Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Át tudod küldeni azt a file-t? Az megszünteti ezt? Én már nem játszom vele, csak szép képeket szeretnék, szóval az sem baj, ha 1 FPS-t produkál..

[email protected]

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

b-type
ez szvsz teljesen normális, és igen sztem is az .ini-jét kell buherálni.
Nekem egy orosz oldalról volt az .ini-m, és nagyon bejött, de ez függ attól is hogy milyen kiépítésû a géped.
Utána nem lesz ennyire zavaró.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Molnibalage
Elrontottam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Skacok az lenne a kérdésem, hogy az ilyen erõs textúraváltás az normális? Minden maxon van kivéve az object detail? Lehet ez ellen tenni valamit? Ini buherálás? Kedvenc helyszínimrõl akarok felrakni sorozatot, de ez így szerintem randa.

1. Egy fórumon nem illik rövid idõn belül sokszor feltenni ugyanazt a kérdést, oka van, ha nem válaszoltnak.
2. Nem warezfórum. Illetékes fórum tegyél fel ilyen kérdést!
3. A géped rettenetesen gyenge hozzá. Ha a demót letöltöd, meggyõzödhetsz róla, játszani úgysem tudnál vele normálisan.
Ühüm, kösz.
rotator
Nekem megvan eredetiben. 😊

hm .. Vista 64 en : a gnome engine folyton leállt meg de megoldottam hogy ne csiálja ezt ... na aztán meg 4 gigabite 1 ghz-s memóriával out of memory hibaüzenettel kilépett 😊))... de ezt is meg lehet oldani csak meg kell tlaállni a megoldást ...

'Szedted le a Gothic 3-mat'bocs csak rosszul irtam

ööö WoW for ever!:D

kár! de azé megprobálom!Rotator te honna nszeftef el a Gothic 3-mart mert én most szedem csak naon lassan jön😞😞😞😞😞😞😞:

<#wow1><#wow1><#wow1><#merges2><#merges2><#falbav><#falbav>

rotator
Fél giga rammal gyakorlatilag játszhatatlan lesz.

öö különben szerintetek ilyen gépen menni fog?Mint az enyém::AMD Athlon 1800+ 1.50 Ghz 512 ram Geforce 7300Gt a gépmere nem vok valami büszke<#szomoru1><#szomoru1>Csak 1 picit a Vga-m ram ert az még el is megy<#mf1><#beka2>

esetleg valaki válaszolhatna a kérdésemre ha ráértek<#confused><#confused><#confused><#szomoru1><#szomoru1>pls<#worship><#worship><#worship><#worship>

Takanohana
Én sem láttam. Meg még a "köpenyek javítása" vagy minek a hatását sem láttam, pedig dupla védelmet kellene adnia a mágusköpenyekre. Vannak, amik még mindig nem mûködnek. Talán majd az 1.6 CP.

"Páncél tökéletesítése" megtanulható a kovács mesterségnél. Hol látom én ennek a hatását, mert nem látom 😊
Bármilyen terméket/szolgáltatást veszel, jó esély van rá hogy szívsz vele, ilyen világ van ma.
ebben igazad van, de ha egy szart adnak el, 9900-ért mint a gothic 3, akkor ne várják hogy meg fogom venni, aki meg megveszi, az meg hatalmasat sziv vele. Én megvettem, de szerencsée sokkal olcsobbért, és azota ott figyel a polcon. talán ujra elõszedem az 1.5 peccsel. A magyar verziot vettem meg, szoval a magyar forditokat legalább támogattam, a jowood meg bekaphatja.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

na egyre jobb lesz a game, talán még én is ujra elkezdem. ez az 1.5 csomag elég vaskos, remélem sokat javitttak benne.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

Törölt felhasználó
hát, akkor valamit nem jól csinálsz, mert én 64bites vistával tolom elég régen, és no problem
hellosztok!Aszt szeretném megkérdezni honnan tudnám letölteni gyorsan a gothic 3-at?ja és ne fizetös oldal legyen!elöre is kösssz

hoppá 😊
rotator
Ubazz, akkor lehet, hogy mégis keverem a kettõt. 😊) Sorry a dezinformációért!

Takanohana
A déli druidavadász orkok el sem indultak, a vezetõjük a városban van, a déli kapu közelében egy házban, vagy elõtte, a nevére már nem emlékszem.

rotator
Jaja, tényleg, az nincs szétzúzva, viszont ott van Trelis közelében az is.

Az egy más küldi, azokat a barlangi lázadók szerették volna kinyiratni, nem pedig a druida. Lehet hogy Trelis körül két szétzúzott farm is van?
rotator
Pedig az északiakat nehezebb meglelni. 😊))
Trelis mellett van egy szétzúzott farm, ott sütögetik a pecsenyéjüket.

Az hogy már nem fut bugosan kétmagoson, az egyben azt is jelenti hogy jobb is mint egymagoson? 😊 Ha te direkt hozzárendeled hogy csak egy magon fusson akkor a javítás sem kell. Az iniben be lehet kapcsolgatni, de a hatása...khm, nézd meg a taskmanagerben magad.

Geldern-tõl délre hol a túróba vannak a druidavadász orkok? 😊 Az északiek már nyugalomra leltek...
rotator
Lehet, mindenesetre Windows XP-n a dualcore patch nélkül bugosan futott kétmagosokon, márpedig az nem azt csinálja, hogy letiltja az egyik magot. 😊 Elméletileg a terület betöltését csinálja az egyik mag, ja mondjuk ezt az ini-ben is be kõ' kapcsolni emlékeim szerint.

A helyzet az hogy egyáltalán nem használ két magot 😊 Sõt, ahogy olvastam azt ajánlják, hogy csak az egyik maghoz legyen rendelve a program.
rotator
Alapból.

Mióta?
rotator
Simán, de hozzáteszem, szereti és kihasználja a többmagú procikat. <#wink>

watto
na cs!gépfrissités lessz valszeg😊
ilyen gépen menne highon?:
Pentium 3GHz
2GB ram
Ati Radeon HD2600Pro 512mb DDR2

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

rotator
Attól, hogy jogtiszta a játék és a Vista is, még nem fognak együttmûködni.

Sziaztok!
Igazat adok abban hogy a jogtiszta sofware és játék megvásárlás mennyire fontos, de itt az én példám:
tavaly megvettem a Gothic 3-at boltba 9900 forintért az akkori gépemen bár a min követelményt éppen csak ütötte a config elég élvezhetetlen volt. nagyon szagatott és sokszor harc közben is. nemrég vettem egy új configot és hozzá egy jogtiszta (én hülye) vista 64-et 17000 valamennyiért. persze a játék nem indul el rajta. na most akkor mennyit is dobtam ki az ablakon? ez annyira fel tud bosszantani, hogy néha megértem azt aki csak letölt....

Egy játék megvásárlásának megvitatása nem offolás, sõt a legfontosabb, hiszen a játékipar nem azok pénzébõl fejleszt aki csak "letölt", hanem aki megveszi. Ha senki sem fizetne játékért nem lenne több játék.
Takanohana
Nem akarok sokat offolni, ezért csak röviden. Több kategóriába sorolom a játékokat, van, amit le sem töltök, van, amit letöltök és kész, van, amit letöltök és utána megveszem, és van néhány, nem túl sok, amit nem töltök le, csak megveszem. Ilyen volt a G3 is, és ilyen most a TW. <#finom>

én is, de van olyan is, amit letöltök, majd meg is veszem.
Takanohana
Vannak játékok, amiket nem töltök le, hanem megveszem.

De hisz már hozzáférhetõ.
Takanohana
Fennt van

Az 1.12-es patch kell a CP-knek.
rotator
Mivel javítottak a memóriakezelésen, így elképzelhetõ, hogy tényleg jobban fut! Ha csak egyszer kéri be az elején a dvd-t, az már elõrelépés. 😊

Takanohana
Feltettem az 1.5 CP-t, lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de én úgy érzem, tényleg jobban fut a játék. Egyébként indításkor kéri a DVD-t, de aztán ki lehet venni, többször már nem akar ránézni. A javításokat még nem teszteltem le, majd ha tapasztalom õket, írok. Ja és nem kezdetem új játékot, egy régit folytatok, így jópár javítást nem érzékelek majd.

Kösz, egyszer tényleg visszarakom már a játékot, még 1.09-nél hagytam abba.
"Majd ha kipróbálom végre a CP-ket"

Elég a legutolsót feltenni, ami most az 1.5. Van valami gajdolás hogy nem lesz utána szöveg de itt van infó. Egyébként néhány változás csak új játék kezdésekor lép életbe. Mivel nehezítettek itt-ott a játékon (pl gólemek nem nyilazhatók le) én még nem használom, vissza az 1.4.
Majd ha kipróbálom végre a CP-ket, meglátom mennyire leszek még morcos. Csak aggaszt, hogy itt is többen problémákról számoltak be, megoldás nélkül, ezért örültem volna, ha tényleg gatyába rázzák. Külön bosszant, hogy akkor egyszer szóltam jó szót a JoWooDra, azóta kiderült: kár volt.

Újabb CP lesz még? Elvileg javítottak már szinte mindent? Bár én ráérek, úgyis a The Witcher fogja elvenni a közeljövõben az idõmet, csodálkozom is, hogy annál nem számoltak komolyabb bugokról.

rotator
Félig-meddig hivatalos ez is, mert a JoWood bólint rá a kiadásra, nyilván ezért is aktiválódott újra a védelem. 😊 Inkább úgy fogalmaznék, hogy a Spellboundnak szerintem kisebb gondja is nagyobb annál, hogy még ezt is foltozzák. Biztos kaphattak egy jó kis határidõt a G4-re a JoWoodtól. 😊

Akkor a JoWooD bejelentése kamu volt, köszönöm nekik...
Remélem van rá mód, hogy az eredeti lemez nélkül futtassam, blokkom nincs a játékhoz*, de egyébként sem szeretnék fölösleges macerát.

*Használtan vettem, különben sem szokásom minden papírt megtartani, így is sok tonnányi szemetet kell megtartani az embernek hivatalból.