajánlom mielöbb tanuld meg a gyors tanulást mert ekkor 11-et kapsz 10 helyet.
csalás nélkül is mát 10-es szinten meg lehet ezt tanulni vörösdok-ban,ha csak az õsi mágiára meg egy keveset a többire költesz.Utána megtanilhatod a tûzlabda varázslatot az Inosz szobornál és már irthatod is az elleneket.

tanulási pontokat hogy lehet szerezni?

Takanohana
Nekem nem feszíti, sõt lötyög rajta. Mégis szétrepedt, de a meghajtóban.

rotator
A decemberi? Szerintem nem.