11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#4407 -
#4406 arról is lesz kép.
az is mehet a bannerba. -
#4405 hiszen már meg sem lennék cockpit nélkül.:D
ami most van az már csak az enyém! :D -
#4404 Csókolom :D -
#4403 :DDD
csinálom már, csinálom :))) -
#4402 Hat gamepadot soha nem fogtam a kezembe, ugyhogy nemtom milyen kezelo eszkozok vannak rajta (gombok , potik), de ha van ott poti akkor hasznald azt -
#4401 Mondjuk ez egy jó kérdés, Mabo, van most cockpited otthon ? ( Mindig arra panaszkodik hogy eladja :D )
Képet meg még nem kaptam szépet újat a bannerba :D Sürgesd az asszonyt :D -
#4400 10Kohm , tökkéletes még a g25ét helyettesíteni is. Minnél többet forduljon el az a lényeg, annál részletesebb lesz a mintavétel. -
#4399 szerintem a gamepad pöcke nem jó mert 4 irányú.pici a poti fordulási szöge.
Igen én készítem, és nagyon megvagyok vele elégedve. -
#4398 Ő csinálja a cockpiteket... -
#4397 Amugy mabocockpited van is? Van csak a nick az? Csak ugy kerdezem...
Ha megis lenne, meg vagy vele elegedve? -
#4396 A potik default 10k es 100kOhm kozott szoknak tobnyire lenni, barmilyen ez ertekek kozott elmegy, de fontos hogy linearis legyen!
Amugy miert nem veszed ki az originalt es azt hasznalod fel barmire, az azzal az elektronikaval mar hangolva van. De ha megse akkor mondom, 10k-100k kozott linearis. -
#4395 adott egy analóg gamepad
-
#4394 Sziasztok
Pedálsor szeretnék készíteni, de nem tudom, hogy milyen potit vegyek hozzá. -
#4393 Én itt vagyok, csak éppen nem építek semmit, gyakorolom a driftelést most már rendesen kézivel:D -
#4392 Aaaaaa, megdoglott a kutya, idese jon má senki. Esetleg majd holnap fojtatjuk -
#4391 Amugy, ha nemtudnatok, van uj FREX cucc. Azert fejlesztenek a Frex-be is. A legujabb termekuk a VBRAKE.
Persze a HydroBrake mar egy ideje hozzaferheto, de ez most uj, es nem kell hozza levego, eleg az aram. Jo lehet mukodes kozben, szivessen kiprobalnam.
Akit erdekelne oktobertol meg lehet venni, csak 215 Euro penz
Gondolom beszurok egy ujdonsagot, mostanaba ugyis elvoltunk itt a LoadCellekel, meg kulombozo vibratorokkal. Akkor nesze itt van ez is -
#4390 Ilyen szep sima rozsaszin? Aszittem szorossebb... -
#4389 Amugy nem vagytok normalissak...
Mikor nincs idom, PC-hoz se jutok hozza, akkor vastagon jon a duma ide a forumba, oszt nemgyozom behozni...
Most meg itt ulok a forumon majdnem egesz nap, osz semmi szoveg, csak egymast cseszegetitek itt...
Necsinaljatok máááááá..... -
#4388 Nem jon ez a Leo Bodnar cucc. Meg van rendelve, kifizetve, oszt semmi viszajelzes mar hetfotol. Remellem nem fog addig tartani mint a CSP pedalotok, mer addigra karacsony lesz. Meg azt is remelem hogy nem tutajon viszi az evezos postas franciaba, onnan meg biciklin hozzak ide... -
#4387 Gyerekek nyugi, jok legyetek, neveszekedjetek! Es igaza van, szerintem is imbusz csavar segitene
A mai gyartmanyhoz meg nem kell hozzaerni se, az mar szar eleve... -
#4386 ide nyújtogasd :D -
rbal #4385 Azért mert mostanában nem kommentelek, még olvasom ám a topicot, és képben vagyok! -
#4384 Szerintemmeg -
rbal #4383 Sztem csavarozd meg hatlapfejűvel, akkor nagyon megfogja, de ha nem kell annyira, megfogni, viszont szépnek kellene kinézni, akkor imbuszos csavarral rögzítsd! ez az én véleményem! -
#4382 Áhh az a topic nem is beszélésre se méltó de proba cseresznye hátha megtálkosotak azota :D -
#4381 KÖszi:) -
#4380 Próbáltad esetleg olyan topicba, ahol már valaki látta ezt a játékot ? :D -
#4379 Az önkifejezéssel lehetnek gondjaid :D
gömbcsukló van M6, M8 -
#4378 Nincs snekinek ötlete :( ,ja télleg áuuuuuuuuuuuuuuu most basztam rá kalapácsal az ujamra -
#4377 Újra itt:) Kicsit elakadtam. Már mindenem megvan kivéve egy sárga dolog aminek nem tudom a nevét próbáltam kép alapján már csavarboltban szerezni meg autósboltban de seemi. Gömbfejhez hasonló de nem az.
Kép (A képen a pedálszárat a menetes szárral köti össze az kellene szóval ha tudjátok a nevét bátran írjátok le -
#4376 Amihez érsz, szarrá vállik :D
Nemtudom, olyan lazán tartja az aljzat, hogy kiesik belőle. :) -
#4375 A "miért ne menne"-hoz csak anyit, hogy lassan mar nincs olyan cuccom az ujak kozul (az utolso 3-5 evbe vasaroltak kozul) amit meg nemreklamaltam volna, a 450 Euros grafkartyam 2 hettel a jotallas utan szarodott el (ujat kellet vennem), es az egyik utolso amit vettem az egy aktiv adapteres USB hub volt. No az kb 10 percig mukodott!!! Aztan beadta a kulcsot.
Szoval errol enyit, hogy miert ne mukodne... (a mai minoseg es mai termekek...)
Amugy meg csak ugy kerdeztem, erdeklodtem
Majd ird meg.
A regi USB-hubodbol meg kipotyognak a kebelek??? Ilyet se hallotam meg. -
#4374 Ja semmi:D De amugy nekem se volt bekapcsolva! -
#4373 Etz még a gyári driverje nem? Mert amit felraktam, abban már nem ilyen a menü:) -
#4372 [IMG][/IMG] na ez a bajom hogy vagy a kormányt vagy a gamepadot választom de nekem ugy kénne hogy a gamepad és a kormány -
#4371 -
#4370 csinálok képet -
#4369 tehát hogy a gamepad legyen a váltó mert a beállitás nem engedi -
#4368 Meg, este fogom, miért ne menne, csak egy usb-hub, és táp is jár hozzá.