Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Cape Dun/Borús-fok alatti barlangban van két sárkány.
Yossarian
engem épp tegnap este pirított meg 2 is egy barlang legmélyén. De ha megfeszítenek sem tudnám megmondani, hogy hol, mert szórakozásból össze-vissza teleportálgattam egy "give all" után.

Nieleen

wantonly
Segítenétek?

Elõzõ végigjátszásomban találtam egy sárkányt Geldern (vagy Trelis) közelében az egyik dombtetõn. Úgy emlékszem nem kellett nagyon magasra mászni. Elindultam sárkányvadászatra, de most viszont nem találom, valaki meg tudná mondani merre van?
rotator
Hát igen, a kor az abszolút nem derül ki a karakterek kinézetébõl.

Vatras meg a sok mosástól kifakult.... Saturasnak meg csak a keze...

amúgy a G1-2ben annyi néger volt... még a lovagok közt is... itt csak 3.

wantonly
Nõk nélkül, hogy népesítették be ezek a világot? <#idiota>

Engem az zavar leginkább, hogy mindenki ugyanúgy néz ki, és mindenki fiatal. Amikor öreg hangon megszólal és mellé ott van egy fiatal kopasz arc, na az nekem elég illuzióromboló.
Molnibalage
Ezt nem tudom felfogni miért... Pont velük lehetne még színesebbé a világot és így még az uralkodócsalád viszálykodása is beleférne vagy a trónutódlás vitás kérdései és minden ami a nõügyekkel jár. 😊.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Minek, ha úgysem fejezik be?

Egyébként a legviccesebb egy ismeretlenként felbukkanó harmadik erõ lenne amit én szabadítanék rá valami folytán a világra és az orkok és emberek összefognának vagy az emberek közti nézeteltéréseket is bele lehetne tenni. Lenne két-három frakció akik másképp képzelik el az orkok kiirtását vagy akár a velük való együttélést vagy bármit. A lehetõségek vannak bõven...

A vidéknek sem kéne annyira néptelennek lennie, lehetnének még farmok kis kovácsmûhelyekkel és szetélyekkel amik vagy ide vagy oda sarcolnak védelmi pénzt.

Folytassam?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az a legkevesebb, a nõket néhány kivételtõl eltekintve alapból kihagyták. Igaz, nincs is rájuk szükség, elvégre a Gothic világában gyerekek sincsenek...
a játékból pl. kihagyták a nõi harcosokat... ezt még õk mondták... és volt is valamien vázlat is errõl

Szerintem keresd fel a jowoodot és jelentkezz kreatív producernek az addonhoz😄

rotator
Hát igen, nagyon jó lett volna egy addon a javított harcrendszerrel. 😞

Molnibalage
Hát igen... A Kiegben az alap Khorinis térkép jól tele lett zsúfolva. A 3-hoz új térkép sem kell, csak tele kell pakolni az üres helyek és újabb mellékszálatkat írni bele, esetleg egy másik alternatív befejezési módot. Mondjuk én lesz a király. Lennének ötleteim.

Az igazság az hogy a kettõ is a kieggel teljesedett ki. Ott is bizony voltak dolgok amik csak a kiegben kaptak szerepet, és volt ott is üres terület.
Sajnos a 3hoz viszont nem kapunk kieget...

rotator
A második rész (az addonnal) 2000 Ft. 😊 Hát igen, vannak elég üres részek a játékban, meg néhány idegesítõ is, pl. Varantban a romok + köd (por?) együtt eléggé rémálom és egyhangú és Nordmar is kissé álmosító tud lenni helyenként. Az új PB játékban elvileg sokkal kisebb lesz a térkép, hát mit mondjak, nem hullatok könnyeket.

Molnibalage
Egyetértek. Nekem is csak 1 GB RAM-om van és a teleportálásoknál töltögetett sokat. Akkor meg felálltam és pihentettem a szemem, mert azt is kell néha.

Nem olyan rossz a G3 csak az a gond, hogy nagyon felfokzták a hangulatot és visszafele sült el, nincs befejezve a játék, helyenként nagyon üres a térkép. A G3-at egyszer toltam csak végig és nehéz elképzelni, hogy mikor lesz idõm mégegyszer, ha egyáltalán lesz olyan. A G2-õt a G3 után is egyszer végigtoltam.

Én megvettem erdeteiben (nem kellett volna talán), mert az elsõ kettõt csak warezban tudtam letölteni.

Neked... 😊
rotator
Állástöltés és teleport után fél percig nyûgös a játék (ha még nem vagy rég jártam arra), ez tény, de utána nincs gond. Városban, ahol sok npc van, azt nem szereti, de ez a régi Gothicokra is jellemzõ volt. Azt mondom, a játékidõt tekintve 95%-ban tökéletesen élvezhetõ.

heló mindenkinek!
gothic 3 v1.4.1-hez tud valaki cracket? vagy ha nem, hol kereshetem meg? gugliban rákerestem,nem dobott ki használható weboldalakat

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Megnézném én azt... csinálj videót róla hogy betöltés után gyorsítva megindulsz valamerre és csak mégy egyenesen...
Na kösz minden megyek 😄
atol füg menyibe kerülnek .
Szerintem az lesz megveszem ottkin a 3 és ithon a 2 külömben az elsöt má végigtoltam a haveromal jó kis játék 😄
vagy mindketöt ottkin veszem meg az is lehet
rotator
Ezek szerint nem toltad végig az elõzõ részeket, súlyos hiba. Gothicokat csak szép sorjában! 😊

wantonly
Én játszottam az Oblival 512 rammal, le kell venni minimumra és úgy elfut. Persze néha akadni fog így is, de azért játszható. Azóta bõvítettem 1,5Gb-ra, de a Ghotic-nak még ez sem elég...
Világos, de más cél venni kint olcsón új játékot, és olyan játékot keresni, amivel kihúzod októberig. Én megvenném a G2 Goldot (ha még neincs meg, már 2000 Ft idehaza) azzal ellennél októberig, akkor pedig elõvehetnéd, amit külföldrõl hoztál. De az csak egy tipp, nem feltétlenül kell így eljárni.
ok kösz mindenkeinek aki válaszolt A gothic második részén még elegondolkozok az biztos meni fog 😄
wedge31
1GB rammal tuti jól fog ,hogy 512-vel megy-e nem tudom biztosan nem akarlak félrevezetni látogas el az oblivion topicjába ott biztos írtak már tapasztalatokat ennyi rammal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Persze nem minden de játékok azok szoktak leni
Mert nyaralni megyünk azt szubenirnek akkarok veni játékot mert ott kin olcsobb minden 😄
Én addig elõvennék egy némileg régebbi RPG-t, kár szenvedni. A Gothic vagy TES széria korábbi részei megteszik, ha úgyis ezek iránt érdeklõdsz, én egyébként mostanában a Wizardry 8-cal ütöm el az idõt, más mint az említettek, de tudom ajánlani. Nem csak új játékokkal lehet játszani, pláne megfelelõ hardver hiányában.
Akkor szerinted türhetöen fog futni az obilion ?
Külömben köszi a válaszokat én sajna elvagyok tévedve ebe a világba meg nem szeretnék pofára esni ha majd megveszem .
wedge31
Nem tudom mert nem probáltam még 512-vel tavaly 1GB rammal toltam ugy türhetö volt.
Valszeg menni fog 512-vel a G3-nál összehasonlithatatlanul jobban.

mert végülis az a lényeg hogy elegyek a játékal oktoberig legalább mert akkor lesz inkább Cash 😄
De 512 Mb ramal menyire agat szerinted ez az utorso kérdésem ?
wedge31
Ahhoz, hogy rendesen fusson neki is kell az 1Gb ram sajnos ezek memoria igényes játékok.

és szerinted ha az obiliont veszem meg az futni fog rendesen ?
mert én csk oktoberbe tudnák pénzt fektetni a gépbe amuny is vetem volna bele RAM-ot
wedge31
10ezer körül de csak emiatt a játék miatt nem éri meg csak ha egyébként is fejleszteni akarsz.

és menyibe kerülhet 1 gGB ram ?
wedge31
Vegyél bele 1GB ramot és menni fog a többi cucod ok.

csak azt nem tudom mért nyinálnak olyan játékokat aminek pokoli a gépigénye <#szomoru1>
Kösz akkor meg se veszem a játékot valószinü mig ram nem lesz bene több 😊
de amuny a töbi adat jó ?
a_n_d_r_e_w
semennyire, 512 RAM halál, még az 1G is szenvedés...

One Vision. One Purpose.

wedge31
A ram miatt élvezhetetlen lesz sajnos.

Sziasztok lene egy kérdésem ha a gépem 3.2 procija és 512mb ramal és 256mb
videokártyával menyire fog agatni a játék nem rég vetem meg a gépet és valoszinüleg megveszem a Gothic 3 mat . na szoval az lene a kérdésem hogy menyire élvezhetö a játék ezekel a gép adattokal ?
rotator
Az enyémen teljesen élvezhetõen fut (másfél éves gép).

Pedig másoknak is onnan van. Ha be van kapcsolva a heurisztikus keresés - pláne magas szinten - akkor jó eséllyel vírusosnak jelzik a legtöbb tört exét.
Mivel az exe olyan 7-800MB-ot eszik, 1GB semmiképp sem elég, 1,5GB már jobb, de 2GB jobb lenne. Semmilyen gépen nem fut élvezhetõen 😊
a_n_d_r_e_w
vírus? nem mûködnek? nem valami kamu oldara tévedtél te?

One Vision. One Purpose.

Nagyon szar víruskeresõd lehet.