Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takanohana
Gõzöm sincs. De tény, hogy hasonló konfigokon eltérõ a minõség. De nem is erre gondoltam, hanem pl. én többszöri végigjátszás alatt Ben Erai-ban egy csomó küldit egyszer sem tudtam felvenni. A végigjátszásból látom, hogy vannak küldik, és én nem kapom meg õket.

wantonly
Akkor nem tudom mi lehet a baj. A küldetések között sincs, de úgy emlékszem felvettem... De, ha nem akkor most kellene említenie. Valami nagyon nem jó itt.
de ez mért van? Ez is a "véletlen generátor" mûve? Véletelenül kiválasztja melyik fépen fut jól, hiba nélkül?

Takanohana
Ork-oldalon nem volt bugos, oda lehetett adni. Én most is oda tudom, CP 1.4-gyel. Viszont nekem nem mûködik más, minden gépen másként fut a játék.

Nekem sikerült . Szintén CP 1.4

rotator
Az szép, akkor lehet, hogy csak a lázadó oldalon javították a 12 serleges bugot. 😞

wantonly
Valakinek sikerült Groknak odaadni a 12 tûzserleget? Nálam van mind, de nem ajánl fel ilyen lehetõséget, csak a tanítást... CP 1.4 van fent.
Molnibalage
Majd kipróbálom field of depth nélkül, hogy milyen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

b-type
Ez szándékosan ilyen, belerakták már az Obli-ba is ha jól tom (mert az szvsz vmi katasztrófa volt alapon), kicsit éles a határvonal, de nekem bejött 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Molnibalage
Ezt nem igazán értem. Hol van ez a képen? Mindent maxra húztam, kivéve az AF-et, az cask 4x-es.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Uhh. szép képek.
Csak a háttér elmosódás a fura. tudom, tudom, ez direkt ilyen.. de akkor is fura.

Molnibalage
Akkor csak bemelegítésképpen három kép Lago környékérõl. Az egyik leghangulatosabb hely a játékban szerintem.

Remélem a Spellbound legalább az eddigi hivatalos és community patcheket összegyúrja egy stabilan mûködõ formába, én eddig még nem áldoztam idõt ezek kipróbálására.
Molnibalage
Ez a hibaüzenet. Felraktam a játékot, rá az 1.12-es patch és aztán az 1.4-es communtiy. Akkor miért csinálja ezt? Ezt nem lehet elrontani...

Molnibalage
Hát érdekes ez a community patch. Ezzel elindítva a játékot bejön a háttérben valami üzenet és közölte, hogy valamit nem tudtt betölteni. Ettõl függetlenül elindult a játék csak nem volt nálam semmi cucc és mindenki csak álldogált egyhelyben. Még futni sem tudtam, csak sétálni enged. Ez meg mi a túróért van?

Molnibalage
Kérdés, hogy a régi mentésemet belovassa -e, mert azért egyik-másikhoz elég táp karakter kell, hogy oda eljussak.

Esrohnoil
Várjuk a szebbnél szebb képeket!
Persze elég csak a linket beszúrni, nehogy a lassabb kapcsisok behaljanak tõle...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Molnibalage
Legközelebb nem is kérdezek, jó nagy lavinát indított el. Csak azért teszem fel játékot, hogy a kedvenc helyeimrõl készítsek el egy screenshot sorozatot. Amolyan "szép és nevezetes helyek" a Gothic3 világában. 😊

Esrohnoil
Hogy Beliar sötétje nyelne el! ;D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
De azért ADANOS önthet egy kis vizet rá nem?😛

hehe. Innos Lángját te soha sem fogod tudni eloltani BENNEM.<#vigyor1>

Randal
Na, megjött a másik flame emberke😄😄😄
W B-nek van oka nem csípni, mert oltottam eleget, de legalább bebizonyította, hogy ér valamit, függetlenül a lómániájától😊. Egyesekkel ellentétben😛

Esrohnoil
Yovan, megint azokat utáljátok akik segítettek játékot fordítani? 😄

rotator
Biztos ez is Speedtree-t használ.

a fák tényleg hasonlítanak... viccen kívül

grebber
Off:

De nekem errõl a képrõl ha nem lennének rajta a katonák meg a repülök rávágnám hogy ez a Gothic 3-ból van 😄

Next PC upgrade: 2022

rotator
Százas nagyságrendû küldetés bugot javít, unlockol képzettségeket, stb.

Molnibalage
A comm. fix az pontosan mit csinál? Még le sem töltöttem...

Takanohana
Hát ha már itt tartunk, legyél következetes, Totya!
Atyaúristenként Te kezdtél el viselkedni, nem Randal, mikor lecseszted Molnibalagét a hsz-éért, vagy pláne mikor "helyretetted" Neoka01-et.

Nandusz, kíváncsi vagyok, akkor is ilyen toleráns lennél-e, ha valaki a hsz-edre Totya stílusában reagálna, ráadásul úgy, hogy nem adtál rá okot.

rotator
Nem kell, csak az 1.12 patch és az 1.4.1 community fix. Nem ront a helyzeten még az autumn patch feltétele sem, sokkal szebb lesz a graf. 😊

Nézegettem a hivatalos fórumot, de Spellboundéknak nyoma sincs egyelõre, vagy csak jól elbújtak.

Molnibalage
A játékot ha patchelni akaromm akkor milyen sorrendben kell? Kellenek egymás után sorban van elég az 1.12? Újra felteszem.

kössssssssssszzzzzzz.... "régi szép idõk" 😊
De még mindog verem a dobot, mert nincs csenek lovak... de már minek? nincs nincs. (sajnos)

a_n_d_r_e_w
😄 de rég is volt az 😊

One Vision. One Purpose.

Nandusz
Hihetetlen ez a moderfóbia amúgy....sztem egyeseknek ez ad biztonságérzetet itt, hogy nehogy véletlenül megsértsék az érzékeny kicsi lelkületüket. Az "én apukám erõsebb" fenyegetés mikor fog elõjönni? Már várom😊))

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Szeritnem utoljára a megjelenés környékén volt aktív. De fõleg elõtte, amikor is W B lovas hozzászólásait törölgette 😊
a_n_d_r_e_w
de meglátja mi van itt, és futva menekül, mielõtt kérdezne 😊

Ottto mennyire gyakran jár erre?

One Vision. One Purpose.

Randal
LOL. Mutatod a bizonyítványod😄
Számomra a flame nem az amit te csinálsz. Ha neked ez a flame, akkor eléggé távolsz állsz az igazitól.

Amúgy meg mikor láttad te tõlem, hogy olyan alpárian szólok hozzád, mint te hozzám? Éppenséggel hogy te vagy a szánalomra méltó ezzel a fajta viselkedéseddel.

Lúzer😛

W B: Felesleges modinak szólni, hadd pörögjön kicsit a topik, G3 hír úgyse lesz hamarosan, ha valaki akar valamit arra úgyis válaszoltok😊

már megint engem?<#fejvakaras>
viccen kívül, most tényleg kéne, egy kis moderálás

Most be akarsz szállni te is a flémbe? 😊
Nem hiszem, hogy árulkodni kellene most, bár néha a házigazdánk törölhetne pár nem ideillõ hozzászólást.
én sem csípem Randalt, de õ legalább normális, nem úgy mint te.

Most szoljuk Totya4 miat egy modinak? Vagy ne?

Végülis olvasva amiket írsz rá kell jöjjek hogy te egy elképesztõen ostoba öntelt fasz vagy, nem is értem hogy nem vettem eddig észre. Ha még azt sem fogod fel mi a flame, akkor kezeltesd magad te szánalomra méltó kis hülye.
Úgy kapálózol a hazugságaidban mint Gyurcsány. Na ennyi, nem foglalkozom veled tovább, mert ez a G3 topik, nem pedig randal flame klub.
Randal
totya: Úgy látom te ragaszkodsz a flémhez, mert te nem szelídülsz meg.
Másrészt ne fiacskámozz le mert nem engedtem meg neked hogy így szólíts, ráadásul ilyenkor igencsak kinyílik a bicska a zsebemben.

A törlésrõl azért nem ejtettem szót mivel nem is tudtam róla. Érdekes módon akkor nézek bele egy topikba, hogyha látom hogy van új üzenet. Amúgy a Morro topikban ez megszokott jelenség. PiszkosFred rendben tartja a dolgokat és nem is haragszom rá.

Nem tudom milyen az a nyûszítõ flame, de te biztos tapasztaltabb vagy ebben a témában.

Különben meg neked muszáj mindig bebizonyítanod az igazad? Még akkor is ha nincs? Mert amint látom te minden egyes hosszabb-rövidebb neked szánt írás mögött csak a flamet keresed.
Az eszedbe se jutna hogy valakinek nem célja...

Azt hiszem tök felesleges neked írkálnom, mert úgyis csak visszacáfolsz majd egyfolytában.

Passz van-e demó.
Látom ragaszksz a flémhez, ami az én olvasatomban sokkal nagyobb bûn, mert nézd meg mennyit írtál és így oktalanulalanul telefosod a G3 opikját azért, mert volt egy rövid példamondatom. Nem azért válaszolok mert méltó vagy rá, hanem hogy nehogy azt higgye valaki hogy totya megszelídûlt. 😊

"Senki nem mondta hogy totya bunkó, vagy agresszív. Csak meg lett jegyezve, hogy most éppen nem volt igaza és a stílus se passzolt hozzá."

Az a baj fiacskám hogy nem te vagy az atyaúristen hogy eldöntsed egy topikban mit legyen és mi nem. Egy moderátornak joga van törölgetni, mellesleg a másik topikban ahol szintén osztottad az észt ott törölt is ezzel bezzeg már megint nem dicsekszel, ez az 50%-os hazugságod további folytatása, ebbõl már sosem keveredsz ki.

"a kissé harciasabb emberkéknek ugye szólunk, hogy easy pajtás, nem kell hirtelenkedni."

Mint mondottam volt, te nekem csak ne szóljál, mivel semmivel sem vagy különb nálam 😊

"Másrészt a fórumoknak van etikája. Van kihirdetett és amint láttad játék fórumon belüli is, ha már elég régen olvasod a hozzászólásokat. Ezen az alapon kértelek hogy most ez nem illik ide."

Ami te csinálsz az inkább nyüszítõ flame, amire pont a fent említett törlés szolgál bizonyságul, ami sokkal nagyobb bûn annál mint amit te elképzelsz hogy az. További értelmezhetõ gondolatot nem találtam. Legyél szives vegyél vissza és ne szemeteld tele ezt a topikot kössz.
Igazad van, én sem nem találtam a moderálási elvek között, csak már megszoktam, hogy a legtöbb helyen tabu. Mondjuk büntetõpontok, kommentek - esetleg topikok - törlése szokott érte járni, már amennyire látom, amikor kívül merészkedek a Gothic széria topikjain 😊

Személy szerint azért nem tartom szerencsésnek a politika bármilyen szintû felhozatalát, mert gyakran éppen holyan heves érzelmi állapotot feltételez, mint a szitokszavak. Egyébként is kissé furcsának tartom a játékipar és egy poltitikai párt tetteinek összevetését. Mindegy, ez csak az én hozzáállásom, ez nem jelenti azt, hogy szerintem törölni kellene a hozzászólást, legfeljebb akkor, ha emiatt politizálásba csapna át a téma.

Randal: Azt hiszem korrektül összefoglaltad a ma esti tanulságot 😊

totya: Ebbõl a Carte Blanche-ból nem is adtak ki demót? Lusta voltam ilyen késõ este alaposabban szétnéázni, de hirtelen sem a Google, sem a hivatalos oldal nem adott erre vonatkozóan tippet.
Randal
Senki nem mondta hogy totya bunkó, vagy agresszív. Csak meg lett jegyezve, hogy most éppen nem volt igaza és a stílus se passzolt hozzá.

A politikától nem kell elzárkózni, de nem szerencsés egy olyan közösségben hangoztatni amelyet nem ismer eléggé. Másrészt ez játék fórum, tehát nem igazán ide való és tudott volna jobb példát is találni.

totya: Mint észrevetted itteni ténykedésed alatt, mert nem vagy új gyerek, bizonyos hozzászólásokat, mint amire te is reagáltál, adott módon kezelünk. Sietõs a gyerek, nem tájékozódik stb. A választ megkapja, de felhívjuk a figyelmét a tájékozódásra is, ha már van internete, használja is. Nem küldjük el fordítani mint te😊
Mivel tudjuk, hogy úgyse segítene.
A kissé harciasabb emberkéknek ugye szólunk, hogy easy pajtás, nem kell hirtelenkedni.
A többit meg simán nem vesszük figyelembe vagy töröljük.

Szerintem rád nem lett olyan durván szólva, és megkértelek hogy a kissé harcias stílusodat hagyd el, mert most per pillanat nem volt igazad.

Másrészt a fórumoknak van etikája. Van kihirdetett és amint láttad játék fórumon belüli is, ha már elég régen olvasod a hozzászólásokat. Ezen az alapon kértelek hogy most ez nem illik ide.

Molnibalagenak (aki szintén hirtelenke szokott lenni) pedig részben igaza van, de azt õ is tudja (és nem értem most mit sír ezen), hogy a JW és PB közötti szerzõdés az oka a dolgoknak, plusz a PB túlvállalása és a JW rugalmatlansága.
Régebben pedig írtam, hogy az új fejlesztõk, a CP készítõk és valamennyire a PB is összedolgozik a patchen, de nem hinném hogy ez hamar kijönne, ha komoylan gondolják. Akik játszottak a játékkal azok tudják miért. Nem egyszerû munka.

Magamról szólva annyit, hogyha engem azzal teszel helyre hogy én tettem le valamit az asztalra (mit is?), akkor egyet kellene értenem veled.
Én erre azt mondom, ha teszerinted én tettem le valamit az asztalra, akkor neked kellene elfogadnod azt amit mondok.

Nem egy levelet kaptam olyan hirtelen emberektõl akik elküldtek a fenébe mert xy dolog nem mûködött. Érdekes módon, ha normális stílusban válaszoltam nekik, egybõl rendbeszedték magukat.

Én csak ezt tanácsoltam neked is. Nem kell senkit se leugatni, attól még hogí fiatal/kezdõ stb. stb.

A W B gyereket is szivattuk eleget, lám mégis bebizonyította, hogy tud õ más is lenni mint ami volt.

Nnna, amjd holnap folytatjuk, ha lesz mit😊

De szerintem érthetõ volt a válaszom és a kérésem is.

Látom nyomul az offtopik továbbra is 😊

Akkor hadd ajánljak egy játékot, úgy hívják hogy Carte Blanche. Van hozzá magyarítás is az MP-on. Ez kalandjáték, amiket én általában veszettül rühellek, ez viszont tetszett. RPG-s beütése is van, mivel a tulajdonságok fejlõdhetnek benne. RPG-s logikával nem lesz nehéz. Eszembe volt korábban hogy megemlítem... de csak most jutott eszembe felmelegítvén szívemet ez a hatalmas szeretet ami belõletek árad felém... 😊
Nandusz
Olyat nem olvastam a szabályzatban, hogy a politika (mint megemlíthetetlen valóság) tabu téma lenne itt. Továbbra is állítom, hogy sima hétköznapõi beszélgetések alkalmával is példázat áldozatává válhat ezen téma.
Hova tovább..sztem abszolut nem egészséges, ha valamitõl fóbiás szinten elvonatkoztatjuk magunkat, ugyanis az újab és újabb ellenérveket szül.
Úram Isten...ha valaki a politikát használta fel a vélemyének összehasonlításaképp, akkor azt nem biztos, hogy ridegen kellene kezelnünk.
Szerintem hagyjuk meg mindenkinek azt a szabadságot, hogy miként tud vagy akar a vélemyényénk hangsúlyt adni. Szerintem vagyunk itt javarészt annyira intelligensek, hogy simán ki tudjuk szûrni a destruktív alakokat (akik hála Istennek eddig nem nagyon rombolták eme remek helyet)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/