11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
ofp #9316 Tudnám miért kellett így kapkodnod, csütörtökön írtam, hogy én is vennék csak kitalálom mennyi kéne. Rögtön másnap beírtam a 8db-ot, te ekkora már el is küldted a rendelést. Megmondom mi legyen, nyugodtan rakass hozzá 5+ os áron 7db-ot és a 8.-at te adnád ajándékba így árban majdnem ott leszek a 25+ os ár körül. -
curgan #9315 Igazából nekem elég 8db, én csak azért rendeltem 9-et, hogy meglegyen a 25. pointernél nem tudom mennyire feszes ez a 16? -
curgan #9314 Bocs ofp! Pénteken leadtam a rendelést 25ről (ebből pointeré 16, enyém 9), ma már nem tudtam változtatni, azt mondták az üzletben, hogyha most rendelek még 8-at akkor, az már csak az 5+os árba (412.819+ÁFA) fér bele. Lentebb megtalálod a bolt elérhetőségét. Beszélj velük, rendelj, és szerintem pointer azt is el tudja hozni... -
#9313 üdv mindenki lehet kapni olyan cockpit et ami full allap g25 höz kellene amugy korom 11 kicsi helytakarékos és öszecsukhato -
ofp #9312 Én is beszállok 8db-al. -
curgan #9311 Remélem jó lesz. De ha mész érte jövőhéten, akkor próbáld ki mielőtt megveszed :)
Rendeltem még két impulzus forgó kapcsolót, és 4 db forgókapcsoló kupakot... Összeszámolom és átutalom, ha küldesz az email címemre számlaszámot. -
#9310 Akkor részemről mehet, 16db.
De aztán nekem kattanjon amikor benyomom! :D -
curgan #9309 http://www.elektronikai-alkatresz.hu/
1074 Budapest, Vörösmarty utca 5. -
#9308 Igen, azt simán :D
Oktogonhoz kell menni érte ugye? -
curgan #9307 Itt tudod megnézni: http://www.tme.eu/hu/katalog/nyomogomb-kapcsolok_100055/#id_category%3D100055%26%26md5%3Dt965ed2878e0811eb11caa2a37de1ce80%26path%3D%3B100232%3B100055%26page%3D5%2C20%26page%3D5%2C20
Ha 5nél többet rendelünk 412.819+ÁFA, ha 25nél többet 343.901+ÁFA, ha 100nál többet 302.55+ÁFA.
Sztem egy 25+ kategória lesz jó nekünk. Nekem kb 10 kell úgyhogy, ha te már 16 kérsz, akkor megvagyunk. Tudod intézni az átvétet, meg a postát? -
#9306 Hogy is néz ki az ára, ha 16 darab kéne? :D így van helyesen :D -
ofp #9305 ???? -
Solt #9304 Azt nem tudom, hogy néz ki, de ilyeneken közlekedik. -
#9303 Hogy néz ki az áram ha kellene 16 db ? -
#9302 Ígértem hogy írok a FaceTrackNoIR-ről néhány sort, nem rossz az elgondolás, de tényleg csak világosban működik, nekem a procit nem ette annyira hogy a játékban észre lehessen venni(GTR2, LFS, IL2-1946-ban próbáltam), elég sokszor újra kell kalibrálnia valamiért és ez játék közben zavaró eléggé, meg valamiért néha kékhalált csinált a program.
Ezekmiatt a kellemetlen hibák miatt inkább maradtam az infra ledes, kamera átalakítós megoldásnál, ez működik szépen csak még az érzékenységekkel, meg remegéssel gondok vannak itt is, de ez már csak beállítás kérdése. -
ofp #9301 Nekem jó, csak még ki kell találnom hány darab kell. Pointer te mennyit vennél? -
curgan #9300 OK. Köszi.
-
tomi555 #9299 Sok infó nincs róla a honlapon, de ha jól értelmezem, ehhez semmilyen elektronikára nem lesz szükséged. Az érintkező kiosztásból én arra tippelek, hogy ez olyan fajta ami külön impulzusokat ad a két irányra. A jellemzőbb megoldás a fázistolásos kimenet, ha mégis olyan lenne akkor ahhoz már kell elektronika, de pár kapuból megoldható. Legegyszerűbb szerintem, vedd meg, és mérd meg mit csinál, ha mégis fázistolásos lenne keress meg aztán kitalálok hozzá egy elektronikát. -
curgan #9298 Minél előbb beszéljük meg, mert én elvileg leadtam egy rendelést, hogy min márc 25.-re kérek 10 db-ot, de ha ti is beszállnátok, akkor amint összejön öszesen 25 telefonálok és módosítom! Csak pirosban van.
Pointer: szuper lenne, ha el tudnád intézni a pesti átvétet, és postáznád utána. Még elötte átutalnám a pénzt, ha küldesz számlaszámot.
Rotary encoderhez való elektronika építés ügyben tud vki segíteni?
Ezt szeretném megvenni: http://www.tme.eu/html/HU/ps1010-sorozatu-impulzusos-forgokapcsolo-ny__k-hoz/ramka_1401_HU_pelny.html
Joypad elektronika két gombhelyére kötném, ehhez még milyen elektronika kell hogy működjön (motorerő, ill. fékerőállításhoz kellene!) -
#9297 A színválaszték engem is érdekelne, esetleg vállalom a pesti átvételt, és elpostázom ha jó úgy.
Mikorra kellene darabszámot mondani ? -
ofp #9296 Lehet engem is érdekelne, van más színben is? Mondjuk, ha nincs az sem gond, veszek rá másik sapkát vagy beszínezem zsírkrétával Egyébként, hogy lenne szétosztva? Feladná a bolt postán 5 felé vagy valaki átveszi és elküldi a többinek? -
curgan #9295 Sztem náluk ilyen nincs. Én a hr elektronika kft-vel egyeztettem. Ha Bp-i vagy úgy még egyszerűbb, mert én csak márc. végén megyek fel! -
#9294 Conrad elektronika ? -
curgan #9293 Ez egy budapesti üzlet, akik Szlovákiából hoznák rendelésre az Oktogon mellett vhol.
-
curgan #9292 Az eladóval telefonon beszéltem, elmondása szerint lehet érezni mikor zárja az áramkört. -
Amery #9291 Azért valljuk be az a cockpit már elég beteg :) -
Amery #9290 Szia
A nem direkt nagy látószögű ledek csak előre világítanak talán 20-30°-ban, ha elfordítod a fejed, lehet nem fogja látni a kamera. Azért kell lecsiszolni, hogy nagyobb szögben szórja a fényt.
Az Il-2 topikban pont mostanában van szó erről a facetrack-ről. Valaki írta, hogy kiszedte a kamerából az infraszűrőt és így elég neki a monitor fénye is.
Habár a freetrack-hez is ajánlják az ir szűrő kiszedését. -
#9289 Ez mikrokapcsolós? Kattan? Érezni, amikor zárja az áramkört? -
#9288 Nah megvan a kam is meg, vettem 3 infra ledet a biztonság kedvéért, olyan infra ledet kaptam csak ami a tv távkapcsolójában is van, remélem ezzel is működik a dolog.
Több képen is láttam olyat hogy lecsiszolják a ledet, ez miért jó és melyik ledet kell így csiszolni? -
curgan #9287 Minőségi nyomógombok vételét tervezem. Ha valakinek még szintén kell ilyen nyomógomb, akkor jelezzen, mert nagyobb tételnél kedvezményesebb a beszerzés. Nekem kb. 6-8 db kellene, de ha összesen legalább 25-öt rendelünk, akkor 513Ft helyett csak 430Ftba kerülne darabja.
Ezeken a linkeken lehet megnézni, mennyire hasonló a LeoBodnar féle Knitter gombhoz, és az ugye 7 Font+posta.
http://www.leobodnar.com/products_/BU0836X/Knitter-MPS103F.pdf
http://www.tme.eu/html/HU/psm-sorozatu-szubminiatur-nyomogombos-kapcsolo/ramka_1420_HU_pelny.html
Ha valakit érdekel, akkor írjon -
#9286 hát ehhez nem tudok mit hozzáfüzni mivel nem értek ehhez a részéhez , de a falcon4.0 játékröl lenne szó ami '98as kiadású és egy g15-os billentyünek a monitora is meg tudja jeleniteni azokat az adatokat amire nekem szügségem lenne és szinte minden rendszer adatait ki tudják nyerni a hozzáértök igy el tudják késziteni a teljesen müködö kabint a játék vezérlésére.
pár példát találni ezen az oldalon rá. -
tomi555 #9285 Bocsi hogy én válaszolok. Egy olyan elektronikát csinálni ami támogatja az LCD-t elég egyszerű, itt inkább az a kérdés hogy PC oldalon hogy lehet kinyerni az adatokat a játékból. -
#9284 én probáltam,de van néhány hátránya a freetrackel szemben, nagy CPU használat ,tehát erös gép kell hogy ne csökkenjen játék alatt nagyon az fps szám.
A második, meg hogy nem biztos hogy elég neki a monitor fénye hogy felismerje az arcot igy csak lámpafénynél vagy nappal használható szemben a freetrackkel.
A freetracket nem kell madzagos kivitelre megcsinálni.
Elég venni egy 3 ledes bicikli lámpát pár száz forintért és csak a ledeket kell kivezetni és kicserélni anfraledekre és már kész is az elemes megoldás amihez nem kell zsinor.
vizzsatérve ujhazi paneljához , mennyire lenne bonyolultabb egy olyan panel elkészitése ami támodgatja az LCD-t? -
#9283 Okés, köszi a segítséget, hogyha sikerült szereznem kamot meg működik akkor írok majd róla néhány sort ide hogy milyen. -
#9282 Az nem olyan biztos. A Freetrack oldalán van tesztelve jó pár darab. Onnan érdemes szemezgetni. -
#9281 Akkor elvileg ez is jó hozzá: Microsoft LifeCam VX-2000 USB ? 1000-es sajnos nincs a helyi boltban legalábbis nem találtam, de holnap körbenézek utánna személyesen. Remélem működik ez a led nélküli megoldás rendesen, mert nem szeretnék a fejemen egy drótos cuccot :S -
#9280 Microsoft VX1000, az a legjobb hozzá 5k alatt, legalábbis freetrack-hoz. Az tudja stabilan a 30fps-t.
Már vártam mikor jön el az az idő, hogy nem kell semmi szart a fejünkre húzni, és csak az arcmozgás alapján megy a freetrack :D
Kösz hogy szóltál :D -
#9279 Üdv!
EZT a freetack alternatívát ismeri valaki innen esetleg?
Meg tudnátok nekem ehhez vagy akkár Free Track-hoz webkamerát ajánlani 5 ezer Ft körül? Sajnos ezekben nem vagyok otthon :S Tudom hogy ez nem freetack topik, de itt több olyan ember megfordul akinek elég nagy tapasztalat van mindenben ami a szimukhoz köthető. -
#9278 Nem foglalkozik valaki ilyesmik közelében, esetleg velük kapcsolatban ?
Ablaktörlő motor helyettesítésre gondolok. -
ofp #9277