11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#8996 -
#8995 Kellemes ünepet mindenkinek.
Valakai leírná nekem a SimTools 1.10 teleítését és konfigurálását szájbarágósan ha kérhetném :) -
#8994 40-ért a tiéd.:D -
#8993 Komolyan adnál érte annyit? -
#8992 Én 35-t adok érte -
#8991 Szevasztok! Szerintetek egy kb 1 éves G25-öt mennyiért tudnék eladni?:D
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
Boldog Karácsonyt mindenkinek ! -
#8989 Boldogat! :D
-
fiat126 #8988 Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek -
#8987 Békés Karácsonyt és ilyet a fa alá :
-
#8986 Boldog Boldog Boldog Boldog karácsonyt mindenkinek! Remélem áll a fa már mindenkinek :) -
Holtsáv #8985 Sziasztok,
Bár ez nem egy apróhirdetési oldal, mégis a hozzászólás előzményében lévő Xpit váz eladó lenne. (nem nagyon örülök, hogy erre a lépésre kell szánnom magam) Ha bárkit érdekel, várom a privát üzenetét.
Üdv. -
#8984 -
#8983 Ferrari F430 volánnal autóztunk
-
Lacko77 #8982 Köszi, akkor már írom is a levelet Leo-nak, mert én ilyen levelet nem kaptam tőle. -
#8981 ja a kép le marat -
#8980 kezdem feladni nagyon nehéz a tetőt csinálni neki :( már a harmadik lapot csinálom neki :( :Sés ez sem lett jó -
Szmore84 #8979 5 nappal fizetes utan -
Szmore84 #8978 nekem ilyen email jott tole
a fizetes utan:
Your package is on its way!
Transaction ID:
Dear Farkas Tamás,
Leonid Bodnar sent your package using Royal Mail. -
Lacko77 #8977 Sziasztok!
Valaki, aki rendelt már Leo Bodnar cuccot, leírná, hogy hogyan működött ez Neki.
Én december 9.-én rendeltem egy elektronikát, de a pénz leszedésén kívül semmi más e-mail nem jött (természetesen a csomag sem jött még meg). Azért az elvárható lenne, hogy kapok egy "Köszönöm, hogy rendeltél, hamarosan küldöm" e-mailt a gyártótól. Így egy kicsit (nem is kicsit) átverve érzem magam. Ráadásul így az elkészült pedálomat sem tudom használni, a fölöslegesen kidobott pénzről nem is beszélve.
Valaki biztasson már, hogy ilyen késések előfordulnak és nem lesz semmi gond. Vagy írjak egy levelet Leo Bodnar-nak? -
#8976 Hy, tudnátok ajánlani olyan helyet, ahol egyéni konzolokat készítenek? -
Szabi1991 #8975 raceroom -
#8974 Mi is a neve? -
#8973 Aludni minek azt az hasztalan dolog :D -
#8972 -
#8971 valaki probálta már a sim bin uj ingyenes szimulátorát?
vélemény, tapasztalat ? -
#8970 Minden rendes barkácsoló téli álmot alszik :D -
#8969 A titanic mellett tartod? -
#8968 Sajnos szomoruan látom hogy a forum megvan halva ezért dobok fel pár képet az uj kuplung kar meg a váltorol -
#8967 Szóval a kormányom beteg lett de nem tudom mi baja a poti jó viszont a programba meg ha balra tekerem a kormányt nem megy a + jel tejesen ki a szélére ha jobra tekerem akkor meg jó kalibrálás nem segit :S és nem tudom mi baja de itt a kép
-
#8966 Ezt most írd le magyarul. -
#8965 Köszönöm szépen :)
Képzeljétek hülye korményom be katant :S be kalibrálom és ha a kormányt bara tekerem nem megy ki a beálitásoba tejesen bara és hiába kalibrálom akkor is rossz pedid a poti jó nincs erre valami progi ? -
#8964 itt vannak képek
ezekbol ki lehet bogarászni a müködését, de nagy vonalakban annyi hogy a középsö tengelyen van egy csö aminek az egyik vége kupos erre fekszik fel a rugó és a tengelyen el tud csuszni.A kup beleul egy fészekbe és mikor kitérited valamilyen irányba a fészek felfelé tolja a csovet igy összenyomja a rugot. a bot elengedésével a rudo visszanyomja a fészekbe a kupot.
remélem érthetö -
#8963 Megelöztek :D
http://scotty1979.blogspot.com/
neki sikerült :D -
#8962 Meg még azt, hogy bennt is maradjon, és húzósan menjen be, hogy legyen kis ellenállása. -
#8961 skacok van egy ötletem mi lenne ha gömbcsuklo lenne a váltoba egy rudal hoszabitva akkor már csak egy gond lenne hogy a tetejét hogy faragjam meg hogy miden sarokba be menyen mert ügye a tengelyesnél oda toltam ahova kell szerintetek ? -
#8960 Pont ezért írtam, hogy feltaláltam a spanyolviaszt;D -
#8959 Szia
Esetleg nem tudod annak a szerkezetnek a felépitését ? Mert akkor elkésziteném csak sokal erösebb rugo stb ? mert ha most egy rudal hioszabitom már a suly lehet eltolná a botkormány szerkezettet -
#8958 Azt a viaszt már sajnos elotted más feltalálta. Már régen láttam az a biztonsági öves megoldást, pont úgy mukodik ahogy írod. Most nemtudok hirtelen linket adni, már nememlékszem rá, de biztos láttam valahol. -
#8957 sztem ez egész egyszerüen egy saitek joystiknak a center rugo megoldása csak épp ki van vágva a házbol és egy ilyen házi tákolmányra illesztve ill. egy csővel meghosszabbitották a markolatát.