11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Solt #9116 A helyesírás nekem is a gyengém, bár anno én kettes voltam nyelvtanból! :) Szó szerint fizikai fájdalom amikor megerőszakolják édes anyanyelvünket! :) -
#9115 Jaj, te dicső lovag, mindig a győztes és nemes oldalra állsz :D -
Solt #9114 -
#9113 Engem nem zavar ha téged igen akkor ne nézd meg és kész -
#9112 Én általmen tem egyedikre :D -
#9111 Kis segítség: összeforraszt, ráment, visszajön.
Plusz: kimegy, bemegy, feljön, lemegy, összead, szétszed, ezeket mind mind egybeírjuk!
Ezzel is próbálok segíteni a szörnyű helyesíráson ezen a fórumon (is).
Én se vagyok egy zseni de hihetetlen hogy hogy nem lehet ezeket érezni, hogy nem külön írjuk... Nem is külön mondjuk hiszen. :)
Lehet nekem is át kellett volna mennem elsőre az érettségin magyarból és akkor én is rosszul írnám...
Bocs a "kötözködésért", de hát mégis csak magyarok vagyunk, írjunk is úgy, ne japánul... :D -
#9110 vagy ha valaki tudna spanyolul azt is megköszöném -
#9109 Sziasztok :( Sajnos nem jártam sikerel össze forasztotam 1 napom rá ment a beálitásokra és valami nem jo elinditom a játékot és a ledek világitanak ha beváltom 2 esbe akkor az egyik led elalszik 3 masba váltom al ed vissza jön de azon kivül semmi változás nagyon szépen megkérem aki tud segicsen nekem ezek a beálitások vannak -
Lacko77 #9108 Megtörtént a beüzemelés, de még csak a kalibrálásig jutottam, működik szépen.
Az asztalom némi átalakításra szorul, hogy a pedál elférjen. Meg rögzíteni is kell, mert elcsúszik, pedig nem könnyű, van vagy 7-8 kg. -
copilot #9107 Üdv Mindenkinek!
Használt ,egyszerű, de jó állapotú eladó kormányt keresnék. Ha valakinek van ilyen, kérem írjon!
Köszönöm! -
Lacko77 #9106 :D
Nem ipari (OBI gazdaságos:)), csak este kapok játékidőt a nejemtől, miután a gyereket lefektettük. -
#9105 Elég lassan melegszik fel, valami ipari cucc? :D -
Lacko77 #9104 Készülés közben az volt a legjobb, mikor a végefelé azt a megoldást kereste, amivel a leghalkabb lesz a pedál visszaengedése.
A bicikli belsővel és az autógumi belsővel még mindig csattant a fém. Ezért képes volt a tolómérőjének a bőr tokját szétvágni, hogy azt rakja be ütközönek...és bevált, mert így tényleg csendes. :) -
Lacko77 #9103 Köszönöm és átadom Neki a gratulációkat.
Délután pedig otthon beizzítom a forrasztót és remélem este már kipróbálhatom. -
#9102 Még mit nem :D -
#9101 Fogadj örökbe engem, lányod helyett fiad leszek és kérek tőled ilyeneket -
#9100 Bárcsak alányom kérne majd tőlem ilyeneket :D (ha felnő) -
#9099 Hát ez nagyon baba lett grat!
Bárcsak az én apám is csinálna nekem ilyen dolgokat :D -
#9098 Egy nagy Gratula jár apukádnak Szimulátor közösség nevében! Add át, mer leellenőrzöm :D
És szívesen várjuk őt is itten :D -
Szmore84 #9097 szép munka, gyors köröket kívánok vele -
Lacko77 #9096 A gyűrűket Édesapám esztergálta, és igen átmenő hernyócsavarok vannak benne csak a képen lefelé van fordítva, így nem látszik.
Egyébként a gömbcsuklókon, potin és mérlegcellán kívül mindent Apukám készített. Még a potit mozgató kart is.
Bronz perselyek vannak a pedálok forgástengelyén és a rugót mozgató rudak végén is.
A pedálokat is Édesapám hajlította, lyukasztotta és polírozta.
Közben jártam a postán és megjött a csomag Leo-tól. Most meg az a bajom, hogy az elektronikai boltokban leltároznak, így nem tudok venni vékony kábeleket a potikhoz. De majd a munkahelyemen egy régi egérről levágom a vezetéket :) -
#9095 Hmm, nagyon baba lett a cucc!
Azok a gyűrűk, amikkel pozícionálod a pedál törzseket, azt hogy híjják, és hogy lehet olyat szerezni ? :D Gondolom van benne egy átmenő imbusz csavarka, és úgy lehet rögzíteni a tengelyen.
-
Lacko77 #9094 Köszönöm a válaszokat.
Várok türelemmel, bár már fogyóban a türelmem. Elküldtem megint a számonkérő levelet olvasási nyugtával. Így legalább megtudom, hogy egyáltalán elolvasta-e a levelet.
A képeket a képfeltöltésre töltöttem fel, azt pedig ide nem engedi bemásolni.
Akkor inkább elküldöm neked privátban Pointer. -
tilus #9093 Paypalos emailcímére írj, arra esélyesebb hogy válaszol. Karácsonyi posta sokunknak késik, és Leo sem túl gyors fickó. -
#9092 VIP tagság nélkül csak úgy, hogy felrakod egy külső képtároló oldalra, és belinkeled.
Vagy elküldöd nekem privátba, és én berakom, 200kbyet a limit képenként.
Leonak én írtam 2 éve, azóta se válaszolt :D. Viszont két dolgot is rendeltem tőle azóta, az megjött 1-2 hét alatt, de nem karácsonyi rendelés volt, az is igaz.
Ahogy nézem, nem te vagy az egyetlen.
Kitartás, megjön az. Külföldön (itthon is irodákban) dec18. tól jan3. ig senki nem csinál semmit, csak a családnak él. Utána meg sokkal lassabban, leltár, nyújtózás, nem egy multi cég, egyéni vállalkozás.
-
Lacko77 #9091 Sziasztok!
Valaki adjon egy jó tanácsot, hogy most mit csináljak:
Rendeltem Leo Bodnar elektronikát 2010 dec 9.-én. dec 22.-én írtam egy levelet is neki, hogy még nem jött meg sem a visszaigazolás a rendelésemről, sem a csomag (a pénzt persze levonták).
Annyira vevőbarát, hogy basz.tt válaszolni a levélre a mai napig és a csomag sem jött még meg. Most küldjek egy föl-föld rakétát erre az emberre, vagy próbálkozzak a levélírással.
Azért legalább egy válaszlevéllel biztathatott volna, hogy egyáltalán él még és fogta az adást.
Mit lehet ilyenkor tenni?
A másik kérdésem, hogy hogy lehet értelmes méretű képet csatolni a forumba, mert szeretném én is megmutatni a nagyközönségnek, hogy mihez is kell az elektronika, de csak 20kbyte méretűt enged :)
-
#9090 Szia tudnál nekem segiteni ? Össze raktam az egyik verziot de nem értem a beállitást utba tudnál igazitani ? Ezt a részét csináltam meg : -
#9089 ja és minden játékhoz jo az is -
#9088 Szia köszi :) remélem nekem is müködni fog csináltam winamphoz egy ledes cuccost ritmusra kellet volna villágitani de valami nem volt jó a port be álitással :( pedig a portom jó mert használtam rajta nyomtatót, na neki álok össze forasztom nekem csak a fordulatszámérő a lényeg -
#9087 Szia nekem van egy usbs de az csak váltás kijelző -
tilus #9086 Ezt ajánlanám inkább, ez minden progival megy:
http://www.leobodnar.com/products/SLI-M/
Ez is, de ez csak fokozatot ír és villog ha váltanod kell, viszont olcsóbb:
http://www.symprojects.com/shop/gi-pro-gear-indicator/ -
#9085 ebböl nincs USB-s verzió?Mert már nincs a gépemen párhuzamos port -
fiat126 #9084 Pummis én már megcsináltam és a kérdésedre válaszolva 470 esek amit én használtam és bejött nekem müködött -
balazsgigi #9083 B:Ú:É:K:!
Fanatec clubsport pedálsort lehet magyarországon szerezni?Vagy ami jó,a Dfgt-hez? -
#9082 Én meg csak a led elenálást ismerem ezt a képet az oldaladról szettem le http://eufizemcasa.blogspot.com/ lfshez van és van rajta fordulat számmérő ami nagyon megfogott mert amiket néztem elektronikát hát azokat nehéz el késziteni de ezt anyire nem lenne nehéz -
#9081 Nem vagyok nagy elektronikai guru, de szerintem hibás a jelölés, én még csak olyan ellenállással találkoztam, amin legalább 4 színkód van.
De holnap megkérdem egy kollégám. -
#9080 alaki tudna nekem segíteni ezt szeretném elkésziteni esetleg valaki csináltam már nem tudja hogy ezek milyen elenálások lehetnek ? -
#9079 de tudod mért van ez ? Nincs frissítve a kormányának a progija :D :D -
#9078 Épp annyit késik csak, hogy használhatatlan legyen:D -
#9077 akkor ez a jövö