Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

a_n_d_r_e_w
*nem tudom mit akartam azzal a -k-val a % után <#idiota>

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
honnan adjak neked linkt? 😛
csak tanácsot tudok adni, olvass vissza ezen a fórumon, lesznek beállítások, illetve ott vannak a JoWood fórumok, ott 100%-k hogy van millió féle beállítás

One Vision. One Purpose.

honnan lehet letölteni optimalizált init?😮
linkt légyszi!

Amúgy nemtom mitõl gajdultak be lehet attól hogy az egyik támadásnál csakúgy bementem a sivatagi ásatásra és lemészároltam az összeset..😊
De annyira nem izgat fel most végigtolom úgy hogy a maradék 2-3 várost agyighentelem aztán majd legközelebb szerintem úgy 1 év mulva veszem elõ mert csóri prog még mindig tucatbug...A teleportkövem a királyhoz pl eltünt az invertoryból...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

rotator
😊 Na majd a következõ végigjátszásnál már óvatosabb leszel vagy eleve az orkok oldalán tolod végig!

Akkkó asszem beiundul a hent a végjátékig,mert nioncs mentett állásom 😊

rotator
Semmit, max. állást visszatölteni...

õõõõh...Mi van abban az esetben ha az orkok között úgy 41% a hírnevem viszont sok helyet elfoglaltam fõleg a sivatagban és egy ideje nemtudok az ork városokba bemenni mert amint meglátnak nekemtámadnak?😊
Mit lehet ezellen tenni?
Thx!

a_n_d_r_e_w
igen, sajnos a RAM necces, készülj fel az állandó töltögetésre, meg keress valahol optimalizált init, az segíthet

One Vision. One Purpose.

a ram necces

watto
Hello!
Ilyen gépen mennie kéne mediumon nem?
ati mobility radeon X2300 256mb 3.0Shader
duo t2080(1.7)
1gb ram

remélem igen😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Azt hiszem eladom a jó kis 1950-emet és veszek egy szar 7600GT-t hogy nekem is akadásmentesen menjen 😄
Ha zavarnak a recék akkor told feljebb a felbontást, nekem 1280x960-ban elfogadható, de a te VGA-ddal feltehetõleg az 1600x1200 se kottyan majd meg.
grebber
Oblivionban majd megnézem mert arra nem emlékszem hirtelen milyen volt!De tuti nem ilyen szar!

Next PC upgrade: 2022

rotator
Szerintem az Obliban is így volt, mint minden Speedtree-s játékban... persze lehet, hogy tévedek. 😊

a_n_d_r_e_w
de pl oblivionban 6600GT-mmel úgy le kellett butítani a növényzetet, hogy fákon kívül semmit sem volt, itt viszont akár 15000-ig nyomhatom az aljnövényzet látótávját, és megsem kottyan neki. Elismerem, hogy az obliban jobban meg volt oldva meg szebb is volt, de nekem ez a megoldás érthetõ okokból szimpatikusabb 😊

One Vision. One Purpose.

grebber
Tudom hogy az de pl Oblivionban nem ilyen.Meg amikor pl egy bokron átmész akkor szemcsésen szétfoszlik mögötted meg újrarajzolodik 😞
Tudom nem a növényzetrõl szól a Gothic de engem ezek zavarnak!

a_n_d_r_e_w
Ehh, akarom mondani vagy egy spriteból, vagy két egymásra merõleges téglalapból 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Szerintem örüljünk, hogy van egyáltalán ilyen. Pár éve egy fa két, egymásra merõleges spriteból állt, mégsem morgott senki. Amilyen komplex dolog, én örülök, hogy a speedtree ilyen formában és ilyen sebességgel képes létrehozni õket, mégha ez kompromisszumokkal is jár.

One Vision. One Purpose.

rotator
Speedtree...

grebber
Meg ha már a graf "gyengeségét" felhoztam mondok egy másik dolgot amit szerintem nagyo elszurtak.

A fáknak a mozgása vagyis a lomboké hát az valami atomszánalom már bocsi. Elfordulnak egy sikba és látszik mitha papírból lennének a lombrészek.Remélem tudjátok mirõl beszélek.
Megprobálok majd elkapni egy ilyen pillanatot.

Randal
De szép képek, elkapta a Gothic hangulatot😊
majd egy-két év múlva játszok vele😛
Wizardry 8-cal kellne még vmit kezdenem😄

Ez tipikusan a Vista hibája, nekem is ezt csinálta, azóta állítólag javítottak rajta , de én nem próbáltam. Próbáld meg frissíteni a Vistát hátha segít, ha nem akkor marad az XP.

Esrohnoil
Próbáld ki xp alatt is. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

felpatcheltem ... de most meg a videok után egyszerûen kilép 😞((

rotator
Az elsõ patchek elõtt csinált ilyet állítólag, de a legújabbal (1.12) már nem kéne...

sziasztok.... nem tudom találkozott e már valaki olyan probblémával hogy játék közben fõleg mentéseknél... a játék lefagy out of memory hibaüzenettel és álltalában tönkreteszi a mentéseket is ... pedig 4 gb rammal elvielg nemkéna csinállnia ( vista 64b-s oprendszer alatt)

meg van pár küldi ami nemtûnik el a teljesítendõk közül holott vagy teljesítve vafgy értelmetlenné vált mert a feladót kinyírtam...
Amúgy nagyon jó kis cucc

Háhá....már van vagy 40es szintû emberem meg van a játékban jópár óra játékidõ de a sivatagban eddig 2 küldi is bugos és nemtudtam befejezni...Legyaptam egy ork tábort aztán beszéltem a nomádokkal és most ottállnak jelre várva hogy induljon a támadás,dehát halott a tábor,és nemlehet ezt közölni velük...
Ezenkívül egy mágussal kipucoltam egy õs barlangját de nemakar lekopni rólam pedig elméletileg barlang tiszta és volt dumcsi is vele befejezve...
Meg a fejvadászok-nál egész jól állok hírnévbewn mégis bemegyek egy sivatagi városba és eghybõl: Nembízunk többé senkibe és rotty támadnak...

grebber
Dierkt vettem ezt!!!!!Sokan mondták miért 7600GT-t vettem.Azért mert ezt terveztem el mert nemlátom értelmét hogy a mostani 8800as szériából bármelyiket is megvegyem.
Majd a következõ generációból fogok venni valamit szerintem!

Takanohana
Megérdemelne a konfigod egy jobb videokártyát. Mondjuk nekem is 7600 GT-m van, és jó is, de ha már újítasz, idõvel érdemes lenne lecserélni.

Köszi!

Nem akartam még megölni a Királyt, mert õ a másik megoldás az életerõ regenerációra, de akkor mégis itt az ideje kiirtani a lázadó morra söpredéket :-)

grebber
Oké meglesem vele!Azt rakok be ugy képet kb ugyaninnenrõl!

rotator
Rakd fel az autumn patchet, az sokat szépít rajta! 😊

grebber
Alaplap: 27600FT
VGA:25500FT
CPU: 45000FT
Ház: 12600FT
Táp: 17400FT
Ramom: 19800FT
Összesen: 147900FT

Esrohnoil
Én örülnék, ha közepes beállításokkal jól futna a gépemen...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Mennyibe került az új géped? 😊

grebber
Pár kép.

grebber
Az a baj vele hogy szerintem nem annyira szép.Oblivion sajna minden téren üti.De nekem így is tetszik ahogy van.Bár élsímitás nemtudom miért nincs benne 😞

Esrohnoil
Képet kérünk. 😊
Vmi szépet.

grebber
Na felraktam végre az új gépemre.Örömmel vettem tudomásul semmi init nem kell buherálni és megy minden maxon.Eddig akadás/megakadás nem volt.
Igaz max 30 percet tolhattam. Ardea felszabaditása ,Lesterhez le majd Ardeába vissza 2x , vörös dokkba mentem majd beszéltem pár emberrel!

Kan csak regeneráciot akor tanitja ha a király meghalt.és kapsz egy lovag páncélnál erõsebbet is...

Gyakorlottak segítség!

Életerõ regenerációt szeretnék, utána is olvastam, az egyik megoldás Kan a fõork, nagy nehezen megszereztem a 75 hírnevet az orkoknál hogy eléjuthassak, erre nem akar tanítani, azt mondja nem ér rá ilyesmire, keressem meg a tanítóit!

Akkor most mit kell csinálnom??? Teljesítsem elõbb a küldetéseit?

akkor viszont rendszeresen

(zárójelben megjegyezném hogy anno az együtéses orkölés nekem csak akkor jött elõ ha volt orc slayer képességem)

Prince23
Pfffffffff, összevaok kavarva.. Monterában meg mi a fészkes fenét kell csinálnom? felakarnám szabadítani, de senki sincs... egyelõre kémkedni kell, meg a raktárost megtömni😄D

Nandusz
Azt hol olvastad, hogy berserknek szánták? És ha annak, akkor miért nem jelenik meg a tulajdonságaid között, mint fejleszthetõ attribútum (mint pl. a Diablo 2-ben, vagy a Vampire of the masquarade-ben)?
Meg általában az szokott lenni a berserk használatakor, hogy jó-jó nagyobbat sebez a karakter, de viszont õ is sokkal sebezhetõbbé válik ilyen állapotában. Itt meg errõl azért szó sincs.
Maradjunk annyiban, hogy az az állapot, amikor így aprítja az orkokat, az inkább Isten-mód, mintsem berserk állapot. Az pedig bug

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

ezt ilyen berserk skillnek szánták a fejlesztõk, de nekem leginkább csak nordmarban jött elõ...gondolom azért hogy ne kelljen az 50. rádfutó orkot is 3-4csapásból leverned alacsonyabb szinten, és ne válljon unalmassá a hent...elborul az agyad és mindenkit lehentelsz, én poénosnak találtam.😄

grebber
De ne haljanak mármeg az orkok 1 kardcsapástól ha elõtte nagy harcot vivtam ugyanolyan tipusu orkokkal!

találkohozz már valaki lyan hibával hogy vista alatt a new game nél töltés után valami c++ hibájavan és kilép meg valami genome vsual ié leállt ... ???