Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szeritn a Funatics kacsa volt, pedig amikor az arról szóló pletykár linkeltem, akkor már kint volt ez a hír a (német) WoG-on, csak gyorsan árugrottam a német szöveget.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A JoWood úgy látszik, nem tudta magát túltenni a Gothic 3 temérdek bugán és meglehetõsen vegyes fogadtatásán, így a negyedik rész fejlesztésére már a Spellboundot kérték fel a Piranha Bytes helyett.
A hírt a Games Convention keretein belül közölte Jochen Hamma, a Spellbound fejese, aki szerint a csapatnak minden eszköze és kvalitása megvan egy remek játék meglkotásához. Azt azért csendben megjegyeznénk, hogy korábbi címeik, a Desperados és a Chicago 1930 nem egészen a Gothic irányvonalán haladtak, ettõl függetlenül persze érdeklõdéssel várjuk az elsõ részleteket a játékról.
Forrás: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
lentebb is írtam már, hogy a G1-bõl is kétféle verzió létezik pénzügyi okok miatt. A G2 is csak az Addonnal teljes, ráadásul az Addon angolul majd 2 év után jött ki. A G3-at is nézd meg, tiszta bug és bukás maga a játék, mert a Jowoodnak megint a pénzügyi hülyeségei vannak elõtérben.
Ezzel szemben nézd meg, hogy az Oblit fél évig csúsztatták csak azért hogy ne legyen bukás, a Fallout 3-ba nem kevés pénzt öl a Bethesda. A Blizzardos srácok addig csinálják a játékaikat és olyanra amilyenre akarnák.
Itt nem a PB-vel vagy egy másik fejlesztõcsapattal van a gond. õket már elõre is sajnálom, itt a JW a nagy mumus😄
A PB továbbra is az egyik kedvenc fejlesztõcsapatom, és bízom abban, hogy a korábbii tapasztalatok mentén egy újabb kiváló frencsájz születik meg. Az eddig hallottak alapján eléggé Gothic 1 utánérzés lesz.
Ha át lehet majd nevezni akkor okés, de ha nem, akkor emg törölhetõ vagy zárolható.
Igaz tanultam 10 évig németül, de emlékezni sem akarok rá.
A dizájn egyébként nagyon Gothicos. A srácok tudnak gamét csinálni, meg jó történetet (csak a G1+G2+addonnal játszottam), de egy jó kiadó is kellene mögéjük. Amit annak idején a Jowooddal meg az Atarival szutykoltak. Jó ég.
Mai napig röhej, hogy a G1-bõl kétféle verzió létezik és mai napig nincs megoldva a rendes moddolás, sõt még a rendes patchelés se.
Ráadásul ugye ígérve volt egy grafikailag feljavított G1 is, kb. G2 szintre, de abból se lett semmi.
Remélem a srácoknál egy új éra kezdõdik el, mert a TPS RPG-kben tudnak alkotni.
Másrészt ha a Bethesdának összejön a Fallout 3, értem ezalatt, hogy eltalálják a játékot, akkor a PB is elkezdhet gondolkodni hasonló stílusú gammán, nem csak fantasyn.
Részemrõl már fel is iratkoztam a Deep Silver hírlevelére, nehogy lemaradjak bármirõl is.
- az eddigi PB játékokhoz hasonlóan nagyméretû, szabadon bebarangolható világ, rengeteg karakterrel és dialógussal,
- egy vulkanikus szigeten ("Tiltott Sziget") játszódik a történet,
- a sztori szerint az istenek eltûntek és helyükre egy új erõ lépett, vele veszi fel a harcot a játékos.
Hát ennyi.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Amúgy mindenkinek kösz az infót a kérdésemre...nekem továbbra sem elviselhetõ az akadás, raptort meg nem veszek 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Bezzeg a Two Worlds-nél a készítõk nem aprozzák el a patcheket most jött ki az 1.05 cirka 1GB a patch.
Még pár hónap azt kiadják az egészet újból már ottartanak!
Next PC upgrade: 2022
Egyébként 4 van az egész játékban, nemde? 2 Borús-fok, 1 Geldern, és 1 a sivatagban. Vagy tud valaki még?