Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak a háttér elmosódás a fura. tudom, tudom, ez direkt ilyen.. de akkor is fura.

Persze elég csak a linket beszúrni, nehogy a lassabb kapcsisok behaljanak tõle...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
W B-nek van oka nem csípni, mert oltottam eleget, de legalább bebizonyította, hogy ér valamit, függetlenül a lómániájától😊. Egyesekkel ellentétben😛
De nekem errõl a képrõl ha nem lennének rajta a katonák meg a repülök rávágnám hogy ez a Gothic 3-ból van 😄

Next PC upgrade: 2022
Atyaúristenként Te kezdtél el viselkedni, nem Randal, mikor lecseszted Molnibalagét a hsz-éért, vagy pláne mikor "helyretetted" Neoka01-et.
Nandusz, kíváncsi vagyok, akkor is ilyen toleráns lennél-e, ha valaki a hsz-edre Totya stílusában reagálna, ráadásul úgy, hogy nem adtál rá okot.
Nézegettem a hivatalos fórumot, de Spellboundéknak nyoma sincs egyelõre, vagy csak jól elbújtak.
De még mindog verem a dobot, mert nincs csenek lovak... de már minek? nincs nincs. (sajnos)
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Ottto mennyire gyakran jár erre?
One Vision. One Purpose.
Számomra a flame nem az amit te csinálsz. Ha neked ez a flame, akkor eléggé távolsz állsz az igazitól.
Amúgy meg mikor láttad te tõlem, hogy olyan alpárian szólok hozzád, mint te hozzám? Éppenséggel hogy te vagy a szánalomra méltó ezzel a fajta viselkedéseddel.
Lúzer😛
W B: Felesleges modinak szólni, hadd pörögjön kicsit a topik, G3 hír úgyse lesz hamarosan, ha valaki akar valamit arra úgyis válaszoltok😊
viccen kívül, most tényleg kéne, egy kis moderálás
Nem hiszem, hogy árulkodni kellene most, bár néha a házigazdánk törölhetne pár nem ideillõ hozzászólást.
Most szoljuk Totya4 miat egy modinak? Vagy ne?
Úgy kapálózol a hazugságaidban mint Gyurcsány. Na ennyi, nem foglalkozom veled tovább, mert ez a G3 topik, nem pedig randal flame klub.
Másrészt ne fiacskámozz le mert nem engedtem meg neked hogy így szólíts, ráadásul ilyenkor igencsak kinyílik a bicska a zsebemben.
A törlésrõl azért nem ejtettem szót mivel nem is tudtam róla. Érdekes módon akkor nézek bele egy topikba, hogyha látom hogy van új üzenet. Amúgy a Morro topikban ez megszokott jelenség. PiszkosFred rendben tartja a dolgokat és nem is haragszom rá.
Nem tudom milyen az a nyûszítõ flame, de te biztos tapasztaltabb vagy ebben a témában.
Különben meg neked muszáj mindig bebizonyítanod az igazad? Még akkor is ha nincs? Mert amint látom te minden egyes hosszabb-rövidebb neked szánt írás mögött csak a flamet keresed.
Az eszedbe se jutna hogy valakinek nem célja...
Azt hiszem tök felesleges neked írkálnom, mert úgyis csak visszacáfolsz majd egyfolytában.
"Senki nem mondta hogy totya bunkó, vagy agresszív. Csak meg lett jegyezve, hogy most éppen nem volt igaza és a stílus se passzolt hozzá."
Az a baj fiacskám hogy nem te vagy az atyaúristen hogy eldöntsed egy topikban mit legyen és mi nem. Egy moderátornak joga van törölgetni, mellesleg a másik topikban ahol szintén osztottad az észt ott törölt is ezzel bezzeg már megint nem dicsekszel, ez az 50%-os hazugságod további folytatása, ebbõl már sosem keveredsz ki.
"a kissé harciasabb emberkéknek ugye szólunk, hogy easy pajtás, nem kell hirtelenkedni."
Mint mondottam volt, te nekem csak ne szóljál, mivel semmivel sem vagy különb nálam 😊
"Másrészt a fórumoknak van etikája. Van kihirdetett és amint láttad játék fórumon belüli is, ha már elég régen olvasod a hozzászólásokat. Ezen az alapon kértelek hogy most ez nem illik ide."
Ami te csinálsz az inkább nyüszítõ flame, amire pont a fent említett törlés szolgál bizonyságul, ami sokkal nagyobb bûn annál mint amit te elképzelsz hogy az. További értelmezhetõ gondolatot nem találtam. Legyél szives vegyél vissza és ne szemeteld tele ezt a topikot kössz.
Személy szerint azért nem tartom szerencsésnek a politika bármilyen szintû felhozatalát, mert gyakran éppen holyan heves érzelmi állapotot feltételez, mint a szitokszavak. Egyébként is kissé furcsának tartom a játékipar és egy poltitikai párt tetteinek összevetését. Mindegy, ez csak az én hozzáállásom, ez nem jelenti azt, hogy szerintem törölni kellene a hozzászólást, legfeljebb akkor, ha emiatt politizálásba csapna át a téma.
Randal: Azt hiszem korrektül összefoglaltad a ma esti tanulságot 😊
totya: Ebbõl a Carte Blanche-ból nem is adtak ki demót? Lusta voltam ilyen késõ este alaposabban szétnéázni, de hirtelen sem a Google, sem a hivatalos oldal nem adott erre vonatkozóan tippet.
A politikától nem kell elzárkózni, de nem szerencsés egy olyan közösségben hangoztatni amelyet nem ismer eléggé. Másrészt ez játék fórum, tehát nem igazán ide való és tudott volna jobb példát is találni.
totya: Mint észrevetted itteni ténykedésed alatt, mert nem vagy új gyerek, bizonyos hozzászólásokat, mint amire te is reagáltál, adott módon kezelünk. Sietõs a gyerek, nem tájékozódik stb. A választ megkapja, de felhívjuk a figyelmét a tájékozódásra is, ha már van internete, használja is. Nem küldjük el fordítani mint te😊
Mivel tudjuk, hogy úgyse segítene.
A kissé harciasabb emberkéknek ugye szólunk, hogy easy pajtás, nem kell hirtelenkedni.
A többit meg simán nem vesszük figyelembe vagy töröljük.
Szerintem rád nem lett olyan durván szólva, és megkértelek hogy a kissé harcias stílusodat hagyd el, mert most per pillanat nem volt igazad.
Másrészt a fórumoknak van etikája. Van kihirdetett és amint láttad játék fórumon belüli is, ha már elég régen olvasod a hozzászólásokat. Ezen az alapon kértelek hogy most ez nem illik ide.
Molnibalagenak (aki szintén hirtelenke szokott lenni) pedig részben igaza van, de azt õ is tudja (és nem értem most mit sír ezen), hogy a JW és PB közötti szerzõdés az oka a dolgoknak, plusz a PB túlvállalása és a JW rugalmatlansága.
Régebben pedig írtam, hogy az új fejlesztõk, a CP készítõk és valamennyire a PB is összedolgozik a patchen, de nem hinném hogy ez hamar kijönne, ha komoylan gondolják. Akik játszottak a játékkal azok tudják miért. Nem egyszerû munka.
Magamról szólva annyit, hogyha engem azzal teszel helyre hogy én tettem le valamit az asztalra (mit is?), akkor egyet kellene értenem veled.
Én erre azt mondom, ha teszerinted én tettem le valamit az asztalra, akkor neked kellene elfogadnod azt amit mondok.
Nem egy levelet kaptam olyan hirtelen emberektõl akik elküldtek a fenébe mert xy dolog nem mûködött. Érdekes módon, ha normális stílusban válaszoltam nekik, egybõl rendbeszedték magukat.
Én csak ezt tanácsoltam neked is. Nem kell senkit se leugatni, attól még hogí fiatal/kezdõ stb. stb.
A W B gyereket is szivattuk eleget, lám mégis bebizonyította, hogy tud õ más is lenni mint ami volt.
Nnna, amjd holnap folytatjuk, ha lesz mit😊
De szerintem érthetõ volt a válaszom és a kérésem is.
Akkor hadd ajánljak egy játékot, úgy hívják hogy Carte Blanche. Van hozzá magyarítás is az MP-on. Ez kalandjáték, amiket én általában veszettül rühellek, ez viszont tetszett. RPG-s beütése is van, mivel a tulajdonságok fejlõdhetnek benne. RPG-s logikával nem lesz nehéz. Eszembe volt korábban hogy megemlítem... de csak most jutott eszembe felmelegítvén szívemet ez a hatalmas szeretet ami belõletek árad felém... 😊
Hova tovább..sztem abszolut nem egészséges, ha valamitõl fóbiás szinten elvonatkoztatjuk magunkat, ugyanis az újab és újabb ellenérveket szül.
Úram Isten...ha valaki a politikát használta fel a vélemyének összehasonlításaképp, akkor azt nem biztos, hogy ridegen kellene kezelnünk.
Szerintem hagyjuk meg mindenkinek azt a szabadságot, hogy miként tud vagy akar a vélemyényénk hangsúlyt adni. Szerintem vagyunk itt javarészt annyira intelligensek, hogy simán ki tudjuk szûrni a destruktív alakokat (akik hála Istennek eddig nem nagyon rombolták eme remek helyet)
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/