11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#9076 Ha lenne a kormányoknak evolúciója, ez lenne az első lépés :D
-
#9075 Sziasztok Boldog új évet mindenkinek én ezzel a szegényes szimulátoral bucsuztatom az évet :) -
BUÉK!!!
-
#9073 Skacok ha valakinek kellene kapcsoló vagy egyéb akkor itt nézelödjön -
#9072 Azért itt is válaszolnak minden szarra e-mailben. A lényeg, hogy ne töröld ki az előzményeket a levélben, mert nem fogja tudni az ember, hogy miről van szó:-D -
#9071 Ejj akkor itt nem olyan jó a support mint Logitechnél :D
Na de akkor elő lehet venni az ünnepi angol tudást is mellé :D -
tilus #9070 Fanatec supportnak videoval prezentálni kell a problémádat, aztán ha szerencséd van válaszolnak vmit :) -
#9069 Hmm és ha nem, akkor mi a teendő? :D -
#9068 van mindig, bőven, szólj ha aktuális :) -
#9067 Kelleni fog de majd csak nyáron, akarok készíteni egy motion cockpitot eladásra készen :D
Mosmtár valami haszna is legyen az egész marháskodásnak :D -
#9066 Akkor a potiról leszakadhatott egy kábel.
Vagy a nyákról.
Jajj most nézem, sokáig válaszoltam, más már megette :D -
#9065 Igen ezt csináltam a profilerben nyomtam félig a féket és tekergettem a potit, de semmi hatása nem volt.
Ja meg a fék is folyton ugrál, tehát nem ad egyenletes értéket, hiába nyomom ugyanakkora erővel. -
#9064 Az mondjuk emlékeim szerint nem. Ha pl félig benyomod, akkor a porsche profilerben kéne látnod a poti hatását. -
#9063 Frankó...
Megnézem én nem látom, hogy valami el lenne szakadva vagy sérülve. -
#9062 Még mindig vannak üléseim ha valakit érdekel :) -
tilus #9061 Ez nagyon nem normális.
Poti csatija, kábele sértetlen?
-
#9060 Nekiestem, újra szétszedtem a pedált, lekaptam azokat a kis gumi bigyókat a kuplungról meg a gázról és így már frankón megy a 100% mindig :)
Viszont a féknek ez a fura érzete nem szűnt meg, pedig még bőven beolajoztam. Olyan picit darabos így a fék.
Illetve még arra lettem figyelmes, hogy hiába tekergetem a fék potiját bármelyik végpontba semmi változást nem lehet észrevenni. Próbáltam úgy hogy nyomtam a féket és közben tekergettem, de tök ugyanott maradt a csík. Ez normális? -
#9059 Úgy látszik a túlzott érzékenységnek is ára van :D -
tilus #9058 igen, ragasztva van.
-
#9057 Hmm értem, és ezt a gumit simán le lehet szedni a tengelyről? -
tilus #9056 De várj...ezt tudom mitől van :)
Van egy tengely ami megvezeti a pedált és a fekete perselyben ér véget, annak a végén van egy gumi, hogy ne koppanjob akkorát, ezt a gumit picit összenyomod akkor bekalibrálja arra az értékre és legközelebb is ki kéne annyira nyomni.
Ha leszeded..akkor kopogni fog, de nem csinál ilyet.
Ami bosszantóbb, ugyanez előfordulhat a gázzal is, én mindkettőről leszedtem. -
#9055 Oké, akkor holnap azt is megnézem, köszi :) -
tilus #9054 Pici nyomtatott áramkör+chip a pedálok oldalán, pár csavar tartja leszeded, és letörlöd, meg a tengelyt is ami mágneses és vonza a koszt. Ha ez sem elég, akkor DiViewban tudod kalibrálni a pedált.
-
#9053 Most ahogy próbálgattam a kuplungot azt vettem észre, hogy ha jó erősen benyomom akkor érzékeli a 100%-ot, de ha picit visszaengedem, akkor már csak 98-99.
Ezt a hall szenzort hogyan kell kipucolni? Egyáltalán hol is van ez? Tudom láma kérdés :D -
tilus #9052 A ráfordított időről nem is beszélve, de most tudom, hogy a futam végén is müködni fog, és hnap is, meg azután is, de ezen a ponton abbahagyom a fanatec fikázást :D Tényleg ici picire van a cucc a kurvajótól és aki elég ügyes, türelmes még talán meg is javítgathatja, vagy akár szerencsés terméket is kaphat. Olyat is hallottam :) -
tilus #9051 Ez van..még lehet kipróbálom a V2-t, mert azért érdekel, de azért az sokat mond, hogy inkább eladtam olcsóért és farigcsálásra költöttem el minden pénzt.
-
#9050 Pedig a 100euro-s ár elég jó lenne már a clubsprot pedálért. -
#9049 Adtam neki egy kis műszerolajat és azóta csinálja ezt :D
De akkor holnap lehet megint szétkapom aztán még jobban beolajozom. -
tilus #9048 Héttérinfóként. A mai napig van egy 50%-s vásárlási lehetőségem Fanatecnél..és nem mertem felhasználni, pedig 100%os ára sem nagyon rossz ha korrektül müködik. -
tilus #9047 V2-ről már megoszlanak a vélemények. Van akinek nem volt vele gondja, volt akinek igen, és ugyanazok a dolgok jöttek elő..nem áll középre, túlmelegedik, lefagy, lötyög a csapágyazás.
Mindenesetre biztosan jobb mint a V1, de azt nem nehéz.
Pedál is, kormány is lehetne naaaaaaaaaaaaaaaaaagyon jó termék kis odafigyeléssel. -
#9046 a v2-es kormányokkal is ugyanúgy van gond?
vagy ez mind az első szériás tapasztalat?
-
#9045 Megnéztem, van még a molibdén-diszulfid, azt paszta formában árulják. -
#9044 Hogy hol, és milyet azt nem tudom.
Viszont azt hiszem spray formában árulják, azzal kell befújni az adott dolgot, majd miután elpárolog a nedvesség, a grafit ott marad, és teszi a dolgát. Teflonos dolgok is vannak biztos, amik így működnek. -
tilus #9043 Grafitot egy olyan ismerősöm ajánlotta akinek hiszek, de hol és milyen szerezzünk be.
Komolyan érdekelne, ezeken a pedálokon is lehet még finomítani. -
#9042 Hát, így ezután lehet még ennyire se fogok sietni a beszerzésével.
Tengelyekre grafit nem jó? Az nem folyik el. Én oda valami szilárd kenőanyagot próbálnék, mert a terhelés nem nagy, nem is olyan gyors, ilyen helyre meg kis viszkozitású cuccok elvileg nem jók. -
tilus #9041 Próbáltam szilikont is WD40-et, motorolajt, ezek nem müködtek egyáltalán.
Müszerolaj pár hétig jó volt.
-
tilus #9040 Fanatec kormányt én messze elkerülném, 4 ből 4el volt gondunk a Masterses nyeremények közül, de olyat is ismerek akinek 7szer cserélték :(
Clubsport pedál elvileg kurvajó, mérnöki és esztétikai remekmü, 1 évig izgultam rá, és 1 hétig szerettem is nagyon...ráéreztem hogy mi a jó benne, és gyorsan kiderült hogy mi nem:
- Olcsó load cellát használ
- Szar elektronikát használ
- Ha a kuplungot és a féket is egyszerre tövig nyomod akkor 80%ot regisztál mindkettő...?
- Kenni kell a forgási pontokat amik szabadon vannak. Ha megtalálod a megfelelő kenőanyagot, akkor talán tartósan jó lesz, vagy nem.
- Hall senzort is tisztitanom kellett egyszer mert ugrált a jel
- Ára viszont nagyon jó, amikor nem nyikorog, nem akadozik akkor b*szott jó és jól is néz ki, de áldozni kell a kinai megbízhatóság oltárán :(
Ezt most nagyon szivemből írtam, és tudatában vagyok, hogy lehet hogy az enyémmel (ami 50%ban még logitech) is lesznek hasonló szívások, sőt..azért nem 1 hónapja ajánlottam fel őket, mert már voltak is, csak azóta lépésről lépésre megoldogattuk ami felmerült.
-
#9039 Szilikonolaj/szilikonzsír, az nem szárad ki, merevlemezek tengelye is azzal van kenve. -
tilus #9038 Mondom még1x clubsport pedálban a szivacsot kenni KELL, tehát olajozd be, vagy kisérletezz mással, akkor nem csinálja ezt.
-
tilus #9037 Nem csak neked... :)
A kis szivacs genya ha kiszárad már ragad..a kis szivacs cucc ki is peremesedik akkor is akadozik.
Gyors megoldás a képen ábrázolt lekerekités, így nem peremesedik ki, és amit lubrikálod valamivel addig finoman mozog. Mint írtam..lubrikálás megfelelő anyagáról többen több féle képpen nyilatkoznak..az olaj csak ideig óráig jó megoldás, vmi olyan kell ami tapad és tartós és mégis jól ken.