Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rotator:
Annyira azért nem aggódom amiatt, ez nem egy NFS, hogy minden tizenéves azon versengjen, ki nyit neki topikot. Remélem jó kezek nyitják meg, ha más nem vállalja megtehetem akár én is, de egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, különben sem tudom még, hogyan kell topikot nyitni az SG-n (nyílván nagyon "bonyolult" lehet)😊
Mellesleg tudtommal csak a házigazdaság jár plusz jogosítványokkal. Vagy tévednék? Egy házigazda majdan a törzstagok közül jól jönne (fõleg amikor kezd beindulni a warezkérdések dömpingje), de eleinte nem hiszem, hogy sok munkája akadna.
Más. A #14500-ban nem FAQ-ra gondoltam, ami a Mondgesaenge linkjét illeti, hanem a FAQ alá a bannerba való elhelyezésre. Bár lényegtelen, úgysem jár erre túl sûrûn a házigazda.
"According to Bethesda, the core storyline will last roughly 20 hours (And will end the game) although side quests should flesh that out to around 40. Some actions, like blowing up a city, will eliminate quest lines while opening others, and Bethesda is promising between nine and 12 different endings to reflect your deeds throughout the game."
Annyi a lényege, hogya fõ szál az cirka 20 óra alatt végigvihetõ, mellékküldetésekkel együtt 40 óra. Néhány küldetés csak különbözõ cselekedetekkor aktiválódik ill. záródik le (mint a Gothicokban a táborválasztás ugye). A Bethesda 9 és 12 közötti különbözõ befejezést ígér.
Majd kiprobálom végre 2GB-al csak VGA-ra kell valami hûtõ mert ez a passziv fos minta rajta se lenne játák alatt 82 fokig méri az everest majd kiakad vagy nemtom de utánna 0-át mutat 😞
Next PC upgrade: 2022
1.12 changelog
CP 1.4 change log
Szerintem inkább INI tweakre van szükségetek, azt találtok például itt, és úgy rémlik, a FAQ-ban is van némi használható információ. Egyébként erõsen relatív, hogy mi is számít jó gépnek, pláne a G3 esetében.
Szerintem ezt a térképet keresed.
Itt pedig "sima" térképek találhatóak.
A következõ két portálon hasznos információkat találhatsz a széria összes részérõl (mindenképpen ajánlott kipróbálni, õket, ha még nem hozott velük össze a sors):
WoG
Mondgasaenge
(Fejbelövöd magad,felakasztod magad,kiugrasz a vonat elé,felvágod az ereidet
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
az eddigi infok alapján az a 20 óra is sok. már megatonnál kívánni fogom, hogy bárcsak vége lenne ...
20 óra játkidõ a FO3-nál? Ez nekem kimaradt, tudnál dobni egy linket. Ijesztõen hangzik, bár végülis a FO 1-2-bõl is van speedrun. Csak a marketingesek nem éppen ezekkel szoktak számolni.
Nem pont ide tartozik, de a Fallout 3 is hasonló lesz. Állítólag kemény 20 óra játékidõ, 12 különbözõ befejezéssel (ha olyan mint az eddig FO-kban, akkor max 3 féle fõszál végkimenet szerintem) és párszori újrajátszással.
Na, ez a modernkori rpg.
Hehh, a Gothicokban mindig is az volt a jó, hogy bizonyos keretek között összevissza mászkálhattál és felfedezhettél.
Így a viszonylagosan rövid játékidõ kitolódott jó nagyra.
Hmmm, most belegondolva felesleges szidnom elõre az FO3-at, ha ugyanezt elérik😄
Itt minden kérdésedre megkapod a választ és a képet...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
"A többi kulcs a romoknál van, ládákban. Saturas ad egy térképet, az alapján kell keresgélni."
A nagytérképen sajnos nem nagyon látszik semmi, de a sivataghoz van egy másik térkép is, amin a templomok helyei vannak megjelölve. Na, ott egész jól látszanak már a dolgok. Konkrétan nincs rajta, hogy ki hol van, de az oázisok, táborhelyek stb. jelölve vannak, azokat kell megnézned, hogy megtaláld.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
ha jól emléxem