Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nieleen
Elõzõ végigjátszásomban találtam egy sárkányt Geldern (vagy Trelis) közelében az egyik dombtetõn. Úgy emlékszem nem kellett nagyon magasra mászni. Elindultam sárkányvadászatra, de most viszont nem találom, valaki meg tudná mondani merre van?
amúgy a G1-2ben annyi néger volt... még a lovagok közt is... itt csak 3.
Engem az zavar leginkább, hogy mindenki ugyanúgy néz ki, és mindenki fiatal. Amikor öreg hangon megszólal és mellé ott van egy fiatal kopasz arc, na az nekem elég illuzióromboló.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként a legviccesebb egy ismeretlenként felbukkanó harmadik erõ lenne amit én szabadítanék rá valami folytán a világra és az orkok és emberek összefognának vagy az emberek közti nézeteltéréseket is bele lehetne tenni. Lenne két-három frakció akik másképp képzelik el az orkok kiirtását vagy akár a velük való együttélést vagy bármit. A lehetõségek vannak bõven...
A vidéknek sem kéne annyira néptelennek lennie, lehetnének még farmok kis kovácsmûhelyekkel és szetélyekkel amik vagy ide vagy oda sarcolnak védelmi pénzt.
Folytassam?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sajnos a 3hoz viszont nem kapunk kieget...
Nem olyan rossz a G3 csak az a gond, hogy nagyon felfokzták a hangulatot és visszafele sült el, nincs befejezve a játék, helyenként nagyon üres a térkép. A G3-at egyszer toltam csak végig és nehéz elképzelni, hogy mikor lesz idõm mégegyszer, ha egyáltalán lesz olyan. A G2-õt a G3 után is egyszer végigtoltam.
Én megvettem erdeteiben (nem kellett volna talán), mert az elsõ kettõt csak warezban tudtam letölteni.
gothic 3 v1.4.1-hez tud valaki cracket? vagy ha nem, hol kereshetem meg? gugliban rákerestem,nem dobott ki használható weboldalakat
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
vagy mindketöt ottkin veszem meg az is lehet
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Külömben köszi a válaszokat én sajna elvagyok tévedve ebe a világba meg nem szeretnék pofára esni ha majd megveszem .
Valszeg menni fog 512-vel a G3-nál összehasonlithatatlanul jobban.
mert én csk oktoberbe tudnák pénzt fektetni a gépbe amuny is vetem volna bele RAM-ot
de amuny a töbi adat jó ?
videokártyával menyire fog agatni a játék nem rég vetem meg a gépet és valoszinüleg megveszem a Gothic 3 mat . na szoval az lene a kérdésem hogy menyire élvezhetö a játék ezekel a gép adattokal ?