Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de errõl többet nem írok, mert ez egy Gothic 3 fórum, nem pedig "ez leszek, ha nagy leszek" fórum...
Egy sokkal összetettebb, belefeledkezõsebb és jóval nehezebb játékot szeretnék. 😊 ..ezt mond nekik légyszi. 😊
A mai CRPG-ben nagyon kevés az ötlet sajna, gyakorlatilag a legtöbb csak a grafikájával mutatja be hogy egy új világban járok. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Egyik oldalról azt mondod hogy nem frankó a lángoló kard a vízben, és hogy tök sok ellenfelet simán csak le lehet nyílazni,...másik oldalról meg ki akarod venni a napot, mert szemedbe süt a célzásnál?? 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Na ezekkel csakpcsolatban kérek véleményeket!
Persze az igazi az elenne, ha alapból is rendben lenne a játék, de az élet és a játékipar sajnos nem kívánságmûsor.
Részemrõl a szelídéstést még nem próbáltam, de kötve hiszem, hogy bármennyi õsi tudással is be lehetne fogni a sárkányokat. De nyugodtam vágj neki kimaxolni, és hajrá! 😊
Mondjuk 70-es szint, 700-800hp, lovagi páncél és egy Krush Tarach, akkor nem lesz gondod. 😛P
Nem találkoztam még jégfarkasokkal, de próbáld õket csalogatni, esetleg egy messzebb lepakolt segítõhöz, páncél, életerõ, fegyveres képzettség és jó fegyver megléte gondolom magátó értetõdik.
ez lemaradt
és nekem egyenlõre kardon és nyilon kívül nemsok minden jut... nincs elég tanuláspontom összehozni akármit... a tûzesõre gyúrok, de az ára az, hogy semmit nem tanulhatok, mert a demóban nincs elég küldi. a szörnyek nagyrészét is megöltem már.😞
a fullban, amikor még megvolt, én is varászló voltam, és mindent tûzgolyóval dobáltam😛 a belezõbestia talán az egyetlen olyan faj, aminél nem éri meg... könnyen le lehet kardozni, de sok tûzgolyó kellene neki
Talán így lehetett legkönnyebben legyõzni korai szakaszban a világítótorony banditáit; a másik - nem bug kihasználásn alapuló - módszer a varázstekercsek használata volt.
rotator:
Én a trollok trükkös kinyírását nagyon bírtam, mert tényleg az ökleik elõl kellett kitérni, annyi pedig nem votlt belõlük, hogy ez a könnyebbség a játékmenet rovására menjen. Igazság szerint én általában úgyis erõbõl gyõztem le õket, illetve mágusként idézett lényekkel vagy kicsinyítéssel, ez utóbbinak úgyis legfeljebb a trollnál van gyakorlati értelme. El lehet harcolganti a G3-ban, én is ismerem a technikákat, d eez már egy RPG-be nemigen fér bele nálam. Nincsen komoly problémám az állásvisszatöltéssel sem, de eddig FPS-ben nem leptek meg annyiszor, mitnt a hirtelen stunlockoló vadak és egyéb meglepetések. A segítõk meg butábbak, mint valaha, Cyrus például megvan gyõzõdve arról, hogy át tud lõni a barlang falán, akkor is, ha a falban éppen nem rejtõztek el ellenségek...
De azt hiszem a harcrendszert kitárgyaltuk már egy párszor, egyszer én is végig fogom tolni harcosként (szoktam harcolni sokat mágusként is, de az ogrék valahogy erõsebbek nálam😊, de a mágia és a nyilazás az, ami épeszûen van megoldva a játékban.
az hogy kihasználod a terepadottságokat az nem az...a BG-ben is az Adamantit gólem-t vígan lehetett csapkodni mert nem tudott átférni az ajtó nyílásán.
A harcban vannak bug-k..ilyen volt ha jól emlékszem nálam, az hogy ha megcsúsztam, akkor eltette a kardot a karakterem (vmi ilyesmi), meg hogy beszaladtak a sziklába a farkasok és onnan haraptak.
Vmint nem tetszett az sem hogy neki lehetett szorítani egy több méter magas szörnyet is egy keresztben fekvõ faágnak, hogy aztán péppé verjem egy bottal.
De a letöbb problémán felül lehet emelkedni (az Obli'-ban is trükkel lehet megszerezni a mittomén milyen kardot amiben állandó tulajdonság a lélekgyûjtés képessége),..és még sok példát tudnék mondani.
Világa válogatja, de az orkok és goblinok általában nem túl eszesek.
és amúgy a sárkányokba lõni 50-50 nyílvesszõt is teljesítmény, mert elég egyszer eltalálniuk, és végem... csináltam is videókat, az egyikben megölöm a sárkányokat, a másikban megöletem magam direkt.
a számszeríjért meg nem vagyok oda ... mire felhúzom 6-szor kinyírnak... jó, a teljes játékban 800 életerõm volt, ott nehezen haltam meg, de most nincs annyi
és az sem számít bugnak, hogy a csontvázaknak fröcsög a vérük? <#smile>#smile>
goblin
Gothic
Egyébként valóban súlyos probléma tud lenni a lények viselkedése, mert ez szemben a lánkarddal az egész játékmenetet, hangulatot képes megölni. Mondjuk nekem ilyet nem nagyon mûveltek, de tény, hogy nema legjobban vannak kisúlyozva a szörnyek, a közelharc pesdig elég véletlenszerû eredményeket hozhat, pontosabban a humanoidoknak esélye sincs, ha kicsit odafigyel a játékos. A korábbi részekben jópofa volt, hogy megfelelõ taktikával és türelemmel le lehetett gyõzni kezdõként is a trollokat. Itt azonban - részben a harcrendszer miatt - inkább mágus lettem.
nyílazni bárki lenyilazhatsz...bemész az állatkertbe és lenyílazhatsz oroszlánt is....ha valami nem fér hozzád akkor nem fér hozzád.
Amennyiben náluk is van íj, akkor is többféle megoldás lehetséges...gynge a fegyver és azért nem talál el, gyenge a karja és azért nem talál el, felfelé céloz és azért nem talál el,...illetve néha eltalál.
Én tök alacsony szinten, egy bottal szemtõl szembe levertem egy Trex-t (szörny-nek volt megnevezve)..annak is megvan a trükkje.
A lángkkard a vízben hasonló téma amirõl beszéltünk, ...nem fog kialudni a láng a vízben, mert nem olyan láng...el kell tudni vonatkoztatni..errõl szól a fantasy.
...hasonlóképpen egy villámfegyverrel átúszva a folyón sem fognak fellebegni halak a környékünkön.