11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#7991 Ha melege lenne a G25nek :D
-
#7990 csipáznám :)
-
#7989 Mi a ....
-
#7988 El, és majdnem rózsaszín lett :D
Úgy álltam neki, olyanra festem, amilyen színeket találok.
Volt piros, sárga, meg kevés fehér, fekete, kék.
Kitaláltam, a piros-sárga kombinációt.
Pirossal végeztem is, a 70% alkatrésszel, majd jött a sárga. Na kiderült, az egyik sárga beszáradt, a másik meg nem lett elég. Gondoltam, akkor lekenem fehérrel basszus, és majd veszek sárgát.
Na de menet közben kitaláltam, mivel nekem citromsárga kell, és van fehérem, meg pirosam, ha azt összekeverem, az sárga lesz. (mentségemre szóljon, egész nap kint voltam a napon) Na összekevertem, és kiderült az igényeim nem változtatják meg a tényeket, rózsaszín lett pár dolog :D
De arról nincs fotóm :D Azóta átfestettem :D
Ez kimaradt:
Cuki a színe mi ? :D Majdnem Hello Kitty-s lett. -
#7987 Elfogyott a fekete festék? -
#7986 Jajj de cukker színek -
#7985 De baz engem tökre érdekel :D -
#7984 Már szinte, szégyenlek is berakni fotót félkész cockpitről :D
-
#7983 -
#7982 LOÁL -
#7981 Gondolom még új autó szaga is van -
#7980 Jeee, egy X-Pit :D -
Holtsáv #7979 az előző lakásban még ilyen megoldásra tellett:
a mostani valamivel kényelmesebb:
-
#7978 A kormány is egyszerűen van megoldva. Simán van egy közbetét. A gyári kormányt 4 csavar fogja, egymsástól 2cm-re. Egy közdarab(lemez) van rá felfogatva központosan, majd a kormány 6 furata hozzá igazítva. A lemez és a kormány közt van 6db 1.5cm-es távtartó, hogy ne verjem bele a kezem a váltóba. Gombok még egyenlőre nincsenek rajta, de ami késik nem múlik. Valószínűleg rakok rá 4db gombot+pillangó fület. -
#7977 Képeket nem csináltam munka közben. A váltó már a 2. verzió. Előtte fából volt, de az nem jött be... a mostani már jónak mondható. Az alapot a hondám gömbfeje adja ;) Az elektronika a már említett x360style gamepad. A váltóart egy félkörívesen meghajlított lemez tart bent sebességben, amin egy alátét csúszik, ezt pedig egy rugó nyom le. Leírva bonyolultnak tűnik, de nagyon egyszerű. Ha van rá nagyobb igény akkor szétszedem és lefényképezem. A megvalósítás AT-s(amit találsz).Nem a legszebb, bár úgysem látszik. -
#7976 Nagyon fasza lett. És mint ahogy Poi is mondta, infot mindenről:D -
#7975 Igen :D Nm. -
#7974 Tuti frankó :D
Arról a váltóról (a beléről is), a pedálról, meg a kormány aplikációról képeket kérünk :D
-
#7973 Látom tulajdonos lettem :)
Köszönöm. -
#7972 Köszi.
A fékpedált pont tegnap raktam arréb, mert cipőben így jobb. Egyébként bármikor állítható. A kormány meg utcai sportkormány 32cm-es egy DFP-n.
A h-váltó saját gyártmány, csak a felfogatás nincs még rendesen megoldva. -
#7971 Fasza a pedál! A gáz meg a fék nincs túl messze? Meg az milyen kormány? H-váltó saját gyártmány?:O -
#7970 Az én "cockpitem":
A vezetékeket ne nézzétek, még csak 80%-ban vagyok kész. -
#7969 Ájjájjj, de utálok festeni .... -
#7968 rugóbótba :D
Én legalábbis itt találtam jót. -
Szmore84 #7967 rúgókat CST-s pedál készítéséhez honnan lehet szerezni, vásárolni? -
#7966 Üdv minálunk! Minden képet szívesen fogadunk és, ha van, kérdésekre válaszolni próbálunk :D -
#7965 Nem nem. :) -
Szmore84 #7964 Üdv mindenkinek!
Mostanság tervezem én is hgoy kicsit komolyabban elkezdjek szimulatorozni, eddig egy Logitech MOMO-val toltam a koroket. De ezt a forumot olvasgatva kicsit komolyabban kezd erdekelni a dolog. Elmeleti sikon mar tervezgetem a sajat cockpitem, amirol majd itt be is szamolok hogy haladok vele. Elso lepeskent mar a terv megvan egy CST-hez hasonlo pedal keszitese(femmunkak mar a megfelelo embereknel vannak). Amint lesznek kepek es plusz infok jelzem nektek.
Üdvözlettel: Szmore84 -
#7963 Nem te vagy Superman PH-ról ugye? :D -
#7962 Kezd jó irányba billenni a mérleg. :)
De mivel a G25-öt is kajak lehúztam annak idején kissé elhamarkodottan :), így most sok sok napi tesztelés után írok csak véglegeset. :)
A barátnőm már gyorsult vele magához képest. -
#7961 Woow, az igen :D
NIBI: gratula a második helyért, és a kormányért :D Várjuk a beszámolót :D -
#7960 Igen, tényleg így történt, azóta is tesztelgetem (meg a fél család :D) a cuccost. :)
Óriási hála, elismerés, és köszönet Fehér Zoli (Cola) önzetlenségéért.
Nagyon meglepett a dolog, meg hát mindenki mást is. :D
Majd ha a kormánnyal közös nevezőre jutok, akkor fogok írni egy kis beszámolót róla. :)
Majd ide is beszólok, ha megírtam. :)
És mégegyszer ÓRIÁSI FAIRPLAY Colának!!! -
thé #7959 megvolt a találkozó, kb háromszor körbetapiztam a clubsport pedálsort :D
mondjuk pár apró szépséghiba volt benne, de akkor is kb egy műalkotásról van szó, nagyon komoly dög
és még volt egy említésre méltó esemény:
"A GTR bajnokságban egy érdekes helyzet állt elő, miszerint Fehér Zoltán nyerte mindkét kategóriában az első helyezésért járó Fanatec kormányt (szerk: és pedált)! Zoltán a második kormány átvételét követően azonnal önzetlenül, és ingyen felajánlotta azt, a szintén mindkét kategóriában második helyezést elért Niebel Zoltánnak!" -
waneksubaru #7958 Nincs rajta sisak !!
http://www.youtube.com/watch?v=0Vf6Sg3EaX0&feature=player_embedded -
#7957 POI - az a néni ott fent abban a pöcegödörben, meddig fogja szerelni azokat a kábeleket amik a felso bannerhoz vezetnek? Nagy kábel szakadás lehet ott... -
#7956 fél off?!
Nekem meg most lett kész az új számgépasztalom...
-
#7955 Na, kész vagyok a hegesztéssel, jöhet a fránya festés.
Szép állítgathatós lett a kormány:
-
#7954 Amit én vettem, az 40mm magas, és 90kgot bír. A gumi kerekű 65kg-ot bírt volna, ez műanyag kerekű. -
#7953 Egy kis csemege...
http://www.vcsims.com
http://www.automovilismovirtual.com
-
#7952 Szívesen!
Hát igen, 6,5 EUR..... az elég LOL.
Sajnos ha az ember nem ismeri a nagykereket akkor simán át tudják vágni.