11617
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Jaja, azokat a műanyagokat nem ebben fogjuk megtalálni:D -
Hát igen, ez már mindjárt bizaloom gerjesztőbb. Viszont ez még mindig a négyszeres ár, a Thrustmastershez képest.
Mondjuk vannak olyan műanyagok, amik simán hozzák egy fém mechanikai tulajdonságát. Viszont azt kétlem, hogy ebbe az árba belefért :D -
Belül műanyag fogaskerék. Köszipuszi -.-" -
Cockpitet már elvitték ??? -
Vaterán még Logitech Driving Force GT-d volt ...
-
uj kormány pedál szett -
bigbuda #9195 Sziasztok!
Eladnám Logitech G25-öm. Nagyon szép, megkímélt állapotban van, doboza sajna már nincs meg.
ára fix 35.000.-
helyileg Újpest
érdeklődni a következő mailen: [email protected] -
Aszonták lehet lesznek utórengések, egész nap a gép előtt fogok ülni:D -
Solt #9193 Akkoooo csak nem ittam még sokat... éreztem, hogy bizonytalan a talaj, de azt hittem a bor miatt! :D Gyorsan el is raktam, de akkor vissza minden... inni kell még... jajmeghaluuuunk... :D -
Basszus, pont földrengés közben nem szimulátorozok, pedig lehetett volna mósön kokpitem
-
bigbuda #9191
Szimulátor Cockpit eladó akár 1Ft-ért !!!!! LICIT MA 20:00-ig !!!!!
További leírásért, infóért látogasd meg az alábbi linket.
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekvezerlo/kiegeszito/cockpit_beulo_ulessel_licit_1ft_rol_2_napig_1439266295.html -
Küldtem privit !!! -
mostmár igen, amikor írtam akkor nem volt az..
bár lényegtelen -
bigbuda #9188 Kérlek szépen olvasd végig a hírdetést....
Csak személyes átvétel!
Minden jót! Üdv! -
Személyes átvétel 1 Ft/db
Standard postai csomagként előre utalás után 990 Ft/db
Ajánlott levélként előre utalás után 500 Ft/db
Ezt nézd át mert sokan tudnak rinyálni hogy miért nem 500ft lesz a 20kg-os cucc postázása :) -
bigbuda #9186
Szimulátor Cockpit eladó akár 1Ft-ért LICIT CSÜTÖRTÖK 20:00-ig
-
bigbuda #9185
Szimulátor Cockpit eladó akár 1Ft-ért LICIT CSÜTÖRTÖK 20:00-ig
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekvezerlo/kiegeszito/cockpit_beulo_ulessel_licit_1ft_rol_2_napig_1439266295.html -
Kzoli007 #9184 Próbáltam reális árat belőni. Én is örülnék ha elvinné valaki hamar. Csak azért adom el mert már nem nagyon használom, már lehet van egy hónapja is hogy utóljára beleültem. -
50ezerért ennyi minden szerintem ajándék :) Remélem lesz valaki, aki gyorsan lecsap rá! -
Kzoli007 #9182 Sziasztok!
Bocs hogy ide írom de szerintem itt van értelme. Szóval eladó sorba került a szimulátorom, az amelyik a banner-ben is benne van a Tika gépe után jön a baloldali a Pointeré mellett. Képek beszúrását mindíg elrontom úgyhogy azt nem teszek be de ha valakit érdekel küldök e-mailben. Tehát G25 plusz a cockpit meg van pár erdeti játékom amire már nem lesz szükségem (GTR2, GTL, RBR, Race07, GTR Evo, Live for Speed S2).A kormány 2011.08.18.-ig garis még de amúgyis hibátlan állapotba van. Egybe szeretném eladni az egészet.Az ára 50.000Ft ami minimálisan alkuképes mert érte kell jönni (Hajdú-Bihar megye) mivel most nem tudom mivel elszállítani. Ha valakit érdekel írjon vagy hívjon és megeggyezünk. E-mail: [email protected] Tel: 06-20-5745349 -
Alakul a kormányom, most lesznek kivágva aluból a nagyobb váltófülek, mert az eredtiek nem érem el
meg a gomboknak a tartó rész.
-
Ilyen kicsit nem tudok. Van a mabo féle cockpit, de ahhoz nagyobb hely kell. -
kösz szépen
Mit ajánlanál? -
másik tippen az lett volna hogy nagyobb is mint 34
-
Kurvaszép. Ha majd lesz egy kocsim, amiben nem lesz légzsák(márpedig ha magamnak veszek egyszer, abba biztosan nem lesz!:D), belerakok egy ilyet. Gondolom rohadt kényelmes is. -
Szerintem 35, legalábbis mint "ralli" kormány ekkorára emlékszem a hírdetésből. -
beszarok 
amúgy a tiéd 34cm vagy 32? -
Másik G25 váltófüleivel :D
1
2 -
A részegségre köszi hogy felhivtad figyelmemet 
Megnyugodtam, mert kicsit nagynak éreztem elsőnek és visszavinni nem nagyon szeretném kicseréltetni, sajna nem is nagyon lenne mire max jóval drágábra.(9k volt)
A váltófüleket te hogy oldottad meg? mert tervezem kicsrélni aluból nagyobbakra.(meg két gombnak is helyet csinálni) -
Na nagyon kapaszkodj bele részegen, mert könnyebb vele tönkretenni a csapágyazást a kormányban.
Amúgy én annyira megszerettem, és megszoktam, hogy az eredeti már képtelen vagyok használni, olyan bébi játéknak tűnik már :D -
uj szerzeményem! 340mm átmérő kicsit furi a g25-hez képest, de kiváncsi leszek milyen lesz gyakorlatban, véleményt szeretnék akinek hasonló nagyságú van pls. mert elvagyok bizonytalanodva :(
-
Erre nem tudod rárakni a G25 váltóját. -
Genius MaxFire G-08X2 Tud valaki erről a gamepadról mondani valamit? Ilyen semmi pénzért megéri vele kísérletezni? -
sziasztok Valaki ismeri ezt a cuccot, érdemes ilyent venni, mennyire lehet stabil, G25-el használnám.[URL=http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/product_info.php?cPath=29&products_id=94&session=true
köszi -
cső egy kis alkotás -
Nem engem kérdeztél, de tudok én is válaszolni, mivel nekem is hasonló van. A legtöbb játéknál be lehet állítani, hogy mit csináljon ha egyfolytába nyomva van. Rfactorban alapból ha kiveszed a váltókart üresbe(nincs nyomva a mikrokapcsóló nyelve), akkor a játékban is üresbe van. Lfs-be ugyanígy működik. Gtr-ben ha kiveszed üresbe, akkor is sebeségben marad, de be lehet állítani. Gondot egyik állásban sem okoz. -
Kérdeznék egy olyat, hogy láttam a váltodnál hogyan oldottad meg a microkapcsolok kapcsolását.Azt szeretném megtudni, hogy ott amikor valamelyik sebességet kapcsolsz akkor elvileg a kapcsolo addig nyomva marad mig nem váltasz máshova.Ezt a vezérlö panel vagy a softverben hogy érzékeli?
Mert álltalában csak egy pillanatra kell nyomvamaradni a kapcsolonak mikor billentyüröl irányitja az ember a játékot itt nem fogja beragadó billként érzékellni?
Ezt csak azért kérdezem,mert az én joyomnál is lesz olyan kapcsolo ami állandoan nyomva lesz és nem tudom hogy ez fog e gondot okozni a játékok alatt vagy a programozásánál. -
rendeltem ebayröl olyan analog joy potmétert amit régebben kerestem 2db volt 600 ft postával együtt hong-kongból :).A conradtol rendelve ez több mint 3000ft lett volna.
Nemsokaára remélem elkészülök az átalakitással akkor majd teszek fel én is képeket. -
tilus #9163 Ezért a koncepcióért sem adnék egy garast sem :)
Rugót eleve számúzni szerettem voltna nem erősebbet betenni még ha progresszív is, az egyetlen dolog ami jó benne hogy a piros müanyag vackot ki lehet hajítani.
Marketing szöveg lehet meggyőző, de láttuk eddig hogy a komoly professional backgroundal érkező emberek teljesen ügyetlenek a Simekben :) Ott a smile..te tényleg így van.
Háttérinfőként:
Kemény progresszív rugó lehet hogy sokkal jobb mint a gyári megoldás amitől gyakorlatilag beesik a pedál maxig, de nyomáspontot nem ad, és fék felengedéskor ki fogja lőni a pedált, holott féktáv végén szépen lassan felengedni kéne a pedált. Ez legalább olyan fontos mint jól, és jókor lenyomni.
Ezért imádtam annyira a Clubsport pedált, nagyon finoman lehetett visszaengedni, és ezt akartam reprodukálni a saját designomban is.
További érdekesség...annak ellenére hogy mennyire dicséri a saját termékét az ARC design..saját cockpitjában nem ez van, hanem hidraulikus fék nyomás méréssel..poti nincs, meg rugó sem!
-
Én azért attól még mert potis, nem mernék rá mérget venni, hogy rossz, vagy hogy otthon jobb loadcell-eset csinálok.
Ez sem túl bizalomgerjesztő, mégis lehet van benne valami, (szimpla g25 rugó MOD)
"Someone of you have drived a real race car in the past? :sd: No? I have Formula 1 and World Series expierience as test driver but is not important my feeling: we make do the test with a lot of driver we train with our Professional simulator and, they, coming from ddifferent racing categories: GP2 – F2 – F3 – Autogp- … could be a good presentation card?"
meggyőző szöveg...
forrás