Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem egy orosz oldalról volt az .ini-m, és nagyon bejött, de ez függ attól is hogy milyen kiépítésû a géped.
Utána nem lesz ennyire zavaró.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

2. Nem warezfórum. Illetékes fórum tegyél fel ilyen kérdést!
3. A géped rettenetesen gyenge hozzá. Ha a demót letöltöd, meggyõzödhetsz róla, játszani úgysem tudnál vele normálisan.
ööö WoW for ever!:D
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Trelis mellett van egy szétzúzott farm, ott sütögetik a pecsenyéjüket.
Geldern-tõl délre hol a túróba vannak a druidavadász orkok? 😊 Az északiek már nyugalomra leltek...
ilyen gépen menne highon?:
Pentium 3GHz
2GB ram
Ati Radeon HD2600Pro 512mb DDR2
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Igazat adok abban hogy a jogtiszta sofware és játék megvásárlás mennyire fontos, de itt az én példám:
tavaly megvettem a Gothic 3-at boltba 9900 forintért az akkori gépemen bár a min követelményt éppen csak ütötte a config elég élvezhetetlen volt. nagyon szagatott és sokszor harc közben is. nemrég vettem egy új configot és hozzá egy jogtiszta (én hülye) vista 64-et 17000 valamennyiért. persze a játék nem indul el rajta. na most akkor mennyit is dobtam ki az ablakon? ez annyira fel tud bosszantani, hogy néha megértem azt aki csak letölt....
Elég a legutolsót feltenni, ami most az 1.5. Van valami gajdolás hogy nem lesz utána szöveg de itt van infó. Egyébként néhány változás csak új játék kezdésekor lép életbe. Mivel nehezítettek itt-ott a játékon (pl gólemek nem nyilazhatók le) én még nem használom, vissza az 1.4.
Újabb CP lesz még? Elvileg javítottak már szinte mindent? Bár én ráérek, úgyis a The Witcher fogja elvenni a közeljövõben az idõmet, csodálkozom is, hogy annál nem számoltak komolyabb bugokról.
Remélem van rá mód, hogy az eredeti lemez nélkül futtassam, blokkom nincs a játékhoz*, de egyébként sem szeretnék fölösleges macerát.
*Használtan vettem, különben sem szokásom minden papírt megtartani, így is sok tonnányi szemetet kell megtartani az embernek hivatalból.