Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom csak a G4 topikba nem írtad be (no offense) 😊

Ezek szeritn a Funatics kacsa volt, pedig amikor az arról szóló pletykár linkeltem, akkor már kint volt ez a hír a (német) WoG-on, csak gyorsan árugrottam a német szöveget.

Kopiati
Remélem igyekeznek majd a Spellboundosok.....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

grebber
A Spellbound fejleszti a Gothic 4-et!

A JoWood úgy látszik, nem tudta magát túltenni a Gothic 3 temérdek bugán és meglehetõsen vegyes fogadtatásán, így a negyedik rész fejlesztésére már a Spellboundot kérték fel a Piranha Bytes helyett.

A hírt a Games Convention keretein belül közölte Jochen Hamma, a Spellbound fejese, aki szerint a csapatnak minden eszköze és kvalitása megvan egy remek játék meglkotásához. Azt azért csendben megjegyeznénk, hogy korábbi címeik, a Desperados és a Chicago 1930 nem egészen a Gothic irányvonalán haladtak, ettõl függetlenül persze érdeklõdéssel várjuk az elsõ részleteket a játékról.

Forrás: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Attól függetlenül kíváncsi leszek a G4-re, de a Pranások új RPG-jére sokkal jobban kíváncsi leszek.

De, teljesen igazad van.

Randal
Nincs igazam?

lentebb is írtam már, hogy a G1-bõl is kétféle verzió létezik pénzügyi okok miatt. A G2 is csak az Addonnal teljes, ráadásul az Addon angolul majd 2 év után jött ki. A G3-at is nézd meg, tiszta bug és bukás maga a játék, mert a Jowoodnak megint a pénzügyi hülyeségei vannak elõtérben.

Ezzel szemben nézd meg, hogy az Oblit fél évig csúsztatták csak azért hogy ne legyen bukás, a Fallout 3-ba nem kevés pénzt öl a Bethesda. A Blizzardos srácok addig csinálják a játékaikat és olyanra amilyenre akarnák.

Itt nem a PB-vel vagy egy másik fejlesztõcsapattal van a gond. õket már elõre is sajnálom, itt a JW a nagy mumus😄

aha ... <#idiota>

Igen tudom, csak a mostani infók alapján már konkrét párhuzamokat lehet vonni.
Ha jól emlékszem a JoWood-al való szakítás után a PB-sek azt nyilatkozták hogy az új játékuk a G1 kiteljesedése lesz.

Randal
A JoWood-os csapattal szerintem nem lesz gond. A gond mindig a JoWooddal lesz.

Takanohana
Mindkét játékot kíváncsian várom, de fõleg amit a PB fejleszt.

Akkor gondolom te nemmel szavazol... 😊
rotator
Elvileg a JoWood bejelenti a GC-n az új fejlesztõcsapatot.

Legfeljebb a Gothic 4-et bojkottálnám, de nem fogadok meg elõre badarságokat, hátha találnak hozzá normális fejlesztõcsapatot - melyet a patcheléshez nem sikerült/nem akartak.

A PB továbbra is az egyik kedvenc fejlesztõcsapatom, és bízom abban, hogy a korábbii tapasztalatok mentén egy újabb kiváló frencsájz születik meg. Az eddig hallottak alapján eléggé Gothic 1 utánérzés lesz.
Akkor szavazzuk meg hogy az árulókat kivégezzük! 😊
rotator
Általam biztos nem! 😉

Nem arról volt szó hogy bojkottálva lesz az új PB game? Nem még hogy topik neki... 😊
rotator
Át lehet. Az AVP2 (film) topiknak kb. most van az 5. címe az indulás óta.

Randal
Nem azért, de tök felesleges a topik. Még semmit nem tudunk róla, lehet pár napon belül bejelentik a nevét, addig meg jó ez a fórum is.
Ha át lehet majd nevezni akkor okés, de ha nem, akkor emg törölhetõ vagy zárolható.

Rendben, ment is a kedvencek közé 😊
rotator
Engedelmeddel megnyitottam az új játék topikját: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1187803042

Fogalmam nincs mit küldözgetnek, de hogy nem hír, az biztos.
Igaz tanultam 10 évig németül, de emlékezni sem akarok rá.
rotator
Már van új hír??

Direkt rákérdez milyen nyelven kérema hírlevelet, erre beállítom az angolt. Erre nem német leveleket küldözgetnek? Most fogalmam sincs, hogy mereõsítettem vagy lemondtam a szolgáltatást?
Randal
Vulkanikus/Tiltott sziget.... hmmm.... Morrowind?😛

A dizájn egyébként nagyon Gothicos. A srácok tudnak gamét csinálni, meg jó történetet (csak a G1+G2+addonnal játszottam), de egy jó kiadó is kellene mögéjük. Amit annak idején a Jowooddal meg az Atarival szutykoltak. Jó ég.
Mai napig röhej, hogy a G1-bõl kétféle verzió létezik és mai napig nincs megoldva a rendes moddolás, sõt még a rendes patchelés se.
Ráadásul ugye ígérve volt egy grafikailag feljavított G1 is, kb. G2 szintre, de abból se lett semmi.

Remélem a srácoknál egy új éra kezdõdik el, mert a TPS RPG-kben tudnak alkotni.
Másrészt ha a Bethesdának összejön a Fallout 3, értem ezalatt, hogy eltalálják a játékot, akkor a PB is elkezdhet gondolkodni hasonló stílusú gammán, nem csak fantasyn.

rotator
Benéztem a fórumba, valamelyik okos már nyitott egy "Cannot run the program..." topikot. 😊))))))))

Itt van/lesz hozzá a hivatalos oldal.

Részemrõl már fel is iratkoztam a Deep Silver hírlevelére, nehogy lemaradjak bármirõl is.
rotator
Úgy tûnik, nincs még neve az új Piranha Bytes játéknak (vagy csak késõbb jelentenék be a GC-n?), de pár konkrétumot végre kinyögtek a fejlesztõk:

- az eddigi PB játékokhoz hasonlóan nagyméretû, szabadon bebarangolható világ, rengeteg karakterrel és dialógussal,

- egy vulkanikus szigeten ("Tiltott Sziget") játszódik a történet,

- a sztori szerint az istenek eltûntek és helyükre egy új erõ lépett, vele veszi fel a harcot a játékos.

Hát ennyi.

Vengard-ban van 3 is az mindjárt +15 Power

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

az mora sul.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

wantonly
Az a másik templom.
Kopiati
Nem annál az orknál van aki felügyeli az ásatást a templomnál azt mondja atsze hogy õ akarja kinyitni a templomot... nem biztos rég voltam arra

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

A saját weblapján még nincs róla hír...kösz 😊
habzik már a szám. az öt al shedimi kulcs... lestertõl emlékeim szerint elvettem egyet, belémkötött, levertem, volt nála. saturas is ad egyet az elején, ez kettõ. a másik három meg az x-el jelölt öt hely környékén kell hogy legyen. négy megvan, az ötödiket már órák óta keresem... nincs valakinek valami pontos információja a lelõhelyrõl?

Itt van az 1.5 Two Worlds
Hol látsz te 1.5-öt?

Amúgy mindenkinek kösz az infót a kérdésemre...nekem továbbra sem elviselhetõ az akadás, raptort meg nem veszek 😊
na az megéri, fõleg ha sok városban van.

Kopiati
+5 erõt ha elég erõs vagy.

b-type
sztem egész jó idõtöltés.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Végülis a demót is csak most adták ki. Ha lenne rá idõm, meg is nézném, mit tud.
grebber
Off:

Bezzeg a Two Worlds-nél a készítõk nem aprozzák el a patcheket most jött ki az 1.05 cirka 1GB a patch.
Még pár hónap azt kiadják az egészet újból már ottartanak!

Next PC upgrade: 2022

maulina
😄

maulina
iwiw-meghívót kaphatsz tõlem...

malomkõ akad minden városban? én eddig csak kettõt láttam kábé. mit kapok ha felemelem?

maulina
ja, és a láng-kardos témához hozzáfûzném, hogyha kivont karddal szaladgál vki, tényleg olyan, mint a ha a pasi háta égne... átmegy a láng a testén

maulina
próbálkoztam csinálni sárkányt... egy szemeteskuka kiborult tartalmára valahogy jobban emlékeztetett... 😄 érdekes, hogy Geldern környékén sokat jártam, és nem találkoztam sárkánnyal 😞

wantonly
Akkor csinálj egyet. 😊

Egyébként 4 van az egész játékban, nemde? 2 Borús-fok, 1 Geldern, és 1 a sivatagban. Vagy tud valaki még?
maulina
a megoldás: demózzatok 😉 akkor tuti nem tévedtek el 😄😄😄

najó egyezzünk ki egy döntetlenben😛

rotator
...ami miatt el lehet tévedni. 😊