Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta mégis úgy próbálod a számba adni a dolgokat, mintha beismertem volna a G2 folyamatos szaggatását a jelenlegi konfigomon. Kérlek ne terjeszd úgy a történteket, ahogyan az nem fedi a valóságot, illetve ne hivatkozz úgy rám, mintha a méréseim szerint szaggatna a játék! egyetértek abban, hogy rossz az optimalizáció, sõt kritikán aluli a PB játékaiban. Ugyanakkor én nem próbálom csúsztatásokkal igazolni a vesszõparipámat, fõleg nem mást ehhez felhasználni.
Nem mondom hogy itt is fent állhat hasonló probléma, de van összecsengés azért, nagyon sokaknak sokkal sz@rabbul futott a játék mint másoknak, úgy hogy elvileg nem volt oka, sok esetben pedig még érthetetlen is volt.
Nekem az is jól futott (abból is csináltam videót), soha nem mondtam hogy guru lennék (mivel nem vagyok az), de látom hogy nem hiszel nekem...és ez nekem nem baj, én meg azt döntöttem el, hogy nem fogok valótlant állítani csak azért hogy ne legyen ebbõl összeütközésünk.
Csak akkor említettem meg hogy nekem jól futott, ha kezdett a topikban az a vélemény kialakulni hogy ez egy sz@r játék,..mert én jót játszottam vele és a játék megérdemli hogy ne féljek ezt megemlíteni.
Ezt vagy elfogadod vagy nem, ha nem akkor nekem egy szavam sincs ellene, de ha nick szerint említesz és gúgyos hangnemben akkor term. reagálok rá.
Egyébként nem érdekelne hogy kinek mennyire szaggat, mert nem tudnám rá a megoldást.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Közben felûnt a zárójeles rész is. Most pöccenés alatt a swappolást érted? Mert nálam is vinyó szokott veszettül tölteni, egyébként különösebb szaggatás nem tûnt fel (igaz, a sok swappolás között talán észre sem venném😊, pedig csak 128 MB RAM-os 6600GT-m van.
Csak ilyen butaság miatt (meg általában egyébként is) fölösleges személyeskedni, veszekedni, idegeskedni, fõleg egymással szemben. Örülök, hogy ezt mindketten így látjuk.
Viszont az tényleg áll, hogy b type free konfigján megnézném a játékot, hogy tényleg nem pöccen-e (szaggatást javítanám 'pöccenésre', mert az videókari függvénye valóban).
A lényeg, hogy nem hiszem el azt, hogy egy gyengébb gépen nem pöccen, egy erõsebb gépen meg pöccen. Hol itt a logika?
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
totya4: Igen, az engine-ek terén nem domborított nagyot a PB. A G2-nél a szaggatást (tekintsük a "hivatalos" <25 fps-t annak) akkor is csak nagy területet belátva, a játék néhány pontján állva lehet elérni, egyébként a játék tényleges részére nem áll. Az persze tény, hogy azokon a gépeken, melyeken teszteltük, legalább kétszer annyi fps lenne az illendõ, illetve a szemnek kényelmes.
Nyugodtan eljöhetsz hozzám, ahogy eddig is, és ezután is, én döntöm el hogy ki jöhet be a lakásomba, és bár biztos nagyon szeretnéd beleverni a fejem a monitoromba, de ez egyfelõl nem lenne egyszerû 😊))..láygan sem, meg sehogy sem, másfelõl ez olyan nevetséges. 😊
De itt a neten azért elfér az ilyen gyík dolog, engem spec. cseppet sem érdekel mit szeretnél csinálni. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
© ellington
2007. aug. 24. 11:13 | válasz erre | #14690
al shedim templomkulcsai után kutatva kérdem, hogy ha lestert leverem, akkoris elvehetem tõle igaz? mert nekem le kellett vernem, csak nem tudom, hogy úgy el lehetett e tõle szedni..
vhogy érdekesebbé kellene varázsolni, jobb ellenfelekkel...és itt nem az idióta sámánokra gondolok, mert azok is csak egyet tudnak..bár az fingatós is tud lenni néha.
Mondjuk én még azóta is ott tartok, mint hónapokkal ezelõtt (Trelis fele kódorogtam), így nyílván nem vagyok tisztában a harcrendszer minden erényével és hátrányával, de a közelharc a leírtaknak köszönhetõen egyszerûen csapnivaló, a nyilazás és a mágiahasználat ellenben kifejezetten tetszett. Részemrõl ezúttal csak azért tettem újra szóvá a harcrendszer tökéletlenségét, mert a linkelt cikkben a közelharcot is teljesen kritikamentesen fogadta a szerzõ. Persze lehetnek különbözõek a vélemények e tekintetben is, de valahogyan mégis úgy érzem, hogy bizonyos objektív tényeket került meg, hagyott ki ezáltal az ismertetõbõl.
Én speciel a következõket nem szeretem:
- stunlock,
- több ellenfél közül többnyire egyszerre csak egy támad engem, a többi vár,
- a legjobb lovagpáncélomat is átharapja egy mezei farkas, átüti egy szar kis íjból kilõtt nyílvesszõ.
Sorry a floodért.
...és elképesztõen elfogult, hiszen még a teljesen elrontott harcrendszer sem tûnik fel a cikkírónak. Na meg ebben a warezverziók rosszabbul futnak legendában sem hiszek, különben is inkább fusson rosszabbul, mint hogy eltörjön az eredeti lemez.
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Nemcsak én vagyok ezzel így, azt elfelejted...ha jól számoltam hárman vagyunk a topikban olyanok akinek nem akad meg szaladás közben a játék.
A gépem nem gagyi...lehet hogy nem egy 8800gts, mert azt sokalnám (bennem is müködik egy mérlegelv), de gagyinak nem nevezném 😊))
Ezt a videót még 2006 novemberében vettem fel, és nézhetõ..pedig a Fraps azért fog a játékon nem gyengén..próbáld ki.
De tök mindegy, vitriolozz ha gondolod, nekem befér 😊
Bizonyította ezt nekem akkor, amikor nekem épp 8800GTS-em volt és nekem ugyanez a problémám volt mint neked.
Ráadásul a véleményem szerinti legjobb ini optimalizációt alkalmaztam.
Nos ezek szerint el kell ismernünk vannak olyan PC guruk a mai világban, akik mindenféle elavult cuccból ki tudnak olyat hozni, ami veri az épp adott csúcs kategóriát.
Hiába mondtam neki, hogy szaladgáljon már 10 percet erdõs részen, de a gyorsított futást használva és számolja meg hogy hányat pöccen a játék.
Neki egyet sem pöccent. Míg nekem a jóval izmosab gépemen 5-6 másodpercenként pöccent egyet, akárcsak neked. Szóval szerintem ezen a problémán jelenleg nem tud segíteni neked a világon senki, csak és kizárólag 'b type free'.
Így van.
Némileg talán javíthatna a helyzeten, ha egy külön Raptor vinyóra raknád a fix méretû lapozófájlt.
Elõre is kösz a segítséget.
Eddig, ha jól emlékszem:
- kinyírtam egy Lukor nevût
- adtam kaktuszvirágokat Eusebiónak
- kitakarítottam a homokférgektõl egy barlangot Vascónak
- vittem rabszolgákat Lagóba
- átvertem Sanchót Vasco megbízásából
- a barlangok feljárójánál álló faszi megnyugodott, hogy dolgoztam Sancho-nak
- adtam mocsári kendert Vasco-nak
Ennyi, mindenkivel beszéltem, nics több felvehetõ küldi.
Shakirt kinyirtad meg a másik fickot az embervarászatnál...
Ellenben Ben Erai-ben, vagy hol, ahol az aranybányákhoz nem engednek fel, csak 75% repuval, szóval ott sosem tudom elérni ezt a reput. Végigjátszásban olvastam a küldiket, de én pl. sosem kapok olyat, hogy adjak aranyrögöket az alkímistának, pedig nem elõször viszem végig a játékot. Minden kapott küldit megcsinálok, de ez nem elég a repuhoz.
Elvileg Arangar add 1 katanát ebben a pecsben ...
Valaki megtudná mondani, hogy hol sajátítható el a paladin skill és a regeneráció?Elõre kösz😊
Next PC upgrade: 2022
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt