11617
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
wptm #10415 A 40. hetes, sebességet váltó magzatot hogyan lehet lecserélni? Azt látom, hogy Pointer weboldalára mutatnak a linkek.
pl. http://www.pointer4.hu/forum/defavatar.gif
Viszont nem találok erre utalást, hogy hol tudnám ezt magamnak megváltoztatni. Ehhez Te kellesz, Pointer?
Ide feltöltöttem egy 50x50 pixeles avatar-t: http://www.sg.hu/galeria/1352532665/13525326651364235499.jpg .
-
wptm #10414 Helló Pitbull1111!
Illetve van lehetőség ide az SG-nél levő belépésedhez is feltölteni képeket.
Itt bal oldalt a Saját galéria menüpontnál: http://www.sg.hu/forum.php
Vagy ez a link rögtön oda visz: http://www.sg.hu/galeria.php
Utána, ráklikkelsz az ide feltöltött képedre, hogy megjelenjen nagyban. Aztán a képre jobb egérgombbal a helyi menüből kiválasztod hogy "View Image" azaz a kép megnézése kb. magyarul. Ekkor a kép igazi link-je bekerül a böngésződ címsorába. Ilyen mint ez pl.: http://www.sg.hu/galeria/1352532665/13525326651352654862.jpg
Ha ez megvan, akkor utána "Kép beszúrása" gombot megnyomod, majd megadod azt a címet amit az elöző pontban megtaláltál.
Ezek után már muszáj lesz megmutatnod nagyban is a képeket.
-
Ez még mindig nem működik, vagy valami képmegosztóra felteszed, vagy saját tárhwelyre, stb, mert így csak bélyegképet szúr be a rendszer, sokat sajnos nem látni belőle. -
Pitbull1111 #10412 Köszi próbáltam,de valamit bénáztam.köszi a segítséget. -
Kép beszúrása gomb -
Pitbull1111 #10407 Üdv Mindenkinek !
Gondoltam felrakok én is pár képet az új cockpitemről.
-
http://www.ebay.com/itm/new-AC-Power-adapter-for-Logitech-G27-G25-Racing-Wheel-/110697077882?pt=Battery_Chargers&hash=item19c60f5c7a -
hát jellemzően szerintem nem nyomom én azt 60 kilóval :) -
Akkor már az 50 kilós. Én az epikus 65 kilómmal azért nem állítom feljebb 30 kilónál a féket, mert különben hátradőlök a székkel, ha rendes állvány lenne,meg ilyenek simán állíthatnám feljebb. -
Valaki esetleg tudna segíteni, melyik lehet innen a jó loadcell ?
Mérlegtechnika árlista ....
Én az L6D 30 Kg -ra gondoltam, 27 euroért... -
köszönöm !!!! -
Szmore84 #10401 holnap megmérem neked -
Bár, ha lemérnéd nekem a külső átmérőket, abból nagyjából már ki tudnám találni !
-
Köszi, ez is nagy segítség ! -
Szmore84 #10398 Sajnos nem tudom a méreteket, úgy kaptam egy pár fajta rúgót és próbák alapján maradtak benne a véglegesek.
Itt találsz pár képet a pedalrol és a vázamról is:
szmore84 képek -
Jaa, félreértettem. -
És ha már így idekeveredtél, végre valaki aki válaszol is, meg tudnád nekem adni a rugók méreteit, Nem kéne agyalnom rajta ... ( milyen vastag szálból van, átmérő menetsűrűség...) THX !!!! -
Nekem nem jó, konyhai mérlegekben van olyan...... -
Az miértjó, ha max csak 5 kilóig mér? -
a pedálod oldalán a két gömbcsuklós valami az miért van , az forgatja a potit? De hogy tud ettől mozogni a pedál ? :D Felemelkedik az egész rugós rész a pedál és a gömbcsukló csomópontjánál ? -
Értem , köszi.
Cég megbízható, amit linkeltél ? -
Szmore84 #10391 lac coo szerintem ilyet nyugodtan vehetsz, most kipróbáltam, DX tweak 2 szerint már a legkissebb nyomást is érzékeli. ezt a verziójú load cell-t ajánlják a CST féle pedálokhoz.
CST pedals -
az a gondom, hogy olyat sehol nem találok, vagy pici mérlegbe való ami mér kb 0-tól viszont a max csak 5 kiló, vagy nagyba de az csak egy két kilótól mér ... -
Szmore84 #10389 Szerintem lineárisan mér, szóval 0-tól -
köszönöm !
ez hány kilótól érzékel ? -
Szmore84 #10387 szia lac coo
én annó innen vettem 30kg-s verziót, és ilyen pedált építettem belőle:
Elane - Load cell
-
bocsi, loadcell témában senki nem tud segíteni ?
Venné kegy használhatót, Maxwell építene egy prototipus átalakítót hozzá ... -
neilszab #10385 Sziasztok, erősítsetek, vagy cáfoljatok meg kérek abban, hogy a Logi G25 minden gond és veszély nélkül használható egy 24V-os és 2,5A-es táppal.
Eredetileg 1,75A-essel menne, de elveszett. Nem szeretném ha elfüstölne rajta a motor, vagy az elektronika egy hosszabb nyúzás alatt.
Köszi -
Köszi!
Mozgót nem tervezek, bár sokan így kezdték, aztán megfertőződtek. :D Régi vágy volt egy jó logitech kormány, mellé a cockpit már csak ráadás, egyenlőre helyet kell neki csinálni, meg használni is kellene. -
wptm #10383 Szia Plebii!
Nagyon mutatós lett, nem csodálom hogy már meg is vennék.
Az hogy 20-ból megvan, meg külön gratula.
Szimulátort is csinálsz majd belőle? -
Vagy nem tettél egy t-t a kerül után és akkor, csak nem olvastál vissza mert leírtam, vagy félreértettél valamit, mert nem eladásra készült, hanem saját használatra, bár megtisztelő, hogy már is lenne rá vevő.
Amúgy anyagáron került 20e Ft-ba az egész, az ülés 8e volt. -
Mennyibe kerül ülés és kormány nélkül? -
A képek:
Google drive-ról valahogy lehet közvetlenül linkelni?
-
Köszi! A rögzítése okés, azt tudtam, csak a csavar neve nem volt meg. Itthon sikerült egy csavarboltban, marokcsavar néven vennem 300Ft volt darabja, így már sokkal barátibb, mint OBI-ban.
Elkészült amúgy, töltök fel pár képet, még a monitor tartó nincs becsúsztatva (mabo elapján lett csinálva, az üléshez lehet becsúsztatni.) Mindennel együtt 20e Ft-ba állt meg, az ülés volt a legdrágább 8e Ft a vasanyag 5e, a csavarok 3e Ft-ba voltak, plusz festék és a bútorlap. Egy délután ment rá a hegesztésre, másnap egy kicsivel több a reszelésre, előkészítésre festésre, fafelfúrásra, összerakásra. Reszelni nem a vágások helyét kellett, azt már hegesztés előtt szépen lecsiszoltuk, de zártszelvény belső hegesztési varratai miatt nem minden esetben ment be a 35x35-be a 30x30-as, tapasztalat: hegesztés előtt össze kell csúsztatni a részeket :)
-
Fékpedálhoz milyen loadcell ajánlott, gondolom nem mindegy mekkora nyomást érzékel ... ?
THX! Linket is szívesen fogadok ! -
wptm #10377 Összeállítottam az ülesmozgatást. Az egyik motort kézivezérelve leteszteltem. Vibrál, laza, stb., de látható a mozgás már. Arduiono-val lesz majd vezérelve.
-
Lyukat fúrsz, rá anyát heggesztesz, és bele mehet egy szárnyas csavar. -
Az a csavar (műanyag végű, kézzel állítható) amivel az egymásba illesztett zártszelvényeket lehet rögzíteni, mi a neve?
Van valami webshop ahonnan olcsón lehet venni, mert nálunk az Obi-ban 900 Ft/db -
Ezt szerintem jól teszed, hogy elveted. Első nekifutásra én is olyan elrendezésben csináltam meg a sajátomat, de kicsit kényelmetlen volt, 3 pedál használatát meg szerintem egyenesen gátolja. -
Köszi!
Viszont arra jutottam, hogy a maboféle, középen egy rúd tartja a kormányt, elvetem, mert a lábamnak tuti kényelmetlen lenne és úgy láttam mindenki ilyen belebújós cockpitet csinál.