11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
bzs770316 #2361 Többször kell mennünk pc-t bontani poikám!Sokkal töbször! -
#2360 Tegnap voltam bennt, akor nem volt ott a hölgy :D
Mindig roszkor megyek.
Hiába retusáltad ki, látom hogy te szolgáltad ki :D -
#2359 Naná, hogy reklám :D Csak későn kapcsoltam, hogy a vázat fel kelett volna öltöztetni (meg több fotó is készülhetett volna benne)... így aztán a másik cunci link sajna nem is ült bele (már mint a vázba...) :D
Ha megtudom mikor van az a kiállítás, meg hol, akkor majd mondani fogom! -
#2358 akkor az X-pit mellett a hölgyet is ki lehet próbálni? -
#2357 És ide miért nem hívtál ?:)
Reklámkampány?
Ki a kis hölgy ?:) -
#2356 (18+) Jaaa..., hogy itt mehet a felnőtt téma :D -
#2355 Ponnt a lényeget nem látni, pedig megcsinálnám itthon :D -
#2354 (+18!!!!) Na ez egy igazi szimulátor bu2iXD -
#2353 Inkább híjjál meg a kiállításra :D -
#2352 "Titeket nem zavar ez a szürke háttér? Nem látom amit írok :P"
Megerőszakollak -
#2351 Már annyiszor leírtam, alapvetően magamnak készült az első, én 181cm vagyok és nekem tökéletes. Aztán gyártottunk rengeteget és akik ezen méret felett vannak, mind nyüszögnek... :D De azok vegyenek light-ot, aminél egészen hátra lehet tolni az ülést. Gyárthatunk olyat, ahol mindent lehet állítani, de ha hasonlóan profi megoldást akarunk, mint a jelnlegi váz, akkor kb. 2x ennyibe kerülne :( Azt meg senki nem fizetné meg. Jövő héten vagy utána (most nem emlékszem) lesz valami kiállítás, ahol lesz 4-5 komplett X-Pit. Bár nem sok közöm van a dologhoz, mert nem a mi standunk lesz... szóval ki fogok menni és nézni fogom, hogy fér bele a nép. Aztán majd postolom a fotókat :D
Titeket nem zavar ez a szürke háttér? Nem látom amit írok :P
Nincs tökéletes megoldás, csak igen kellemes kompromisszum, attól függően kinek mennyi pénze van. -
#2350 és ha megunom kiszedtek ugye? -
#2349 Leeresztünk, berakunk és ott felfújunk :) -
#2348 nem kéne:D
hogy szállnék bele? xD -
Solt #2347 Tűzoltókészülék hátul? :D Kééész ez a pali! :D -
#2346 Na ez egy fantasztikus fanatikus -
#2345 Ez nagyon jó :D
-
bzs770316 #2344 Gratula a szövegbokszért!!!!!!!! -
bzs770316 #2343 Nekem volt X-Pitem!:)Valóban nem a legkényelmesebb megoldások közé tartozik!Bezzeg amit Pointer kollégától vettem annó az igen jó volt!És az még most is megvan! -
#2342 Ha jól olvastam a történelmüket, valamit ők is készítenek. Talán az ponnt az lesz az. A váltót meg forgalmazzák, egy próbát még akár lehet meg is ér :D
Sőt ott a leírásan írják is hogy az az ő termékük. De az nem csak egy váz, hangszóró, pedál kormány benne :D Bár én nem ülhetek már bele a 115kg karcsú határ :D Úgy már bizti drágácska. -
#2341 Azert ha egy H valtoert 'majd 60 ezret kernek, akkor ez a kabin kb. 2 mill. -
#2340 Ez kurvajó!Akkor lenne az igazi,ha ezeket a dolgokat,amiket írnak hozzá opcionálisak lennének,és akkor én pakolhatom bele a már meglévő dolgokat. -
Immigrants #2339 Tom hogy kivan írva hogy 165 cm de 140 cm-vel nem látok ki vagy mi van?Jah és az ár? -
#2338 Bakker.
Ma ültem a motorkiállÍtáson egy xpitben..Bazz, olyan kicsit, hogy beszállni alig tudtam: O
De amúgy rendben van a kütyü. -
#2337 má várom xD -
sKeezo #2336 majd csinálok mindjárt :) -
#2335 vágom xD -
#2334 Úgy hívják driver:D -
#2333 Felteszed a Logitech Profiler-t és kész. -
#2332 sok helyen ovastam hogy alapból nem jó pc-hez hanem valami szoftvert kell letölteni hozzá igazez?
és ha igen ezt egyszerű megcsinálni mert egy kicsit félek tőle hogy megveszem és valamiért nem lesz jó :S -
#2331 akkor a dfp-ről:D
-
sKeezo #2330 most dfp-m van :D dfgt-t akarok venni -
#2329 csinálhatnál egy videót, hogy hogy működik a DFGT-d xD
lécci kiváncsi vagyok:D
ha tetszik veszek:D -
sKeezo #2328 24-30k között, attól függ hol veszed -
#2327 az mennyibe kerül?:D -
#2326 ha esetleg segítség kellene a váltó meg a kézifék terén nyugodtan kérdezz szívesen válaszolok! xD -
sKeezo #2325 nekem elég a dfgt -
#2324 meg ez azért is jobb mert ha pl. veszel egy olyan kormányt amire rávan építve a váltó pl. momo,DFP akkor azt nem tudod elhelyezni ennél meg van még egy + kézifék is amit odaraksz ahova akarsz!
én most egy G25-t tervezek még odébblesz de ha összejön a pénzem mindenképp veszek:D -
#2323 Már van fasza kórmány,olyat akartam hogy váltós legyen de látom a te megoldásoddal előbre leszek majd:DKipróbálom.
Köcce -
#2322 van egy másik videó erről közelebbről! hogy jobbaan lehessen látni!