11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
szatocs #2763 Dwelablack LFS-es kollégával és Ketyere vasművésszel követtük el.
Nagyon jóra sikeredett szerintem, tekintve, hogy kb. 5000FT-ból van az egész, csak a vasat kellett venni. és még a festés van hátra, 7ezerben tutira megáll az egész. Volt egy alapelképzelés, és miközben állt össze a szerkezet, jöttek még az ötletek, hogy lenne jobb, miért, a végén pedig összeállt, és nagyon átgondolt lett szerintem. Köv héten lesz a teszt, addig csiszolás, alapozás, festés. -
#2762 A végére ugyan elvesztettem a fonalat, de szépen dokumentált H-váltós munka. -
#2761 Kérdezd meg itt, hátha több szerencséd lesz. De a kipucolás tuti az első helyen van a listán, vagy a másik windowson is próba. -
Sponnyabob #2760 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni van egy ilyen kormányon tavaly márciusban vettem és úgy kb. két hónapja nem vettem elő most hogy itt a nyár egy kicsit játszani akartam és arra lettem figyelmes hogy a kormány balra tekerésekor összevissza ugrál a bal oldani végpont és a közép pont között miközben és egy helyben tartom a kormányt. Ezt csak balra csinálja jobbra teljesen rendben van mi lehet a baja nem rongáltam soha teljesen nyugodtam használtam. A garancia egy év volt rá és sajnos ez már lejárt. Mit csináljak vele dobjam el vagy van valami megoldás gondolok itt arra hogy kitakarítsam vagy ilyesmi? Köszi a válaszokat! -
#2759 Gyááá, lehet ki kéne hegesztani a mergánkból a full fa momo kormányt? -
#2758 Szerintem jó lesz nekem ez az 5 rongyos só kormány is :D Mert a Momo, 45 rongy :D
Viszont neked találtam egyet, használt, meg nem is olyan szép, de 28ér egyből a tiéd lehet :D -
#2757 Readme.doc-ban benne van minden. -
#2756 megoldottam a problémát müködik a program,van egy olyan hogy status az érzékeli,hogy menyire döntöm el a joyt- és van 1 olyan rész ahol beirhatom 1es pl k betú legyen, de hol állitom be hogy az egyes az hány foknál legyen???? -
#2755 akk nemtom mit tegyek:( -
#2754 Az már rég nem elérhető.És amúgyis az csak egy patch régebbi verzióhoz. -
#2753 Letöltenéd nekem plz azt a 115kbos dolgot a forum elsö oldalárol plz nekem nem akarja leszedni! -
#2752 Nem tudom,kérdezd meg a fórumban. -
#2751 és akk mitcsináljak?:S -
#2750 Az régi verzió. -
#2749 ugyanaz...:S am ezen a forumon ezen a hsc-n a virtual shifter topik legelsö oldalán van vmi 115kbos javito cucc ami állitolag müködik csak nekem nem akarja tölteni:S
-
#2748 Akkor ezt xd -
#2747 Próbáld meg ezt is akkor. -
#2746 nem engedi tölteni ez a fos forum:S belépek és mire odamegyek a forumra kidob... ha remember me-t nyomok akkoris:s -
#2745 onnan lett leszedve,már virusirtot is kikapcsoltam....:S meg msot olvasom a forumon az rsc hogy vmi javitást küldött a legelsö lapon csak azt megmost nem akarj letölteni-.-" -
#2744 Innen szedted le?Ha nem akkor próbáld meg. -
#2743 Xp-t használok vista inspirat skinnel mégmielött azthiszitek vistat és azért nem engedné! -
#2742 Szeretném telepiteni a virtual h-shiftert és mindig ezzel a hibaüzenettel dob ki: vmi 5let? -
#2741 Pointer:mára igért pm-et mikorra írod meg?:P
Holnap korán mennék bevásárolni,úgyhogy sürgős lenne a véleményed:) -
#2740 Ilyen sok kábellel nekem sem tetszene:D
Meg szerintem ez inkább "show" autókba való kormány.(Vegyél Momo-t,és ha nem tetszik add nekem:P) -
#2739 Kis szemfüles
Viszont még nem tetszik, barátkoznom kell vele. -
#2738 Másik topikba most rakta be: D -
#2737 Pointer,látom kész az új kormányod:P -
#2736 én 5.1-el tolom + ha kell TS akkor ahoz füles, úgy is másik hangkártyáról megy -
szatocs #2735 Én 2.1-et használok, a fülestől nekem elkezd fájni a fejem, mert rámmelegszik... Szóval zárt ajtó+2.1 -
#2734 Én csak fülessel tudok az asztalfalton maradni :D -
Rainbow15 #2733 én is fülest, mert a környezetet zavarja a sok lóerő :P -
#2732 Én is fülest használok+asztali mikrofon. -
#2731 Nemtom én csak fülesben tudok játszani. Amikor csak a hagnfalakon van a hang akkor valahogy nem tudok úgy koncentrálni és nem is vagyok olyan gyors. De persze ez szokás kérdése. Mondjuk nálam az is eléggé bennevan, hogy ha játszok akkor általában TS-en is vagyok amihez meg fülest illik használni. -
#2730 MIndenféleképpen hangfal..
Füles + ba lehet, de milyenmár, hogy fölessel a fejeden versenyzel?:S
IdegesÍtő sztem..Sokkal jobban lehet koncentrálni, ha minden idegesÍtő szar kilősz a környezetből: D -
#2729 Szimulátorozáshoz érdemes 5.1-es hangfalat használni vagy inkább fülest? -
#2728 "Shipping Rinoseat to all Europe countries costs 50€."
Mabo +1
-
Laceee #2727 Ez még vasalódeszkának is jó, mondjuk ez pozítivum mert így az asszony is tudja használni :) -
#2726 Hát Mabo-tól ennyiért már színvonalasabbat kapsz, 6x ennyi anyag lesz benne, monitortartóval :D -
#2725 Az is igaz támogassuk a magyar ipart, inkább azt vegye mindenki :D
Egyébként sztem is Mabo féle jobb mint ez, sőt még a szállítás is könnyebben megoldható. -
#2724 Mabo Cockpit is hasonló és ráadásul magyar fejlesztésű.