11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• lac coo
    220 euro......Mar ha a valtot kerdezed :-
  • smog15
    Ha megkérdezhetem mennyibe került egy ilyen? :)
  • lac coo
    Pihent egyet éjszaka, most hogy reggel bekapcsoltam, minden működik ! :)
    Tököm se érti ezt :))
  • lac coo
    Feladtam...
    Bármit csinálok nem aktív a kalibrálás gomb :(((

Ki sem tudtam próbálni ...
    Nevetséges, hogy a Fanatec nem képes egy normális drivert összakaparni, én soha többé nem veszek semmi cuccot onnan ....

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.27. 00:34:31
  • lac coo
    Fanatec váltóhoz ért valaki ??

Ma kaptam, de az istenért nem akar működni. Gép látja, driverben kalibrációt kér, de a kalibráció gomb szürke ...
    Semmit nem tudok kezdeni vele ...:(((
  • Solt
    A VR sisakok megoldják a monitor kérdést... :) A jövő pedig az, hogy egy VR sisakkal a fejünkön ülünk egy 360 fokban mozgó cockpitben... :)

• repvez
    Ha a monitor lenne csak a gond :)
  • DaniZX
    Eladó Live For Speed s2 licensz, sehonnan nem banolt, 4500 Ft. Akit érdekel privátba írjon.
  • BooMiller
    Mondjuk én ezt nem értettem soha.. bele feccöli a pénzt a munkát, erre jóhogynem oda rak 3 darab 14-es monitort.. lol
  • lac coo
    Igen, valoszinu bf3 ketgombos repulojet szokta tolni.... ! :))
  • SimaSuna #10840
    szóval az ilyen 100-as szintű user szokott levadászni engem BF3-ban.. :D
  • pajti
    wow
  • Szabi #10838
  • pajti

"First date, and a few months later... "
  • lac coo
    A fanatec váltóval mi van, most néztem rá, és most már márciusra írta az elérhetőséget, eddig február volt...
    eltolták, vagy a rendelésektől függően olyan időpontot ad meg, amikor elkészül, le is tudják szállítani ?
  • fuszhi
    Érdekesség ként
  • goldboy
    Sziasztok, nincs valakinek CSW V2-höz felesleges megívó kódja?
    Elvileg februárban vissza tudom adni
  • lac coo
    alapvető méreteket tudok valahol találni , autószimulátor-cockpithez? Van egy de az inch-ben van, a tököm se akar számolgatni :)))
  • bardocz
    Rá kell aggatni pár virágot.
  • BooMiller
    Ez tök egyszerű lesz:DDDD
  • lac coo
    Megpróbáloztam a blippes okossággal, most már elég jól megszoktam a pedált, de alacsony a gáz, nem tudok elég nagy gázt adni .... Rakjak alá egy plusz emelést?
  • lac coo
    akkor ez jó , már csak egy kis pénz kéne és az asszonyt meggyőzni, hogy a lakás éke lehetne a cockpit ! :DD
  • BooMiller
    Erősebb kutya bacik:DDD
  • lac coo
    Es ha egyik balra masik felfele ?:))
  • BooMiller
    Egyszerre működnek és ennyi, ha húzom az egyiket balra és elkezdem a másikat ellenkezőleg húzni áll az egérmutató ennyi:)
  • BooMiller
    Várj megnézem:DDD
  • lac coo
    És mit csinál ha a kettőt egyszerre mozgatom? :)
    Nem lenne ilyen csak érdekességképp ... :DD
  • BooMiller
    Persze működik egyszerre.
  • lac coo
    azt értem, de tud működni a gép két egérrel is? Még nem próbáltam... A mit hová dugokat megoldom :))
  • BooMiller
    Bele dugod a gépbe az egeret meg a billt:)) HDMI tud max 15 métert, bill egér meg valami rádios alapot betolsz az 8-10 métert tud
  • lac coo
    Messze nem lesz, az nem gond, de hogy lehet két bill és egér? Gondolom a plusz megjelenítő nem nagy kunszt ...
  • BooMiller
    simán, ha emberi távolságra van a cocpit:)
  • lac coo
    Ideje lenne már egy cockpitet csinálnom , az ország legkreatívabb asztalosa vagyok, úgyhogy ideje lenne ... :)

3 monitorra soha nem lesz pénzem, szóval marad az egy kijelző ...
    azt meg lehet csinálni valahogy, hogy a szgép van valahol, mondjuk íróasztalon monitorral, a cockpiten meg van egy tv , és használni tudjam mindkettőt?
    Ami kérdés ugye az az egér3 bill, az kellene mindkét helyen illetve a kijelző ....

• Tomo15
    Ezt már nekem is csinálta 1-2x a v2, de úgy tűnik csak bug :)
  • lac coo
    Én majdnem szívbajt kaptam, nézem a gázt a játékban és nem megy ki maxig, de csak ki kellett húznom meg visszadugnom, azt hittem behalt :)))
  • lac coo
    Majd februarban, most meg nem kaphato. :)
  • cselt
    Na majd ha megvan jöhet róla egy kis beszámoló, én is gondolkodom rajta, hogy jól jönne, hiányzik már a szekis váltó.
  • bardocz
    Így elkérhetnek +x eurot azért, hogy használhasd más kormánnyal :D

Pedált újrakalibráltam, így már sokkal jobban használható. Lotus49-et próbáltam az új monzan. Nem blokkol minden féktávon.
  • lac coo
    De nem fér bele a dobozba vagy mi ? :DDD
  • bardocz
    Ha jól értem az oldalukat, akkor kell :S