Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak tanácsot tudok adni, olvass vissza ezen a fórumon, lesznek beállítások, illetve ott vannak a JoWood fórumok, ott 100%-k hogy van millió féle beállítás
One Vision. One Purpose.
linkt légyszi!
De annyira nem izgat fel most végigtolom úgy hogy a maradék 2-3 várost agyighentelem aztán majd legközelebb szerintem úgy 1 év mulva veszem elõ mert csóri prog még mindig tucatbug...A teleportkövem a királyhoz pl eltünt az invertoryból...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mit lehet ezellen tenni?
Thx!
One Vision. One Purpose.
Ilyen gépen mennie kéne mediumon nem?
ati mobility radeon X2300 256mb 3.0Shader
duo t2080(1.7)
1gb ram
remélem igen😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Ha zavarnak a recék akkor told feljebb a felbontást, nekem 1280x960-ban elfogadható, de a te VGA-ddal feltehetõleg az 1600x1200 se kottyan majd meg.
Next PC upgrade: 2022
One Vision. One Purpose.
Tudom nem a növényzetrõl szól a Gothic de engem ezek zavarnak!
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
A fáknak a mozgása vagyis a lomboké hát az valami atomszánalom már bocsi. Elfordulnak egy sikba és látszik mitha papírból lennének a lombrészek.Remélem tudjátok mirõl beszélek.
Megprobálok majd elkapni egy ilyen pillanatot.
majd egy-két év múlva játszok vele😛
Wizardry 8-cal kellne még vmit kezdenem😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amúgy nagyon jó kis cucc
Ezenkívül egy mágussal kipucoltam egy õs barlangját de nemakar lekopni rólam pedig elméletileg barlang tiszta és volt dumcsi is vele befejezve...
Meg a fejvadászok-nál egész jól állok hírnévbewn mégis bemegyek egy sivatagi városba és eghybõl: Nembízunk többé senkibe és rotty támadnak...
Majd a következõ generációból fogok venni valamit szerintem!
Nem akartam még megölni a Királyt, mert õ a másik megoldás az életerõ regenerációra, de akkor mégis itt az ideje kiirtani a lázadó morra söpredéket :-)
VGA:25500FT
CPU: 45000FT
Ház: 12600FT
Táp: 17400FT
Ramom: 19800FT
Összesen: 147900FT
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Vmi szépet.
Igaz max 30 percet tolhattam. Ardea felszabaditása ,Lesterhez le majd Ardeába vissza 2x , vörös dokkba mentem majd beszéltem pár emberrel!
Életerõ regenerációt szeretnék, utána is olvastam, az egyik megoldás Kan a fõork, nagy nehezen megszereztem a 75 hírnevet az orkoknál hogy eléjuthassak, erre nem akar tanítani, azt mondja nem ér rá ilyesmire, keressem meg a tanítóit!
Akkor most mit kell csinálnom??? Teljesítsem elõbb a küldetéseit?
Meg általában az szokott lenni a berserk használatakor, hogy jó-jó nagyobbat sebez a karakter, de viszont õ is sokkal sebezhetõbbé válik ilyen állapotában. Itt meg errõl azért szó sincs.
Maradjunk annyiban, hogy az az állapot, amikor így aprítja az orkokat, az inkább Isten-mód, mintsem berserk állapot. Az pedig bug
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/