11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• szatocs
    Dwelablack LFS-es kollégával és Ketyere vasművésszel követtük el.

Nagyon jóra sikeredett szerintem, tekintve, hogy kb. 5000FT-ból van az egész, csak a vasat kellett venni. és még a festés van hátra, 7ezerben tutira megáll az egész. Volt egy alapelképzelés, és miközben állt össze a szerkezet, jöttek még az ötletek, hogy lenne jobb, miért, a végén pedig összeállt, és nagyon átgondolt lett szerintem. Köv héten lesz a teszt, addig csiszolás, alapozás, festés.
  • pointer4
    A végére ugyan elvesztettem a fonalat, de szépen dokumentált H-váltós munka.
  • pointer4
    Kérdezd meg itt, hátha több szerencséd lesz. De a kipucolás tuti az első helyen van a listán, vagy a másik windowson is próba.
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni van egy ilyen kormányon tavaly márciusban vettem és úgy kb. két hónapja nem vettem elő most hogy itt a nyár egy kicsit játszani akartam és arra lettem figyelmes hogy a kormány balra tekerésekor összevissza ugrál a bal oldani végpont és a közép pont között miközben és egy helyben tartom a kormányt. Ezt csak balra csinálja jobbra teljesen rendben van mi lehet a baja nem rongáltam soha teljesen nyugodtam használtam. A garancia egy év volt rá és sajnos ez már lejárt. Mit csináljak vele dobjam el vagy van valami megoldás gondolok itt arra hogy kitakarítsam vagy ilyesmi? Köszi a válaszokat!
  • solo
    Gyááá, lehet ki kéne hegesztani a mergánkból a full fa momo kormányt?
  • pointer4
    Szerintem jó lesz nekem ez az 5 rongyos só kormány is :D Mert a Momo, 45 rongy :D
    Viszont neked találtam egyet, használt, meg nem is olyan szép, de 28ér egyből a tiéd lehet :D
  • milk4
    Readme.doc-ban benne van minden.
  • popzu
    megoldottam a problémát müködik a program,van egy olyan hogy status az érzékeli,hogy menyire döntöm el a joyt- és van 1 olyan rész ahol beirhatom 1es pl k betú legyen, de hol állitom be hogy az egyes az hány foknál legyen????
  • popzu
    akk nemtom mit tegyek:(
  • milk4
    Az már rég nem elérhető.És amúgyis az csak egy patch régebbi verzióhoz.
  • popzu
    Letöltenéd nekem plz azt a 115kbos dolgot a forum elsö oldalárol plz nekem nem akarja leszedni!
  • milk4
    Nem tudom,kérdezd meg a fórumban.
  • popzu
    és akk mitcsináljak?:S
  • milk4
    Az régi verzió.
  • popzu
    ugyanaz...:S am ezen a forumon ezen a hsc-n a virtual shifter topik legelsö oldalán van vmi 115kbos javito cucc ami állitolag müködik csak nekem nem akarja tölteni:S
  • milk4
    Akkor ezt xd
  • milk4
    Próbáld meg ezt is akkor.
  • popzu
    nem engedi tölteni ez a fos forum:S belépek és mire odamegyek a forumra kidob... ha remember me-t nyomok akkoris:s
  • popzu
    onnan lett leszedve,már virusirtot is kikapcsoltam....:S meg msot olvasom a forumon az rsc hogy vmi javitást küldött a legelsö lapon csak azt megmost nem akarj letölteni-.-"
  • milk4
    Innen szedted le?Ha nem akkor próbáld meg.
  • popzu
    Xp-t használok vista inspirat skinnel mégmielött azthiszitek vistat és azért nem engedné!
  • popzu
    Szeretném telepiteni a virtual h-shiftert és mindig ezzel a hibaüzenettel dob ki: vmi 5let?
  • milk4
    Pointer:mára igért pm-et mikorra írod meg?:P
    Holnap korán mennék bevásárolni,úgyhogy sürgős lenne a véleményed:)
  • milk4
    Ilyen sok kábellel nekem sem tetszene:D
    Meg szerintem ez inkább "show" autókba való kormány.(Vegyél Momo-t,és ha nem tetszik add nekem:P)
  • pointer4
    Kis szemfüles
    Viszont még nem tetszik, barátkoznom kell vele.
  • solo
    Másik topikba most rakta be: D
  • milk4
    Pointer,látom kész az új kormányod:P
  • Hecker007
    én 5.1-el tolom + ha kell TS akkor ahoz füles, úgy is másik hangkártyáról megy
  • szatocs
    Én 2.1-et használok, a fülestől nekem elkezd fájni a fejem, mert rámmelegszik... Szóval zárt ajtó+2.1
  • pointer4
    Én csak fülessel tudok az asztalfalton maradni :D
  • Rainbow15
    én is fülest, mert a környezetet zavarja a sok lóerő :P
  • milk4
    Én is fülest használok+asztali mikrofon.
  • cselt
    Nemtom én csak fülesben tudok játszani. Amikor csak a hagnfalakon van a hang akkor valahogy nem tudok úgy koncentrálni és nem is vagyok olyan gyors. De persze ez szokás kérdése. Mondjuk nálam az is eléggé bennevan, hogy ha játszok akkor általában TS-en is vagyok amihez meg fülest illik használni.
  • solo
    MIndenféleképpen hangfal..
    Füles + ba lehet, de milyenmár, hogy fölessel a fejeden versenyzel?:S
    IdegesÍtő sztem..Sokkal jobban lehet koncentrálni, ha minden idegesÍtő szar kilősz a környezetből: D
  • milk4
    Szimulátorozáshoz érdemes 5.1-es hangfalat használni vagy inkább fülest?
  • milk4
    "Shipping Rinoseat to all Europe countries costs 50€."
    Mabo +1
  • Laceee
    Ez még vasalódeszkának is jó, mondjuk ez pozítivum mert így az asszony is tudja használni :)
  • pointer4
    Hát Mabo-tól ennyiért már színvonalasabbat kapsz, 6x ennyi anyag lesz benne, monitortartóval :D
  • cselt
    Az is igaz támogassuk a magyar ipart, inkább azt vegye mindenki :D
    Egyébként sztem is Mabo féle jobb mint ez, sőt még a szállítás is könnyebben megoldható.
  • milk4
    Mabo Cockpit is hasonló és ráadásul magyar fejlesztésű.