Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, de annak mondanivalója is volt.
Nem is úgy értettem, hogy emiatt lehúztad volta, hanem a saját aggodalmamat vetítettem ki. Mellesleg számomra olybá tûnik, hogy hozzám hasonlóan némi szkepszissel várod a FO 3-at. (Kedvencek között van ám a FO3 topik, de talán, ha kétszer hozzászóltam ezen a fórumon.)

rotator:

Annyira azért nem aggódom amiatt, ez nem egy NFS, hogy minden tizenéves azon versengjen, ki nyit neki topikot. Remélem jó kezek nyitják meg, ha más nem vállalja megtehetem akár én is, de egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, különben sem tudom még, hogyan kell topikot nyitni az SG-n (nyílván nagyon "bonyolult" lehet)😊
Mellesleg tudtommal csak a házigazdaság jár plusz jogosítványokkal. Vagy tévednék? Egy házigazda majdan a törzstagok közül jól jönne (fõleg amikor kezd beindulni a warezkérdések dömpingje), de eleinte nem hiszem, hogy sok munkája akadna.
rotator
Lassan sorsolással (vagy máshogy) el kellene döntenünk, ki nyissa meg jövõ szerdán a Piranha Bytes új játékának topikját, nehogy rossz vagy hanyag kezekbe kerüljön. :o)

Randal
Nem mondtam hogy nem lesz jó. CSak mutattam, hogy a játékok mostmár a viszonylag gyorsan kijátszhatóbb kategória felé tolódnak.

Ettõl még lehet jó a játék, de ez a játékidõ nagyon soványnak tûnik. A dialógusok és sztori miatt pedig szintén aggódok, bár egy rövidebb játék esetén talán könnyebb ezeket hangulatosra megcsinálni. Valahogyan nem tudok optimista lenni a FO3-mal kapcsolatban. Majd meglátjuk.

Más. A #14500-ban nem FAQ-ra gondoltam, ami a Mondgesaenge linkjét illeti, hanem a FAQ alá a bannerba való elhelyezésre. Bár lényegtelen, úgysem jár erre túl sûrûn a házigazda.
Randal
Nma-ról van copyzva a szöveg:

"According to Bethesda, the core storyline will last roughly 20 hours (And will end the game) although side quests should flesh that out to around 40. Some actions, like blowing up a city, will eliminate quest lines while opening others, and Bethesda is promising between nine and 12 different endings to reflect your deeds throughout the game."

Annyi a lényege, hogya fõ szál az cirka 20 óra alatt végigvihetõ, mellékküldetésekkel együtt 40 óra. Néhány küldetés csak különbözõ cselekedetekkor aktiválódik ill. záródik le (mint a Gothicokban a táborválasztás ugye). A Bethesda 9 és 12 közötti különbözõ befejezést ígér.

rotator
Nekem tavaly október 16-án hozta ki a futár a játékot és most tartok ott, hogy már csak 2 olyan hely van a térképen, ahol abszolút nem jártam, meg egy csomó, ahol a szemét köd miatt csak bolyongtam, mint egy féleszû, úgyhogy oda még vissza kell mennem.

grebber
Ini Tweak-re édemes figyelmet fordítani 1GB-al olyan szinten be lehet lni hogy szaggatás szinte alig alig van.
Majd kiprobálom végre 2GB-al csak VGA-ra kell valami hûtõ mert ez a passziv fos minta rajta se lenne játák alatt 82 fokig méri az everest majd kiakad vagy nemtom de utánna 0-át mutat 😞

Next PC upgrade: 2022

Az "gyári" patch az 1.12-es, tudtommal a performance az 1.08 óta érdemben nem javult. A community patchek is inkább quest bugokat javítanak. Legalább a hivatalos patchbõl érdemes a legfrissebbet felrakni.

1.12 changelog
CP 1.4 change log

Szerintem inkább INI tweakre van szükségetek, azt találtok például itt, és úgy rémlik, a FAQ-ban is van némi használható információ. Egyébként erõsen relatív, hogy mi is számít jó gépnek, pláne a G3 esetében.
grebber
Hogyhogy hogy jön ide? "Az életedet is végignyomnád 20 óra alatt ha lenne hozzá végigjátszás?" erre reagáltam!

sziasztok! Nekem nincs 1 nagy vasam de azért elfutott rajta "szaggatva" a gothic 3, de havernál is szaggatott pedig neki aztán jó gépe van...sztem irreálisan nagy a gépigénye, az lenne a kérdésem h a patch az csak bugokat javít vagy a gépigényt is lentebb huzza 1 csöppet?
Ez nem tudom hogy jön ide, de a játékot még hamarabb, mert alt-f4 😊
Szerintem a Mondgesaenge (elõbb elgépeltem, de a link jó) is mehetne lassan a FAQ-ba, alakul szépen az adatbázis, nyílván idõvel le lesz fordítva angolra is.
Én a G2 NotR-t több, mint fél év alatt vittem végig, én az RPG-kben pont a hosszan tartó élvezetet szeretem. Persze nem muszáj mindekinek így játszania, de így szeritnem nagyobb a játékélmény. Ez csak egy tanács, nem több, nem kevesebb.

Szerintem ezt a térképet keresed.
Itt pedig "sima" térképek találhatóak.

A következõ két portálon hasznos információkat találhatsz a széria összes részérõl (mindenképpen ajánlott kipróbálni, õket, ha még nem hozott velük össze a sors):
WoG
Mondgasaenge
grebber
Azt életet hamar belehet fejezni amikor csak akarod és ahogyan akarod!
(Fejbelövöd magad,felakasztod magad,kiugrasz a vonat elé,felvágod az ereidet leugrasz a betonra magasról) Az életet belehet fejezni sokféleképpen csak ez nem olyan mint a game hogy utánna újrajátszad.

De ez nem lóverseny! Örülj neki ha tovább tart, egyébként szerintem senki sem képes napi 24 órát játszani 😊 Az életedet is végignyomnád 20 óra alatt ha lenne hozzá végigjátszás?
nekem csak segítség kellett, mert nincs napi 24 órám a játékra.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

lwb
OFF

az eddigi infok alapján az a 20 óra is sok. már megatonnál kívánni fogom, hogy bárcsak vége lenne ...

OFF:

20 óra játkidõ a FO3-nál? Ez nekem kimaradt, tudnál dobni egy linket. Ijesztõen hangzik, bár végülis a FO 1-2-bõl is van speedrun. Csak a marketingesek nem éppen ezekkel szoktak számolni.
Tényleg nem sértésnek szánom, de ezek alapján bizony nem neked való ez a játék, sõt az egész mûfaj sem. Persze, ha így is élvezed ajátékot, akkor nyugodtan folytasd, de éppen a lényegét ölöd meg.
Randal
Hájja. Ugyebár emberek nem azért vesznek játékot, hogy jó sokat "szenvedjenek" úgymond vele. Gyorsan kell jönnie a töménytelen katarzisnak és vizuális orgazmusnak, megállás nélkül, na akkor lesz jó és eladható egy játék.

Nem pont ide tartozik, de a Fallout 3 is hasonló lesz. Állítólag kemény 20 óra játékidõ, 12 különbözõ befejezéssel (ha olyan mint az eddig FO-kban, akkor max 3 féle fõszál végkimenet szerintem) és párszori újrajátszással.
Na, ez a modernkori rpg.

Hehh, a Gothicokban mindig is az volt a jó, hogy bizonyos keretek között összevissza mászkálhattál és felfedezhettél.
Így a viszonylagosan rövid játékidõ kitolódott jó nagyra.

Hmmm, most belegondolva felesleges szidnom elõre az FO3-at, ha ugyanezt elérik😄

Leírás alapján rpg-t? brrr 😊
rotator
Khm, hát a játék lényege a felfedezés. 😊 Mi öröm van benne, ha a leírásból tolod végig? Én eddig 2 teleportkõ (Trelis és Nemora) fellelhetõsége miatt kértem külsõ segítséget, miután égen-földön nem leltem õket (mindkettõ egy rohadt ládában volt a településen kívül).

amúgy igen, ott nézegetek végigjátszósdit, de a térképeket azértse találom, én vagyok a béna. csomó városnál írják, hogy ide menj, oda menj, térképen ez a kettes, térképen ez a hármas szám, és beleõrülök, hogy nem találom a térképet. mert ugye nem az a térkép, ami egyes városokat ábrázolja, mert azokon számmal az npc-k vannak.

Kopiati
www.gothic3.hu
Itt minden kérdésedre megkapod a választ és a képet...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

nekem a sivatagos oázisos térkép kell

Fejed pontos j te tökéletlen.
érted is amit olvasol vagy csak nézzel ki a felyedbõl<#wow1><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

"A többi kulcs a romoknál van, ládákban. Saturas ad egy térképet, az alapján kell keresgélni."

és ezt a térképet hol lehet beszerezni?

wantonly
A többi kulcs a romoknál van, ládákban. Saturas ad egy térképet, az alapján kell keresgélni.

A nagytérképen sajnos nem nagyon látszik semmi, de a sivataghoz van egy másik térkép is, amin a templomok helyei vannak megjelölve. Na, ott egész jól látszanak már a dolgok. Konkrétan nincs rajta, hogy ki hol van, de az oázisok, táborhelyek stb. jelölve vannak, azokat kell megnézned, hogy megtaláld.

olvasgatom a gothic3.hu-n a végigjátszást, és sok helyen írja -mora sulnál legalábbis- hogy a térkép szerint megtaláltuk ezt, meg azt. milyen térképet használak õk, ahol pölö Yussuf rabszolga megtalálható? 😊

illetve egyet találtam lesternél, egyet meg ad saturas, vagy õ csak a végén adja oda? már nem emlékszem, ezért is lenne jó tudni, hogy keressek e feleslegesen 😄

az õsi templomban meg kell találni öt kulcsot. nincs valami lerás, hogy hol találhatom õket? tudom hogy ott a térkép, de kettõ még mindig nincs meg, plusz egy x még a templomon belül is van. az orkokat is megöltem már, mégsincs semmi támadás, pedig szóltam már a nomádoknak, ki is írta, hogy sikeres küldetés, hogy értesítettem õket. szóval gondolom csak akkor támadunk, ha megvan mind az öt kulcs.

Yossarian
nem beszél másról

Nieleen

Láda? Vmi másról beszélsz, a lista az asztalon van.
rotator
Poén. 😊

a nyársot forgatni mire jó?

vagy altasd el.

Molnibalage
Ott a FAQ öcsém.. Kb. 1GB RM, olyan videokari ami tudja legalább a vertex shader 2.0 és a pixel shader 2.0-át (de 3.0 az igazi) és legyen legalább 256MB-os a kártya. A proci AMD3000 vagy vele egyenértékû legyen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kori
várd meg amig kimegy és elfordul akkor ugrás az ablakalatti ládára és kilop

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ennek a játéknak mik a gépigényei?

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

kívülrõl az ablakból
ha jól emléxem
Hogy lehet megszerezni a montera-i rabszolgatartó listáját anélkül, hogy megtámadjon?

a sárkányoknak a kiegben kaptak volna ismét szerepet. mért? mert amikor megtámadod õket, akkor az a zene szol mint amikor fontos személyt ölsz. (pontosobban: Zuben, Xardas, Rhobar)

rotator
A sivatagban is van egy Bakareshtõl délre.

ott vízköpõk vannak. a sárkányok kisebb "szelídebb" rokonai

wantonly
Köszi, megvan. 😊
Ha jól emlékszem, akkor a kénbánya fölött találod a sárkányt.
wantonly
Ott nincs, nemrég jártam arra. 😊
Kori
ha emlékezetem nem csal akkor montera mellet a buzatolvajok táboránál lévõ barlangba is van

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!