Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Festo választékában sokminden van, meg ugye adottak az autós alkatrészek.
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
5let?
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
SONY TV-t láttam 20" méret körül. Iszonyatosan fantasztikus képe volt, igaz már vagy 4 éve. Arra mondtak 15000 üzemórát, aztán kiderült hogy csak 2000 az igaz. Már egyik sem mûködik azóta 😞 pedig 500.000 Ft volt darabja.
Remélem ennyi idõ alatt, azért fejlesztették nem kicsit. Az még az elsõ OLED volt, bár az MP3-játszómon is az van, az még megy 😄 Bár az meg 6 éves.
bár most hirtelen nem tudom merre fejlõdik majd a piac, telókban ugye az amoled hódit, otthonra meg mindha a 3D-t próbálnák meg lenyomni a torkunkon. nekem mindkettõ jöhet ha jó, de a legjobb lenne egyben XD
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Ja nem akarok izgo mozgo dolgot az ugyse real😄 viszont a valto/pedalsor-ra jo otletem van az olyan lesz mint egy igazi autoban😛
Amúgy nemrég öszefutottam egy haverral akit kb 26 éve nemláttam, viszont nagy autós és tuningos, annak idelyén driftelgetett meg hasonlók, persze igaziba, csupa hátsó meghajtásúk meg hasonlók, (mellesleg nagy meglepetés volt mikor kiderült hogy itt lakik a szomszéd panelban, hát ez van, a Kürtiek mindenhol ott vannak, a mi bejáratunkban is ketten, a szomszéd panelban is...), ma volt nálam kiprólta a szimut, minden OK, szép, nagyon tetszett neki, de abban egyet értettunk hogy nekunk akik már jobban az igazi vezetésre vagyunk megszokva, a virtuális már nehezebben megy. Nem tehetunk róla, de mink már a régebbi generáció vagyunk, persze szimuzás szempontból. Valahogy nemtudjuk úgy érezni mint az igazit, ellentétben a kis "óvodásokkal" akik szimuba minket, oreg rókákot megvernek. Persze azok a virtuállisat jobban tudják érezni, mivel azon nottek fel, igazi vezetést meg soha nemtapasztaltak.
A héten voltunk GoKartokon, hát nekem sokkal jobban ment mind a virtuális szimu. Nagyon pontossan tudtam centizni, íveket betartani, driftelni - szoval bazira ott voltam, és nagyon ráéreztem az egészre, nem csak a járgányra. Nem tudom miért, de sokkal jobban érezni tudom az igazit mint a szimut <#nemtudom>#nemtudom> Jó a szimu, mert nincs sok millióm az igazi versenyzés hobbira, de legalább GoKartokon bepótoljuk a minimálissat és rendessen kiélvezzuk, arra még telik. Viszont hogy jottem haza, és mit mostam le magamról a kádba, arra nincs megfeleló kifejezés. Mikor kiskoromban egész nap szenet dobáltam le a pincébe, és 1 korom voltam, az tiszta volt ahoz képest ahogy kinéztem a GoKartok után. Magamot 3szor tetotol talpig végig kellet súrolnom, mire nem fekete víz jott le rólam, azután meg a fekete kádat kellet kipucolni alapossan. No ez az, ami a szimuba sohase torténhet meg az emberrel, max csak bele izzad egy kicsit <#vigyor3>#vigyor3> De nagy buli volt, az a lényeg <#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor> Most már lett egy GoKartos felsom, mert nincs mosópor ami abból kiviszi a fekete koszt <#idiota>#idiota>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
lassan haladok de biztosan 😉

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
A joystikos topicot ismerem, de ott max a softveres beállitásokon szoktak segiteni, mert ott nem szedik szét a botot.Nekem az egész belseje ki lesz cserélve , hogy USB-n keresztül tudjam használni , mert ez még gameportos és win98as driverei vannak csak.
Egyébként valaki használ a cockpitjéhez Betainnovations Plasma MM2-es panelt?Mert majd a gombok programozásárol játék profil elkészitéséhez jöhetne majd pár jotanács
G25-ös kormányt keresek megvételre, segítsetek hol lehet a legjobb áron hozzájutni, illetve használt is érdekel, de csak garis.
Elõre is köszi üdv mindenkinek!
Ezt meg szerintem csak te látod. Neten át, látatlanba ezen képtelenség segíteni.
Próbálj meg pár alkatrészüzletet, ha a conrad-nál sokallod, az nem hihetetlen, máshol fél áron lesz.
ArWill, Elektrokontha, Lomex, ezeken a helyeken rendelésre biztos meghozzák.
Vagy netán használtban, törötten, olcsón kéne szerezni egy másik Joy-t.
Amúgy van Joystick-os topic, ott hátha többet értenek hozzá.
erröl a joyrol lenne szó
Ezen a gázkar részen a piros kapcsolot szeretném kicserélni olyanra mint ami a boton van a nagy fehér 4 állású vagy amit linkeltem a conrad oldalrol,csak az eggyiket nem találom sehol a másik meg nem éri meg megrendelni a magas posta miatt.
Maestro matt fekete, Maestro tûzpiros, majd idõvel kiderül.
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
fiat126: szerintem inkább a bios-ban kellene beállítani a kérdéses opciót.
Szmore84: ez a kuplung eszméletlen jó!
Ha van programja, ott az elindításán kívül még az lfs.cfg ben kell átírni dolgokat, hogy átküldje a jeleket.
Valami ilyesmi lehet:
OutGauge Mode 1
OutGauge Delay 1
OutGauge IP 127.0.0.1
OutGauge Port ????
OutGauge ID ?
Gondolom az LPT portnak engedélyezve kell lennie, az se gond ha ecp+epp re van rakva.
Régen próbáltam a HQ-Nedistõl videóba/magnóba való fogaskerekekkel ügyeskedni, de azokhoz meg csapágyazott mechanika kéne, ahol milliméter alatt van a tûréshatár 😞
Szóval, nekem nincs ötletem, nehéz ügy.
(még a modellbolt se jön szóba, horror az ár, és csak spécin egy-két dologhoz van fogaskerekük.)
egy joystik potiját és mechanikáját szeretném kicserélni mert müanyagbol van és nem teljesen használja ki a poti max érzékelési tartományát ezen szeretnék modositani.
Inkább a bontós autóülést ajánlanám. Az olcsóbb sportülések kényelmetlenek hosszútávon, bár 32 körül már láttam dönthetõ háttámlásat.
Viszont semelyiknek se szabvány a felfogatása.
Olyan 40-50 cm között mozogtak, amikkel eddig találkoztam, de ami nem sportülés, annak lehet elég cifra is a felfogatása. Lehet mind a négy láb más magasságú, és kicsit más irányba is állnak. Ezt alátétekkel, meg kis furfangal azért fel lehet szerelni, de elõre nem nagyon tudsz készülni rá.
Régóta olvasom a fórumot, most végre regisztráltam is. <#vigyor4>#vigyor4>
Nemrég nekikezdtem a pitem építésének, jelenleg az ülésen agyalok.
Lenne pár kérdésem:
A sport ülések felfogatósinje szabványos? Milyen sin mérettel lehet számolni? Támpontnak lemértem az autóm vezetõülésének sínjét, az 440x420 (Honda Civic), gondolom egy márkánként/típusonként változó, lehet valami közelítõ értékkel számolni? (Lehet inkább bontóból lesz az ülés, sokallom a 30+ eFt-ot.) Ja mégegy, kagylóülésnél a merev változatnak vagy dönthetõ az ideálisabb?
waneksubaru! megvan még a múltkor felajánlott ülés második darabja?
Grat pointer4<#taps>#taps>
ANYUKA ,APUKA ,mától más a címzés .
Egy új szó is jött a szótárba ,a gyerekünk
http://www.zeneszoveg.hu/mobile/dalszoveg/55339/kafkazka/foldlako-zeneszoveg.html
és szokj hozzá a gondolathoz, h a kis csöppségek egyre ügyesebbek, önállóbbak lesznek , és szimulátorépítéskor egyre gyakrabban fog elhangozni a következõ szöveg: "jól van, mindegy, hagyjad apa, majd mi megcsináljuk"
Igen, bent vannak 3 napig még. Kemény menet volt 😄
Addig is, ez a sár sem bízza a véletlenre, a H-váltó kapcsolását 😄

Mégegyszer grat.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Jajj, amúgy ma megszületett a lányom 😄 3040g és 56cm 😄 Panna a csöpség 😄 baba, mama jól vannak 😄
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25