11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Akarom akarom akarom akarom ....:D keeellll ilyen!!! :S
-
#2401 Verdessem bele xD -
#2400 1800 dolcsi??? Ez totál hülye...
Persze nekem készen áll a mozgó csodám, már taposólemez is van rajta, de nem 1800 dollár miatt nem fejeztem még be, hanem 150eFt hiányzik csak, ami messze kevesebb :( Láttam a neten, valaki most kínálgat egy elég komoly aktuátor párt, de az meg 139eFt/db... hjaaaaaj :( -
#2399 Hmm van benne logika.
Szerintem ponnt onnan rendelte :D Mer az Frex cucc lesz :D
-
#2398 Gondolom ami a hintaágy nagyobbik keretét mozgatja az a lassabb mizgásokhoz van, ami a szék mögött az meg az "élénkebb" kissebb rezgések-koccanásokhoz van.
2200 ba?: OOO: C
Bakker, annyiért a frax től is rendelhetném:/ -
#2397 ... ... -
#2396 Ezekkel a progikal megy. Innen még elvileg lehet rendelni. A srác ha jól emlékszem beta innovations kütyüvel oldotta meg. Ott meg már bezárt a bazár. -
Szabi1991 #2395 ha ezzel borulsz, és fejjel lefelé áll meg a kocsi, téged is fejjel lefelé hagy ? -
#2394 ez engem is érdekelne :) van rá valami progi amúgy, ami vezérli? -
#2393 Csúsztatás bizti nincs benne,ott alul csak forgat. Gondolom belendül és 30° körül meg is áll, majd szépen lassan visszakúszik a következő alkalomhoz. Kanyarnál lehet jobban átveri az érzékszerveket :D -
#2392 Fel-le,jobbra dőlés-balra dőles,vízszintesen balra jobbra forgás,előre-hátra csúsztatás -
#2391 Forgatom a fejemet vadul, de még bajban vagyok hogy átlássam minek oda ennyi actuátor...
Az alábbi képen eladó egy "mozgató" rész:
Mindösszesen 2200$-ba volt az illetőnek, most 1800$ - ér bárki elhozhatja. -
#2390 Nincs semmi közöm a tevekhez, csak mint érdekesség, jópofa:
-
#2389 Bármelyik nagyobb áruházban be lehet szerezni, ahol van sportrészleg. -
#2388 Akármelyik sport boltban...
Amúgy, másnéven Fallabda :) -
sKeezo #2387 ilyet hol lehet venni? -
#2386 Igen meg lehet. Kell venned egy squash labdát (általában a legpuhább a legjobb). Ezt beteszed a fékpedál alá és már keményebb is és sokkal jobb a fék visszajelzése. Én is így használom, megéri :) -
sKeezo #2385 DFP fékpedálját meg lehet csinálni, hogy nehezebben lehessen benyomni? -
#2384 Ilyen sebességi fokozat kijelző nehéz szerkeszteni? -
#2383 ugyanilyen kompresszor van az uazunkba is hogy terepen lehessen szabályozni a guminyomást :D -
#2382 Ez egy második szimulátor lesz, nem magamanak építem :D
Ha szigorúan a a szimulátoromra gondolsz, akkor 200k körül állt meg. Persze ebbe se váltó se komrmány.
Ami a pneumatika, sajnos az jó esetben is 130k-kb. -
#2381 Mennyit öltél már a projectbe? -
#2380 Megjött az édi bébi kompresszor :D
-
#2379 jobb helyre is rakhatta volna a kamerát:D
de ez már igy nagyon tetszik! ez nem olyan mint a force dynamics hogy egy RBR szakaszon 3x kiraknám a beleim:D -
#2378 Egy hasonló szim 50*160mm -el, ami jó stramm darab.
-
#2376 Pontosan, +- 10cm, de még megnézem mások mekkorákat használtak.
Csak túl nagy meló lett volna új munkahengert rajzolni. -
#2375 Ez viszont úgy jó,ha nem mozog sokat,mint mondjuk a tiéd.Úgy,hogy a monitor nem mozog eléggé zavaró lenne. -
#2374 Höhh, amelyikért fizetel :D
Azokat a szelepeket most közel másfél hónapja vadászom.
Darabja boltba 28k (látsz ott nyolcat). Plussz a szerelékek egy 30k.
De így utána járva, 60k ból megvan ami egy szimuhoz kell :D
+elektronika, munkahenger,kompresszor :D
Na Zsolti! Amire gondoltam (200mm-es munkahengerrel), a kormány-pedál-ülés táv az ami neked a megfelelő a képen. 600*1600mm az alsó keret.
mindjárt látszik, hogy emelni kell, de még nem biztos hogy a középpontot oda rakjuk..
-
#2373 Na csak hogy komoly dolgokról is szó essen :D
Működési elv:
Van 8 digitális kimenettel rendelkező kártyánk. Van 8 szelepünk, 2 munkahengerünk 4 iránnyal. (elrendezétől függ, az előre hátra jobbra balra mint az én szimulátoromon, vagy frexx designal, ott a ülés mozgatásához párban mozdulnak)
Mivel vagy nyit a szelep vagy nem, így sebesség szabályozására nincs lehetőség. Talán csak ha pulzálva hajtjuk, de az nem az igazi :S Ez a videomon is látszik :D
Itt 2 pár szelep le van fojtva, (kipufogó részén) ezeket fogja a program vezérelni ha lassú sebességre van szükség. Másik 2 pár pedig egy közepes sebességre van belőve. Ha meg gyorsan akar mozogni, akkor mind a lassú és közepes rész is nyit.
Csak a vezérlést kell belőni a progin belül amit elsőre kicsit talán nehéz átlátni :D
-
#2372 valamelyiket nemadod el nekem?:D -
#2371 Jahh, BobaFett meglőttte :D
És annyi pótalkatrészem van, hogy csinálok még 1 szimut :D -
Solt #2370 Mi ez? R2D2 szétesett? :D -
#2369 Na lassan összeáll az új szelepvezérlés. 3 sebesség, lassú fííínom mozgásokkal :D
-
#2368 Már gondoltam rá.XDMert alaphangon kogartversenyző vagyok, és már alig fére bele az SWF vázas gépekbe: C -
Solt #2367 És beteszik cerkapótlónak... sok filmet néztek! :D -
#2366 Szerintem lehet ma már olyat, hogy kiszednek 8-10 centit a sípcsontból...? :DDD -
#2365 MotorkiállÍtáson is kintvoltak GTR 2 vel...
Hát..Kicsi a szimu, csak ez a baj.Hogy nem 190 centis emberre van méretezve. -
#2364 :DDDD
Nah, húsvétkor a tunning kiállításon lesz 5db összerakva a volt BNV területén, ha jól értettem... ilyen jogsi tanfolyamos cég hirdeti magát ezzel. Csak a taposólemezt ők oldották meg és az nem lett épp a legszebb :( -
#2363 aztakurva -
#2362 Szóval te láttad, csak elbújtattad mire felértem. Úgyhogy inkább ejtőzzél :P