11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#10850 220 euro......Mar ha a valtot kerdezed :- -
smog15 #10849 Ha megkérdezhetem mennyibe került egy ilyen? :) -
#10848 Pihent egyet éjszaka, most hogy reggel bekapcsoltam, minden működik ! :)
Tököm se érti ezt :)) -
#10847 Feladtam...
Bármit csinálok nem aktív a kalibrálás gomb :(((
Ki sem tudtam próbálni ...
Nevetséges, hogy a Fanatec nem képes egy normális drivert összakaparni, én soha többé nem veszek semmi cuccot onnan ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.27. 00:34:31 -
#10846 Fanatec váltóhoz ért valaki ??
Ma kaptam, de az istenért nem akar működni. Gép látja, driverben kalibrációt kér, de a kalibráció gomb szürke ...
Semmit nem tudok kezdeni vele ...:((( -
Solt #10845 A VR sisakok megoldják a monitor kérdést... :) A jövő pedig az, hogy egy VR sisakkal a fejünkön ülünk egy 360 fokban mozgó cockpitben... :)
-
#10844 Ha a monitor lenne csak a gond :)
-
DaniZX #10843 Eladó Live For Speed s2 licensz, sehonnan nem banolt, 4500 Ft. Akit érdekel privátba írjon. -
#10842 Mondjuk én ezt nem értettem soha.. bele feccöli a pénzt a munkát, erre jóhogynem oda rak 3 darab 14-es monitort.. lol -
#10841 Igen, valoszinu bf3 ketgombos repulojet szokta tolni.... ! :)) -
#10840 szóval az ilyen 100-as szintű user szokott levadászni engem BF3-ban.. :D -
#10839 wow
-
#10838 -
"First date, and a few months later... "
-
#10836 A fanatec váltóval mi van, most néztem rá, és most már márciusra írta az elérhetőséget, eddig február volt...
eltolták, vagy a rendelésektől függően olyan időpontot ad meg, amikor elkészül, le is tudják szállítani ? -
#10835 Érdekesség ként -
goldboy #10834 Sziasztok, nincs valakinek CSW V2-höz felesleges megívó kódja?
Elvileg februárban vissza tudom adni -
#10833 alapvető méreteket tudok valahol találni , autószimulátor-cockpithez? Van egy de az inch-ben van, a tököm se akar számolgatni :))) -
#10832 Rá kell aggatni pár virágot. -
#10831 Ez tök egyszerű lesz:DDDD -
#10830 Megpróbáloztam a blippes okossággal, most már elég jól megszoktam a pedált, de alacsony a gáz, nem tudok elég nagy gázt adni .... Rakjak alá egy plusz emelést? -
#10829 akkor ez jó , már csak egy kis pénz kéne és az asszonyt meggyőzni, hogy a lakás éke lehetne a cockpit ! :DD -
#10828 Erősebb kutya bacik:DDD -
#10827 Es ha egyik balra masik felfele ?:)) -
#10826 Egyszerre működnek és ennyi, ha húzom az egyiket balra és elkezdem a másikat ellenkezőleg húzni áll az egérmutató ennyi:) -
#10825 Várj megnézem:DDD -
#10824 És mit csinál ha a kettőt egyszerre mozgatom? :)
Nem lenne ilyen csak érdekességképp ... :DD -
#10823 Persze működik egyszerre. -
#10822 azt értem, de tud működni a gép két egérrel is? Még nem próbáltam... A mit hová dugokat megoldom :)) -
#10821 Bele dugod a gépbe az egeret meg a billt:)) HDMI tud max 15 métert, bill egér meg valami rádios alapot betolsz az 8-10 métert tud
-
#10820 Messze nem lesz, az nem gond, de hogy lehet két bill és egér? Gondolom a plusz megjelenítő nem nagy kunszt ... -
#10819 simán, ha emberi távolságra van a cocpit:) -
#10818 Ideje lenne már egy cockpitet csinálnom , az ország legkreatívabb asztalosa vagyok, úgyhogy ideje lenne ... :)
3 monitorra soha nem lesz pénzem, szóval marad az egy kijelző ...
azt meg lehet csinálni valahogy, hogy a szgép van valahol, mondjuk íróasztalon monitorral, a cockpiten meg van egy tv , és használni tudjam mindkettőt?
Ami kérdés ugye az az egér3 bill, az kellene mindkét helyen illetve a kijelző ....
-
#10817 Ezt már nekem is csinálta 1-2x a v2, de úgy tűnik csak bug :) -
#10816 Én majdnem szívbajt kaptam, nézem a gázt a játékban és nem megy ki maxig, de csak ki kellett húznom meg visszadugnom, azt hittem behalt :))) -
#10815 Majd februarban, most meg nem kaphato. :) -
#10814 Na majd ha megvan jöhet róla egy kis beszámoló, én is gondolkodom rajta, hogy jól jönne, hiányzik már a szekis váltó. -
#10813 Így elkérhetnek +x eurot azért, hogy használhasd más kormánnyal :D
Pedált újrakalibráltam, így már sokkal jobban használható. Lotus49-et próbáltam az új monzan. Nem blokkol minden féktávon. -
#10812 De nem fér bele a dobozba vagy mi ? :DDD -
#10811 Ha jól értem az oldalukat, akkor kell :S