11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#6662 Ez kurvajó lett. -
Csavez #6661 1 mozdulattal ki lehet cserélni a kormányra. :D
2cm-es zártszelvény keret+2mm acéllemez,piros műbőr kárpit+a kézfejnél szivacs alatta.
-
Csavez #6660 -
Csavez #6659 -
Csavez #6658 Bill+egér problemák kipipálva.
-
#6657 Fenti linkekből ezt találtam kézifékként!
Aki vágja az ilyen dolgokat, megtudja nekem mondani, hogy azt a megoldást a képen otthon meglehet-e
csinálni házilag?
Ezt ugy kérdezem, hogy nekem semmi közöm az ilyen szakmához!
Pontosan arra a dologra gondolok, hogy a potméter (?) az feltételezem nem usb-n csatlakozik a gépbe, hanem kitudja!?
Valaki feltudna világosítani (mint egy hülyegyereknek) erről?
Köszi! -
#6656 Akkor jól megcsináltad :D -
#6655 ezt jól meg írtam :D ,na ujra na dolgozunk egy kicsit alkotásom uj
pedál redszer csak tudnám hogy kell a potikra kötni :S <--na de azóta
megcsináltam csak nem lett jó :S -
Mondd, minek a bekötése hova nemmegy! -
#6653 o faxxxom utálom a pedálomat megin beszart nem pontos :S nem is nyomom a pedált de a gép szerint igen :S
na dolgozunk egy kicsit alkotásom uj pedál redszer csal tudnám hogy kel a porikra kötni :S
-
#6652 Olyan pillangóváltó nekem is kéne:) Csak nem tudom megcsinálni. -
rbal #6651 Az bizony sok sok éve minden WRC!!!!
http://www.srth.hu/?cat=video&vid=2009_fut06_bk&vimg=2009_fut06_bk
És ha nem vettétek volna észre, hogy a pillangón a lényeg, hogy fix, nem fordul a kormánnyal, és a fel, ill. leváltás is mint az igaziban húzza-löki a pillangót!!! Ezen már én is gondolkodtam, meg kéne csinálni.
A nézet, meg az RBR-ben bevett szokás, nincs vele semmi probléma! -
#6650 Elszállítani, aztán azt hallgatni, hogy nem sík nagy felület, nehéz lefesteni, meg randa a heggesztés, és egyáltalán mi ez, és minek. Ezért meg még fizessek is? :D Nem kell ez a tortúra nekem :D Ráadásul babakocsira kell gyűjteni :D -
thé #6649 festőnél nem akarod lefestetni? sok időt nyernél vele, mondjuk nem tom, h milyen idő lesz később -
#6648 Ne is mond, jövőhéten, ha esik ha fagy, befejezem az enyém vázát. Sajnos a festéssel még akkor is várnom kell !
Sajna még mindigígy áll. -
Csavez #6647 ja messze volt. thx -
Csavez #6646 5 óra alatt lett kész,lakatos műhelyben csináltuk. :D -
thé #6645 vagy fűtött műhelyük van, vagy tényleg kurvagyorsan dolgoznak :P -
#6644 Vállad? Akkor lehet messze van a kormány. Ha kinyújtod a kezed kénelmesen, akkor kb a csuklód legyen a kormánykerék tetején. Vagy kicsit közelebb, de messzzeb semmiképp. -
#6643 Akkor haverral gyorsan dógoztok :D -
Csavez #6642 2 óra után a vállam kicsit fáj,akkor már tom miert.Állitgatok rajta. -
Csavez #6641 Nem én csináltam 1haverral. -
#6640 Nagyon fasza! Gyorsan dolgozol :D
Ajánlatom, saját tapasztalatból, hogy 3 órás játék után vizsgáld meg fáj-e a nyakad, karod, hátad és a szerint állítgatva lődd be a jó pozíciót. -
Csavez #6639 Nem macerás,könnyen hátra lehet hűzni az ülést.Minden a helyére került most jöhet a bill+egér kialakítása.Holnapra kész van az is. -
#6638 Ez a mabo cockpit? -
thé #6637 jól néz ki!
beszállni nem macerás?
billentyűzetet és egeret hogy használsz? -
Csavez #6636 -
Csavez #6635 -
Csavez #6634 -
Csavez #6633
-
Csavez #6632 -
Csavez #6631 Tegnap elkészültem még lesz pár átalakítás kábelrendezés meg ilyenek.
-
#6630 Ájájájjjj, pillangó váltós a Subaru ? Izzadjon bele a göncbe -
#6629 Nagyon fasza :D
Csak ha az 57 másodpercnél nézem azt a szerelőbrigádot (ami maúgy XD) , akkor nem értem mi tartott 6 hónapig? :D
Vagy lehet ponnt az az oka ? :D -
Solt #6628 Azt a marhát! :D :D Legalább belső nézetből játszana, ha már így beöltözik... bolondóra... :D -
#6627 :') -
-
#6625 Legyen már valmai mozgás is:
Buzzancs tél, elhúzhatna már Afrika fele. -
thé #6624 tényleg zsír!
mondjuk az összetört autósoknak gyorsabban illett volna rátenyerelni az esc-re, igaz ez a videó rovására ment volna :]
ez most meghozta a kedvem, toca 3 óta nem mentem oval pályán, egyszer majd meg kéne játszani -
Még, jófajta hangulatú vidi.