Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
a mora sul-tló délre lévõ templom (mora sul néven fut..) oda kéne elvileg az öt kulcs ugye, de mindenféle megerõltetés nélkül fenrtõl be lehet jutni. így ennek van vmi értelme?
(Mellesleg én is jegelem egy ideje, a fiókból már visszamászott egészen a polcra, ha befejeztem párat az aktuálisan ûzött játékok közül, akkor majd visszateszem, elvégre az általam várt Fire Mage perk az elsõ CP-be már bekerült.)
b type free:
Igen ugyanarról beszélünk. Úgy kell kezelni, mint egy könyvet, ott is az a varázs, hogy az ember magának képzeli el a dolgot, aztán legfeljebb jöhet a csalódás, ha valaki filmet forgat belõle. Egyébként a NotR-ben is volt már pár mágikus fegyver (Fire Bow, Magic Bow, Magic Crossbow), de ottezek tényleg ritka fegyverek voltak, kevés munícióval, és ott tényleg a lángoló íjjal a hátán feküdt le a karakter, egy gondolatnál tovább mégsem zavart. Ezzel az erõvel a végtelen nálunk lehetõ tárgy sokkal zavaróbb, nem is beszélve a számos FPS-ben hordott "végtelen" fegyverrõl.
Hát én nem sokat toltam ezt a játékot az idegesítõ akadás miatt (futásnál szinte folyamatosan akad) de nekem volt dolgom lángkarddal, Monterában az ork kovácstól vettem. 1.12patch+1.3/1.4CP
Ez olyan, nem kell feltétlen lángkardban gondolkodni, fogja a pl. törpe a kalapácsát, amiben villámmágia van...ott futkorászik látványosan a nyelétõl a fejéig.
Az is csak illúzió egészen addig míg a használója másként nem gondolja, ...különben minden kézbevétel elõtt védõmágiát kellene magára tennie..vagy meghal 😊)))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A növényzet, égehetõ anyagok gyúlékonyságát viszont látni persze nagyon jó lenne, de akkor még most vehetnénk gépet a G3-hoz. Technikailag sem egyszerû a kevésbé gépigényes megoldása, másrészt játékmenetet, AI-t tekintve is további feladatokat ad a fejlesztõknek, ha ez nem teljesen scriptelve történne meg.
egy tûzlabda varázslat függ a létrehozó mágiajártasságától. ..azt 'létre kell hozni'.
ezzel szemben egy bûvölt páncél, vagy egy mágikus harci eszközben megbúvó mágia nem feltétlen támaszt a használójával szemben akkora kihívást (kivéve mondjuk a Khazid'hea 😊) ).
Egyszer megbûvölték, és a lényeg már ott történt...innen már töbféle lehet a megbûvölés erejétõl/milyenségétõl, és bûvölést végzõ mágus erejétõl/szándékától.
Egy lángkard nem gyûjtja meg a szalmát, csak ha a forgatója úgy akarja.
Nem lehet ellenõrizhetetlen, nem adhat ki állandóan ellenõrizhetetlen hõt, hiszen az logikátlanságok sorozatát indíthatja el...egyáltalán a használhatóságát korlátozná.
A pihent állapotban is mutathatja a láng illúzióját, de ártani nem fog a szalmának 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
amúgy meg: a mágia a természet erõi feletti uralom. Pl. csapat társadat nem tudod kinyírno tûzlabdával. de pusztító irányíthatatlan mágiával igen
Next PC upgrade: 2022
A mágikus tûz valóban nem egyenlõ a tûzzel, de szerintem a szalmát ugyanúgy fel kellene gyújtania, ha a mágus vagy harcos rádob egy tûzlabdát. A harcos ráadásul, ha mondjuk egy tekercsbõl idézi meg, utána már nincs befolyása rá, nem tudja irányítani, a kardnak meg nincs önálló akarata. Szóval mi dönti el, hogy a zombit felgyújtja, ugyanakkor a szalmát meg nem. Az, hogy a Ghotic-ban a tárgyakat nem lehet semmivel sebezni, ezt nem oldották meg. 😊 Az, hogy csak sebzéskor aktiválódik nekem kicsit sántít, ég és kész.
Az lenne az igazi, ha mondjuk megidézek egy tûzesõt, akkor nem csak az élõket sebzi, hanem megégeti a fákat, növényeket is. Ha valakit nem gyújt fel, az csak azért lehetne, mert mágikus ellenállása van és nem hat rá, és ilyenkor csak a kard sebzése számítana a mágikus tûzé nem.
Ha megidézek mondjuk egy tûzlabdát, akkor ügye ott gyúrom a kezemben, engem nem éget meg, de minden másra hatnia kellene.
Egyébként, ha lefekszem az ágyra, minden fegyver ami a hátamon volt "eltûnik".
Next PC upgrade: 2022
Egy mágikus kard sokféle lehet,...alapvetõ hogy nem egy kátránnyal bekent és fáklyáról meggyûjtott kardról beszélünk, mert az nem mágikus hanem csak: -egy darabig lángoló kard-
ez a kard gyújtja fel a szalmát, a saját használóját, és csinál stb ellenõrizhetetlen dolgokat.
A mágikus kard, lángját használva árt az ellenfélnek...csak az ellenfélnek.
Ezen belül sokféle lehet...olyami amirõl akár pipára is tud gyûjtani akarata szerint a harcos, vagy olyasmi ami csak a sebzéskor okoz tûzsebzést, de akár fellobbanhat az ellenfél közelségére is.
Az ellenérv dolgot nem vágom, mert olyat nem mondtál....vagy rosszul olvastad amit írtam.
ha önmagammal akarnék vitatkozni, jobban csinálnám 😊
Felvettem a méregellenállás és a gyengeségellenállás képességet, õrizgessem tovább a két ezt gyógyító lötyit, vagy eladhatom ? Már van belõlük egy mázsa, de nem tudom nem e lesz késõbb valami szörny, ami esetleg áthatol ezeken a védelmi képességeken.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Jobb lenne akkor, ha a lángkard egyálttalán nem lángolna, csak a mi tudatunkban, akik használjuk, de viszont vizuálisan nem.
Hovatovább a mágikus lángkard mióta tudná felgyújtani önmagát az állandó lángolással?
Érdekesen ki lehet csavarni ezt a kérdést. Jelszó: 'vakon a Gothic3 durva bugjainak és ellentmondásos világának védelmében'
szép is lenne ha valóban lángolna, egyfelõl semmit nem látna a harcos kalandozó ha forgatja, másfelõl felgyújtja önmagát.
Sokféle mágikus kard van, nem nehéz olyan magyarázatot találni hogy miért nem gyûjtja fel a szalmát....irányíthatja tudatával a használója, müködhet markolatra, vagy kár csapásra..stb-stb.
A mágikus kard az mágikus kard...nem fogja meggyújtani a szalmát.
Másfelõl, ha nem találsz lángkardot, az sem nagy gáz, mert anélkül is fütyülve végig lehet vinni nehéz szinten is a játékot.
Ráadásul a lángkardot én speciel azért rühelltem, mert folyamatosan ott lobogott a hátamaon, amikor nem használtam. Idegesítõ sistergõ hangot bocsátott ki magából (hova tovább a bug miatt maga a sistergés is akadozott). Na meg azért az is röhely volt, hogy ha lefeküdtem egy ilyen kardal a hátamon aludni egy szalma ágyra, akkor az nem gyulladt be....de ez már csak hab a tortán.
kétkardos harcot kinél lehet megtanulni? daro az aki dupla karddal van hirtelen, de õ nekem támad egybõl..
na mind1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)