Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezekután, hogy szaggat a grafika - mondjuk mediumon - fel sem fog tûnni 😊
One Vision. One Purpose.
Gothic 3 Community Patch 1.5
Mármint ez.
kiírja hogy script hiba vagy mi
Valaki nem tudna valmi gyógymódot?thx
A program számolhatná, nem lett volna nagy ügy megoldani.
Közbe csináltam egy kanyart és megnéztem a Xardas-féle játékvéget, így már tudom mit lehet csinálni a Nordmari nagykohóban, és mire való az õsi portál. Nade rendesen is befejezzük Inossal 😊
Pontosan ezt mondtam neki: "give It_Sword_PureOre 10"
😊
Sose használok kódokat, de itt sajna nem volt más lehetõség, és az ember fel lett csigázva azzal hogy sikerült megtanulni a TISZTA ércbõl való kovácsolást. Gyakorlatilag már végeztem, a 12 kupa megvan, város-küldik teljesítve, Nordmar felszabadítva, már csak a városok felszabadítása van hátra...azaz a hentelés 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azt kell hogy mondjam, hogy ez a játék nem csak hogy eltalálta a gothic hangulatot, de lényegesen dobott is rajta. Nagyon sokat. Azt hiszem ezt a fajta szabadságot, amit ez az RPG nyújt, nem igazán tudtuk tapasztalni egyik eddig megjelent játéknál sem. Nem azt mondom, hogy ez a plafon, mert valóban nem ez. Viszont olyat állítani, hogy ellentétes az eddigi gothic hangulattal, az merõ blõdség.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Pedig én már érdekes módon kétszer is végigjátszottam.
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Aztán rájöttem, hogy el kell veszítenem a csatát, mielõtt az összes épületet legyaktam volna, majd újra megtámadni a bolygót. És láss csodát amikor visszamentem a bolygóra másodjára már jóval több épület díszelgett rajta, és nem amiatt, mert addigra a romokká és populáció nélkülivé silányított bolygó gyors építkezési rohamra gerjedt volna, hanem a bug miatt korábban a teljes képernyõbe be nem fért épületek ilyenkor egységbe rendezõdtek ( a program rendezte be õket így) és az összeset ki tudtam iktatni.
Ugyanis egy bolygót emlékeim szerint csak ez esetben tekintette a progi elfoglaltnak, ha mindent lepucolsz róla.
Nagyon jó játék volt, remek pillanatokat okozott és hihetetlen hangulatban részesített. Nem túlzok, amikor azt állítom, hogy az eddigi játékok közül az elsõ háromban nálam benne van olyan szempontból, hogy mennyire ragadott magával.
Egyébként hasonló mércéjû élményt még a C-64-es Fist2 okozott anno a 80-as évek végén.
Na ennyi OFFolást én is megérdemeltem😊
http://www.imperiumgalactica2.hu/kell/114.exe
http://www.imperiumgalactica2.hu/kell/telepit114.txt
innen:
http://www.imperiumgalactica2.hu/hu/letoltes.htm
Randal: Persze stratégia az alap, bár én minden mûfajból szeretek játszani a kellemesebb - nem feltétlenül az agyonreklámozott - darabokkal.
Mûködõ IG2-õt hol lehet szerezni? Hej de kéne, soha nem tudtam vele rendesen játszani.
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont kicsit bugyuta szintlépési rendszer és idegesítõ ellenfelek.
Azért még stratégiával és hasonlóval is szeretek nyomulni. transport Tycoon Deluxe, Civilization 3, Imperium Galactica II, Haegemonia, Nexus (bár ez utóbbi inkább csak látvány + történet miatt jó).
rotator: A Morrowinddel én is így vagyok, de szerintem, ha idõt (esetleg modokat) adok neki, akkor meg tudom szeretni. Nem egy olyan játék, melyet 5 perc alatt meg lehet ismerni.
A tûz effekt az átvezetõkben ledobta a framerate-et, de játék közben teljesen folyamatos.
Szerencsére nem csak "0-day" játékokkal lehet játszani 😊
Hú te áruld már el mi az a konfig 😊