Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most a Wiz8-at nyüstölöm, a Kotor II gépigény miatt félretéve, G3 szintén késõbb, Morrowindre félévente/évente egyszer rákapok folytatásügyileg😊
Arena kipróbálva, elég hosszúnak igérkezne😊
Mondjuk lassan úgyis hozzá kell szoknom, hogy a gépem a következõ 1-2 évben így fog muzsikálni. Majd talán a "Projekt RPB" megjelenése körül veszek újat...
Egyedül a performance bosszant, a Crysis demó (inkább csak a gépet tesztelni szedtem le) talán jobban és stabilabban fut, pedig ott még a terület is nagyobb. Bár olvasgatva viszonylag egyedinek tûnik ez a problémám. (Majd lehet leveszem low-ba a fade decalst, úgysem tudom, hogy mi az 😊)
Egyébként már a NWN1 is az Aurora engine-t használta, demó pedig sajnos nincs, és elvileg nem is lesz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Arra ja, fél óra alatt nem jöttem rá hogy kell harcolni pedig harccal kezdõdik rögtön és nyomatják...na képzelheted 😊 Most amúgy Nordmarban vagyok a havas táj nem igazány izzasztja meg a videókártyát úgyhogy itt úgy fut a játék mint ha nem is Gothic lenne, azaz szinte tûrhetõ! 😊
Mert akkor a Fable-re is hasonlít. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mágusként sokkal egyszerûbb minden, persze ott is van gond, automatikusan a legtávolabbi ellenségre céloz a kari, aki meg már egy lépésre van tõlem, azt nem tudom befogni, míg vannak hátrébb is.
Egyébként a sámánt kell megölni rögtön, nem kell a végére hagyni 😊
Nekem ez a hol a guru-s fagyás elég gyakori volt mivel a futás és ugrás gomb egyszerre megnyomva ügye normál alt-tab, és minden másodikra nem jött vissza a program hanem szarrá fagyott ezzel a gurus szöveggel és az exe is beragadt szinte mindig, de az alt-tab blokkoló óta ez a hiba már nem áll fenn 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ööö WoW for ever!:D
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha megoldható egyáltalán.
De ezt szeretema Gothicban, iniben mindent el lehet érni, csak bírja a gép 😊
One Vision. One Purpose.