11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#9196 uj kormány pedál szett -
bigbuda #9195 Sziasztok!
Eladnám Logitech G25-öm. Nagyon szép, megkímélt állapotban van, doboza sajna már nincs meg.
ára fix 35.000.-
helyileg Újpest
érdeklődni a következő mailen: [email protected] -
#9194 Aszonták lehet lesznek utórengések, egész nap a gép előtt fogok ülni:D -
Solt #9193 Akkoooo csak nem ittam még sokat... éreztem, hogy bizonytalan a talaj, de azt hittem a bor miatt! :D Gyorsan el is raktam, de akkor vissza minden... inni kell még... jajmeghaluuuunk... :D -
#9192 Basszus, pont földrengés közben nem szimulátorozok, pedig lehetett volna mósön kokpitem -
bigbuda #9191
Szimulátor Cockpit eladó akár 1Ft-ért !!!!! LICIT MA 20:00-ig !!!!!
További leírásért, infóért látogasd meg az alábbi linket.
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekvezerlo/kiegeszito/cockpit_beulo_ulessel_licit_1ft_rol_2_napig_1439266295.html -
#9190 Küldtem privit !!! -
#9189 mostmár igen, amikor írtam akkor nem volt az..
bár lényegtelen -
bigbuda #9188 Kérlek szépen olvasd végig a hírdetést....
Csak személyes átvétel!
Minden jót! Üdv! -
#9187 Személyes átvétel 1 Ft/db
Standard postai csomagként előre utalás után 990 Ft/db
Ajánlott levélként előre utalás után 500 Ft/db
Ezt nézd át mert sokan tudnak rinyálni hogy miért nem 500ft lesz a 20kg-os cucc postázása :) -
bigbuda #9186
Szimulátor Cockpit eladó akár 1Ft-ért LICIT CSÜTÖRTÖK 20:00-ig
-
bigbuda #9185
Szimulátor Cockpit eladó akár 1Ft-ért LICIT CSÜTÖRTÖK 20:00-ig
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekvezerlo/kiegeszito/cockpit_beulo_ulessel_licit_1ft_rol_2_napig_1439266295.html -
Kzoli007 #9184 Próbáltam reális árat belőni. Én is örülnék ha elvinné valaki hamar. Csak azért adom el mert már nem nagyon használom, már lehet van egy hónapja is hogy utóljára beleültem. -
#9183 50ezerért ennyi minden szerintem ajándék :) Remélem lesz valaki, aki gyorsan lecsap rá! -
Kzoli007 #9182 Sziasztok!
Bocs hogy ide írom de szerintem itt van értelme. Szóval eladó sorba került a szimulátorom, az amelyik a banner-ben is benne van a Tika gépe után jön a baloldali a Pointeré mellett. Képek beszúrását mindíg elrontom úgyhogy azt nem teszek be de ha valakit érdekel küldök e-mailben. Tehát G25 plusz a cockpit meg van pár erdeti játékom amire már nem lesz szükségem (GTR2, GTL, RBR, Race07, GTR Evo, Live for Speed S2).A kormány 2011.08.18.-ig garis még de amúgyis hibátlan állapotba van. Egybe szeretném eladni az egészet.Az ára 50.000Ft ami minimálisan alkuképes mert érte kell jönni (Hajdú-Bihar megye) mivel most nem tudom mivel elszállítani. Ha valakit érdekel írjon vagy hívjon és megeggyezünk. E-mail: [email protected] Tel: 06-20-5745349 -
#9181 Alakul a kormányom, most lesznek kivágva aluból a nagyobb váltófülek, mert az eredtiek nem érem el meg a gomboknak a tartó rész. -
#9180 Ilyen kicsit nem tudok. Van a mabo féle cockpit, de ahhoz nagyobb hely kell. -
#9179 kösz szépen
Mit ajánlanál? -
#9178 másik tippen az lett volna hogy nagyobb is mint 34 -
#9177 Kurvaszép. Ha majd lesz egy kocsim, amiben nem lesz légzsák(márpedig ha magamnak veszek egyszer, abba biztosan nem lesz!:D), belerakok egy ilyet. Gondolom rohadt kényelmes is. -
#9176 Szerintem 35, legalábbis mint "ralli" kormány ekkorára emlékszem a hírdetésből. -
#9175 beszarok
amúgy a tiéd 34cm vagy 32? -
#9174 Másik G25 váltófüleivel :D
1
2 -
#9173 A részegségre köszi hogy felhivtad figyelmemet
Megnyugodtam, mert kicsit nagynak éreztem elsőnek és visszavinni nem nagyon szeretném kicseréltetni, sajna nem is nagyon lenne mire max jóval drágábra.(9k volt)
A váltófüleket te hogy oldottad meg? mert tervezem kicsrélni aluból nagyobbakra.(meg két gombnak is helyet csinálni) -
#9172 Na nagyon kapaszkodj bele részegen, mert könnyebb vele tönkretenni a csapágyazást a kormányban.
Amúgy én annyira megszerettem, és megszoktam, hogy az eredeti már képtelen vagyok használni, olyan bébi játéknak tűnik már :D -
#9171 uj szerzeményem! 340mm átmérő kicsit furi a g25-hez képest, de kiváncsi leszek milyen lesz gyakorlatban, véleményt szeretnék akinek hasonló nagyságú van pls. mert elvagyok bizonytalanodva :(
-
#9170 Erre nem tudod rárakni a G25 váltóját. -
#9169 Genius MaxFire G-08X2 Tud valaki erről a gamepadról mondani valamit? Ilyen semmi pénzért megéri vele kísérletezni? -
#9168 sziasztok Valaki ismeri ezt a cuccot, érdemes ilyent venni, mennyire lehet stabil, G25-el használnám.[URL=http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/product_info.php?cPath=29&products_id=94&session=true
köszi -
#9167 cső egy kis alkotás -
#9166 Nem engem kérdeztél, de tudok én is válaszolni, mivel nekem is hasonló van. A legtöbb játéknál be lehet állítani, hogy mit csináljon ha egyfolytába nyomva van. Rfactorban alapból ha kiveszed a váltókart üresbe(nincs nyomva a mikrokapcsóló nyelve), akkor a játékban is üresbe van. Lfs-be ugyanígy működik. Gtr-ben ha kiveszed üresbe, akkor is sebeségben marad, de be lehet állítani. Gondot egyik állásban sem okoz. -
#9165 Kérdeznék egy olyat, hogy láttam a váltodnál hogyan oldottad meg a microkapcsolok kapcsolását.Azt szeretném megtudni, hogy ott amikor valamelyik sebességet kapcsolsz akkor elvileg a kapcsolo addig nyomva marad mig nem váltasz máshova.Ezt a vezérlö panel vagy a softverben hogy érzékeli?
Mert álltalában csak egy pillanatra kell nyomvamaradni a kapcsolonak mikor billentyüröl irányitja az ember a játékot itt nem fogja beragadó billként érzékellni?
Ezt csak azért kérdezem,mert az én joyomnál is lesz olyan kapcsolo ami állandoan nyomva lesz és nem tudom hogy ez fog e gondot okozni a játékok alatt vagy a programozásánál. -
#9164 rendeltem ebayröl olyan analog joy potmétert amit régebben kerestem 2db volt 600 ft postával együtt hong-kongból :).A conradtol rendelve ez több mint 3000ft lett volna.
Nemsokaára remélem elkészülök az átalakitással akkor majd teszek fel én is képeket. -
tilus #9163 Ezért a koncepcióért sem adnék egy garast sem :)
Rugót eleve számúzni szerettem voltna nem erősebbet betenni még ha progresszív is, az egyetlen dolog ami jó benne hogy a piros müanyag vackot ki lehet hajítani.
Marketing szöveg lehet meggyőző, de láttuk eddig hogy a komoly professional backgroundal érkező emberek teljesen ügyetlenek a Simekben :) Ott a smile..te tényleg így van.
Háttérinfőként:
Kemény progresszív rugó lehet hogy sokkal jobb mint a gyári megoldás amitől gyakorlatilag beesik a pedál maxig, de nyomáspontot nem ad, és fék felengedéskor ki fogja lőni a pedált, holott féktáv végén szépen lassan felengedni kéne a pedált. Ez legalább olyan fontos mint jól, és jókor lenyomni.
Ezért imádtam annyira a Clubsport pedált, nagyon finoman lehetett visszaengedni, és ezt akartam reprodukálni a saját designomban is.
További érdekesség...annak ellenére hogy mennyire dicséri a saját termékét az ARC design..saját cockpitjában nem ez van, hanem hidraulikus fék nyomás méréssel..poti nincs, meg rugó sem!
-
#9162 Én azért attól még mert potis, nem mernék rá mérget venni, hogy rossz, vagy hogy otthon jobb loadcell-eset csinálok.
Ez sem túl bizalomgerjesztő, mégis lehet van benne valami, (szimpla g25 rugó MOD)
"Someone of you have drived a real race car in the past? :sd: No? I have Formula 1 and World Series expierience as test driver but is not important my feeling: we make do the test with a lot of driver we train with our Professional simulator and, they, coming from ddifferent racing categories: GP2 – F2 – F3 – Autogp- … could be a good presentation card?"
meggyőző szöveg...
forrás -
tilus #9161 Ezt én értem, de ez egy nem szervós fék ami egyetlen dugattyút nyom. Pedál aránytól függően nagyon felkeményedik az fix, értem én hogy lehet linearitást állítani, de pont ezt akartam volna elkerülni. -
Lacko77 #9160 Talán ha nem lineárisra állítja be programban, akkor lehet, hogy a végén kicsi potimozgásra jobban változik a "bitkígyó" :) a játék beállításában. De ezt így tényleg sokkal nehezebb belőni. -
#9159 Nagyon szép, de nekem pl ez használhatatlan lenne... -
#9158 Nem tudhatod, hogy hogyan keményedik fel. Meg mennyire. -
tilus #9157 Poti közel sem lineáris a befektetett erővel szemben, ráadásul pont az utolsó tartomány, ahol mozgás már nemigen van, ott kéne a legnagyobb felbontás, és a load cellával ellentétben a potinak ott nincs felbontása.