11617

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• ajem kisa
    Köszönöm szépen, de sajnos nemvágom, hogy a kábel hova megy, vagy mibe?:S
    Az az "analog handbrake" meg nekem homályos (az a poti(?)), lehet-e olyat kapni, és izé...
    Szoval azon kivül, hogy az analog joy-t ismerem, és kikötöttem egy rugóra...az faxa, de hogy azt
    amit linkeltél (és ahogy azt az elöbb is irtam), hogy nemvágom!
    Szeretnék egy korrekt kéziféket, amivel nemkell paráznom, hogy mikor akad ki, vagy szakad el, vagy mikor esik szét...:D
    Cserébe énis elmesélem nektek a virágok méhek kapcsolatát!
    Köszi!
  • bardocz
    Tutira lebeg, aki ennyi idő alatt összedobja, annak ez semmiség:D
  • pointer4
    Nagyon baba, a falon van valami tartó, vagy csak a kedvedért lebeg mindig ami melletted van ? :D
  • Tika

komplett album
  • Tika
    Te milyik bolygorol jottel? Melyik naprendszerbe gyartanak egyik naprol a masikra karpitos cockpitot hazilag? A festek is földönkivuli? - 5 perc alatt szarado?
    Amugy minden elismeresem, ez csucsteljesitmeny ilyen rovid ido alatt ilyen cuccot oszehozni.
    Ez az a ulles amit irtal 27000Ft-ert? Nemkerdezted Szlovakiaba postazza-e?
  • bardocz
    Ez kurvajó lett.
  • Csavez
    1 mozdulattal ki lehet cserélni a kormányra. :D
    2cm-es zártszelvény keret+2mm acéllemez,piros műbőr kárpit+a kézfejnél szivacs alatta.
  • Csavez
  • Csavez
  • Csavez
    Bill+egér problemák kipipálva.
  • ajem kisa
    Fenti linkekből ezt találtam kézifékként!
    Aki vágja az ilyen dolgokat, megtudja nekem mondani, hogy azt a megoldást a képen otthon meglehet-e
    csinálni házilag?
    Ezt ugy kérdezem, hogy nekem semmi közöm az ilyen szakmához!
    Pontosan arra a dologra gondolok, hogy a potméter (?) az feltételezem nem usb-n csatlakozik a gépbe, hanem kitudja!?
    Valaki feltudna világosítani (mint egy hülyegyereknek) erről?
    Köszi!
  • pointer4
    Akkor jól megcsináltad :D
  • Pummis
    ezt jól meg írtam :D ,na ujra na dolgozunk egy kicsit alkotásom uj
    pedál redszer csak tudnám hogy kell a potikra kötni :S <--na de azóta
    megcsináltam csak nem lett jó :S
  • pointer4

Mondd, minek a bekötése hova nemmegy!
  • Pummis
    o faxxxom utálom a pedálomat megin beszart nem pontos :S nem is nyomom a pedált de a gép szerint igen :S
    na dolgozunk egy kicsit alkotásom uj pedál redszer csal tudnám hogy kel a porikra kötni :S
  • bardocz
    Olyan pillangóváltó nekem is kéne:) Csak nem tudom megcsinálni.
  • rbal
    Az bizony sok sok éve minden WRC!!!!
    http://www.srth.hu/?cat=video&vid=2009_fut06_bk&vimg=2009_fut06_bk
    És ha nem vettétek volna észre, hogy a pillangón a lényeg, hogy fix, nem fordul a kormánnyal, és a fel, ill. leváltás is mint az igaziban húzza-löki a pillangót!!! Ezen már én is gondolkodtam, meg kéne csinálni.

A nézet, meg az RBR-ben bevett szokás, nincs vele semmi probléma!
  • pointer4
    Elszállítani, aztán azt hallgatni, hogy nem sík nagy felület, nehéz lefesteni, meg randa a heggesztés, és egyáltalán mi ez, és minek. Ezért meg még fizessek is? :D Nem kell ez a tortúra nekem :D Ráadásul babakocsira kell gyűjteni :D
  • thé
    festőnél nem akarod lefestetni? sok időt nyernél vele, mondjuk nem tom, h milyen idő lesz később
  • pointer4
    Ne is mond, jövőhéten, ha esik ha fagy, befejezem az enyém vázát. Sajnos a festéssel még akkor is várnom kell !
    Sajna még mindigígy áll.
  • Csavez
    ja messze volt. thx
  • Csavez
    5 óra alatt lett kész,lakatos műhelyben csináltuk. :D
  • thé
    vagy fűtött műhelyük van, vagy tényleg kurvagyorsan dolgoznak :P
  • pointer4
    Vállad? Akkor lehet messze van a kormány. Ha kinyújtod a kezed kénelmesen, akkor kb a csuklód legyen a kormánykerék tetején. Vagy kicsit közelebb, de messzzeb semmiképp.
  • pointer4
    Akkor haverral gyorsan dógoztok :D
  • Csavez
    2 óra után a vállam kicsit fáj,akkor már tom miert.Állitgatok rajta.
  • Csavez
    Nem én csináltam 1haverral.
  • pointer4
    Nagyon fasza! Gyorsan dolgozol :D
    Ajánlatom, saját tapasztalatból, hogy 3 órás játék után vizsgáld meg fáj-e a nyakad, karod, hátad és a szerint állítgatva lődd be a jó pozíciót.
  • Csavez
    Nem macerás,könnyen hátra lehet hűzni az ülést.Minden a helyére került most jöhet a bill+egér kialakítása.Holnapra kész van az is.
  • milk4
    Ez a mabo cockpit?
  • thé
    jól néz ki!

beszállni nem macerás?

billentyűzetet és egeret hogy használsz?
  • Csavez
  • Csavez
  • Csavez
  • Csavez

• Csavez
  • Csavez
    Tegnap elkészültem még lesz pár átalakítás kábelrendezés meg ilyenek.

• pointer4
    Ájájájjjj, pillangó váltós a Subaru ? Izzadjon bele a göncbe
  • pointer4
    Nagyon fasza :D
    Csak ha az 57 másodpercnél nézem azt a szerelőbrigádot (ami maúgy XD) , akkor nem értem mi tartott 6 hónapig? :D
    Vagy lehet ponnt az az oka ? :D
  • Solt
    Azt a marhát! :D :D Legalább belső nézetből játszana, ha már így beöltözik... bolondóra... :D