Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1,5 Gigabyte RAM-mal már élvezhetõen fut a játék?
One Vision. One Purpose.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Sámán ellen tüzlabda +mágikus bot védelme(jobb klik).
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
borus-fokba van teleportkõ?
De amugy se tapasztaltam nagyobb sebzést vagy kombot csinálok mikor megtanultam a skill-t
Nieleen
Látom magyar felirati fájlok meg vannak itt valakiknek. Honnan lehet beszerezni???😮
A faqot néztem, de ott vmi 160 mega van, de az nem hiszem, h jó lenne...?
Egyébként a villámcsapás varázslat erõsíthetõ mágia, ha nem csak egy sima balklikket nyomsz, hanem nyomva tartod a bal egérgombot, akkor kétszer olyan erõs villámot eredményez, dupla manafogyasztás mellett. Viszont nagy elõnye, hogy így nyomkövetõ lesz a villám, ha az ellenfél el is mozdul, ez utánakanyarodik.
Mégis azt mondom, érdemes elõbb körülnézni, és akkor kérdezni, ha végképp elakadsz, uncsi úgy a játék, ha mindent más mond meg neked.
Akkor az oltárokról. Ardea hátsó részében találsz egy Innos-oltárt. Egy jó nagy szobor, ha közel mész hozzá, ki is írja, hogy Innos oltár. Lesz még jópár a játékban, és kb. ugyanannyi Beliar oltár is. A legközelebbi ilyen Cape Dun (Borús Fok) elõtt lesz, Jens nevû vadász közelében.
Esetleg nézd meg a FAQ-t a bannerben, az ini állítgatása segíthet, hogy ne akadozzon annyira a játék.
Namármost valahogy sikerült olyat csinálnom, hogy mindkét kezemben megjelent egy nagy villámló gömb, majd lecsapott az egbõl egy villám. Persze azonnal kinyírta az ellent. Csak lestem. Ezt, hogy lehet elõhozni? Vagy bug? 😮
Semmilyen más varázslat nincs megtanulva csak ez az egy.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Ha nem, akkor nézz körül, járkálj egy kicsit, az ilyen játékokat úgy érdemes játszani, hogy az ember mindenkivel beszél, és mindenhová benéz.
Segítségképpen, oltár már az elsõ városban Ardeában, (tudod, ahol a történet kezdõdik) van, csak körül kell nézni. Meg fogod ismerni.
A kardod meg általában a hátadon van. 😊
a búg detektorom ismét bevált. (igen megint az ital ivásnál lehet alkotni😊
a karim
én 79-ces szinten végeztem a játékban.
Igen, magasabb õsi tudással a varázslatok többet sebeznek. Mikor mágussal játszotam, az elején egy ogre azt sem tudom hány villámcsapást kibírt, a vége felé meg kettõtõl feküdt.
Ja és olvastam korábbi hsz-ek között, hogy minnél magasabb az õsi tudásod, annál erõsebbet sebeznek a varázslatok? Ez igaz? Tehát, ha egy varázslat feltétele mondjuk 30 õsi tudás, de nekem van 300 akkor sokkal többet sebez?
Ha teljesítesz küldetéseket azért jár tapasztalati poni.Alapjábavéve mindenért tapasztalati pontokat kapsz.Mikor a tapasztalati pontok elérik a fejlödési suintedet akkor kapsz 10 tanulopontot.
Ajánlom mielöbb tanuld meg a gyors tanulást mert ekkor 11-et kapsz 10 helyet.
csalás nélkül is mát 10-es szinten meg lehet ezt tanulni vörösdok-ban,ha csak az õsi mágiára meg egy keveset a többire költesz.Utána megtanilhatod a tûzlabda varázslatot az Inosz szobornál és már irthatod is az elleneket.